![]() |
nie, 767 tylko w POPie i GO.
natomiast kupiłem pakiet smsów w Orange, później mi napisali że mi dają 500smsów darmowych, za to, że doładowałem za 50zł i teraz nie wiem co i jak. bo z tej usługi co kupiłem pakiet, liczba darmowych smsów się nie zmienia, a stan konta też się nie zmienia.. żeby mi kurde nie brało kasiory za te smsy. :) |
Gucio a szukałeś w orange.pl itp ?? :>
Coś temat siada ? Co jest nie ma o czym rozmawiać ??:> |
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/ <--- dzisiaj pierwszy raz dokonalem zakupu na tej stronie. Gdzie jest "Historia zamówien" i "Status zamówienia" opisywany w "Jak kupowac?"
|
nie ma - zostaje Ci mail lub telefon do sklepu
ja też miałam z tym problem |
Cytat:
ale w miarę już oblukałem i wiem co i jak. taa, z powodu różnych pierdół, zapomniałem o Wenus, to i temat siada. :lol: |
Po koncercie i lekkim after :)...co tu dużo mówić, świat jest mały :)
|
Ona temu winna, ona temu winna...pocałować go powinna... :lol:
Gucio temu winien, Gucio temu winien...pocałować pio powinien...:lol: |
Cytat:
Kupuj w fanatyku bez tego ohydnego herbu ssa:/ P.S. Zdałem neolit preceramiczny 10 na 11 pkt:D |
słuchajcie z n-k wynika, ze najbardziej płodnym okresem w roku jest przesilenie wiosenne.
Moze ktoś to potwierdzić? :) |
Cytat:
|
Cytat:
:lol: |
Cytat:
|
Cytat:
łoooo jak mi się z psem nie chce iść na spacerniak:/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
u mnie powtorka z grudnia
Cytat:
edit. kur*a... |
Piękny dzień, fajna pogoda, tylko Ci wolontariusze natrętni tacy i miliony ich, jak mrówków
Pomijajam już fakt, że strasznie się burzą, gdy pytam o co dziś chodzi z tymi sercami ;] -czytajcie to zdanie w czasie przeszłym :P |
zwlaszcza na Rakowicach - duzo nei brakowało a podchodziliby do ludzi nad grobami ... :?
|
Cytat:
|
Cytat:
To, że dość dziwną drogą to mój błąd logistyczny :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Żeby tuż po 17 tak durne teksty pisać :P |
Ja dzisiejszy dzień przywitałem z letkim kacem... tak , tak, zamiast dorzucać się do WOŚP-u :lol: to szalałem :lol: a dzisiaj się nie oddalam na 500 metrów od miejsca zamieszkania bo się boję osaczenia... :/
Wczoraj idąc przez Rynek jeden gościu rozmawiał przez telefon o WOŚP-ie i stwierdził wszem i wobec na cały głos, że on ".......I CAŁY TEN WOŚP I DORZUCAŁ KASY NIE BĘDZIE..." :lol: nie ukrywam, że parsknąłem pustym śmiechem :D |
Jestem w szoku. NIKT z puszką mnie dzisiaj nie zaczepił, słowem się nie odezwał! Chyba mam wypisane na czole "Je,,ć Owsiaka" :D. Ale,, Przecież byłam w czapce :/
|
Może w moherowym berecie? =P
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
ps. i nie szczekałam :P, nie posiadam również psa, tudzież innych niebezpiecznych zwierząt ;P |
Cytat:
Nie będę musiał bawić się w szczekanie i badanie zapachu :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
nie wiem co w tym śmiesznego ze ktoś za darmo(nie wszyscy, fakt, ale większość) robi coś dla innych...mieć inne zdanie rozumiem, nie dawać kasy też, ale psa uzywać... modne jest być przeciwko...jestem fajna/y bo krytykuje WOŚP...ehh
|
Cytat:
Mnie też Tiramisu dopisz... mimo wszystko! =P Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Wiesz, zbiórka, zbiórką, akcja, akcją, ale trzeba jednak mieć wyczucie i umiar. Stanie z puszkami pod kościołem zazwyczaj odbierane jest negatywnie, ale dziś ludzie dostaną serduszka :) I nie atakuję nikogo, czasem mam tylko problemy z asertywnością :D Cytat:
Cytat:
|
Starałem się owijać w bawełnę... znowu w życiu mi nie wyszło :( :lol:
Tiramisu: no mimo wszystko :D bo czasem se nie radzę :> poza tym na pewno będą jakieś zajęcia praktyczne w terenie :D :lol: |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl