![]() |
Czy ktoś wie dlaczego, niezaleznie od tego jaki adres podam jako stronę startową, za każdym razem włącza mi się strona : http://174.37.200.81/cgi-sys/defaultwebpage.cgi
Próbowalem wyczyścic cahce dns przez polecenie ipconfig /flushdns, ale to nic nie daje |
Czy jeśli na allegro wybrałem opcję "płacę z allegro" następnie przelew bankowy, to konto które mi się wyświetliło to jest konto allegro? Czyli ja przesyłam kase na to konto a oni dopiero do kolesia który mi sprzedał? bo się pogubiłem a kolo kasy na koncie nie ma, mi w "moim allegro" piszę tylko:
Status Zakończona Dopłać Przekazaliśmy Twoją wpłatę Sprzedającemu. |
Opcja PŁACĘ Z ALLEGRO , powoduje że wysyłasz kasę na konto allegro w Poznaniu - nie na konto sprzedającego.
Ale po dokonaniu płatności z allegro - bo około 2-3 minutach dostajesz na mejla potwierdzenie " SPRZEDAJĄCY OTRZYMAŁ TWOJĄ WPŁATĘ ". To nie jest do końca prawdą, bo kasa trafia pierw do allegro. I ten gość u którego coś kupiłeś, musi teraz kliknąć opcję - WYPŁAĆ pieniądze ( w zakładce płacę z allegro ). Chyba że facet ma opcję automatycznego wypłacania kasy ( z konta bankowego allegro na jego ). === Ale skoro on mówi że nie dostał jeszcze, to znaczy że Ty w zakładce płacę z allegro nie wybrałeś któregoś z banku - tylko zrobiłeś zwykły przelew. Będzie szedł 2 dni. Tak ja to rozumiem. Ale nie spinaj się, za 2 dni dostanie kasę allegro i po parunastu minutach ten Twój sprzedający. Mniej więcej rozumiesz ? |
Cytat:
|
Cytat:
Pomogła dopiero zmiana w rejestrze systemu i dopisanie klucza blokującego zmianę strony startowej. Ale podejrzewam, ze jakieś dziadostwo tam gdzieś w środku jeszcze siedzi i aż skręca sie, żeby mi nabruździc. |
Orientuje się ktoś, gdzie kupie TANIO w Krakowie OWIEWKI na szyby, do Fiata Punto II (tylko przód mnie interesuje)? Na Allegro chodzą w granicach 80zł/kpl. Dostane gdzieś taniej?
|
siema kiedy Wisla bd w Warszawie . Bo slyszalem ze maja miec trenning w pt o 19 niedaleko mnie ... ?? wie ktos kiedy jada ??
|
Wisła z Holandii wraca do Warszawy i tam zostaje, więcj jest to prawdopodobne. Ale gdzie nie wiem, nie interesowałam się.
|
Cytat:
|
Prośba do kogoś kto mieszka w Miechowie aby podbił na priv. Mam ważną sprawę i potrzebuję pomocy. (ktoś kto ma więcej niż15lat). wszystko wyjaśnię a za fatygę piwo mogę dorzucić...
Naprawdę PILNA sprawa. |
Tylko polsat HD pokazuje dziś Wisłę??
|
Prośba do kogoś kto mieszka w Miechowie aby podbił na priv. Mam ważną sprawę i potrzebuję pomocy. (ktoś kto ma więcej niż15lat). wszystko wyjaśnię a za fatygę piwo mogę dorzucić...
Naprawdę PILNA sprawa. podbijam. nic złego nie szykuję tylko taka osoba potrzebna mi jest do mojej pracy :) |
Pytanko, jeżeli wczoraj w holandii został zawinięty ktoś z rodziny, z kim moge sie kontaktowac w sprawie uzyskania jakiś informacji? ambasada?
|
Tak tutaj masz kontakt do Ambasady i Konsulatu http://www.haga.polemb.net/?document...35359e125c8d73 Mam pytanie pracował ktoś z was lub waszych bliskich przy pracy chałupniczej ?? Warto i czy się opłaca ? :)
|
Do usunięcia
|
dlaczego komuchy z SLD mają baner na naszej stronie?
|
masz wytłumaczone w "pytania do moderatorów"
czy ktoś z was kupował bilet na 105lecie? czy dostawaliście jakieś wydawnictwo? bo ja niestety nie i ciekaw jestem czy dopiero na koncercie będą... |
Poprosiłbym na priv kogoś z Wrocławia ,kto uczęszcza na spotkania przy Oporowskiej.
|
Cytat:
|
Jak mogę komuś wysłać dziś kasę na konto jak nie mam swojego konta(wiem że dojdzie dopiero w poniedziałek)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam do sprzedania trochę euro i dolarów. Opłaca się sprzedawać teraz, czy jest szansa, że ich ceny znowu zaczną rosnąć?
|
Orientuje się ktoś, gdzie można za darmo zaparkować samochód w okolicy dworca głównego?
|
Darmowy parking na czas wyjazdu do Wawy?
Cytat:
Okolice Rakowickej i Lubicz są za darmo przez niedzielę do poniedziałku do 6 rano |
Cytat:
|
Gdzie w Krakowie (najlepiej blisko Wieliczki) można kupić Ciechana Miodowego?
|
Pytanie odnośnie podróżujących:
jak najtaniej dojechać do Warszawy (zniżka studencka)? podróż w obie strony. Sprawdzałem polskibus ale przyjazd jest na 4,30 więc trochę za wcześnie. zna ktoś jakieś ciekawe połączenie- obojętnie czym. |
Orientuje sie ktos czy mozna gdzies dolaczyc sie do jakiejs grupy aby zakupic karty multisportu, oksystem lub fitflexu?? czy na grouponie sa takie oferty??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl