Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w europejskich pucharach 11/12 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8092)

Tarann 26.07.2011 20:52

Pierwsza sprawa to pokemony walące Lameya zanim go zobaczyli, ale ok to się zdarza, nie każdy zna sie na piłce, a ci co się nie znają, mają taka zależność, że dużo głupio mówią.

Druga sprawa, za wreszcie zobaczyłem, co czuł przeciwnik polskich drużyn z lat 90 ( tych dobrych ) gdy cisnęli ale bez pomysłu i taktyki tylko na chęciach i w końcu przegrywali (Polacy).
Maskant nie wiem po co Gerwazy ale jeśli coś w nim widzisz to spoko.

Jest tak dobrze jak myślałem rok temu. Czyli postęp.

Ivory1906 26.07.2011 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez djjamajczyk (Post 1133851)
Ale malkontenci ja Cię chrzanię ..wygrywamy xle przegrywamy źle .
Pragnę przypomnieć że nie jesteśmy Barca (która sama na wyjazdach często remisuje) zeby się pienić na WYGRANY mecz . Była to wyjkazdowa batalia z ciężkim przeciwinikiem który zaprezentował się podobnie do nas więc i wynik jest wyrównany.
Nie sikajcie że " olaboga co to będzie w IV rundzie" bedzie co ma być w Krk z każdym możemy wygrac a na wyjeździe na wyjeździe to fart + umiejętności i mamy dobry wynik ale na teraz to rewanż z Litexem powinno być dobrze a wy ochłońcie - gra Kirma i wg. mnie Chaveza wołała o pomstę do nieba ale z kolei pomoc zaprezenotowała się bardzo na + i pozytywna sprawa gra bramkarza.
Jest dobrze :)

Mozesz wyjasnic dlaczego AZ wolala o pomste do nieba ? Bo moim zdaniem Chavez wcale nie zagral az tak zle, moze mi sie wydawalo ale chavez jak by bardziej zwinny sie zrobil...chociaz by w tej ostatniej sytuacji jak bardzo szybko wslizgiem " dolecial " aby zablokowac strzal.

Po Kirmie wiele bym sie nie spodziewal pomimo ze kontuzja jakas nie grozna ale jednak widac braki po Nim. Dla Niego trzeba czasu i ogrania a o to bedzie ciezko skoro mamy Ilieva :)

Co do Jovanica...Dla mnie ten bramkarz to nie porozumienie w Wisle, strasznie nie pewny na przedpolu, dziwne decyzje...Oby wrocil Pareiko :)

dynek.pl 26.07.2011 20:53

Zajebisty wynik i zwyciezcow sie nie sądzi ale nie da się przejśc nad tym do porządku, że bylismy gorsi w każdym elemencie piłkarskim (poza bramkami) - nasza gra to dno.
- 2 poprzeczki
- niepodytkowany karny dla Litexu
- bramka na 2:2, która w 90% sytuacji została byc uznana
czy można mieć więcej fuksa ??
suma szczęścia zawsze wychodzi na zero - pytanie czy w rewanżu czy w nastepnej rundzie ?

Zbychu 26.07.2011 20:53

Więcej szczęścia niz dobrej gry.W rewanż trzeba zagrać o niebo lepiej.Nie wierze aby Liteks miał takiego pecha za tydzień.Szanse mimo wszystko 60:40 dla Wisły na awans.

Oldpara 26.07.2011 20:53

Wisła grała tak jak miała zagrać. Powinno być 2:1 dla Litexu, i awans na Reymonta, ale szczęście sprzyja lepszym, i jest już teraz 2:1 dla Wisły :)

Szacunek dla Stana - jak on znalazł tego Lameya?! Super solidny grajek.

KosaPS 26.07.2011 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 1133872)
A teraz kilka ciekawostek:
Glasgow Rangers przegrało z Malmo na Ibrox 1:0 co jest wielką niespodzianką i myślę bardzo dobrą informacją dla nas. Zdecydowanie mielibyśmy większe szansę ze szwedzkim Malmo aniżeli z mistrzem Szkocji. Oby Niebiescy zwycięsko wyszli z tego dwumeczu.
Bate nasz potencjalny rywal w IV rundzie eliminacyjnej zremisowało na wyjeździe z Ekranasem Ponieważe, wydawałoby się z najsłabszym zespołem III rundy.

Rangersi jeszcze nie skoczyli swojego meczu

Bronex 26.07.2011 20:53

Stara maksyma mówi

szczęście sprzyja lepszym

co to znaczy mieć szczęście?
Szczęście ma się wtedy kiedy możliwość spotyka się z przygotowaniem

bondTSW 26.07.2011 20:53

Cytat:

Glasgow Rangers przegrało z Malmo na Ibrox 1:0 co jest wielką niespodzianką i myślę bardzo dobrą informacją dla nas. Zdecydowanie mielibyśmy większe szansę ze szwedzkim Malmo aniżeli z mistrzem Szkocji. Oby Niebiescy zwycięsko wyszli z tego dwumeczu.
Bate nasz potencjalny rywal w IV rundzie eliminacyjnej zremisowało na wyjeździe z Ekranasem Ponieważe, wydawałoby się z najsłabszym zespołem III rundy.

Przegrywa... własnie zaczęła się IIp.

Lysy 26.07.2011 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 1133839)
Kirma - bardzo dobra zmiana, nie tracił głupio piłek, trzymał ją, rozgrywał.

Chyba oglądałeś inny mecz. Kirm jedyne co pokazał, to, że potrafi zepsuć dobrze zapowiadające się akcje (*było przynajmniej dwie/trzy sytuacje w których Kirm stracił piłkę)

Diaz gorszy od Dragana, mam nadzieję, że to ostatni mecz Juniora na lewej obronie, bo zwyczajnie o się tam nie nadaje.
Podobna sytuacja z Jovaniciem - bramkarz który przyprawia mnie o palpitacje serca, praktycznie wszystko co leci w światło bramki wpada. A jego gra na przedpolu, jak była, tak jest fatalna.

kacpaw91 26.07.2011 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mikej (Post 1133877)
A Partizan od 48' gra w 10, może odpadnie czwórka :)

Może lepiej nie być rozstawionym bo wtedy możemy trafić na taki Genk ; )

ChG 26.07.2011 20:55

Bramka dla Litexu NIE powinna być uznana.

Belzebub 26.07.2011 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 1133839)
Na plus gra:

Jovanicia - Przypomniały mi się czasy, kiedy dostępu do naszej bramki chronił Mariusz Pawełek - przy każdej jego interwencji serce mi zaczynało wręcz napier*alać. Katastrofalnie wygląda u niego element wychodzenia do dośrodkowań. Jak dobrze, że w następnym meczu oglądać będziemy już Pareike :-)

...i cała reszta.

Dla mnie to on gra słabiej niż..Cebanu...Pawełek miewał głupie błędy, ale bronic potraił, ten gość wygląda jak by go wyciągnęli z A-klasy :((

DevilMayCry 26.07.2011 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mikej (Post 1133877)
A Partizan od 48' gra w 10, może odpadnie czwórka :)

Genk też. :) Rangersi jeszcze grają, więc nie wiem dlaczego ktoś napisał, że Malmo wygrało.

1q2 26.07.2011 20:55

Cytat:

Glasgow Rangers przegrało z Malmo na Ibrox 1:0.

Prorok przemówił:D

milosz 26.07.2011 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WhiteStarDvisionTheBest (Post 1133853)
No ..tylko myślałem,że rozmawiamy o grze Wisły w tym meczu..ale jak ja Ci napisze,że Wisła zagrała słabo to Ty nie masz argumentów żeby zaprzeczyć

Masz ból głowy to twój problem.

Ja świętuję.

Wisła prowadziła 1-0 i 2-1 zaś rywal musiał gonić wynik stąd taki przebieg meczu. Mieliśmy wystarczająco dużo okazji żeby uznać że w ofensywie zagraliśmy dobrze, a w obronie lepiej od Bułgarów. Co do tego czy zagraliśmy dobrze czy źle mam jeden argument czyli WYNIK i on zamyka temat, ale oczywista nie różnym płaczkom. Gęgajcie i płaczcie. Ja tam świętuje.

Lechista69 26.07.2011 20:56

Wydaje mi się, że tuż przed meczem podczas rozgrzewki Parejce cos sie stalo i potrzebna byla na szybko zmiana w wyjsciowej 11, wiec wedlug mnie Jovanic nie przygotowany do tego ze wejdzie (wlasnie dlatego trener wczesniej informuje pilkarzy kto wychodzi w pierwszej 11 aby nastawiali sie psychicznie do tego) a tu z biegu musial ubierac rekawice...

W Krakowie licze na Pareike, Malego i jednak Paljic zamiast Diaza...

Wynik na olbrzymi plus, styl gowno mnie obchodzi dzis :)

Wojtas 26.07.2011 20:56

Cytat:

Ale mecz Rangers trwa ...........

Sprawdzil sie z kolei opis gry Litexu ktoregos forumowicza(niku nie pamietam) ,mieli zaatakowac -zaatakowali-mieli oslabnac od 70 minuty-i tak sie stalo :)

U nas na plus
Melex,Lamey ,Iliev-ale w 2 polowie stracil sily

zobaczymy jak bedzie ,juz sie nie moge doczekac rewanzu z Malym i Siergeijem bedziemy duuuzo pewniejsi

zobaczmy czy Bulgarzy tez tak beda sie rzucac na R22 ,trzeba panowie w tym meczu jak to mowi Guli- ODPŁYNĄĆ i zrobic im PIEKŁO !!!

lorddavy 26.07.2011 20:56

Ludzie trochę się opanujcie, mecz Rangersów jeszcze trwa a Partizan gra w 10 ale Genk też. Ja rozumiem emocje ale naprawdę wystarczy sprawdzić...

martin_6 26.07.2011 20:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1133884)
suma szczęścia zawsze wychodzi na zero - pytanie czy w rewanżu czy w nastepnej rundzie ?

6 lat temu w Atenach :D

spartan 26.07.2011 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1133865)
Tak na szybko.

Gramy kiepsko. Zwycięstwo bardzo szczęsliwe. Ale niesamowicie cieszy.

Ja chciałem przeprosić za to widziałem już Radka Sobolewskiego na ławce.
Może nie było tego widać ale grał jak prawdziwy KAPITAN.

Nieźle Melikson, Lamey, Iliew, Nunez i...Garguła(wreszcie widziałem Łukasza walczącego)

Słabo Genkow, Jaliens.

Beznadziejnie Diaz. Nie wiem czemu amło zwrotnego Juniora Trener wystawia na takiego dryblera jak ten knyp z Litexu. Nie wiedziałem, że kiedyś to napiszę, ale mam nadzieję na występ Palijca w rewanżu.

Ogólnie bułgarzy lepsi technicznie, szybsi, dynamiczniejsi.
My chyba jesteśmy lepsi kondycyjnie.

Jeszcze nie awansowaliśmy. Przy tych wolnych Litexu może być groźnie w Krakowie.

Ale...

bardzo liczę na 22 tys widzów i oszałamiający doping ABG. Mamy ich wgnieść w ziemię!To jest taki mecz jak z Beitarem. Musimy zrobić różnicę. Tym meczem możemy się przełamać kibicowsko, jest szansa aby całe C dopingowało i aby wszystkie pozostale trybuny się włączały. Zobaczymy czy na R22 bułgarzy też tak będą kozaczyć.

Trudno się nie zgodzić z przedmówcą. W tym meczu mamy niesamowicie dużo do udowodnienia i przed nami do wykonania robota nie mniejsza niż przed grajkami. Nie możemy tego spieprzyć tak samo jak oni nie mogą.
Piłkarsko to Bułgarzy są groźniejsi ale nie możemy wiecznie mieć pecha. Szczęście mieliśmy z Saragossą i liczę, pecha z PAO w między czasie i później różnie bywało ale teraz musi przyjść nasz czas.
W grze jest kilka rzeczy do poprawy zwłaszcza na bokach obrony. Stoperzy jak Chavez także muszą uważać bo przy innym sędziowaniu mocne przepychanki w polu karnym mogą drogo kosztować. Z przodu klasycznie MARO i Ivica oraz mimo dzisiejszego gorszego występu Genkov i w rewanżu powinniśmy to obronić. A potem.....ech.....byłoby pięknie....

Bronex 26.07.2011 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1133898)

I wtedy przyszedł On, człowiek o 100 twarzach , ciskał gromy, wypił ocean, niebo czerniało ołowianą nienawiścią...

Bronex 26.07.2011 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1133898)

I wtedy przyszedł On, człowiek o 100 twarzach , ciskał gromy, wypił ocean, niebo czerniało ołowianą nienawiścią...

ChG 26.07.2011 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lechista69 (Post 1133900)
Wydaje mi się, że tuż przed meczem podczas rozgrzewki Parejce cos sie stalo i potrzebna byla na szybko zmiana w wyjsciowej 11, wiec wedlug mnie Jovanic nie przygotowany do tego ze wejdzie (wlasnie dlatego trener wczesniej informuje pilkarzy kto wychodzi w pierwszej 11 aby nastawiali sie psychicznie do tego) a tu z biegu musial ubierac rekawice...

W Krakowie licze na Pareike, Malego i jednak Paljic zamiast Diaza...

Wynik na olbrzymi plus, styl gowno mnie obchodzi dzis :)

Jovanović powinien wejść za Diaza, w końcu na lewej obronie ostatnimi czasy dość często grywał w Partizanie.
Jak przejdziemy Litex, to moim zdaniem trzeba dokupić lewego obrońcę - z prawdziwego zdarzenia. Ten lewy z Litexu był nawet niezły. :P

biała gwiazda 26.07.2011 20:59

Bardzo dobra zmiana Garguły, który gdy wszedł nie bał się przytrzymać piłki i grać na jeden kontakt. Bułgarzy tacy lepszy piłkarsko? To czemu przegrali i stracili 2 bramki. Moim zdaniem poza paroma sytuacjami i ciągnącym im grę Brazylijczyku, cholernie często tracili piłkę i się gubili. Ich przewaga optyczna wynikała też często z naszego za głębokiego cofnięcia się. Bo ile oni mieli setek z gry? Ta gdy nie wybili piłki gdy Garguła leżał? Ich bramka, ok. Ja wiem że każdemu jako kibicowi Wisły waliły serca i drżały nogi oraz perspektywa rezerwowego bramkarza i Diaza na obronie robiły swoje. Widać było brak zgrania i zrozumienia w niektórych momentach, ale Boże nie będę narzekać. Mam nadzieję, że nasz młody obrońca z Partizana zastąpi niedługo Jaliensa.

X-Ray 26.07.2011 20:59

Gdzie się płaczki które regularnie narzekały na Lameya? Z Angemirem na czele?

Wisoman 26.07.2011 21:00

Iliev po dwóch żółtych nie zagra w rew?

Romuald 26.07.2011 21:00

Niech to szczęście będzie z nami do fazy grupowej ligi mistrzów,trudny teren zdobyty w pewnym momencie modliłem się o remis.Litex bardzo silny jest ale myślę,że w Krakowie dopełnimy formalności i ich zniszczymy.

tofik 26.07.2011 21:00

Środek pomocy eh... Można powiedzieć "coś za coś"
Trener cofnął 2 DPów tak głęboko i zabronił podchodzić wyżej. Robiła się luka, ofensywa nie miała z kim grać, ale w zamian nasi dwaj defensywni nadążali za akcjami przeciwnika ( strasznie są wolni, Wilk parowóz, pewnie nie nadążali by na dobrymi technicznie, szybkimi Bułarami)
Także uważam, że dobra zagrywka trenera, cóż poświęcił ładną grę, ale osiągnął wynik, a zwycięzców się nie sądzi :)

adikos1906 26.07.2011 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1133884)
Zajebisty wynik i zwyciezcow sie nie sądzi ale nie da się przejśc nad tym do porządku, że bylismy gorsi w każdym elemencie piłkarskim (poza bramkami) - nasza gra to dno.
- 2 poprzeczki
- niepodytkowany karny dla Litexu
- bramka na 2:2, która w 90% sytuacji została byc uznana
czy można mieć więcej fuksa ??

Los oddał co nasze z Aten ;) Czy na tym forum musi być wiecznie ględzenie? Przegramy - źle, wygramy jeszcze gorzej...-,-'

Kurz 26.07.2011 21:01

Widać, że Liteks ma fajną drużynę, w dodatku grającą od kilku sezonów we w miarę stabilnym składzie. My graliśmy za nerwowo, co było widać od gwizdka. Osobnym tematem jest w dzisiejszym meczu Diaz, który zupełnie nie radził sobie w obronie.

W każdym razie ogromny szacunek dla naszych piłkarzy za zwycięstwo i walkę!!! Dziękuję!!!

grogoriogreg 26.07.2011 21:01

Uspokójcie się z tą "pomocą sędziego", gdyż karny na Todorowie identyczny jak ten na Ilievie (czyli żaden), a gol zdobyty po ewidentnym faulu na Jaliensie, no chyba że dopuszczacie możliwość wskakiwania rywalowi na barana...

Szczęście i perfekcyjne 2 podania za plecy naszych słabych środkowych pomocników, dają nam cenny wynik.

Paljić za Diaza, Mały za Ilieva i trzeba przetrwać szturm Litexu w rewanżu - trzeba zaatakować i szybko rozstrzygnąć losy meczu.

Mistrz Yoda 26.07.2011 21:02

Ja uważam że faul na Jalliensie był jakby się przyjrzeć od strony bramki był odpychany.
Co do Jovanicia to bał się piłki wyglądał jak Pawełek II.
Ciekawi mnie jakby na miejscu Diaza zagrał Paljic.
Cieszy dobra gra póki co Lameya oby tak dalej.
No i Genkov mógł by się trochę bardziej poruszać bo grał za bardzo statycznie.

El'kabat 26.07.2011 21:03

A co tam nasi "koledzy" z Bułgarii na forum pisza ? Dalej tacy pewni swego ?;)

Co jak co takiego farta dawno nie mielismy,wynik bardzo cieszy,gra mniej..

W Krakowie licze,ze w 25 koła siadziemy na nich z dopingiem i zobaczymy całkiem inny mecz..

mitmichael 26.07.2011 21:05

Mam nadzieje, ze Litex tak nas przycisnal tylko dlatego, ze grał u siebie a na Reymonta wszystko wroci do normy i to Wisła (z Patrykiem i Sergeiem w składzie) bedzie kontrolowac mecz

WhiteStarDvisionTheBest 26.07.2011 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez milosz (Post 1133899)
Masz ból głowy to twój problem.

Ja świętuję.

Wisła prowadziła 1-0 i 2-1 zaś rywal musiał gonić wynik stąd taki przebieg meczu. Mieliśmy wystarczająco dużo okazji żeby uznać że w ofensywie zagraliśmy dobrze, a w obronie lepiej od Bułgarów. Co do tego czy zagraliśmy dobrze czy źle mam jeden argument czyli WYNIK i on zamyka temat, ale oczywista nie różnym płaczkom. Gęgajcie i płaczcie. Ja tam świętuje.

Wynik nie zawsze odzwierciedla przebieg meczu..hm przy stanie 0-0 kiedy Litex tez nas cisnął to też musiał gonić wynik?..ojej chyba jednak nie..po prostu wyszedł na to spotkanie nastawiony bardzo ofensywnie i radził sobie lepiej niż Wisła.

Co tu dużo gdybać,nie znasz się na piłce jeśli mówisz,że Wisła zagrała dobrze.

Pamiętaj- dobrze to nie to samo co skutecznie.

Co do obrony to Wisła miała szczęście,że straciła tylko 1 bramkę a mogła zdecydowanie więcej a to dlatego,że zagrała jak? SŁABO:)

Piłkarsko w tym meczu lepiej zaprezentował się Litex ,nie wiem ile jeszcze postów będę musiał napisać i ile argumentów Ci przedstawić,żebyś w końcu przejrzał na oczy,ale PÓKI nie dostane bana to będę to robił z uśmiechem na twarzy bo mnie w....iasz :)

Grantar 26.07.2011 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1133890)
....
Podobna sytuacja z Jovaniciem - bramkarz który przyprawia mnie o palpitacje serca, praktycznie wszystko co leci w światło bramki wpada.

O jakim meczu piszesz ?
Litex strzelał celnie na bramkę 8 razy wpadło 1 raz po rykoszecie (bez żadnej winy Jovanica).
Bałem się bardziej ... Co do gry na przedpolu to się zgadzam ...ale Pereiko ostatnio też się mijał z piłką

milosz 26.07.2011 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1133890)
Chyba oglądałeś inny mecz. Kirm jedyne co pokazał, to, że potrafi zepsuć dobrze zapowiadające się akcje (*było przynajmniej dwie/trzy sytuacje w których Kirm stracił piłkę)

Diaz gorszy od Dragana, mam nadzieję, że to ostatni mecz Juniora na lewej obronie, bo zwyczajnie o się tam nie nadaje.
Podobna sytuacja z Jovaniciem - bramkarz który przyprawia mnie o palpitacje serca, praktycznie wszystko co leci w światło bramki wpada. A jego gra na przedpolu, jak była, tak jest fatalna.

I jak wynik mnie cieszy i irytuje mnie głupawe gęganie płaczków to tu ... się zgodzę niestety.
Bardzo mnie rozczarował swoją postawą Diaz, szkoda. Jovanić w istocie bardzo niepewny. Kirm po kontuzji i grał krótko jemu bym darował.

Na plus mamy fajnych zawodników w przednich formacjach. Melikson wiadomo, ale taki Iliew no i dość obiecująco Nunez (czyli po naszemu Gerwazy), jak dojdzie do odpowiedniej formy Małecki to problem jest tylko z postawą Genkowa, rzecz jasna co do przednich formacji. Kto wie może Biton wygryzie Gienka ze składu.

wolfy 26.07.2011 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez biała gwiazda (Post 1133908)
Bardzo dobra zmiana Garguły, który gdy wszedł nie bał się przytrzymać piłki i grać na jeden kontakt. Bułgarzy tacy lepszy piłkarsko? To czemu przegrali i stracili 2 bramki.

Bo im sędzia prawidłowej bramki nie uznał?
Przez jakieś 60% meczu rozpaczliwie się broniliśmy, ale na szczęście w kluczowych momentach wykorzystaliśmy stworzone sytuacje. Na dobrą sprawę zepsuliśmy tylko jedną setkę, kiedy wyszliśmy czwórką i nie było komu wpakować piłki do bramki.
Kiedy Garguła leżał przez kilka minut na boisku to już się bałem, że to kolejna poważna kontuzja. Całe szczęście, że tylko grał na czas...

Tym niemniej - jeszcze nie awansowaliśmy.

kamilo584 26.07.2011 21:08

Co do Diaza to , Baszczyński w studiu przedmeczowym powiedział ze Junior bardziej woli grać jako srodkowy obrońca lub pomocnik a na boku gra z konieczności , było to w tym meczu widać

Moim zdaniem Genkov jest wyrażnie bez formy ,Nie wiem czemu nie wszedł Biton ? tylko Jovanovic , BO W OSTATNICH MINUTACH mieliśmy dużo szczęscia , Ale myslałem ze pójdzie kontra na 1- 3 i by było po sprawie bo w ostatnich minutach wyraznie Litex sie otworzł

Baala 26.07.2011 21:09

Trochę szczęścia, świetny wynik. Litex mocno atakował, ale te jego ataki takie troche niczym Karabachu hura do przodu, a nie składne akcje. Co prawda nieźle techniczni Ci Bułgarzy, ale dalej uważam że taktyki to oni na oczy nie widzieli.

W tym meczu podobał mi się Maaskant z tą zmianą Iliev -> Kirm, co pomogło ofensywie i defensywie bo Kirm lepiej gra w obronie i pomagał troche napoczatku Diazowi.

Co do ocen:
Jovanic - gość wyglądał jakby miał pełne gacie, w dodatku wygląda w meczu na zwyczajnie niskiego jak na bramkarza. Jego wadą jest jeszcze to ze szybko sie kladzie na ziemie.

Diaz - zawsze go broniłem nawet za pierwszą połowę, gdzie sedzia go kilka razy oszukał, ale druga to kryminał, był objeżdzany niemiłosiernie
Chavez - silny, ale wolny, i wiele razy jakby sie wahał doskoczyć
Jalien - według mnie najlepszy dziś z obrony, ładnie wyprowadzał piłki i solidnie bronił
Lamey - będzie wzmocnieniem, potra fi ibronic i atakowac

Wilk - słobo dziś, strasznie objerzdzany, na plus asysta
Sobol - lepszy szczegolnie w koncowce gdzie odbierał i potrafił troche przytrzymac
Nunez - do zejscia najlepszy z naszych, dużo bronil ale potrafi pociągnąć ładnie do przodu, jak nabierze ogrania nawet może być pierwszy skład, bo ma pojęcie o obronie
Melikson - klasa nasz najlepszy gracz
Iliev - szybko zgasł w drugiej i według mnie dobra zmiana
Genkov - do zmiany wcześniej, kompletnie bezproduktywny, za mocno w środek schodził.

Zmiany - wszystkie na plus szczególnie Kirma który powalczył, ale i Garguła grał całkiem ądrze

Co do ogółu ta taksa z dwoma defensywnymi całkiem dobra, tylko Melikson raczej musi grać środek według mnie. Co mnie mocno drażniło to stałe fragmenty gry grane na dwa razy. WSZYSTKIE. Zamiast dośrodkować to krótkie podanie i strata.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:28.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl