![]() |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...szta_wyjezdza/
Tak myślałem i pewnie jest na tym samym etapem co Rios tydzien temu, czyli trenuje z druzyna i negocjuje kontrakt zeby zagrac w LE |
Cytat:
|
Cytat:
P.S - Przypominam, ze wielka gwiazda ligi slowenskiej byl Kirm, a jak wyglada z bliska w lidze polskiej kazdy widzi. Nie chce nawet myslec, jak sredni kopacze sie prezentuja. |
Basałaj odmienił ten klub :) Koniec Pawełkowania ,Jopowania,Juszczykwowania ,jest trener i są piłkarze teraz czas na sukcesy
Osman to super transfer , prawdziwy obrońca a nie jakaś dziewczynka Sadlok PS:Ten Elsner przypomina trochę Bendtnera z Arsenalu :D :D http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...9701043279.jpg http://img.thesun.co.uk/multimedia/a...90_706543a.jpg |
Cytat:
|
No, to można uznać, że jak podpiszemy Chaveza i Elsnera to kadrę mamy dopiętą na ostatni guzik.
|
Czyli raczej Chavez :D
|
Ciekawa informacja dotycząca Chaveza.Nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać.
Dobrze też że odesłano Mendy i Tiboniego jedynie ten Esposito nie licząc Elsnera miał jako takie CV. |
Cytat:
|
Jeśli ktoś chce zobaczyć Chaveza w akcji, to na tvp sport właśnie leci powtórka meczu Szwajcaria - Honduras z MŚ.
|
Ja uważam,że warto dać szansę młodym. Przykład Muellera w Bayernie pokazuje,że czasem warto trochę pociągnąć za uszy.
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...szta_wyjezdza/
Nie zauważyłem, że już był wklejany ;) W każdym razie po obejrzeniu skrótu meczu raczej to najlepszy wybór z możliwych |
Cytat:
|
Czyli jest tak jak mowiłem - wszyscy pojechali a zostal jeden obronca. Skoro teraz Chavez przylatuje podpisac kontrakt oznacza, ze to raczej koniec transferow. Zapewne przyszedłby jeszcze jakis pomocnik ale kupilismy Wilka wiec sprawa zalatwiona.
Cytat:
|
Cytat:
Ludzie zadziwiacie mnie coraz bardziej. |
Cytat:
|
Cytat:
|
W tym całym szaleństwie transferowym, trochę jednak zabrakło mi klasowego skrzydłowego. Oczywiście mam nadzieję że Paljić wypali i nie trzeba się będzie o to martwić, jednak do skrzydeł typu Kosowski - Uche (sic!) może nam dalej brakować.
Niby tych skrzydłowych dużo ( Łobo, Kirm, Mały, Pietia) jednak to wciąż nie to. Ale oczywiście nie narzekam, bo i tak to okienko transferowe jest zupełnie jak nie w Wiśle. |
Szewczyk do Wisły:D to jest ogromny talent mam nadzieje ze bedzie tu gral:)
|
Cytat:
P.S - Przypomianm tez, ze ten podobno wspanialy 24-latek przyjezdza na testy(!!) do klubu z Polski, wiec rzeczywiscie musi byc wielka gwiazda ;). Jesli ktos zna swoja wartosc i ma jakas marke, to podpisuje odrazu kontrakt(chocby ostatnie nasze transfery). |
Elsner został ale nie jest jeszcze powiedziane, ze podpisze kontrakt. No ale skoro szukamy zawodnikow, ktorzy maja byc zgloszeni do gry w 3 rundzie eliminacji to byc moze i on oprocz Chavezem bedzie ostatnim wzmocnieniem.
|
a co z Eliasem i tym niemcem? W sparingu nie grali, a nigdzie nie jest tez napisane, tak jak w przypadku Tiboniego i reszty, ze zakonczyli testy.
|
oprócz stoperów mogli by się pokusić o sciągnięcie lewego obrońce, Junior Diaz na tej pozycji to tragedia.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Diaz na lewej obronie??!! Przecież on kryje na radar, 10 metrów od zawodnika, wszystkie groźne akcje Szawle szły jego stroną - zwłaszcza w pierwszym meczu, ale w drugim też pare poszło...
|
Cytat:
Wybaczcie ot. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sądze, ze jak Elsner został i bedzie trenowac z druzyna to jestesmy nim zainteresowani. Nie dalej jak w piatek byla mowa, ze Elsner przyjezdza na JEDNODNIOWE testy do Krakowa. Nie sadze, ze został dluzej w Krakowie, bo mu sie miasto spodobalo ;) takze mysle, ze podpisza z nim kontrakt do środy, kiedy to musza zglosic dodatkowego zawodnika.
|
Przestańcie Znawcy :p Przecież graliśmy podręcznikową trójką w obronie w momencie atakowania. Diaz więc miał znacznie mniej do pokazywania w przodzie, niż jego vis'a vis
|
Cytat:
Co ma do tego wiek? Skoro mogli ściągnąć Bąka, który nie jest ogórem to i mogli ściągnąć tego 24 latka, który poniżej pewnego poziomu również nie mógł być. Trzymaj się faktów, bo póki co dysponujesz swoimi wymysłami, które w żaden sposób nie muszą być celne. No chyba, że śledzisz ligę Kuwejtu, znasz Elsnera doskonale. Dodatkowo masz dostęp do jego konta i wiesz ile zer pociągnął na tej eskapadzie - wtedy szacun dla Ciebie i odszczekam swoje. |
Cytat:
P.S - Dalej nie dostalem odpowiedzi na pytanie, dlaczego 24-letnie(podobno swietny wedle niektorych, mimo ze go nie widzieli na oczy) wyjezdza do Kuwejtu, a nie do jakiejs powaznej ligi(pieniadze bylyby porownywalne)? Dlaczego tez ten pilkarz przyjezdza na testy(jeszcze raz to podkreslam) do klubu z Polski? Pytania dla malo domyslnych ;). P.S - Widze tez, ze niektorzy myla ligi Arabii Saudyjskiej i Kataru z Kuwejtem :D. P.S 3 - Beda niezle jaja, jak zostanie odeslany przez Kasperczaka...ciekawe, co wtedy powiedza niektorzy, tutejsi "eskperci" :D... |
Ten news z Chavezem jest stary jak świat, tylko że jest zwyczajnie odgrzany.Najlepsze jest to, że chodziło o wtorek w tym tygodniu a nie przyszły.
|
Cytat:
Powtarzam - Rok Elsner to będzie ogromne wzmocnienie naszej defensywy. EDIT Ja go pamiętam przede wszystkim z meczu słoweńskiej młodzieżówki z Anglią, wprawdzie przegranego przez Słoweńców 2-1, ale Elsner w tym meczu sprawiał naprawdę doskonałe wrażenie, seryjnie wygrywał pojedynki z takimi piłkarzami jak Derbshire, Milner, Johnson czy Noble. |
Cytat:
Jak dojdzie Chavez i Elsner to wreszcie mamy kadrę na grę na kilku frontach. Jovanić, Pawełek Cikos, Singlar, Bunoza, Cleber, Chavez, Elsner, Kowalski, Diaz, Brożek Małecki, Łobodziński, Garguła, Sobolewski, Wilk, Jirsak, Kirm, Paljić Brożek, Żurawski, Boguski, Rios Na papierze bardzo dobrze to wygląda. Oby przełożyło się na wyniki na boisku. |
Zastanawia mnie pewna sprawa. Mianowicie gdy my dokonaliśmy 2, lub 3 transferów, a Legia bodaj 5 to wszyscy mówili, że zanim Legia się zgra to będzie już rudna zimowa i nie mają szans w walce o tytuł. Natomiast gdy my wymieniamy całą linię obrony + bramkarza, nowy Garguła, nowy Wilk, nowy Pajlić, nowy Rios, nowy Żuraw to wszystko jest okej.
|
Odwalcie sie od Juniora, bo on przynajmniej jako jeden z nielicznych zawodnikow ZAWSZE gra z pelnym zaangazowaniem. A, ze sie go rzuca po calym boisku, to nie jest latwo mu sie przyzwyczaic. Oby zostal na dluzej na lewej obronie, w koncu tam gra w kadrze.
|
Cytat:
Teraz to dowaliłeś do pieca, bo ja pamiętam przynajmniej dwie dobre akcje Diaza w ofensywie i strzeloną bramkę... |
Cytat:
Ja jak nie mam pojęcia o jakimś piłkarzu, to po prostu się na jego temat nie wypowiadam, ale ty wydaje się, że pozjadałeś wszystkie rozumy i jesteś w stanie wyrokować o jego przydatności do zespołu na podstawie jego wieku oraz drużyny, w której ostatnio występował. (tak a propos skąd wiesz, że się tam nie sprawdził?). Poza tym, nie da się sprowadzać samych zawodników do pierwszej jedenastki, muszą być również tacy, którzy jedynie tą rywalizację w jakiś sposób podniosą. Póki co pierwsza jedenastka to Bunoza, Cleber oraz Chaves, ale niektorzy by chcieli 4 równorzędnych obrońców, tylko ciekawe kto by wtedy siedział na ławce, albo na trybunach? Edit: Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl