![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Da radę przywrócić ? |
Po ostatnich zmianach dostaję masowo maile z prenumeraty mimo że żadnego tematu nie zaznaczałem.
Domyślnie jest ustawione że każdy temat gdzie coś wpisze jest automatycznie prenumerowany - można to zmienić ?? Edit: Co gorsze usunąłem temat z prenumeraty i znowu mi się dodał po kolejnym poście ... |
mam dokladnie to samo
|
Ja też. (123456789)
|
Chyba kazdy tak ma...
|
Nie trzeba usuwać tematu z prenumeraty.
Wystarczy w kolumnie po prawej stronie od Powiadomienie zaznaczyć okienko a następnie na dole wybrać opcję:
Choć rzeczywiście bieżące powiadamianie może być irytujące, stąd lepiej wybrać sobie mniej inwazyjną opcję (dzienne, cotygodniowe) Kto jeszcze się nie zorientował, zmiany wprowadzamy tu: Panel użytkownika (w menu na górze) -> Prenumerowane tematy (menu po lewej) -> Pokaż prenumeraty http://www.wislakrakow.com/forum/sub...ewsubscription Jeszcze jedna rzecz: jeśli nie chcecie, żeby do nowo-prenumerowanych tematów wysyłane były maile, zmieńcie sobie w profilu: Settings & Options -> Edytuj opcje http://www.wislakrakow.com/forum/pro...do=editoptions Trzeba zjechać niżej i jest tam Domyślny tryb prenumeraty tematu: ...i pięć opcji do wyboru, m.in. nie prenumeruj lub bez powiadamiania emailowego. |
podziękował
:) |
Cytat:
Jest duża szansa, że po następnej aktualizacji opcja ta nie zniknie, choć prawdopodobnie następna aktualizacja będzie już do nowej edycji (4) a nie do nowej wersji tej samej edycji (np. z 3.8.5 do 3.8.7), więc głowy nie daję. |
Dlaczego teraz wklejane linki wyświetlają się w takiej dziwnej formie ?
Nie widać źródła linku ani tematyki więc nie wiadomo czy wchodzić czy nie. Zmiana zdecydowanie na minus. |
Też tak uważam. Jakiś skrypt szyfrujacy adresy. Po co to?
|
Nie będę oryginalny i podpisuje się pod powyższymi postami.
|
Jedyne, co jest fajne w tym szyfrowaniu adresów to "wis.la" ;) A tak poza tym, to też wolałam wiedzieć w co klikam.
|
Cytat:
|
Cytat:
Zrobcie cos z tym trollem bo sie czytac nie da tego forum kiedy w kazdym poscie czytam tylko: leming beton idiota itd itp |
Cytat:
..... |
Zgadzam się z resztą użytkowników psioczącą na szyfrowanie linków bo od teraz praktycznie nie klikam w żaden link na tym forum bo się boję, że jak kliknę w szyfr to mi wyskoczy jakaś gazeta . pl czy inne gówno.
|
Pal licho z Gównem...
Otworzę jakieś gołe baby bo ktoś zrobi kawał i mnie z roboty wyleją ;) |
Jeśli już koniecznie trzeba szyfrować linki to może dorzucić przed nimi adres hosta w stylu:
@wp.pl: wis.la/y424z Takie szyfrowanie jak jest obecnie trochę utrudnia życie. Nie wiadomo co jest pod spodem. |
Również się pod powyższymi postami podpisuję. Nie wiesz w co wchodzisz, jak to Kocur napisał, po co mieć potem problemy :D
|
Pytanie z innej beczki jak można wyłączyć subskrypcje forum które przychodzi na adres mailowy ? W profilu szukam i nie mogę znaleść.
|
Strona wcześniej - post od Rava - z linkami i opisem - nie chce przeklejać :)
|
Cytat:
|
Mógł by ktoś wejśc do tematu o "żydzie"?
|
Dobry temat to był czy o co chodziło, bo skasowali zanim zobaczyłem :)
|
Cytat:
|
http://www.wykop.pl/link/1413039/dre...ania-pomozcie/
O to chodziło. |
Goliat :) Goliat hooligan, ustawki z YT, zalogowal się na fejsa a później okradł. Miszcz.
|
Panowie nie po to temat został wrzucony w kosmos aby teraz tutaj przenosić dyskusje.
|
Cytat:
|
Cytat:
Po pierwsze nie każdy wpis, po drugie epitet to najzwyklejsze określenie, opis, charakterystyka. Wybacz ale kiedy prezentujesz Ty bądź ktokolwiek określoną postawę to dlaczego mam jej odpowiednio nie charakteryzować. Dowiedź, że zostałeś określony lemingiem niesłusznie to ja ci dowiodę że jednak słusznie, jedynie na podstawie Twoich wcześniejszych wypowiedzi. Beton? Nie rozśmieszaj mnie. Natomiast Idiota? Cytat:
ps. Wpis do usunięcia... |
Cytat:
Poza tym, że utrudnia czytanie forum. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Antek zrobił dziurę w stole, Wanda obrus poplamiła, Zosia szyi nie umyła, Jurek zgubił klucz, a Wacek Zjadł ze stołu cały placek." "Któż się ciebie o to pyta?" "Nikt. Ja jestem skarżypyta." |
Jednak w tym przypadku ma rację. Drozd wyzywa innych w każdym poście i jak widać żadne lekarstwa, ani terapie w tym nie pomagają, więc chyba odpoczynek mu się należy. Poza tym po jego agresywnych komentarzach przykład biorą inni wyzywając od idiotów. Szambo? Szambo.
|
To jest bardzo subiektywne.
Ja uważam że nikogo nie obraził - mięso pod różnymi postaciami leci w obie strony. "Jak się bawisz zapałkami to możesz się poparzyć" ;) |
Cytat:
|
Oczywiście każdy ma prawo widzieć to co mu się podoba, czy to w temacie politycznym, czy we wczorajszym programie Pospieszalskiego, ale w tym wypadku statystyki są nieubłagane i każda "dyskusja" wygląda tak:
1. Jakikolwiek komentarze z lewej strony. 2. Wiązanka ze strony Drozda o gnojkach, lemingach, smarkach i innych. 3. Odpowiedź ze strony lewej strony. 4. Włączenie się wszystkich od obrzucania mięsem. Lewackie pokemony rzucają owszem mięsem, ale nie w takiej skali jak to ma miejsce w przypadku Drozda. Chyba, że podciągniemy teksty "niepoprawne": o Kościele, o politykach PiS, czy o innych tematach społecznych. |
Prośba do moderatorów-przemyślcie jeszcze raz kwestię szyfrowania linków. Poza tym, że nie wiadomo w co się klika, to 1/3 linków nie działa...
|
Czy moderatorzy raczą odpowiedzieć w jakim celu są szyfrowane linki czy to informacja ściśle tajna ?
I dlaczego zniknął post WISLAZWE z tego tematu, rownież wyrażający wątpliwości wobec podobnej działalności ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl