Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Temat polityczny (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9207)

kerim1906 20.03.2015 13:31

pierwszy cytat" Chyba oczywiste jest, że w tym przypadku doszło do ogromnego błędu i zestrzelenia nie tego samolotu co trzeba."
drugi cytat " Przecież jak to zrobili Rosjanie to nieumyślnie"

albo jesteś .naiwny albo ..... ? , sam sobie dopowiedz

nie pasujesz mi ani do pierwszej ani do drugiej odpowiedzi :-D , może idziesz w ślady guru ? :mysli:

Jaroo1 20.03.2015 13:49

Jakiego znowu guru, co Ty sobie ubzdurałeś?
Czy Ty potrafisz logicznie myśleć? Wyobraź sobie taką sytuacje. Jest wojna rosyjsko-ukraińska, po stronie Rosji walczą tam jacyś separatyści jeszcze, naiwni wierzą, że Rosja nie walczy na tej wojnie tylko sami separatyści. Ale to jest nieważne. Jest wojna, tak? Na wojnie bywa tak, że czasami się zabija wroga, czasami się go ostrzeliwuje różnymi pociskami. I co w tej wojnie ROSYJSKO-UKRAIŃSKIEJ daje zestrzelenie jakiegoś malezyjskiego samolotu z cywilami OBCOKRAJOWCAMI na pokładzie. Tam ie zginął chyba nawet ani jeden cywil rosyjski czy ukraiński, a tym bardziej żaden wojskowy lub polityk. Jaki więc cel ma którakolwiek ze stron aby zestrzelić taki samolot?
Chyba proste jest to, że był to błąd i został zestrzelony nieodpowiedni samolot. Oczywiście sprawę trzeba wyjasnić, kto to zrobił trzeba się dowiedzieć ale podnoszenie argumentu, że Rosja czy Ukraina jest "ble" za to, że zestrzeliła ten samolot, ZA TO, ŻE SIĘ POMYLIŁA to debilizm.
Nie rozumiem więc na podstawie tego przypadku "jechania" po ruskich (lub Ukraińcach), bo co, bo się im coś pojebało i "zdjęli" niewinne osoby?
Pisałem to w kontekście politycznym, że tak powiem, oczywiście tragedia pozostaje tragedią, żal ludzi i oczywiście należy się dokładne wyjaśnienie kto to zrobił.

kerim1906 20.03.2015 14:04

"I co w tej wojnie ROSYJSKO-UKRAIŃSKIEJ daje zestrzelenie jakiegoś malezyjskiego samolotu z cywilami OBCOKRAJOWCAMI na pokładzie"

a co dał kursk ? dubrowka , bloki , jednak jesteś naiwny , w wykonaniu morderców ruskich to pokaz siły , nie ma tutaj znaczenia że to byli cywile , w teatrze na Dubrowce tez byli cywile , to samo wysadzenie bloków z cywilami , a Biesłan i niewinne dzieci ? jeszcze raz powtórzę, to pokaz siły i wzbudzenie strachu , taki sygnał "nie cofniemy się przed niczym " na koniec prośba, nie pisz już o przypadku bo to niedorzeczne

Smuga 20.03.2015 14:11

Jaroo1 20.03.2015 14:29

Cytat:

"I co w tej wojnie ROSYJSKO-UKRAIŃSKIEJ daje zestrzelenie jakiegoś malezyjskiego samolotu z cywilami OBCOKRAJOWCAMI na pokładzie"

a co dał kursk ? dubrowka , bloki , jednak jesteś naiwny , w wykonaniu morderców ruskich to pokaz siły , nie ma tutaj znaczenia że to byli cywile , w teatrze na Dubrowce tez byli cywile , to samo wysadzenie bloków z cywilami , a Biesłan i niewinne dzieci ? jeszcze raz powtórzę, to pokaz siły i wzbudzenie strachu , taki sygnał "nie cofniemy się przed niczym " na koniec prośba, nie pisz już o przypadku bo to niedorzeczne
Oczywiście możesz mieć rację, możesz ale nie musisz jej mieć. Po pierwsze i najważniejsze, nie wiadomo czy to zrobiły ruski więc Twoje dalsze rozmyślanie o tej sprawie już na samym początku może być bezsensowne i bezpodstawne. Po drugie, jeśli udowodnią, że to ruski to dalej nie wiesz czy to był celowy pokaz siły czy błąd - no chyba, że dadzą takie dowody, z których wynika, że ruski byli świadomi co chcą strącić.
Tak czy inaczej w chwili obecnej nie wiesz nic a jesteś święcie przekonany kto, po co i dlaczego. Tak czy inaczej nie masz na dzień dzisiejszy podstaw aby twardo bronić swojej tezy więc się zastanów co piszesz i czy na miejscu jest jeszcze z Twojej strony wytykanie komuś, że się myli, że jest naiwny czy, że się w jakiegoś guru zapatrzył - ciekawe jest też skąd wiesz kto jest moim guru (pomijam, że nie ma takiej osoby w ogóle bo nie jestem ciotą, która bezgranicznie zaufa komukolwiek kogo zna tylko z przekazu medialnego, z jego pracy, w której skład wchodzi styl bycia przed kamerą). Wszystko naginasz, nadinterpretujesz i wmawiasz ludziom nieprawdę po to żeby potwierdzać i mieć "dowody" na swoje wymysły.

EDIT

http://telewizjarepublika.pl/posel-p...fon,18488.html

Cyrk pierwszej klasy, oni powinni jeździć po Polsce i występy dawać. Gościu z PiSu mówi o ważnych rzeczach. Na sali jakieś szemranie. Marszałek wyłącza gościowi mikrofon żeby go uciszyć. Gościu nadaje dalej, robi swoje, schodzi z mównicy po czym wszystko wraca do normalności i zdaje się, że wszyscy mają wyjebane na to co on mówił a ci co nie mają to się cieszą jak dzieci (zamiast być w....ionymi na Zdradka). Jak to są te elity, ci poważni ludzie, którzy mają kulturę, potrafią się zachować itp to ja nie wiem... Banda ćwoków i tyle.
Tam tylko, niektórzy z PiSu to są normalni ludzie ale nie wszyscy. Reszta to takie pajace, które się bawią w najważniejszym budynku w Polsce (najważniejszym pod tym względem, że tam się ustala prawo) jakby byli w kinie, teatrze czy cyrku.
Ciekawe w ogóle jak to jest, że taki cwelek jak Radek, który mówił o dożynaniu watach itp może być Marszałkiem Sejmu. Po pierwsze nie godzi się - wiadomo, że większość PiSowców .......i POwców i na odwrót ale robią w bardziej kulturalny i wyważony sposób (przynajmniej na wizji) żeby gościu, który wypowiada takie słowa pełnił taką funkcję. A po drugie Marszałek CHYBA powinien być teoretycznie bezstronny i trochę bardziej wyważony w wypowiedziach niż ten zdrajca.

kerim1906 20.03.2015 14:46

"Tak czy inaczej w chwili obecnej nie wiesz nic a jesteś święcie przekonany kto, po co i dlaczego"

za długo żyję na tym świecie aby mieć jakiekolwiek wątpliwości

"Wszystko naginasz, nadinterpretujesz i wmawiasz ludziom nieprawdę po to żeby potwierdzać i mieć "dowody" na swoje wymysły."

co naginam czy nadinterpretuję ? podałem kilka dowodów ponieważ się dziwiłeś po co to ruskim było ?

zostańmy przy swoim , mam nadzieję że niedługo będą na stole niepodważalne dowody co do Smoleńska czy malezyjskiego samolotu

Jaroo1 tutaj masz odpowiedz http://wpolityce.pl/polityka/237960-bartosz-kownacki-skoro-marszalek-sikorski-wylacza-mikrofon-na-slowa-prezydent-komorowski-to-znaczy-ze-platforma-jest-przerazona-nasz-wywiad

Jaroo1 20.03.2015 14:52

Cytat:

co naginam czy nadinterpretuję ? podałem kilka dowodów ponieważ się dziwiłeś po co to ruskim było ?
Podałeś dowody z przeszłości, które w tej sprawie dowodami być nie mogą, mogą być jedynie poszlaką ale i to jest niepewne dopóki ruskom się nie udowodni, że to oni. Naginasz jeszcze to odnośnie jakiegoś mojego guru. Nie wiem dlaczego ale chciałeś już mnie do czegoś czy kogoś podporządkować, doczepić mi jakąś gębę. Ja się wypowiadam jako ja a Ty po jednej wypowiedzi już musisz z jakimiś guru wyskakiwać.

kerim1906 20.03.2015 14:56

". Naginasz jeszcze to odnośnie jakiegoś mojego guru"

ok , ten kawałek wycofuję

"Podałeś dowody z przeszłości"

już pisałem , mam nadzieję na szybkie dowody z terazniejszości

palikot 20.03.2015 17:57

No i dzisioj Pisoki i Plaformersy wmieszały nas oficjalnie w nie naszą wojnę :)

emj10 20.03.2015 18:05

Nie do końca, gdyż ta brygada działa już dobre parę lat biorąc udział m.in. w misjach w Iraku i Afganistanie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Brygada...ukrai%C5%84ska

Sporo zaskoczenie dotyczące Jarubasa. Złożył dzisiaj 450 tys. podpisów, a kolejne 50 tys. dołoży na dniach. Pewne podium w wyścigu na liczbę podpisów.

wiesniak842 20.03.2015 18:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1395232)
Mała lecz istotna różnica, to oni sie do nas sadzą z łapami a nie my do nich, np. począwszy od 1792 r. czyli już ponad 300 lat. I dobrze by było, zeby każdy to zrozumiał. Oni nie chcą z nami żadnych stosunków opratych na wzajemnym poszanowaniu, ich model to to taka zależność jak PRL-u. Pytanie jest zasadnicze: "Zgadzasz się na to, czy nie ?
A już stawianie Amerykanów w jednym szeregu z Rosjanami czy Niemcami to już kabaret. Dzisiaj można tylko zazdrościć tym, którzy znaleźli się na terenach wyzwolonych w 1945 r. przez USA, my znaleźliśmy się na tych "wyzwolonych" przez ZSRR. Dostrzegasz różnicę czy nie ?

Ale jak oni chca od 1792:D Zolkiewski w Moskwie byl ponad wiek wczesniej przeciez. Roznica w tym kto gdzie sie znalazl to glownie chodzi o plan Marshalla. Tutaj juz faktycznie jakby Dzugaszwili sie zgodzil to moze i mimo sowieckiej okupacji duzo lepiej bysmy stali.

ABGwislakABG 20.03.2015 18:41

Cytat:

Sporo zaskoczenie dotyczące Jarubasa. Złożył dzisiaj 450 tys. podpisów, a kolejne 50 tys. dołoży na dniach. Pewne podium w wyścigu na liczbę podpisów.
Żenujące takie wyścigi. Inaczej- "kto ma dłuższego". Ciekaw jestem czemu ekolodzy się nie dopierrdalają o marnowanie papieru. Aaa, zapomniałem- bo zrobiliby cokolwiek pożytecznego :D

Co do dzisiejszego głosowania:

Cytat:

Zgodnie z art. 2 ust. 1 Umowy, Brygada lub jej elementy będą dostępne na potrzeby międzynarodowych operacji prowadzonych na podstawie mandatu Rady Bezpieczeństwa Narodów Zjednoczonych.
Cytat:

Rada Bezpieczeństwa ONZ przyznaje mandat misjom, w którym określa ich zadania.
A stałym członkiem Rady Bezpieczeństwa jest kto? Rosja. Przy sprzeciwie stałego członka RB ONZ cały misterny plan idzie w ....u. Już widzę, jak Rosja pozwala sobie na pokojowe misje Polsko-Litewsko-Ukraińskiego batalionu na terenie działań wojennych :lol:

Jest jedna droga obejścia, z której Stany kiedyś skorzystały podczas wojny z Vietnamem. Ale musiałyby mieć w tym jakiś interes. A jak kiedyś wspominałem ich interesy przesuwają/przesunęły się w rejon Azji Południowo-Wschodniej.

kerim1906 20.03.2015 18:46

z dedykacją dla ściemniaczy i rozmywaczy jak wołominiak emj 10 , i dla innych też

http://wpolityce.pl/polityka/237997-...rzeba-zobaczyc

AYALA 20.03.2015 18:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1395296)

W zbieraniu głosów ZSL ma szczególne doświadczenie - co pokazały ostatnie wybory.

Smuga 20.03.2015 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1395300)
Jest jedna droga obejścia, z której Stany kiedyś skorzystały podczas wojny z Vietnamem. Ale musiałyby mieć w tym jakiś interes. A jak kiedyś wspominałem ich interesy przesuwają/przesunęły się w rejon Azji Południowo-Wschodniej.

Racja, lecz nie zapominajmy, że w Stanach już niedługo odbędą się wybory prezydenckie. Jednym z najpoważniejszych kandydatów w prawyborach u Republikanów jest Jeb Bush, który, podobnie jak jego brat opowiada się za większą aktywnością USA w rejonie Europy Środkowo-Wschodniej. Nie zapominajmy też o intensywnych negocjacjach na linii USA-Iran (Stany grają na osłabienie kontaktów tego państwa z Rosją) oraz przełom w relacjach między Stanami, a Kubą.

ABGwislakABG 20.03.2015 19:04

Cytat:

przełom w relacjach między Stanami, a Kubą.
Masz na myśli włażenie w tyłek Kubie przez Stany za nic w zamian? :D

Cytat:

Nie zapominajmy też o intensywnych negocjacjach na linii USA-Iran (Stany grają na osłabienie kontaktów tego państwa z Rosją)
Co to ma wspólnego ze stworzeniem POLLITUKRBAT czy sytuacją polityczną na Ukrainie?

wiesniak842 20.03.2015 19:08

USA sie nie miesza w Iran za bardzo poki co bo Obama jest za bardzo bierny pod koniec kadencji pomimo silnych naciskow ze strony zydowskiej. To juz moje takie prywatne zdanie - poki Obama jeszcze piastuje swoja posade nie bedzie sie pod jej koniec pchal w wieksze konflikty. Jak dojdzie do zmiany na stanowsiku prezydenta USA - wtedy to juz kazda opcja bedzie mozliwa - Ukraina i Iran - wtedy sie potocza dalsze losy swiata ale tak jak wczesniej wspomnialem - do konca kadencji negroidalnego prezydenta nic powaznego sie nie stanie, gorzej pozniej po ewentualnej zmianie.

emj10 20.03.2015 20:32

Ostatnio w kwestii SKOK Wołomin uaktywnił się dobrze znany w tym temacie Jacek Sasin. Szybko zostało mu wypomniane, że z Mariuszem zna się nie od lat i nie jedną imprezę razem obstawiali ;)
http://polishcsr.blogspot.com/2012/0...ok-woomin.html

http://2.bp.blogspot.com/-RqpCZ4iYj5...ciechomski.jpg

kerim1906 20.03.2015 20:33

rozmywacz w akcji ,wołominiak jesteś nagi , d...a na wierzchu

jeszcze raz http://wpolityce.pl/polityka/237997-...rzeba-zobaczyc

czytaj i przekazuj dalej , nie rozmywaj i nie ściemniaj

i madame premiera ze skokami pod rękę , zrezygnowała ? , a to niespodzianka

http://wpolityce.pl/polityka/238010-...o-miesiac-temu

ABGwislakABG 20.03.2015 20:38

Cytat:

Ostatnio w kwestii SKOK Wołomin
Szok. Okazuje się, że w SKOKi są zamieszani również:

-Bayer Full
-Video
-Michał Wiśniewski
-Enej
-Robert Gawliński albo i jego sobowtór
-Akademia Młodego Piłkarza
-klub karate KYOKUSHIN
-"Shock Dance"
-"Remix"

kerim1906 20.03.2015 20:47

[QUOTE=ABGwislakABG;1395332]Szok. Okazuje się, że w SKOKi są zamieszani również:

-Bayer Full
-Video
-Michał Wiśniewski
-Enej
-klub karate KYOKUSHIN
-"Shock Dance"
-"Remix"[/QUOTE

nie wiesz , albo nie pamiętasz dlaczego wołominiak emj10 nienawidzi Sasina i pis , cytat z wołominiaka" jak startowałem w wyborach samorządowych w wołominie zostałem wydymany przez Sasina i PIS"

Smuga 20.03.2015 21:07

Zapomniałeś Sołtysie wspomnieć o tym Panu po lewej stronie ;):

http://bi.gazeta.pl/im/03/c0/b9/z121...olnej-konf.jpg

SKOK Wołomin pożyczył Serafinowi 3 miliony złotych. Kredytem zajmie się prokuratura

:lol:

Gwiaździsty 20.03.2015 22:41

To chyba ten sam co wykonał robotę na zlecenie służb z nagrywaniem gościa, która pogrążyłą ministra Sawickiego. Robotę dla WSI zrobił to i kredyt z Wołomina dostał. Pewnie Komorowski zatwierdził.

emj10 21.03.2015 10:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1395332)
Szok. Okazuje się, że w SKOKi są zamieszani również:

-Bayer Full
-Video
-Michał Wiśniewski
-Enej
-klub karate KYOKUSHIN
-"Shock Dance"
-"Remix"

"Shock Dance" to dobra ekipa, więc ich w to nie mieszaj.

Jeśli już jesteśmy przy pupilach tego tematu to jeszcze jeden archiwalny smaczek rodem z wołomińskich gabinetów ;)

http://2.bp.blogspot.com/-ILGy9GRzfI...Market+(8).jpg

IncognitoTSW 22.03.2015 10:58

Polecam obejrzeć. Tacy ludzie decydują kto będzie głową państwa.

kerim1906 22.03.2015 11:11

wołominiak emj10 "zapomniał" wkleić tego zdjęcia, cóż za niedopatrzenie rozmywacza :haha:

http://niezalezna.pl/65322-klamstwo-...ami-z-wolomina

AYALA 22.03.2015 11:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1395512)
Polecam obejrzeć. Tacy ludzie decydują kto będzie głową państwa.

dłuuuuugie lata indoktrynacji przez polskojęzyczne media zrobiły kisiel z mózgów sporej części społeczeństwa

ABGwislakABG 22.03.2015 13:27

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=BQPDD8D55wM

EDIT: Krul Bul Pierszy droższy od Elki II: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,tit...?ticaid=1148d6

wislak68 22.03.2015 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1395106)
1. Wskazałem kogoś? Nie. Jak więc może to być brane pod uwagę?
2. A ja bym się nie obawiał obejrzawszy ww. "dzieła".
3. Mam więc nadzieję, że rzeczywiście tak będzie.
4. Primo- sam oceniłeś to jako "porównanie trafione w punkt. Secundo- odwracasz uwagę od clue, czyli żenującymi wymianami zdań najczęściej składających się z "uprzejmości". Tertio- nie jestem kimś w stylu Bogusława Kaczyńskiego. Wnioskuję jedynie o podstawowe zasady komunikacji z drugim człowiekiem.
5. Tak jak pisałem- partia przesłania oczy- nie zagłosujemy za czymś, co przyniesie wytchnienie krajowym przedsiębiorcom i gospodarce, tylko dlatego, bo głosowalibyśmy tak samo jak ruchersi :help:
6. A dla PiSu to strzał w stopę patrząc na to co działo/dzieje się pod każdą notką platfusów na facebooku (spam "a co z kwotą wolną od podatku?"). Mogli trafić do tego elektoratu, przeciągnąć na swoją stronę. Feux pais.
7. Chyba nie czytałeś w ogóle ostatniego punktu. Powtórzę zatem- nie miałem/nie mam obecnie na tyle czasu, by sprawdzić wszystkie ich głosowania. Głosowania to najważniejszy punkt na który będę zwracał uwagę wybierając własnego kandydata/kandydatów przy urnie.
8. Nie, nic nie powinienem.

Sorry że z opóźnieniem (powody te same co zwykle)
ad1. Czy agitacja z definicji ma być "za czymś"? Patrz na kolegę kamikaze: od zawsze agituje na tym forum przeciw "Żydom" (pomijając fakt że w jego terminologii "Żydem" jest ten, kogo on sam uzna za "Żyda"). To tak jako przykład z własnego podwórka.
ad2. Nie jestem aż takim specem jak Ty, aby wypowiadać się na temat wartości artystycznej tych filmów. Jaka by ona nie była, uważam jednak że lepiej gdy ludzie oglądają filmy o podobnej tematyce, zamiast kolejnego "Łamacza nóg 8"
ad3. Ja również
ad4. Pierwsze primo: oceniłem (i nadal oceniam) jak trafione w punkt w sytuacji, gdy miałem do czynienia z ABGwislakABG, w sytuacji gdy rozmawiam z kandydatem na nowego Kaczyńskiego Bogusława (dobra analogia) zaczynam zauważać pewną kuriozalność całej sytuacji (co nawiasem mówiąc czyni ją jeszcze bardziej zabawną). Drugie primo: "żenującej wymiany zdań" było w tej polemice tyle co "wojny" w walce Luksemburga z Hitlerem, powiedziałbym że atak w swojej brutalności i prymitywiźmie był wyjątkowo jednostronny.I po trzecie primo: mimo braku ochoty wygląda na to że bardzo się starasz aby mimo wszystko pretendować do miana "forumowego Bogusia".
ad5. Nonsens. Szanse na przegłosowanie wspomnianych rozwiązań były mniej więcej takie same, jak szanse świni na to, aby zobaczyła niebo. A smród pozostał by na długie lata. To nie ma nic wspólnego z "partią przesłaniającą oczy", a z wyrzuceniem podrzuconego, zepsutego jajka. Dobra decyzja.
ad6. Przeciągnąć na swoją stronę elektorat Palikota? Za pomocą głosowania o kwocie wolnej od podatku? Żartujesz sobie? A jeśli chodzi o wrzutki urbanoplatfusów, to gdyby PiS zagłosował ramię w ramię z Palikotem to teraz pisaliby o tym że, de facto PiS jest jego sojusznikiem. Typowe podrzucenie zepsutego jaja. Dziwię się ze wysuwasz takie argumenty.
ad7. Powtórzę, jeśli nie jesteś sobie w stanie przypomnieć sobie "od ręki" głosowań (poza dwoma) w których PiS by Cię rozczarował, to naprawdę dobrze wróży :).
ad8. Patrz punkt 7.

ABGwislakABG 22.03.2015 19:50

Ad.1 - w takim razie możesz założyć, że agituję za Polską i propolskimi interesami.

Ad.2 - nie trzeba być specjalistą (sam nim nie jestem) od kinematografii by dostrzec antypolskie smaczki w ww. "dziełach".

Ad.4 - nie, nie aspiruję do miana "forumowego Bogusia". Nie mniej jednak doceniam tak dobre (zbytnie moim zdaniem) mniemanie o kulturze wypowiedzi mojej osoby. Sam mnie tym kandydatem namaściłeś. Jednakże uprzedzam- może być taka chwila i wypowiedź, w której mój (zbyt dobry wizerunek) może Ci legnąć w gruzach. I wtedy nie miej do mnie pretensji ;)

Ad. 5 - Nie mówimy tylko o przegłosowaniu. Smród? Smród jest właśnie teraz, tylko rozłożony na głosujących przeciw. To nie jest zgniłe jajo. Zgniłym jajem jest to, że tę ustawę rozpatrujemy pod kątem tego, czy zagłosować zgodnie z propolskim interesem czy przeciwko ruchersom. Chyba, że nie chcesz prześcignąć Namibii w rankingach :)

Ad.6 - zawiązujesz sprawę wyłącznie do kreatora ustawy. Tych wpisów była cała masa. Patrząc na profile losowo wybranych osób wielu było zwolenników m.in. Ruchu Narodowego, Korwina, KNP, PISu. Choć i tak przeważającymi byli tzw. niezdecydowani, bezpartyjni.

Ad.7 i 8 - mam jeszcze "trochę" czasu do jesiennych wyborów parlamentarnych. Mogę zapewnić, że będę szukać i wiercić (zarówno o UDSKiOR, ilości uprawnionych do ojro z budżetu podatników jak i głosowaniach) dziurę w całym. Na zakończenie ostatnie zdanie z pkt. 4:

Cytat:

Jednakże uprzedzam- może być taka chwila i wypowiedź, w której mój (zbyt dobry wizerunek) może Ci legnąć w gruzach. I wtedy nie miej do mnie pretensji ;)

sambo 23.03.2015 11:28

Dukaczewski na froncie, tańce nad grobami - zdaje się gra wkracza w decydującą fazę... 10 kwietnia za pasem

Gwiaździsty 24.03.2015 10:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamikaze (Post 1395701)
Przewrót na Ukrainie zdjęcia, które mówią więcej niż tysiąc słów.

http://www.liveleak.com/view?i=8bc_1416981355

Coś niesamowitego, jestem pod ogromnym wrażeniem ilości uczestników, tej skali i rozmachu :haha:

emj10 24.03.2015 13:23

Hicior ostatniej doby o tym jak "prawicowe" portale usuwają archiwalne informację wychwalające SKOK Wołomin:
http://pikio.pl/niezalezna-pl-usuwa-...omin-artykuly/
http://www.wykop.pl/link/2460159/nie...uly-o-skokach/

Po serii zdjęć Sasina, Komorowskiego, Wałęsy, a nawet Zawiszy z Mariuszem i jego świtą mamy kolejny odcinek tego procedurala. Jak nie ksiądz pedofil to SKOK Wołomin i jak tu nie pisać o Wołominie ;)

kerim1906 24.03.2015 15:41

ha, ha egzotyczna para spijająca sobie z dzióbków ,wołominiak "bez poglądowy"wydymany przez PIS emj10 i człowiek z avatarem tranwestyty :shock:

i jeszcze jedno do rozmywacza emj10 "Po serii zdjęć Sasina, Komorowskiego, Wałęsy, a nawet Zawiszy z Mariuszem i jego świtą"

zapamiętaj rozmywaczu i ściemniaczu g...o kogo obchodzi zawisza , sasin czy wałęsa w tej sprawie , tutaj liczy sie tylko jedno nazwisko , komorowski , zapamietaj i powtarzaj komorowski , bo to on jest prezydentem , bo to on broni wsi , bo to jego synalek jest prokurentem w firmie jak piszesz pieszczotliwie mariuszka z wsi , to on..... , reszta to nieistotne figury , zrozumiał ?

AYALA 24.03.2015 17:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1395715)
Hicior ostatniej doby o tym jak "prawicowe" portale usuwają archiwalne informację wychwalające SKOK Wołomin:
http://pikio.pl/niezalezna-pl-usuwa-...omin-artykuly/
http://www.wykop.pl/link/2460159/nie...uly-o-skokach/

Po serii zdjęć Sasina, Komorowskiego, Wałęsy, a nawet Zawiszy z Mariuszem i jego świtą mamy kolejny odcinek tego procedurala. Jak nie ksiądz pedofil to SKOK Wołomin i jak tu nie pisać o Wołominie ;)

Mam nadzieje, że pogodzisz się z Sasinem i w najbliższych wyborach poprzesz Dude, który zebrał 1,6 miliona podpisów !!!!!! http://www.polskatimes.pl/artykul/37...niku,id,t.html

Jaroo1 24.03.2015 17:25

Cytat:

ha, ha egzotyczna para spijająca sobie z dzióbków ,wołominiak "bez poglądowy"wydymany przez PIS emj10 i człowiek z avatarem tranwestyty
Po co takie teksty? Napisali o głupich działaniach niezależnej.pl to skomentuj to co podali a nie wyzywasz ich. Albo jak Ci głupio komentować to się zabunkruj i się nie odzywaj bo tak to tylko wychodzi na to, że też nie jesteś taki bezstronny za jakiego się podajesz.
Często mówiłeś, że nie jesteś jakimś fanatykiem PiSu itp a co tylko jakaś sprawa związana z PiSem czy jego mediami to nigdy ich nie potępisz tylko tuszujesz sprawę. Musisz lepiej się kamuflować bo widać, że nie jesteś obiektywny.

Smuga 24.03.2015 18:19

Od kiedy Giertych jest ICH Giertychem?

kerim1906 24.03.2015 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1395735)
Po co takie teksty? Napisali o głupich działaniach niezależnej.pl to skomentuj to co podali a nie wyzywasz ich. Albo jak Ci głupio komentować to się zabunkruj i się nie odzywaj bo tak to tylko wychodzi na to, że też nie jesteś taki bezstronny za jakiego się podajesz.
Często mówiłeś, że nie jesteś jakimś fanatykiem PiSu itp a co tylko jakaś sprawa związana z PiSem czy jego mediami to nigdy ich nie potępisz tylko tuszujesz sprawę. Musisz lepiej się kamuflować bo widać, że nie jesteś obiektywny.

ogarnij się i nie pouczaj, jak chcesz ich bronić to rób to , zawsze podkreślałem że jestem zwolennikiem PIS, niezależnie od tego punktowałem sprawy które mi się w ich działaniach nie podobają,dziwne ? dla mnie nie , co do wołominiaka to jak zwykle rozmywa temat bzdetami nieistotnymi dla sprawy , napisałem to w drugiej części postu, , kończąc , albo nie ogarniasz co pisałem i jakie mam poglądy albo ? już sam nie wiem co o Tobie sądzić ?

emj10 24.03.2015 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1395735)

Zablokowałem tego kmiotka z Limanowej w ubiegłym roku, więc jak widać na załączonym obrazku bezskutecznie opluwa monitor od tego czasu wyrzucając z siebie co rusz nowe inwektywy.

Na tyle stać nowego obrońcę PiS-u na tym forum. Nie robi im dobrej reklamy, gdyż gość z takim avatarem prezentuje niezwykle lichy poziom :)

IncognitoTSW 24.03.2015 20:04

Być może w końcu zacznie się zjednoczenie prawicy
https://www.youtube.com/watch?v=aewPy0aX-cc

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl