Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Pytania do moderatorów i bieżące działania! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=214)

qqxlan 22.01.2013 16:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ziuk_NYC (Post 1295682)
czy Ty wogle siebie czytasz prosty czlowieku ??? chlopie spadaj do szkoly i wstydu rodzinie nie rob swoimi wpisami.

oooo nastepny papuga :) sam zadbaj o wlasne wyksztalcenie krzywy czlowieku...

nero 02.02.2013 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1251561)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 1251551)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1241896)
Jak wchodzimy do jakiegoś temu mamy u góry odnośniki do forum - pokoju - tematu.
Tutaj np.

Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Pytania do moderatorów i bieżące działania!

Czy można takie odnośniki zrobić również na dole tematu? Bardzo ułatwiłoby to przeglądanie forum.
Pozdrawiam

Takie coś?

Bosko! Dziękuje bardzo ;-)

Po aktualizacji forum zniknęły odnośniki, a były naprawdę pomocne.
Da radę przywrócić ?

Kocur 09.02.2013 10:17

Po ostatnich zmianach dostaję masowo maile z prenumeraty mimo że żadnego tematu nie zaznaczałem.

Domyślnie jest ustawione że każdy temat gdzie coś wpisze jest automatycznie prenumerowany - można to zmienić ??

Edit: Co gorsze usunąłem temat z prenumeraty i znowu mi się dodał po kolejnym poście ...

vabanq 09.02.2013 10:41

mam dokladnie to samo

Eternit 09.02.2013 14:02

Ja też. (123456789)

karas1983 09.02.2013 14:25

Chyba kazdy tak ma...

rav 09.02.2013 17:41

Nie trzeba usuwać tematu z prenumeraty.

Wystarczy w kolumnie po prawej stronie od Powiadomienie zaznaczyć okienko a następnie na dole wybrać opcję:
  • Bez powiadomienia mailowego
Ewentualnie:
  • Dzienne powiadamianie na email
  • Cotygodniowe powiadamianie emailowe
IMO powiadamianie mailowe to super sprawa, zwłaszcza w tematach, które rzadko są aktualizowane, ale czasem ktoś coś napisze i zachęci do wznowienia dyskusji. Mnie na przykład nie umkną już Wasze posty z tego tematu, np. to co napisał nero nieco wyżej ;)
Choć rzeczywiście bieżące powiadamianie może być irytujące, stąd lepiej wybrać sobie mniej inwazyjną opcję (dzienne, cotygodniowe)

Kto jeszcze się nie zorientował, zmiany wprowadzamy tu: Panel użytkownika (w menu na górze) -> Prenumerowane tematy (menu po lewej) -> Pokaż prenumeraty
http://www.wislakrakow.com/forum/sub...ewsubscription

Jeszcze jedna rzecz: jeśli nie chcecie, żeby do nowo-prenumerowanych tematów wysyłane były maile, zmieńcie sobie w profilu:

Settings & Options -> Edytuj opcje
http://www.wislakrakow.com/forum/pro...do=editoptions

Trzeba zjechać niżej i jest tam

Domyślny tryb prenumeraty tematu:

...i pięć opcji do wyboru, m.in. nie prenumeruj lub bez powiadamiania emailowego.

Kocur 09.02.2013 19:57

podziękował

:)

rav 09.02.2013 20:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1297150)
Po aktualizacji forum zniknęły odnośniki, a były naprawdę pomocne.
Da radę przywrócić ?

Gotowe, dzięki za zgłoszenie.
Jest duża szansa, że po następnej aktualizacji opcja ta nie zniknie, choć prawdopodobnie następna aktualizacja będzie już do nowej edycji (4) a nie do nowej wersji tej samej edycji (np. z 3.8.5 do 3.8.7), więc głowy nie daję.

Ela 13.02.2013 14:02

Dlaczego teraz wklejane linki wyświetlają się w takiej dziwnej formie ?

Nie widać źródła linku ani tematyki więc nie wiadomo czy wchodzić czy nie.
Zmiana zdecydowanie na minus.

MatMario 13.02.2013 14:38

Też tak uważam. Jakiś skrypt szyfrujacy adresy. Po co to?

Mareq 13.02.2013 14:45

Nie będę oryginalny i podpisuje się pod powyższymi postami.

gypsy 13.02.2013 15:16

Jedyne, co jest fajne w tym szyfrowaniu adresów to "wis.la" ;) A tak poza tym, to też wolałam wiedzieć w co klikam.

Uran235 13.02.2013 20:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1298732)
Jedyne, co jest fajne w tym szyfrowaniu adresów to "wis.la" ;) A tak poza tym, to też wolałam wiedzieć w co klikam.

Też się pod tym podpisuję...

qqxlan 13.02.2013 22:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1298750)
Ten ptasi móżdżku kto........
Leming może .......

Kazdy wpis tego usera to rzucanie epitetami w kierunku innych rozmowcow...

Zrobcie cos z tym trollem bo sie czytac nie da tego forum kiedy w kazdym poscie czytam tylko: leming beton idiota itd itp

nero 14.02.2013 23:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 1298168)
Gotowe, dzięki za zgłoszenie.
Jest duża szansa, że po następnej aktualizacji opcja ta nie zniknie, choć prawdopodobnie następna aktualizacja będzie już do nowej edycji (4) a nie do nowej wersji tej samej edycji (np. z 3.8.5 do 3.8.7), więc głowy nie daję.

Dzięki !

.....

Karamazow 15.02.2013 01:21

Zgadzam się z resztą użytkowników psioczącą na szyfrowanie linków bo od teraz praktycznie nie klikam w żaden link na tym forum bo się boję, że jak kliknę w szyfr to mi wyskoczy jakaś gazeta . pl czy inne gówno.

Kocur 15.02.2013 09:03

Pal licho z Gównem...

Otworzę jakieś gołe baby bo ktoś zrobi kawał i mnie z roboty wyleją ;)

Lukasz 15.02.2013 10:37

Jeśli już koniecznie trzeba szyfrować linki to może dorzucić przed nimi adres hosta w stylu:

@wp.pl: wis.la/y424z

Takie szyfrowanie jak jest obecnie trochę utrudnia życie. Nie wiadomo co jest pod spodem.

Arkas 15.02.2013 11:39

Również się pod powyższymi postami podpisuję. Nie wiesz w co wchodzisz, jak to Kocur napisał, po co mieć potem problemy :D

arth_ur 15.02.2013 13:15

Pytanie z innej beczki jak można wyłączyć subskrypcje forum które przychodzi na adres mailowy ? W profilu szukam i nie mogę znaleść.

Kocur 15.02.2013 13:31

Strona wcześniej - post od Rava - z linkami i opisem - nie chce przeklejać :)

arth_ur 15.02.2013 13:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1298955)
Strona wcześniej - post od Rava - z linkami i opisem - nie chce przeklejać :)

Ups, dzięki. Dla mnie karny kutas za lenistwo :)

Pablo84 15.02.2013 14:43

Mógł by ktoś wejśc do tematu o "żydzie"?

MatMario 15.02.2013 17:35

Dobry temat to był czy o co chodziło, bo skasowali zanim zobaczyłem :)

gigant 15.02.2013 17:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1298994)
Dobry temat to był czy o co chodziło, bo skasowali zanim zobaczyłem :)

Pytam o to samo, bo dobry temat nie jest zły.

fox mulder 15.02.2013 17:44

http://www.wykop.pl/link/1413039/dre...ania-pomozcie/
O to chodziło.

MatMario 15.02.2013 18:20

Goliat :) Goliat hooligan, ustawki z YT, zalogowal się na fejsa a później okradł. Miszcz.

WISŁAZWE 15.02.2013 18:58

Panowie nie po to temat został wrzucony w kosmos aby teraz tutaj przenosić dyskusje.

rav 15.02.2013 22:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1298929)
Jeśli już koniecznie trzeba szyfrować linki to może dorzucić przed nimi adres hosta w stylu:

@wp.pl: wis.la/y424z

OK, pomyślę nad tym.

Drozd 15.02.2013 23:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qqxlan (Post 1298794)
Kazdy wpis tego usera to rzucanie epitetami w kierunku innych rozmowcow...

Zrobcie cos z tym trollem bo sie czytac nie da tego forum kiedy w kazdym poscie czytam tylko: leming beton idiota itd itp

Jak już piszesz donosy do przynajmniej trzymałbyś się faktów.
Po pierwsze nie każdy wpis, po drugie epitet to najzwyklejsze określenie, opis, charakterystyka. Wybacz ale kiedy prezentujesz Ty bądź ktokolwiek określoną postawę to dlaczego mam jej odpowiednio nie charakteryzować. Dowiedź, że zostałeś określony lemingiem niesłusznie to ja ci dowiodę że jednak słusznie, jedynie na podstawie Twoich wcześniejszych wypowiedzi. Beton? Nie rozśmieszaj mnie. Natomiast Idiota?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomek100 (Post 1298758)
Nie rozumiesz idioto, że za 7 lat będziemy bardziej zamożni, więc dostaniemy mniej na dogonienie średniej unijnej? Skąd się biorą tacy debile jak Drozd czy Gwiaździsty (od razu piszę Ci matole, że dla Ciebie jestem "Pan Tomek" a nie "tomuś").

Gdzie byłeś kolego ? Taki wpis nie podrażnił Twojego wysublimowanego gustu? Tylko do mnie się przyp... kiedy raz na ruski rok nazwę kogoś betonem? Lepiej byś się nie ośmieszał.

ps. Wpis do usunięcia...

Ela 16.02.2013 07:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 1299040)
OK, pomyślę nad tym.

Ale jaki jest cel sam w sobie szyfrowania linków ?

Poza tym, że utrudnia czytanie forum.

qqxlan 22.02.2013 08:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1300073)
Tocz lepiej swoją kulkę gnoju i jej pilnuj bo ci ją podpieprzy leming z za pleców.

Zamiast silić się na pisanie postów, bo z każdym kolejnym zbliżasz się do dna głębokiego szamba. Smarku...

Tak ci wtłoczyli ? Co za leming :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1300078)
Jak się będziesz zachowywał jak człowiek to może się zastanowię ... na razie wchodzenie z tobą w dyskusję jest jak wchodzenie w kałużę gnojowicy, łapiesz?

Myślisz, że tylko ty możesz rzucać "debilami"? Ja takim prostakiem nie jestem i nie obrażam, a opisuję ...

Tego się czytać nie da, zrobcie co z tym userem, albo z tematem politycznym i smolenskim, co drugi wpis to inwektywy... przyklady mozna mnozyc...

Worcester 22.02.2013 08:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qqxlan (Post 1300103)
Tego się czytać nie da, zrobcie co z tym userem, albo z tematem politycznym i smolenskim, co drugi wpis to inwektywy... przyklady mozna mnozyc...

"Piotruś nie był dzisiaj w szkole,
Antek zrobił dziurę w stole,
Wanda obrus poplamiła,
Zosia szyi nie umyła,
Jurek zgubił klucz, a Wacek
Zjadł ze stołu cały placek."

"Któż się ciebie o to pyta?"
"Nikt. Ja jestem skarżypyta."

emj10 22.02.2013 13:20

Jednak w tym przypadku ma rację. Drozd wyzywa innych w każdym poście i jak widać żadne lekarstwa, ani terapie w tym nie pomagają, więc chyba odpoczynek mu się należy. Poza tym po jego agresywnych komentarzach przykład biorą inni wyzywając od idiotów. Szambo? Szambo.

Kocur 22.02.2013 13:26

To jest bardzo subiektywne.
Ja uważam że nikogo nie obraził - mięso pod różnymi postaciami leci w obie strony.

"Jak się bawisz zapałkami to możesz się poparzyć" ;)

serek.c2 22.02.2013 13:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1300126)
Jednak w tym przypadku ma rację. Drozd wyzywa innych w każdym poście i jak widać żadne lekarstwa, ani terapie w tym nie pomagają, więc chyba odpoczynek mu się należy. Poza tym po jego agresywnych komentarzach przykład biorą inni wyzywając od idiotów. Szambo? Szambo.

Poczytaj lepiej, jak zachowuje się i jakie posty pisze to - oskarżające tutaj Drozda - niewiniątko czy choćby takie chłopki roztropki jak "taki młody"...

emj10 22.02.2013 13:31

Oczywiście każdy ma prawo widzieć to co mu się podoba, czy to w temacie politycznym, czy we wczorajszym programie Pospieszalskiego, ale w tym wypadku statystyki są nieubłagane i każda "dyskusja" wygląda tak:

1. Jakikolwiek komentarze z lewej strony.
2. Wiązanka ze strony Drozda o gnojkach, lemingach, smarkach i innych.
3. Odpowiedź ze strony lewej strony.
4. Włączenie się wszystkich od obrzucania mięsem.

Lewackie pokemony rzucają owszem mięsem, ale nie w takiej skali jak to ma miejsce w przypadku Drozda. Chyba, że podciągniemy teksty "niepoprawne": o Kościele, o politykach PiS, czy o innych tematach społecznych.

piter116 23.02.2013 14:27

Prośba do moderatorów-przemyślcie jeszcze raz kwestię szyfrowania linków. Poza tym, że nie wiadomo w co się klika, to 1/3 linków nie działa...

Ela 27.02.2013 13:55

Czy moderatorzy raczą odpowiedzieć w jakim celu są szyfrowane linki czy to informacja ściśle tajna ?

I dlaczego zniknął post WISLAZWE z tego tematu, rownież wyrażający wątpliwości wobec podobnej działalności ?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:47.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl