![]() |
Cytat:
|
No, trzeba przyznać, że artykuł bardzo fajny!
|
|
Brawo!
Zastanowią się 10x może teraz garbate płaczki przed kolejnym paszkwilem. |
Myślę, że odebranie DP akredytacji na mecze Wisły byłoby krokiem w dobrym kierunku. Nie ma miejsca na naszym stadionie dla takich wszarzy z tej bulwarówki. Trzeba się szanować.
|
Cytat:
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...tml#komentarze |
Pewnie żydkom znowu gula skoczy:
Najlepszy piłkarz i trener Małopolski wybrani! Cytat:
|
Daj spokój Kocur, myślisz że oni poważnie myśleli, że sir Stawowy z Nowakiem zgarną nagrody? ;)
Uważam, że i tak ich za dużo w dziesiątce było :) |
Co to za jakaś nowa żydowska ....a się objawiła w Dzienniku - Matkowski?
A panowie posłowie i radni co zrobiliście dla Wisły, żeby poprawić jej sytuacje finansową? Z tego co sobie przypominam, to jedynie zajebaliście unijną dotację, za którą miała być wybudowana nowa hala, .......one mendy. Tak, że trzy ..... w bok od Wisły i morda w kubeł. Zdenerwowałem się :evil: |
Daleko mam do Krakowa, ale moim zdaniem ludziom należy się szansa. Z tego co Misiek zrobił też nie jestem dumny, jednak swoje odsiedział. odpokutował i na pewno przemyślał, wyciągnął wnioski i chyba już do nikogo nożami rzucał nie będzie, przynajmniej nie podczas meczu i nie z trybun.
Bardzo ciekawie wypowiadają się ludzie powiązani z Craxą, tylko zastanawia mnie jedno tam w tym śmiesznym klubiku prezesem jest chyba Jakub Tabisz który z tego co czytałem tu i tam nie jest osobą najwyższych lotów, jakoś poza weszło nie czytałem o jego wybrykach. |
Cytat:
- nóż z trybun (Parma) - jazda porsche sponsora i 'kradzież' maczet ze sklepu - 'zdobycie' rynku gastronomicznego na stadionie - otwarcie siłowni w klubie TS Kij ma dwa końce. Pozytywnym aspektem jest fakt że powstało TSW itd. Natomiast warto postawić sobie pytanie dlaczego niektórym biznes łatwiej robić przy TS-ie czy w stołówce na stadionie (Miśkowi czy Litarowi). Przecież taką siłownie można było otworzyć gdziekolwiek, catering również. Jednak z pewnych powodów pada na współpracę z TS. Inna sprawa - paradoksem jest fakt że osoba która pozbawiła klub milionów (ów sławny nóż) ma takie oficjalne powiązania biznesowe z marką 'Wisła'. To na obecna chwilę musi szkodzić wizerunkowo klubowi, choćby Misiek stał się aniołem i planował działać charytatywnie. Dobrze na forum ktoś powiedział - interes mógł otworzyć sobie na kogokolwiek. PR-owo strzał w kolano, zwłaszcza że wiadomo było że 'pejsowska' prasa wyciągnie powiązania biznesowe na światło dzienne. Ergo - nie redukowałbym tematu do resocjalizacji. Bo jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi... pewnie o kobiety ;) |
No ja .......ę.
A gdzie miał otworzyć siłownię kibic Wisły?? Na żydowni ?? Może w Chrzanowie żeby nie było za blisko klubu. - Parma była ponad 10 lat temu - Powtarzacie za mediami jak papugi - klub zaprzeczył oficjalnie że auto należało do któregoś ze sponsorów klubu. - "Rynek gastronomiczny" może zdobyć każdy kto da lepsze warunki po prostu, chyba mamy kapitalizm jaki by on nie był. - Hala sportowa i siłownia - faktycznie nie pasuje do siebie, w hali sportowej na ogół się otwiera kluby go-go a siłownie otwiera się w supermarketach Proponuję spacer na chłodnym powietrzu. |
Własnie coś w RMFie będzie o Wiśle o wydawaniu gminnych pieniędzy.
W skrócie: Krakowski magistrat sprawdzi jak Wisła wydaje gminne pieniądze. Będą sprawdzać czy kasa z gminy idzie tylko na szkolenie dzieci czy może na TSW. Jak chociaż złotówka idzie na TSW to Wisła straci dotację. Oczywiście wszystko po doniesieniach w Dzienniku. |
Cytat:
Natomiast jeśli postawisz sobie pytanie dlaczego musisz mi tłumaczyć tak proste rzeczy, to czarno na białym uwypukli się problem - PR-owo fatalnie że biznes otworzył akurat Misiek. I to jest ten czarny PR. Nie wnikam w strukturę samych interesów czy powiązań - to nie ten temat. Smród ciągnie się dlatego że dostarczona została amunicja do armat i ktoś z tego skorzystał. Zauważ też że siłownia zyskuje rozgłos a TS i SA tracą wizerunkowo. Też na miejscu Miśka otworzyłbym interes na siebie i miał darmową reklamę w mediach - w końcu nie ważne jak się mówi byleby mówić. Wyszła więc promocja warta tysiące/dziesiątki tysięcy w którą wciągnięty medialnie został TS i SA P.S. Cytat:
|
Cytat:
Klubie, którego hokeistów szkolił gangster ps. człowiek. To jest dopiero gangrena i w dodatku mająca poprzez udziały powiązania z Gminą Kraków. Gdzie byli/są urzędnicy magistratu z preziem Majchrowskim na czele, ze tolerowali/tolerują ten układ. Dlaczego ta "obiektywna" krakowska prasa o tym nie pisze ? Zabrakło odwagi ? |
Cytat:
"Znany prokurator i policjant od śledztw gospodarczych przyjęli zaproszenie do loży. Mecz Wisły obejrzeli z bohaterami głośnej afery" - pisze "Rzeczpospolita" http://www.sport.pl/sport/1,65025,15...ie_Wisly_.html |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=WWwuSyt9Pn4
Tyle w temacie. Nie przypuszczałem że doczekam czasów kiedy na naszym forum zacznie się wybielanie garbatych. |
W żadnym wypadku nie wybielam nikogo z ich strony, bardziej chodzi mi o wybielanie ludzi z naszej strony, tylko dlatego, że są z naszej...
|
Cytat:
|
Do tego zmierzałem od samego początku... człowiek był bandytą i nawet nie próbuję z tym dyskutować.
Po prostu nie trafia do mnie argumentacja nt. Miśka, że facet 15 lat temu odsiedział swoje, a teraz jest wzorem obywatela... no bo skoro nie odbywał żadnej kary od tamtego czasu to nie może mieć za uszami... |
W Anglii rzucają popękanymi kuflami na murawę i nikt afery nie kręci..
Dzięki kibicom, grupce osób, które mają własne firmy i całkiem darmo wspomagają Wisłę z Miśkiem na czele TS Wisła zaczęło wychodzić na prostą. Żaden porządny obywatel nie odniósłby takiego sukcesu. 3/4 z Was nie zdaje sobie sprawę, jakie OLBRZYMIE PROBLEMY miało TS Wisła (poza piłką S.A nie widzicie światu..) Macie swoje S.A, ale S.A nie jest problemem bo tym się zajmuje Cupiał z 40 mln budżetem. TS Wisła jest w innej sytuacji - DRAMATYCZNEJ, ale się polepsza. Siłownia otwarta zostanie na terenach TS Wisła, żeby Wisła mogła na tym zarabiać. Myślenie nie boli. Restauracja otwierta zostanie na terenach TS Wisła, żeby Wisła mogła na tym zarabiać. Myślenie nie boli. Sekcja TSW jest otwarta na terenach TS Wisła, żeby Wisła mogła na tym zarabiać. Myślenie nie boli. I oby tego było więcej. Misiek tyle ma za uszami, co połowa społeczeństwa.. a jak ktoś kreuje się na ministranta to powinien zamieszkać w klasztorze. Pojeżdził Porshe, ukradł coś w sklepie, otworzył siłownię.. BANDYTA! Poselskie gnidy kradną miliardy i nikt im nic nie robi. Misiek przyciąga ludzi, przede wszystkim małolatów. Każdy kto miał do czynienia choć na chwilę z tym "bandytą" wie jaki ma stosunek do klubu i najmłodszych fanów Wisły - PEŁEN SZACUNEK, a za ich olewanie i wyśmiewanie pompa w mordę. Kurew boli, że Misiek prowadząc LEGALNY interes podnosi klub na nogi, który był na skraju bankructwa, a do pełni szczęścia i tak daleka droga. Na wszystko jest papier, na wszystko jest faktura, wszystko jest legalne. A że nie mają haka na niego to się dopierdalają. Co by się nie działo to zawsze Misiek.. zaraz będą nagłówki "Gotuj z Miśkiem", "Taniec z Miśkiem", "Jak śpiewa Misiek". PS: Zalecam wszystkim mędrcom przejść się kiedyś na tereny TS Wisła, rozejrzeć się, pozwiedzać sekcję, porozmawiać z prezesem, ludzmi tam pracującymi, a zrozumiecie... bo na dziś dzień idę o zakład, że większość wypowiadających się tutaj nie była nawet na żadnym meczu sekcji TS Wisła. TS Wisła jest najważniejsza, wazniejsza od S.A (S.A jest odrębną spółką) ale spadkobiercą historii, tradycji i sukcesów jest TS Wisła. |
I ten post powinien zamknąć tą zbędną dyskusję.
|
W 2016 jest 110-lecie Wisły ,może jakiś order dla Miśka ?
|
Cytat:
|
Wściekłemu chłopakowi może po prostu się wymsknęło... Każdy człowiek ma prawo do błędu.
@ kristos Lepsze będą symboliczne klucze do bram miasta, ale to przy Majchrze. Ewentualnie Order Orła Białego |
Temat Miśka powinien byc pomijany na tym forum, bo niestety większość tutaj (tak większość), nie ma pojęcia o czym pisze i nie wie dzięki komu Wisła kibicowsko istnieje i rośnie w siłę w skali nie tylko Krakowa.
Wystarczy. I tak za duzo napisałem. Ci narzekający powinni zająć się tym co dotychczas, masturbacją, napinką na kibicach.net, piegami, trądzikiem i komentarzami na gw i gk. |
Cytat:
Cytat:
P.S. Jeszcze się tu wypowie jerry.III.levis i temat możemy oficjalnie uznać za zamknięty :> |
Cytat:
Czyli generalnie wszyscy się uwzięli. Zastanawiam się czy są jakieś media nam sprzyjające - wychodzi że niekoniecznie. |
Cytat:
Chyba tylko wtedy, jak można po linii partyjnej zaatakować obecny rząd za wywieranie nacisków na Policję i tworzenie tematów zastępczych (że słusznie, to inna sprawa). |
Cytat:
|
Cytat:
co Ty zrobiles dla TS Wisla? |
Cytat:
Pytasz czy są media sprzyjające kibicom? Są. Wszelkie narodowościowe. Jaki odsetek poglądów w społeczeństwie, taki też i odsetek w mediach - jeśli już sprowadzasz to do polityki. Teraz jednak sprawa ma się inaczej - media robią nagonkę na TS dlatego że zacieśnia on współpracę z 'kibolami'. Myślę że możemy mówić o mocnej próbie zdyscyplinowania Towarzystwa. Na ile wyjdzie ciężko powiedzieć, natomiast pewnym jest ze TS na zamieszaniu nie zyska. SA również. P.S. Gazeta Krakowska ciągnie wątek: http://www.gazetakrakowska.pl/artyku....html?cookie=1 |
"Afera" bo chłop otwiera siłownie :D Zabrońcie mu w ogóle życia w społeczeństwie, bo kiedyś złamał prawo, za co odsiedział swoje. Państwo prawa.
|
Podsumowując wychodzi na to, że 82-letni prezes TS Wisła jest bardziej ogarnięty od kilkunastu mędrców stąd :rotfl:
I tym się właśnie różni TS Wisła od Wisły SA. W TS-ie ludzie bezgranicznie oddani Wiśle pracujący często całkowicie za darmo, ogarnięci, kumaci, super akcje, super inicjatywy, nowe sekcje, siłownie, restauracje, kibicowskie sklepy, nie omieszkają wrzucić na oficjalną stronę kibiców z racami, chwalą się filmami jak koszykarki Wisły z kibicami odpalają race, promo-wideo z futsalowcami, siatkarkami czy koszykarzami Wisły - na pełnej ....ie, kibolsko, Wiślacko, jest moc, Wiślackie graffiti na ścianach, w sekcjach sportowców, czuć dumę, jedność, siłę Białej Gwiazdy, wszystko się kręci, rozwija, jest zajebiście, super atmosfera, mimo, że nie śmierdzą pieniądzem. W SA same gbury, niedorajdy i najemnicy, facebook'a prowadzą jakby mieli ciężkie gacie, powolne to wszystko, ospałe, bez charakteru, głupiego Wiślackiego pubu na stadionie nie potrafią zbudować, z muzeum pierdzielą się 10 lat, sklep z prawdziwego zdarzenia? a gdzie.. nie ma miejsca, za to jest miejsce w.......ić 500 VIPów pod jedną z trybun, wyżerka za frajer, zachleją mordy, a potem obrzuca gównem Wisłę pisząc durne felietony w gazetach bądz wypowiedzą się publicznie o złej Wiśle (na TS Wisła od tego momentu całkowity zakaz wstępu dla s....ysynów, S.A niech robi swoje), w galeriach meczowych - nigdy zdjęć z charakterną oprawą, a nie daj Bóg z racą bo jeszcze ktoś zobaczy (nie wolno, nu, nu!) A miliony złotych do wydania.. wymienić ludzi na chwilę z TS-u do S.A., dać im chociaż 1/10 budżetu, którym dysponują aktualnie rządzący w S.A, a ruszą z taką pompą, że Stanowski na weszlo ani razu nie mruknie o wspaniałej Legii. A zamiast tych Stiliców i Dudków sprowadzać to czas najwyższy postawić godny pomnik Henrykowi Reymanowi..bo chłopina czeka na to 30 lat. ----------------------------- Na szczęście ich wpływy w TS Wisła kończą się na typowaniu składu do meczu w internecie. Jeden z drugim niech zacznie od znalezienia choćby nowej hali Wisły bo jak przystało na kibica Wisły pewnie i tego nie wie, za to wie, gdzie znajduje się stadion Cracovii. Jak potrzeba wesprzeć sekcję i wypełnić halę marnym tysiącem osób to chętnych brak, za to tutaj "przyjaciół TS Wisła" od groma.. z politykami i dziennikarzami na czele, którzy pierwsi do obrzucania gównem, ale ostatni do pomocy Wiśle. Psy szczekają, karawana jedzie dalej.. |
Cytat:
Myślę, że to zamyka temat, chyba że chcesz dyskutować z rzeczywistością. |
Zapytajmy więc o:
- Co dobrego dziennikarze DP, GK, czy innego gówna wyborczego zrobili dla TS-u? - Co dobrego zrobił poseł Raś, poseł Stawowy czy pan prezydent Majchrowski. - Co dobrego zrobił każdy z Was który pozwala sobie w anonimowym świecie na wylewnie pomyj na osławionego Miśka. Dziennikarze, jakże rzetelni naskrobali sobie artykuł jak to się trenuje w w sekcji TSW, że nawet złamano kilka nosów, mam nadzieję, że z takim samym zapałem relacjonują treningi boksu, hokeja na lodzie, jazdy na łyżwach - gdzie ludzie (o dziwo) również odnoszą kontuzję na treningu. Poproszono o komentarz ludzi takich jak poseł Raś i Stawowy - Ci którzy przeważnie są na nie w wszelakich głosowaniach dotyczących przyznania kasy Wiśle. Boli ich dupcia, że bez ich pomocy pojawia się osoba Miśka, która wykłada kasę i otwiera siłownie? Boli ich to, że KIBICE podejmują próbę ratowania swojej historii, swoich sukcesów, legendy i nie raz całego swojego życia jaki oddali TS-owi? Boli? I niech i k..wa boli! Bo WISŁA BYŁA JEST I BĘDZIE i nie zmieni tego żaden kretyn z PO czy innej partii. Chętnych wręczenia medalu/orderu dla Miśka zapraszam w niedzielę na Derby lub do siłowni, zawsze możecie to zrobić, broni wam ktoś? Czy może jednak odwagi wystarcza tylko do wyskrobania na klawiaturze kilku pocisków? Możecie sobie szczekać do woli a wasz ból dupy nic nie zmieni. I całe szczęście. AVE WISŁA! Bez odbioru. |
Po niedzielnych Derbach futsaliści Wisły Kraków wkraczają powoli w decydującą walkę o mistrzostwo Polski.
Spotkanie odbędzie się o 18:45 w starej hali Wisły Kraków, wstęp DARMOWY. Stara hala Wisły znajduje się ok. 30 metrów od stadionu Wisły (w czasie meczu 60% osób będących na stadionie przechodzi obok niej, choć pewnie nie każdy zdaje sobie z tego sprawę.) Będziecie, nie? No to fajnie, do zobaczenia. PS: A wiecie czemu wstęp jest DARMOWY? bo drużynę futsalową Wisły sponsoruje kibol / bandyta Wisły - właściciel Krakbetu. Nic w zamian nie chcę, do wszystkiego dopłaca. W imię potęgi Białej Gwiazdy. Hala niedawno była odnawiana, koszty pokryła m.in. firma Klimatech, której właścicielem jest kibol / bandyta Wisły. Jego firma zrobiła to za darmo. W imię potęgi Białej Gwiazdy. A od Was wiele się nie wymaga, po prostu zacznijcie interesować się Wisłą i przychodzcie na halę wspierać prawdziwych sportowców Białej Gwiazdy. |
Zapomniałbym o zdjęciach z pomieszczeń brutalnej sekcji "Trenuj Sporty Walki", której nam cała kibicowska Polska zazdrości:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...59384180_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...89164386_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...44558363_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...53277433_n.jpg Już pomijam fakt osób, które robią tam za trenerów (m.in. dobrze zapowiadający się zawodnik MMA, najlepszy Polski zawodnik wagi ciężkiej K1 i wicemistrz europy w kickboxingu - ich walki można czasem obejrzeć w Polsat Sport) Wyjdzcie poza internet, odetchnijcie świeżym powietrzem i najlepiej przyjdzcie do sekcji "TSW", zapiszcie się na treningi, wezcie się za siebie i nie narzekajcie na zakwasy po przebiegnięciu 500 metrów. BONUS: http://skwk.pl/skwkforum/viewtopic.p...,30629/#p30629 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl