Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2009/2010 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5997)

felipe 04.10.2009 13:43

Ciekawe co pokaże dziś Lech. Sporo zmian w składzie, ale Robert "7 milionów" Lewandowski widać nietykalny :D Chyba chcą go wypromować i upchnąć gdzieś na siłe w zimie za 1,5-2 mln chociaż...
Najabrdziej ciekawi mnie co pokażą Buric i Zapotoka.

pawelwislak 04.10.2009 14:09

piłkarzy kupić młodych albo poszukać w niższych ligach może każdy a nie tylko Wisła czy Legia. Nasz katujący nas czasami pepe przecie przyszedł do nas z ruchu. To co oni nie mogą znaleźć jeszcze 4 dobrych zawodników ?? i mieli by naprawde niezłą pakę jak na nasze realia ligowe sponsor może przyjść i może nie przyjść więc to po prostu zależy od tego czy sie ktoś nimi zainteresuje czy nie do niedawna nikt nie myślał że ktoś taki jak Solorz przyjdzie i zajmie się śląskiem a przyszedł co prawda narazie efektów nie widać... Kolejny przykład to wojciechowski kupił dobrą drużynę zrobił z niej mizerną

Żuczek 04.10.2009 14:16

I już 1:0 dla Arki :) Zieliński chyba może się pakować ;-)

FajQ 04.10.2009 14:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żuczek (Post 800237)
I już 1:0 dla Arki :) Zielińskii chyba może się pakować ;-)

Broń Boże niech siedzi w tej Amice :D

koyoot 04.10.2009 14:41

Tekst Kuby Wilka mnie rozjebal. "Musi byc goraco w szatni bo przegrywamy". Powiedzial to tak jakby mieli wyjebane na wszystko. Ale to akurat z tego chyba sie cieszyc powinnismy:P.

harthausen 04.10.2009 15:01

jak na tak parszywą pogodę , jaka jest teraz w Gdyni (pies nie dał się na żaden spacer wyciągnąć, popatrzył z wyrzutem , walnął kloca pod najbliższym berberysem i zaciągnął do domu) to mecz wcale niezły.

zidanemarcin 04.10.2009 15:23

1:1

10 znakow

FajQ 04.10.2009 15:28

śmierdzi mi 1:2 w 93 minucie....

Kocur 04.10.2009 15:42

Już nic nie zaśmierdzi - wyniki idealne :):)

Polonia W. :rotfl:

MCX 04.10.2009 15:43

No i tradycji stało się zadość, nie ma kompletu punktów dla Lecha w Gdyni.
Bardzo dobrze się dla nas ułożyła ta kolejka, chociaż Arka mogła spokojnie ten mecz wygrać.
Nie ma jednak co narzekać, wszystko teraz w nogach i głowach naszych piłkarzy.
Końcówka poprzedniego sezonu pokazała, że umieją radzić sobie z presją i nie gubią głupich punktów.
Oby kontuzje omijały, a o mistrza jestem spokojny. Trzeci z rzędu tytuł pod wodzą Skorży, to byłoby to.

szlaQ 04.10.2009 15:43

1-1 :) bardzo ładny wynik Arka dalej dołuje , Amica znów traci ... idealnie :)

Ogryzek 04.10.2009 15:43

Co za dobra kolejka dla Nas:D

brylant17 04.10.2009 15:44

Ale jakby nie było Leszek dalej idzie ma majstra :rotfl: :lol:

Witoldon 04.10.2009 15:45

Jak na polską ligę mecz interesujący. Lech do momentu strzelenia gola, prezentował się średnio. Później wyglądało to troszkę lepiej chociaż Arka też miała sytuacje. Ogólnie to ten Buric to ciekawy bramkarz, uratował Lecha przed porażką.

Jazon 04.10.2009 15:46

Hah, całkowicie spełnił się mój plan na tę kolejkę, o którym pisałem wcześniej: Wisła do przodu, a Legia i Amica tracą punkty:)

Pan Jotka 04.10.2009 15:51

Polonia W.przegrała..Kolejny pomysł prezia JW bedzie pewnie polegal na zburzeniu stadionu,zaoraniu pola i budowie od nowa :D Facet jest zdolny do wszystkiego .

QBAS 04.10.2009 16:01

Amica bez zmian ;)
Legia cały czas w kratkę.
Nic tylko po majstra sięgnąć już po przerwie jesiennej.. Jak tylko kontuzje będą nas omijać to powinno być dobrze. Szkoda tylko, że nie można tego oglądać przy 30 tysiącach kibiców..

Jazon 04.10.2009 16:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez QBAS (Post 800293)
Amica bez zmian ;)
Legia cały czas w kratkę.
Nic tylko po majstra sięgnąć już po przerwie jesiennej.. Jak tylko kontuzje będą nas omijać to powinno być dobrze. Szkoda tylko, że nie można tego oglądać przy 30 tysiącach kibiców..

Błagam, tylko nie majstra. Majstra to mają w Poznaniu (hehehe), u nas w Krakowie zdobywa się Mistrzostwo Polski (a właściwie to broni, bo mistrzem już jesteśmy)!

AYALA 04.10.2009 16:37

tak chwalono tego Zapotoke że taki dobry a to jest gracz klasy Strąka najwyżej.Stilic może nie jest w formie ale to gracz o klase lepszy od Słowaka

QBAS 04.10.2009 17:04

Tak czy siak, tytuł zostanie na Reymonta Jazon ;)

To samo miałem napisać o Zapotoce. Popatrzcie jaki PR robili z jego przyjściem. Czego on sobą nie prezentuje, jak dobrze nie gra, prawie jakby brata bliźnika Cristiano Ronaldo podprowadzili Realowi. Na szczęście boisko weryfikuje takie działanie bezlitośnie ;)

GregorTS 04.10.2009 17:05

Aeeeeeoooo niech zwycieża Lech! Wielki Kolejorz KKS !! hahahaha

Takiej sytuacji w taeli po 9ciu meczach to chyba Ci najwieksi MEGAptymiści nie przypuszczali.

TeeS 04.10.2009 17:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GregorTS (Post 800315)
Aeeeeeoooo niech zwycieża Lech! Wielki Kolejorz KKS !! hahahaha

Takiej sytuacji w taeli po 9ciu meczach to chyba Ci najwieksi MEGAptymiści nie przypuszczali.

Fajnie że mamy taką przewagę, ale zważajcie na stare mądre przysłowie: ten się śmieje kto się śmieje ostatni...
Rok temu lechici już sobie zrobili temat na forum: w drodze po mistrza Polski i jak się skończyło to wiemy.

Tak że więcej spokoju bo już nie takie przewagi szły "w niebyt".

pozdrawiam

AS82 04.10.2009 17:31

Nie wiem jaka bedzie sytuacja punktowa po calej rundzie jesiennej ,ale warto przypomniec ,o tym ze ewentualne wzmocnienia Wisla powinna zaczac robic juz zimą z wiadomych wzgledów

!!IRIVER!! 04.10.2009 18:15

Aktualnie mamy 11 pkt więcej od Lecha, 8 pkt więcej od Legii. Jest lepiej niż się można tego było spodziewać. Styl zwycięstw pozostawia trochę do życzenia, ale nie ma co tak strasznie narzekać. Ważne, żeby nie potracić teraz punktów w jakiś głupi sposób. Konsekwentnie je ciułać. Z Legią najlepiej wygrać, z Lechem PRZYNAJMNIEJ zremisować. Liczę, że zimą przyjdą jakieś wartościowe kopacze, które to rozruszają.

TymonPRO 04.10.2009 18:41

Pewne powiedzenie mówi ''Jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz" dlatego nieboję się o Wisełke :)

WISŁAZWE 04.10.2009 19:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 800348)
Aktualnie mamy 11 pkt więcej od Lecha, 8 pkt więcej od Legii. Jest lepiej niż się można tego było spodziewać. Styl zwycięstw pozostawia trochę do życzenia, ale nie ma co tak strasznie narzekać. Ważne, żeby nie potracić teraz punktów w jakiś głupi sposób. Konsekwentnie je ciułać. Z Legią najlepiej wygrać, z Lechem PRZYNAJMNIEJ zremisować. Liczę, że zimą przyjdą jakieś wartościowe kopacze, które to rozruszają.

Myślę, że jak dołączy do zespołu Garguła i Boguski to już zmieni się jakoś naszej gry.

Co do tematu fakt faktem, że lepszego początku sezonu nie mogliśmy sobie wyobrazić. Nad najgroźniejszymi rywalami mamy bezpieczną przewagę jak na ten moment rozgrywek, ale należy pamiętać że do końca jeszcze jest dużo czasu.

Teraz jedziemy do Wronek i wydaje mi się że to najlepszy moment aby dobić Lecha i pozbawić ich złudzeń co do tego że mogą zdobyć MP!!

masada 04.10.2009 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GregorTS (Post 800315)

no i słusznie, a już zwłaszcza uwzględniając granie w Sosnowcu meczów "u siebie" to już trzeba było mieć mocno nasrane w głowie, żeby coś takiego prognozować ;)

saklak1906 04.10.2009 20:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 800307)
tak chwalono tego Zapotoke że taki dobry a to jest gracz klasy Strąka najwyżej.Stilic może nie jest w formie ale to gracz o klase lepszy od Słowaka

Lech jest majstrem propagandy sukcesu i tylko tego. A wszystko czego nie dotkna zamieniaja w zloto:lol: :lol: , niestety zycie jest brutalne.
Jak pisalismy tu o tym na forum to najechaly nas pyry ze mamy kompleks Lecha. Niestety Poznaniacy mielismy racje piszac ze daleko wam jeszcze do Wisly.

QBAS 04.10.2009 20:19

Panowie jaki Lech? Z tego co wiem nic takiego w Ekstraklasie nie gra.. Są drużyny z Krakowa, Warszawy, Wrocławia, Wronek czy Lubina. Z Poznania to najwyżej jest Warta Poznań, ale to dopiero w I lidze..

saklak1906 04.10.2009 20:22

A tak mi sie zapomnialo, z gory przepraszam z wprowadzenie w blad

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl