Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

wisl@k_TS 05.09.2009 20:09

Mam nadzieję, że Siwy leci po tym meczu. Argument daje jednoznaczny.

Tylko_Wisła! 05.09.2009 20:09

****a co mnie podkusiło żeby na nich grać ??

kreseq 05.09.2009 20:09

Krzynek-Gancarczyk Brozek-Lewandowski...Innych mozliwosci nie ma.

Mecz taki ze remis bedzie sukcesem...Oni nic nie graja...

Jachcik 05.09.2009 20:09

To zaczynamy nadrabiać :/

Maciuś 05.09.2009 20:10

Teraz Leo sie obudzi i po przerwie wpusci Lewandowskiego z Amiki.

Nehiar 05.09.2009 20:11

To już koniec Bena Hakera, już patrzeć na tego dziada nie mogę.

_ukoL 05.09.2009 20:17

Ja nie mogę patrzeć na słabość Naszych piłkarzy, bo nikt ich w piłkę grać nie nauczy w takim wieku. :lol:

JacaTS 05.09.2009 20:20

Problem jest taki, ze w obecnej druzynie nie ma w zasadzie zadnej silnej formacji. Obrona dziurawa i jeszcze przetrzebiona kontuzjami, srodek w dzisiejszym meczu nie istnieje, a w ataku nawet niewiadomo jak starajacy sie Brozek wiele nie ugra bez wsparcia ze strony innych zawodnikow.

Takie to wlasnie uroki grania 4-5-1 jak nie ma konstruktywnych skrzydel i grajacego z polotem ofensywnego pomocnika.

Krissu 05.09.2009 20:20

Lekka wieś z tym gwizdaniem podczas GSTQ...

Po dwóch długich podaniach do Lafferty'ego wiedziałem, że w końcu strzeli gola...:-/

Kamson 05.09.2009 20:20

Leo ku**a WON!

Z jednym napastnikiem na drużyne która sie broni całym zespołem...
Roger nie wie, że w piłce troche trzeba ciałem powalczyć? Biega jak panienka, cofa noge gdy tylko zobaczy irlandczyka koło siebie...

My mamy środkowych pomocników? Ani ich nie ma w defensywie ani w ofensywie.

wolfy 05.09.2009 20:20

Panowie, bez paniki. Na druga połowę wyjdzie Łobodziński.
Wygramy!

Proud 05.09.2009 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 789577)
Ale piekło podczas hymnu Irlandczykow. Wlasnie poczulem sile i magie tego stadionu, na nim po prostu mordujemy rywala, stawiamy w oslupienie i dzieki temu mozemy ograc na nim Czechow czy Portugalczykow, szkoda ze juz niedlugo to nie bedzie stadion narodowy :((

pięknie się pokazaliśmy...zniżamy się do ich poziomu. Można nie lubić przeciwnika...ale hymn trzeba szanować. Piknikowi kibice co jarają się wygwizdaniem hymnu przeciwnika i zdjęciem na trybunach z szalikiem...a dopingu zero.

mecz dramat...

Obraniak beznadziejny. Roger za delikatny. Błaszczykowski pokryty. Brożek bez piłek. Murawski nie czuje piłki. To samo Golański. Żewłakow wolny strasznie.

trzeba wprowadzić Smolarka za Obraniaka i Lewandowskiego za pomocnika. Przejść na 4-4-2.

Sensej 05.09.2009 20:21

Ubezpieczamy Polske w AXA za jedyne 374 zł. Jak bedzie awaria to nam odholuja i naprawaia auto. Kto się zrzuca??

For_FuN_ 05.09.2009 20:21

To jest poprostu dramat. Stary, siwy dziad sprowadzil nasza reprezentacje na dno. Co k... w takiej formie robi na boisku Roger czy Krzynowek? Gdzie Kosowski, gdzie Peszko, gdzie Grosicki, czy chociazby Malecki(ktory pewnie wykazalby sie wieksza ambicja, niz niejeden z pilkarzy na boisku)? Nie ma kogo wpuscic, bo powolal zero kreatywnych pomocnikow, a napastnikow bez formy lub bez klubu. Kiedy do tej lepetyny z Holandii dotrze, ze nie potrafimy grac jednym napastnikiem?!

MaG* 05.09.2009 20:22

czy oni są zesrani od początku spotkania czy zmęczeni ?
w ogóle nie ruszają się , nic nie walczą.
2 linia kompletnie nie istnieje .

chce mi się wyyyyyć

tylko_na_kilka_dni 05.09.2009 20:22

mamy tylu srodkowych pomocnikow,a to Brozek musi cofac sie i rozgrywac. nie no genialnie :lol:

Mocny 05.09.2009 20:23

Kiedyś nie do pomyślenia bylo dla mnie ze to napisze o Irlandi PLN ale oni sa od nas po prostu lepsi , technicznie , fizycznie i taktycznie , nieprzypadkiem sa w czołówce tej grupy

Wizard 05.09.2009 20:23

Jeśli tego meczu nie wygramy - nie ma innego wyjścia jak zwolnienia Benhakkera. Dość tej żenady.

Zachowanie kibiców podczas hymnu Irlandii - no comments... :|

leyzer87 05.09.2009 20:25

Akurat Golański wygląda najlepiej z naszych.

For_FuN_ 05.09.2009 20:25

Jeszcze w dodatku TVP sie popisala, bo jakosc obrazu jest jak rodem meczu z Bulgarami podczas el. do EURO 2000 za Wojcika :D.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 789607)
"Siwy dziad" nic nie winien skoro doświadczeni piłkarze którzy grają w reprezentacji odwalają kopanine na niższym poziomie anizeli ja niegdyś poczas lekcji WFu.

Paweł i tak dużo wyciągnął z tych mizernych akcji.

A poza tym gra ospała z dramatycznymi szkolnymi błędami.

Wizard - jak Irlandczycy pluli i gwizdali na hymn Polski u siebie to też noł komentowałeś?

Przede wszystkim, to trzeba miec pilkarzy, ktorzy czuja sie w tym systemie gry, jakim chce grac Holender. Mniej wiecej od 2006r.(kiedy Janas probowal pierwszy grac w ten sposob i tez to zakonczylo sie katastrofa) wiadomo, ze to nie zda egzaminu. Po drugie, to Beenhakker powoluje zawodnikow, ktorzy grzeja lawke, sa bez formy lub nie maja klubu...

brylant17 05.09.2009 20:25

krótko i na temat patałachy

pysio 05.09.2009 20:26

gdy oglądam grę Brożka to żałuję, że nie udało nam się go sprzedać do tego Fulham.. bo w aktualnej formie nikt go od nas nigdy nie kupi..

Kamson 05.09.2009 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mocny (Post 789605)
Kiedyś nie do pomyślenia bylo dla mnie ze to napisze o Irlandi PLN ale oni sa od nas po prostu lepsi , technicznie , fizycznie i taktycznie , nieprzypadkiem sa w czołówce tej grupy

Bez przesady.

Fizycznie tak. Taktycznie też dobrzy. Ale ich gra ogranicza sie do obrony 10 zawodnikami i długimi piłkami na tego "Lafertiego".

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 789611)
gdy oglądam grę Brożka to żałuję, że nie udało nam się go sprzedać do tego Fulham.. bo w aktualnej formie nikt go od nas nigdy nie kupi..

w jakiej k***a formie? :lol:
Co on ma sie po piłke cofać do połowy boiska i sam biec na bramke? On jest JEDYNYM NAPASTNIKIEM i ma tylko czekać na piłki. I doczekać sie niestety nie może.

FraMat 05.09.2009 20:26

Roger jak dla mnie out
Kuba wychodzi kilka razy na pozycję na prawym skrzydle, a nikt mu nie podaje. Dostaje piłki tylko gdy jest kryty. To jakiś sabotaż?
Przegrywamy wszystko w środku

Wizard 05.09.2009 20:28

element:
Tak jak ktoś wspomniał - nie zniżajmy się do ich poziomu. A gwizdanie podczas narodowego hymnu jest dla mnie niskim poziomem. Zdecydowanie wolałbym, aby kibice zrobili przysłowiową "petardę" podczas naszego hymnu narodowego.

JacaTS 05.09.2009 20:29

Tylko jakim cudem mamy zagrac konstruktywnie w ofensywie skoro polscy pilkarze bedacy aktualnie w najlepszej dyspozycji ogladaja ten mecz sprzed telewizora.

wonski_eNHa 05.09.2009 20:30

Krótko i na temat.
Za PEREJRO --> SMOLAREK
Za Jacek "Cały Szas Do Przodu :) " Krzynówka --> "Ten Z Amici" (w przyszłości Pi. Brożek)

pysio 05.09.2009 20:31

to teraz trenerem powinien zostać Smuda i ja Wam mówię, on zrobiłby nam reprezentacje jak repra za Górskiego z Dejną i Bonkiem :D

FredzIo 05.09.2009 20:31

Cytat:

Jak dla mnie Brozek jest jednym z lepszych w polskiej druzynie. Dwa razy znalazl sie w niezlej sytuacji, ale obroncy zablokowali jego strzaly. Nie mial strat. Błaszczykowski tez gra chujowo, wiec zajebiscie ze go sprzedalismy kilka lat wczesniej!

Mario Nh 05.09.2009 20:32

Cytat:

Nie przesadzaj, aż tak się nie wyróżnia na tle równie słabo grających polaków.
Nie od dziś wiadomo że Paweł nie jest napastnikiem który ze swobodą potrafi minąć rywala i wypracować sobie samemu sytuacje sam na sam. Czekamy na podania, czekamy na gole !

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl