![]() |
Szkoda że nikt nie słuchał moich apeli że trzeba kupić godnego obrońcę...macie waszego Kowalskiego
|
3-2 bramka na otarcie łez.
|
Dno dna.
10znaków |
Po tym meczu, żal mi dwóch piłkarzy przebywających na boisku - Jovanić i Małecki, za to że musieli brać udział w tym meczu, no i może Diaz'a, za to że musiał grać z przymusu na środku obrony...
Żal też mi Bogusława Cupiała, że musi oglądać to 'widowisko'. Nie wiem, jaką Kasperczak miał wizję taktyczną oraz decyzje zmian, nie wiem dlaczego nie wszedł Kirm, dlaczego zdjął Małeckiego który starał się jak mógł. Natomiast Boguski, Żuraw, nie wiem co oni robią w 1szym składzie. Pozdrawiam. |
Jak się okazuje Karabachu gra zawodnik nieuprawniony do gry w pucharach, więc mamy walkowera.
Fuck Yeeeaaaaaaaaaah..........cholera obudziłem się... |
Gdyby był wynik 3:3, to byśmy przeszli?
|
Ciszej nad tą trumną [*]
|
głupie gadanie z tym karnym.. jakbyśmy mieli obrone, to by ten karny z pierwszego meczu nie wadził..
azerów powinniśmy przechodzić spacerem. wynik nie wygląda najgorzej.. |
Cytat:
|
No to kochani moderatorzy mozna w tym momencie zamknac i najlepiej usunac ten temat. Wisły w pucharach juz nie ma.
|
Dobrze ze koniec tej meczarni ... jesli nie zmienimy trenera i kilku zawodnikow nie wypieprzymy na zbity pysk to liga i puchary w przyszlym sezonie to bedzie nieosiagalne
|
Brozki napewno bede majczyc, ze Azerowie mieli jeden strzal i wygrali mecz 3-0 hahahaha, debile
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jedyne co cieszy z tym 3-2, to że te szmaciarze z Gówna Wyb z Wawki nie mogą napisać o pogromie, choć bardzo by gnojki chciały.
|
Czyli zgodnie z obietnicą muszą ściągnąć gacie ;)
|
Cytat:
|
A jak sie nazywał ten niemiecki trener który miał przydomek "Kat" ?
|
Ciekawe co powie Basałaj, który dla przypomnienia w ostatnim wywiadzie stwierdził, że pozyskaliśmy klasowych zawodników.... - nikt ich na oczy nie widział jedynie z opowieści....
|
Cytat:
|
Prawda taka, ze a GLowy i Marcelo takie babole nie wpadaly tyle razy.
|
Czyli zgodnie z obietnicą muszą ściągnąć gacie ;)
|
Tak obi pomyslalem ze zaraz skoncza nam sie narodowosci ktore beda dla nas ogorkami. Kiedys bysmy powiedzieli o Azerach ze to ogorki a teraz juz nie wpada. Do tego estonczycy gruzini norwedzy. Za rok pewnie zleje nas ktos z Luxemburga.
|
Valerenga Oslo, Dynamo Tibilisi, Levadia Talli, Karabach Agdam? Tyle, czy coś przegapiłem. Aaaa i jeszcze mi powiedzcie kto za rok?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja proponuje żeby komentatorzy w studiu, zakładali czarne krawaty gdy komentują występy w Europejskich Pucharach Polskich drużyn
|
nie było źle w drugiej połowie,bałem sie przy 3-0 że sie skończy kompromitacją np.5-0.
Jeszcze więcej darmowych ,4-rzędnych obcokrajowców i będziemy jak równy z równym walczyli z Azerami |
Ale jak tak zjezdzamy wszystkich to zjedzmy i Cupiala...
Przeciez to on jest wlscicielem klubu wiec musi sie godzi na to co sie w nim dzieje... |
Najśmieszniejsze jest, że za miesiąc si,ę wszyscy(no z małymi wyjątkami) będziecie spuszczać po meczach w lidze.
Skosimy jednego, drugiego ogórka i każdy będzie happy. |
Dziekuje za kolejną kompromitacje pilkarza.. Moze ockna sie wkoncu ze sa nam juz tak duzo winny ze w kasie by sie nie wyplacili juz.. Spiewajac jestescie frajerami pasowalo by uwzglednic ze wieksza polowa nie jest polskojezyczna.. Frajerem oni juz byli i nie wiem jak to nazwac.. pomimo pieknych wakacji czlowiek usiluje ogladnac mecz niewiadomo gdzie a oni lece w ...
Głowacki , Marcelo dzisiaj zamiast tych wszystloch nowych nabytkow... i byloby lepiej |
Juz dziennikarskie scierwa pisza o pogromie. A przegalismy na wyjezdzie jedna bramka, strzelajac przeciwnikowi na 30 tysiecznym stadionie dwa gole. Wszedzie widze tytuly o Wisl
Dziwne, ze wczoraj szybko tematy lecha zeszly nizej. A to dlaczego? Przeciez przed sezonem Lech mial prawie wygra LM? Co to sie nie dzialo, fiesta w poznaniu, zahwyty ochy achy. Ale Wisle to dopiec musza ile wlezie. |
2 filary obrony sprzedane w najodpowiedniejszym momencie.
|
Cytat:
To nie Duch Święty, a Cupiał zatrudnił ponownie Kasperczaka żałując pieniędzy na lepszego fachowca z zagranicy. To nie masoni i cykliści wydali zgodę na rozpieprzenie obrony, kolejny rok sprowadzania tanich i marnych piłkarsko zawodników w miejsce największych gwiazd, tylko Cupiał. To postępowanie Cupiała sprawiło, że w klubie z czasem zanikły wszystkie niezbędne struktury od marketingu począwszy. Ostanie lata złej polityki sportowo-finansowej, powielania wciąż tych samych błędów i wadliwych ocen nie mogły zostać bez śladu i konsekwencji. Nauczka Lewadi nikogo nic nie nauczyła. Te konsekwencje wyglądają tak jak widzimy. |
Juz dziennikarskie scierwa pisza o pogromie. A przegalismy na wyjezdzie jedna bramka, strzelajac przeciwnikowi na 30 tysiecznym stadionie dwa gole. Wszedzie widze tytuly o Wisl
Dziwne, ze wczoraj szybko tematy lecha zeszly nizej. A to dlaczego? Przeciez przed sezonem Lech mial prawie wygra LM? Co to sie nie dzialo, fiesta w poznaniu, zahwyty ochy achy. Ale Wisle to dopiec musza ile wlezie. |
Cytat:
Jedyni, którzy coś tam robili to Wilk i Paweł Brożek (zaczął się przepychać). Bo to, co robił jego brat bliźniak w obronie woła o pomstę do nieba. Małecki ma drybling 3 na 1, strzał z prawej nogi, ale nie ma przyjęcia, dośrodkowania, a lewa noga służy mu do wchodzenia do Frantica. |
Popieram Tofika w 100%
te grajki to pierdo... błazny, patałachy... szkoda mi słow na tych oszołomów... |
|
Cytat:
|
Nasi zamiast trenowac przed sezonem wyjezdzaja na wakacyjne obozy, takii Kasperczak czy nawet "swietej pamieci" Maciej S boja sie na nich napierac bo pseudo pilkarzykom sie odechce grac i trener leci, Dan Petresku jest jednym z przykladow. To jest polska mentalnosc naszych pilkarzy, nienarobic sie i moze sie uda gdzies zaistniec. Zeby cos osiagnac w pilce trzeba przynajmniej miec sile zeby przez 90 minut biegac a nie grac chodzacego. Goscie sa leserami, a obcokrajowcy w naszych szeregach sie podporzadkowuja naszej normie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl