![]() |
|
I podobno to PiS gra Smoleńskiem :D. Z premedytacją to robią barbarzyńcy z PO, podobnie jak ustawamii światopoglądowymi.
|
PiS po prostu daje się robić w ciula z tym Smoleńskiem. Zamiast przed wyborami pozamykać swoje szanowne paszcze to się dają podpuszczać POwcom czy jakimś zagranicznym siłom typu niemiecki dziennikarz (czy kto tam?) od ostatnich rewelacji.
To wszystko co się dzieje wokół Smoleńska można nazwać dywagacjami. Zero śledztwa i tylko jakieś domysły czy udowadnianie zamachu domysłami/tezami pewnych ludzi. Po co to komu? To i tak nic nie wyjaśni. Potrzeba odzyskać wrak, czarne skrzynki i zrobić śledztwo, trzeba mieć władzę żeby tę sprawę rozwiązać a nie ciągle krzyczeć jak pojebani bo w obecnym układzie łatwo z takich osób zrobić niedorozwojów czy sektę smoleńską. Już Binieda udowodnił, że to był zamach, już jakiś Duńczyk to udowadniał, teraz Niemiec. A ja się pytam, po ....? Co to dało? Czy to rozwiązało problem? Nie. Dalej jest pyta i dopóki tego nie udowodni jakiś organ państwowy to sobie można mówić o Smoleńsku 25h na dobę ale to nic nie da. Nie wiem czy PiS tego nie rozumie czy specjalnie bierze udział w tym cyrku. |
Staremu pierdziochowi znowu się pogorszyło, chyba odstawił leki:
http://wpolityce.pl/polityka/241011-...ostanie-w-pysk |
Cytat:
Wywiad jest na wp.pl - wystarczy go przeczytać. Poczytaj jeszcze to http://www.wykop.pl/link/2498443/manipulacje-wp-pl/ |
Cytat:
Cytat:
Czyli leków tradycyjnie nie wziął |
Cytat:
Co do Mikkego to akurat od dawania liści to jest on :D - sprzedawca liści Polskę oczyści! |
Dodam, że
|
Cytat:
Cytat:
|
Poczytajcie jaki kompetentny mamy rząd ;) Chemik, lekarz itd.
https://krzykinternetu.wordpress.com...eam-po-polsku/ |
Cytat:
Nie jest to wprawdzie aż taka represja jak pozwolenie na zrobienie doktoratu... |
Cytat:
Nawet zacytowanie jego tłumaczeń nie jest w stanie w żaden sposób wybielić tej skandalicznej wypowiedzi. Ten człowiek jest jawnym wrogiem Polaków, ciężko pracujących robotników - to zresztą nie dziwi, bo sam nie wykonuje żadnej pracy, a na stronie internetowej swojej śmiesznej partii wyłudza pieniądze od naiwnych ludzi, handlując jakimiś gadżetami i zbierając datki na swoją szkodliwą działalność (nie podaję linku, bo nie ma po co nabijać wejść sługusowi Putina). Brawa za reakcję dla Piotra Dudy! |
To są jakieś poświąteczne jaja ma się rozumieć? :D
|
Bronowianin - mój kandydat na forumowicza roku :D
|
Korwin korwinem (tak jak by kogoś zaskoczyła ta wypowiedź), ale na tym przykładzie bardzo ładnie widać, że wPolityce to takie samo gówno jak Wyborcza (no, może trochę mniej śmierdzące) - różnica tylko taka, że po drugiej stronie "barykady".
|
Cytat:
I pewnie stąd te jego sympatie do tow. Jaruzelskiego i Moskwy zostały. W tym nie różni się kompletnie od Palikota. Zresztą obaj udają "opozycję" :lol: Nie dziwi więc, że na te jego bajki udaje się złapać tylko naiwnych gimnazjalistów i licealistów. Cytat:
Taaa zapewne krynica obiektywizmu to 'Najwyższy czas", nie ? |
Dla ciebie jakby było propisowskie to i pewnie bravo girl by było obiektywne.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Juz spiesze z odpowiedzia. Mam wlasny rozum i sam potrafie zinterpretowac dane wypowiedzi politykow, ich dzialania badz ich brak dzialan. Nie potrzebuje zadnego szmatlawca do pomocy w wyrabianiu wlasnej opinii na jakis temat.
Czytam ksiazki. Nie wspieram zadnej partii choc nie ukrywam, ze swiatopoglodowo sklanialbym sie ku Ruchowi Narodowemu ( choc nie wszystko mi sie podoba ) a gospodarczo ku Korwinowi ale zebym je wspieral to musialyby wyeliminowac to co mi sie w nich nie podoba a raczej nikle na to szanse. |
Cytat:
wiesniak842 "nie potrzebuje zadnego szmatlawca do pomocy w wyrabianiu wlasnej opinii na jakis temat" jasne że nie potrzebujesz , widziałem Twoją dyskusję na shoucie kilka dni temu , ładnie spijaliście sobie z dzióbków jak to w drugiej turze zagłosujecie na bula oddając pusty głos albo nie idąc wcale na drugą turę , bardzo odkrywcze i przyszłościowe, kolejne 5 lat bula pod żyrandolem , więcej takich i będzie git |
Cytat:
A, ze kandydaci nie przebierają w środkach to możemy mieć niezły ubaw: http://wpolityce.pl/polityka/241088-...-partii-korwin Ciekawe dlaczego papieża JP II nie wkleił:lol:. Czyzby przez te swoje nieslubne dzieci ? No, ale skoro moskiewski dupowłaz wkjleił Reagana i Piłsudskiego, którzy tą hołotę gonili ostro, to wszystko jest możliwe. Ale Jan III Sobieski też jest , chyba dlatego że nie miał skanu Chrobrego albo Mieszka Na bilbordzie zabrakło zdecydowanie Bieruta i jesli już jakiegoś króla to tylko Stanisława Augusta Poniatowskiego :haha: Myślę, ze internauci zrobią mu taki bilboard z tymi postaciami :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale ja wyjechalem w 2006 za PiSu :lol:
|
No tak, bo PiS i Duda to gwaranty diametralnej zmiany rzeczywistości i polepszenia sytuacji w kraju.
|
Cytat:
Padre1906 "No tak, bo PiS i Duda to gwaranty diametralnej zmiany rzeczywistości i polepszenia sytuacji w kraju." a może warto sprawdzić i się przekonać ? |
Cytat:
|
http://wpolityce.pl/polityka/241107-...ia-a-nie-usaaś
Korwin , Kowalski z tekstami powyżej , Braun z popierającym go komandorem rajdu Katyńskiego węgrzynem , co to jest ? jakaś plaga "prawicowych" kandydatów ? |
Cytat:
Cytat:
W sumie, nie przydałby się? |
Cytat:
|
Padre1906 "Sprawdzaliśmy już jak wyglądają ich rządy"
wątpliwości jakieś ? konkrety? będę zobowiązany jak podsumujesz krótko te 15 miesięcy , odniosę się |
Nie, dlatego nie głosuje na niego. Chodziło mi o wypowiedź na której Gwiaździsty opiera swoja teorie o miłości Korwina do Putina.
|
Cytat:
|
dobra Padre1906 nie daje rady merytorycznie tylko tak" Sprawdzaliśmy już jak wyglądają ich rządy."
podsumujmy 1.PKB rosło ponad 6% rocznie 2.w latach 2005-2007 powstało 1,2 mln miejsc pracy 3.spadło bezrobocie 4.niska inflacja,złoty stabilnie poniżej 3,5 euro, tania benzyna 5.zlikwidowano podatek spadkowy 5.obniżono składke rentową , wzrosły pensje 6.obniżono podatek dochodowy od osób fizycznych 7.pozyskano prawie 70mld z europy na lata 2007-13 8.becikowe, dłuższe urlopy, dożywianie dzieci 500 mln 9.powołał CBA 10.zlikwidował wsi tak na szybko |
Nie nie daje rady merytorycznie, tylko siedzi w pracy i zajmuje się ważniejszymi rzeczami niż rozmowy z zakochanymi w PiSie. Będę miał chwilę to napisze Ci co i jak.
|
Padre1906 "siedzi w pracy i zajmuje się ważniejszymi rzeczami niż rozmowy z zakochanymi w PiSie"
lekceważysz rozmówców :D , jak się odrobisz skrobnij coś w odpowiedzi , dodam że coś takiego o PIS napisałem pierwszy raz na tym forum , na Twoje"wyrażne życzenie" tak gwoli ścisłości , nie przepracuj się :) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl