![]() |
Czy z bankomatu w okolicach Żabki/Yakuzy (tam koło naszego stadionu) da się wypłacić nominały 10, 20 zł? Ew. jaki to bankomat?
Edit: Dzięki, te miejsca jakby co to i tak nie są daleko. :D |
nie wiem czy myślimy o tym samym co jest na miasteczku koło Nawojki (jeżeli nie to trudno) ale tamten jest z PKO i można wypłacać 20zeta.
|
Cytat:
|
Cytat:
Może być taki do 250zł ;) no gdzieś w centrum, na 2 osoby. Myślałam o tym hotelu przy stadionie Śląska, ale nie działa mi ich strona. |
Potrzebuje znalezc gdzies praktyki - technik informatyk. Okolice Wieliczka - Krakow. Moze ktos z Was byl na takich praktykach i moze cos polecic lub wie gdzie mozna by sie zglosic? Najlepiej poprzez prywatna wiadomosc.
|
Moge zaparkowac (samochód benzyna+gaz) na parkingu w galerii krakowskiej ?? Jak wygląda sprawa z tym parkingiem nad galerią który nie jest zadaszony ?? Moge tam wjechac " z gazem " ?? Czy jest on też płatny ??
|
Cytat:
|
Dzieki. Ale mi bardziej chodzi o bezpieczeństwo, jeśli chodzi o wjazd z autem z gazem do strefy zamkniętej... a bądź co bądź tam na tym parkingu jest strefa zmknięta
|
Kolego cały parking jest na galerii płatny... Nie wprowadzajcie w błąd...
|
Czy są gdzieś w necie formularze do Karty Kibica.? Jeżeli ktoś ma to proszę o wklejenie linku tutaj lub na PW.! Pozdrawiam
|
|
Potrzebuje w kilku zdaniach Opisać:
Zasade działania mechanizmu różnicowego, Funkcje przekładni głównej i Mechanizmu różnicowego Jak by ktoś mógł Pilnie potrzebuje |
Kojarzy ktos cos takiego: Piosenka która powstała wg mnie miedzy 2007 a 2008 rkiem. Zamieszany jest w nia jakis DJ feat ktoś. tereny teksasu, dwie osoby w maskach wpadają do domku przy drodze prawdopodbonie cos ukrasc . za nimi policjanci . na końcu okazuje sie ze jednym z tych przestepcow jest dziewczyna o azjatyckiej urodzie i odjedza.
|
Da się teraz jeszcze zaklepać lot do Londynu w jakiejś "normalnej" cenie na mecz z Fulham? Jakby ktoś mógł jakimiś stronkami poratować.
|
Cytat:
W Galeri Kazimierz jest zakaz ( znak ). W Galerii Krakowskiej z tym sie niespotkałem. |
Zakaz parkowania samochodów na gaz wprowadza sie na parkingach podziemnych a poza Plazą wszystkie galerie maja prakingi piętrowe więc trudno zrozumieć jakiekolwiek zakazy
|
Wczoraj spiker mówił coś że T Mobile ma promocje dla posiadaczy KK jest gdzieś napisane konkretnie co i jak ??
Chodzi mi głównie o MIX , mówił coś że się dostaje hajs czy coś , ale nie zrozumiałem . Z góry dzięki może być na PW |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dawno chyba nie byłeś na tym parkingu...
|
Cytat:
|
zna ktoś może e-mail do redakcji sportu Canal plus?
|
|
Witam. Posiadam telefon na kartę gdzie stan mojego konta wynosi 75zł, czy jest jakaś stronka do płacenia przez internet w której mogę zmienić te 75 zł na pieniądze które będę mógł sobie przelać na konto bankowe? z góry dziękuję za odpowiedź!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może ktoś mniej wiecej powiedzieć o któtrej będzie odjazd specjala do Wa-wy jak mmecz jest o 17 ? Czy bedzie koło 11 czy raczej rano ?
|
Wie ktoś jak zrobić na facebook'u link do swojego konta tak żeby nie było jakichś przypadkowych cyfr tylko np ksywa ? ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl