![]() |
Mam nadzieję, że Siwy leci po tym meczu. Argument daje jednoznaczny.
|
****a co mnie podkusiło żeby na nich grać ??
|
Krzynek-Gancarczyk Brozek-Lewandowski...Innych mozliwosci nie ma.
Mecz taki ze remis bedzie sukcesem...Oni nic nie graja... |
To zaczynamy nadrabiać :/
|
Teraz Leo sie obudzi i po przerwie wpusci Lewandowskiego z Amiki.
|
To już koniec Bena Hakera, już patrzeć na tego dziada nie mogę.
|
Ja nie mogę patrzeć na słabość Naszych piłkarzy, bo nikt ich w piłkę grać nie nauczy w takim wieku. :lol:
|
Problem jest taki, ze w obecnej druzynie nie ma w zasadzie zadnej silnej formacji. Obrona dziurawa i jeszcze przetrzebiona kontuzjami, srodek w dzisiejszym meczu nie istnieje, a w ataku nawet niewiadomo jak starajacy sie Brozek wiele nie ugra bez wsparcia ze strony innych zawodnikow.
Takie to wlasnie uroki grania 4-5-1 jak nie ma konstruktywnych skrzydel i grajacego z polotem ofensywnego pomocnika. |
Lekka wieś z tym gwizdaniem podczas GSTQ...
Po dwóch długich podaniach do Lafferty'ego wiedziałem, że w końcu strzeli gola...:-/ |
Leo ku**a WON!
Z jednym napastnikiem na drużyne która sie broni całym zespołem... Roger nie wie, że w piłce troche trzeba ciałem powalczyć? Biega jak panienka, cofa noge gdy tylko zobaczy irlandczyka koło siebie... My mamy środkowych pomocników? Ani ich nie ma w defensywie ani w ofensywie. |
Panowie, bez paniki. Na druga połowę wyjdzie Łobodziński.
Wygramy! |
Cytat:
mecz dramat... Obraniak beznadziejny. Roger za delikatny. Błaszczykowski pokryty. Brożek bez piłek. Murawski nie czuje piłki. To samo Golański. Żewłakow wolny strasznie. trzeba wprowadzić Smolarka za Obraniaka i Lewandowskiego za pomocnika. Przejść na 4-4-2. |
Ubezpieczamy Polske w AXA za jedyne 374 zł. Jak bedzie awaria to nam odholuja i naprawaia auto. Kto się zrzuca??
|
To jest poprostu dramat. Stary, siwy dziad sprowadzil nasza reprezentacje na dno. Co k... w takiej formie robi na boisku Roger czy Krzynowek? Gdzie Kosowski, gdzie Peszko, gdzie Grosicki, czy chociazby Malecki(ktory pewnie wykazalby sie wieksza ambicja, niz niejeden z pilkarzy na boisku)? Nie ma kogo wpuscic, bo powolal zero kreatywnych pomocnikow, a napastnikow bez formy lub bez klubu. Kiedy do tej lepetyny z Holandii dotrze, ze nie potrafimy grac jednym napastnikiem?!
|
czy oni są zesrani od początku spotkania czy zmęczeni ?
w ogóle nie ruszają się , nic nie walczą. 2 linia kompletnie nie istnieje . chce mi się wyyyyyć |
mamy tylu srodkowych pomocnikow,a to Brozek musi cofac sie i rozgrywac. nie no genialnie :lol:
|
Kiedyś nie do pomyślenia bylo dla mnie ze to napisze o Irlandi PLN ale oni sa od nas po prostu lepsi , technicznie , fizycznie i taktycznie , nieprzypadkiem sa w czołówce tej grupy
|
Jeśli tego meczu nie wygramy - nie ma innego wyjścia jak zwolnienia Benhakkera. Dość tej żenady.
Zachowanie kibiców podczas hymnu Irlandii - no comments... :| |
Akurat Golański wygląda najlepiej z naszych.
|
Jeszcze w dodatku TVP sie popisala, bo jakosc obrazu jest jak rodem meczu z Bulgarami podczas el. do EURO 2000 za Wojcika :D.
Cytat:
|
krótko i na temat patałachy
|
gdy oglądam grę Brożka to żałuję, że nie udało nam się go sprzedać do tego Fulham.. bo w aktualnej formie nikt go od nas nigdy nie kupi..
|
Cytat:
Fizycznie tak. Taktycznie też dobrzy. Ale ich gra ogranicza sie do obrony 10 zawodnikami i długimi piłkami na tego "Lafertiego". Cytat:
Co on ma sie po piłke cofać do połowy boiska i sam biec na bramke? On jest JEDYNYM NAPASTNIKIEM i ma tylko czekać na piłki. I doczekać sie niestety nie może. |
Roger jak dla mnie out
Kuba wychodzi kilka razy na pozycję na prawym skrzydle, a nikt mu nie podaje. Dostaje piłki tylko gdy jest kryty. To jakiś sabotaż? Przegrywamy wszystko w środku |
element:
Tak jak ktoś wspomniał - nie zniżajmy się do ich poziomu. A gwizdanie podczas narodowego hymnu jest dla mnie niskim poziomem. Zdecydowanie wolałbym, aby kibice zrobili przysłowiową "petardę" podczas naszego hymnu narodowego. |
Tylko jakim cudem mamy zagrac konstruktywnie w ofensywie skoro polscy pilkarze bedacy aktualnie w najlepszej dyspozycji ogladaja ten mecz sprzed telewizora.
|
Krótko i na temat.
Za PEREJRO --> SMOLAREK Za Jacek "Cały Szas Do Przodu :) " Krzynówka --> "Ten Z Amici" (w przyszłości Pi. Brożek) |
to teraz trenerem powinien zostać Smuda i ja Wam mówię, on zrobiłby nam reprezentacje jak repra za Górskiego z Dejną i Bonkiem :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie przesadzaj, aż tak się nie wyróżnia na tle równie słabo grających polaków. Nie od dziś wiadomo że Paweł nie jest napastnikiem który ze swobodą potrafi minąć rywala i wypracować sobie samemu sytuacje sam na sam. Czekamy na podania, czekamy na gole ! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl