![]() |
To adidas dał nam tylko nowy wzór do pierwszego stroju (czerwonego)? Wczoraj zagrali w niebieskich bez kołnierzyka, czyli w starych. Czy się jednak mylę i te też są nowe?
|
Mamy 3 stroje. Pierwszy czerwony z kołnierzykiem, drugi biały z kołnierzykiem i trzeci niebieski z białymi paskami łączącymi się z tyłu. Wszystkie są "nowe".
|
stroje nie powalaja ale i tak kupilem:P
|
Mam takie pytanie. Wie ktoś może czy można gdzieś w necie znaleźć koszulki meczowe Lechii te nowe w rozmiarze xxl?? bo w sklepie Lechii tylko xl największe
|
przespie 2 osoby przed- po meczu śląsk - isełka- 783-303-750
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wczoraj przyszedł śmieszny newsletter z klubu: "Kolekcja ligi europejskiej już w sprzedaży" - to dobrze, ze zdążyli przed ostatnim meczem bo inaczej byłaby to kolekcja retro :D
|
wiedzieli ze bedzie awans do nastepnej fazy i dlatego wypuscili tak pozno :D
|
oj dynek.pl ale się wygłupiłeś :-)
|
Wracając do strojów to bardzo mi się nie podobają te fruwające kołnierzyki. Szkoda że tak mało graliśmy w tej wersji wyjazdowej tej niebieskiej asymetrycznej, w której rozegralismy mecz z ŁKS. Ta wersja koszulek wygląda zarąbiście. Nic nie wystaje, nie sterczy i w dodatku bardzo oryginalny wygląd
|
Ja mam takie pytanie do zorientowanych w temacie. Chciałem się upewnić czy nasze piękne nowe koszulki będziemy mieć te same również w kolejnym sezonie? Na końcu filmiku który prezentuje nowe koszulki a jest puszczany na telebimach jest napisane coś w stylu "Koszulka meczowa Wisła Kraków 2011-2013" albo się mylę.
|
Cytat:
|
To w takim razie jeśli nie było tutaj to pisane to NIEZŁĄ SIERE klub odstawił... Wydaje mi się że lepiej byśmy wyszli na tym jakbyśmy podpisali umowę z lotto, umbro albo macronem a nie adidasem który ma nas głęboko w otworze odbytniczym a na dodatek jeszcze te ceny:/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Business is business, przyjaciele;).
|
i tradycją jest całkiem inny herb i taki powinniśmy pokazywać nowym pokoleniom kibiców. Rozumiem że powstała SSA i dopisać to pod prawidłowym historycznym herbem
|
Byłoby bardzo miło , ale niestety w dzisiejszych czasach z komercją nie wygramy
|
Cytat:
|
Mnie się wydaje, że przywrócenie białej gwiazdy na koszulki nie jest niemożliwe, ale wymaga długiej i intensywnej pracy. Gdybyśmy my, jako kibice NOTORYCZNIE się o to upominali, na każdym meczu się tego dopominając z coraz większą intensywnością, to po krótszym bądź dłuższym czasie, zarząd by się ugiął...
"Biała Gwiazda zamiast loga, hej, hej!" |
Wisła ponownie w starym komplecie niebieskim, może im zostały, a Sergiej z naszywką LE. Widać że Adidas średnio sie stara.
|
Dokladnie to samo na czacie chacie mialem napisac.... bieda straszna :D
|
a wam się w dupie nie poprzewracało ?! mecz towarzyski w przerwie sezomu, bez kibiców, dobrze że w znacznikach nie grali ;)
|
Cytat:
|
http://img163.imageshack.us/img163/2...d55b4ao.th.jpg
Reklama Herbalife na koszulkach. O ile dobrze wyczytałem ma się pojawiać w rozgrywkach Pucharu Polski. Źródło: http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...d.html#galeria |
Ostatnio mnie zaciekawiło to że zdjęcie grupowe w nowych strojach jest na tle banerów z LM:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...WISLA_TEAM.jpg Niby nic dziwnego, ale z Apoelem graliśmy 17 sierpnia i wtedy był opklejony stadion, a nowe stroje zaprezentowano 12 września wiec wychodzi na to ze stadion opklejono znowu tymi banerami co im zostało żeby przyszpanować :D troche dziwne bo mogli obkleić z LE. Bo to ze mieli juz zaprojektowane stroje wcześniej to niemożliwe, bo każdy wie że Adidas miał duże spóźnienie. |
Nie wiem kiedy było robione zdjęcie ale banery należą do UEFA więc 12 września nie było ich w Krakowie...
|
A mówi wam coś pojęcie Photoshop??
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=ROzrd...layer_embedded |
Cytat:
Rzeczywiście sprawa ciekawa. Zwróćcie jeszcze uwagę na to, że na zdjęciu jest Mateusz Kowalski (w ostatnim rzędzie, obok Bunozy), a przecież w tym sezonie jest wypożyczony do Niecieczy. Zdjęcie mogło być zrobione znacznie wcześniej. |
No dziwne. Wypożyczony był już 31.08:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_wypozyczony/ |
Po prostu stroje były gotowe przed 12 września..
|
Cytat:
|
Będziemy mieć nowego prezesa w Wiśle, a więc i nowego adresata naszych petycji o przywrócenie Białej Gwiazdy na koszulkach. Myślę, że trzeba będzie ten moment wykorzystać.
|
Cytat:
|
|
1 ?
2. Juve 3. OM 4. Fulham ? Projekty fajne, jak większość tutaj prezentowanych, ale nie ma co sobie robić nadziei. Raz, że w przyszłym sezonie gramy w tych koszulkach co teraz. A dwa, że władze Wisły mają w dupie to jakie koszulki chcieliby mieć kibice, strzelając sobie tym w kolano. |
Ciekawe koszulki ma teraz reprezentacja niemiec (adidasa oczywiscie). Fajnie moglyby wygladac w wersji dla nas i z Białą Gwiazdą oczywiście.
A orientuje się ktoś czy są jeszcze dostępne w fanatyku koszulki adidasa z poziomymi pasami i BG? Była kiedyś taka w tym temacie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl