![]() |
jak lub za pomoca jakiego programu moge zrobic tak aby połaczyc dwa zdjecia tzn aby jedno było na drugim przycieniowanym, zeby zrobic cień tak jakby.. mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. ;)
|
Nie ma ktoś sprzedać koszulki z okazji mistrzostwa Polski z tego roku??
|
Cytat:
|
Jakąś spokojną/odpowiednią muzyczkę do pokazu zdjęc może ktoś polecic?
Bo w tym temacie wogóle się nie orientuje i licze na wasza pomoc:) |
Gdzie w Operze 9.5 moge ustawić żeby była domyślną przeglądarką?? Bo za chu*a nie moge znaleść
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam.
Poszukuje programu Adobe Photoshop 5 lub 6 lub 7. Zarzuci ktoś linkami? Pozdrawiam. |
wystarczylo wpisac w googlach
http://peb.pl/grafika/68773-rapidsha...oshop-7-a.html |
Nie działa ten link, który wrzuciłeś.
Pozdro. |
Cytat:
|
Cytat:
...nikt nic? |
Cytat:
http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno...QAdIdZ79750901 |
Zna ktoś jakiś serwis gdzie mogę sobie wysłać dowolny obraz z komputera na komórkę?
Jak ktoś ma KK z karnetem na sektor D to może nabić jednorazowy bilet na inny sektor? |
Wie ktoś jakim wynikiem zakończył się dzisiejszy mecz Juniorów Starszych pomiędzy Wisłą a Unią Tarnów? Ewentualnie proszę też o podanie listy strzelców. ;)
|
Jak mam te złote monety (takie kolekcjonerskie, ale jednocześnie płatnicze, za 2 zł, no wiecie, te z różnymi awersami) to mogę nimi zapłacić na poczcie? Bodajże tam nawet kiedyś kupowałem, ale mam iśc do banku wymieniać czy przyjmą?
|
Szukam programu, którym będę mógł połączyć ze sobą dwa krótkie fragmenty różnych piosenek.
|
Audacity. 10znaków
|
ma ktos zdjecie z transparentem "Lajkonik tu bylem" z obrazkiem zapłodnionej Syrenki
bardzo prosze o wstawenie |
Cytat:
Wisła Kraków - Unia Tarnów 3-2 (0-2). :-D wejdź sobie na stronę futbol.org tam masz wiadomości z Małoposkiego świata futbolu jak na razie nie ma jeszcze strzelców bramek. Myślę że najszybciej dowiesz sie kto strzelił bramki , kupując jutro gazetę Krakowską lub dziennik polski. :) |
Cytat:
A może ktoś jeszcze powie kto strzelił bramki dla Wisły? :) |
Mam prośbę ... czy ktoś poradził sobie z takim połączeniem:
WINDOWS VISTA + CHELLO + ROUTER = torrenty.. u mnie to nie współgra.. nie da rady nic ściągnąć. Mam 10mbitów i k.rwa mnie szlag trafia jak widzę coraz to nowsze filmy.. |
kiedyś obiło mi się o uszy ze jakiś chłopak był po szkole średniej zgłoszony jednoczesnie do draftu NBA i NFL. Ostatecznie wybrał drogę koszykarza. Cały czas myslalem ze chodzi o Iversona ale nie moge nigdzie znaleść informacji ze brał on udzial w drafcie NFL.
Ktoś znający temat się wypowie?? A może jakiś głupot sie nasłuchalem:/ |
Charlie Ward z NY Knicks
|
Cytat:
Wisła Kraków - Unia Tarnów 3-2 (0-2) bramki dla Wisły Kaczor , Chrapek , Ligienza. polecam Ci stronę www.futbol.org.pl tam masz wyniki z Małoplski ze wszystkich lig. :-D |
Gdzieś obiło mi się o uszy że kończąc studia dochodzi nam tam ileś lat przepracowanych i tu moje pytanie jak to z tym jest i czy dotyczy to również studiów zaocznych-licencjackich?
|
Cytat:
Stronę znam, problem w tym, że wyniki na niej pojawiają się z dużym opóźnieniem. :) |
Czy za 1 listopad (sobota) przysługuję dzień wolny pracownikowi przy trybie pracy 5 dniowym (5x8h) ?? Bo jest z tym dużo rozbieżności.
|
tak przysługuje
|
wytnij lassem w photoshopie
|
Cytat:
http://www.photoshopsupport.com/tuto...ctively-02.jpg |
Czym z okolic dworca najszybciej i jak najbliżej tandety dojechać?
|
Cytat:
|
****a
gdzie w Excelu z pakietu Office 2007 Enterprise sie zmienia uklad strony ? np 10 kolumn mam na stronie 1 a dwie kolumny sie nie mieszcza i przerzuca je na strone kolejna |
Cytat:
tramwajem z pod Dworca/Galerii 13,24,34, - dojeżdzasz pod Powstańców Wielkopolskich i z buta 5 minut pod Tandete. |
Cytat:
Pozdro |
Zapytowuję się, czy ktoś kupił i używa bluetooth usb micro, takie to cudo: http://kwmobiles.co.uk/websitetempla.../micro-usb.jpg
Działa jak normalne, czy to ściema i jest dużo słabsze? Warto na allegro kupować? No i czy to się w ogóle przydaje, czy i tak się z kabli korzysta, zeby łatwiej było? |
Kupie podrecznik do rosyjskiego 'Nowyje wstrieczi' do klasy 3 LO. Jak ktoś ma jeszcze to chętnie odkupie.
Sory, ze w 2 tematach, ale moze ktoś nie zagląda do tego 2 :P |
Wie ktoś na jakiej ulicy znajduje sie w Krakowie jakiś sklep z częściami do wież (części do kolumny, głośników) ??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl