![]() |
Zbiórka o 13.50 , wyjazd o 14. Z którego peronu nie wiadomo. A pociąg na powrót czeka już na peronie jak wracamy z meczu
|
No to fajne wrazenia bedą rok temu jak graliśmy z sosnowcem sektor który należał do Wisły kraków pięknie wtedy wyglądał, te świece dymne flagi, glos kibicow ,pięknie było .:-)
|
Po bilety na Polonie bo znowu będzie mega ścisk w pociągu!!! Byłem dziś o 14 i na liście było 199 osób:/
|
Bilety można kupić do piątku do godz 17 ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dokładnie pod koniec dnie było 220, wiec na prawde was nie rozumiem. Chcecie miec scisk w pociągu czy co?
|
Cytat:
|
Czyli istnieje możliwość zakupu biletu również w sobotę, a jeśli tak, to do której, do 14 ? Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
|
Jakby byl koś zainteresowany kupnem 2 biletów na mecz z Polonia Warszawa na trybunę kryta to pisać na priva.
|
Cytat:
|
A dlaczego nie ma mozliwosci zakupu biletow na miejscu???
Skoro WIsla jest GOSPODARZEM to jej kibice jak na Reymonta kupowali przed meczem,tak skoro gramy juz w tym Sosnowcu tez powinni miec taka mozliwosc. Jesli nie zgodzila sie na to Policja ,to sory ale co oni maja w tej kwestii do gadania...klub powinien nacisnac i sadze ze dla chcacego nic trudnego. |
1.Jak kupuje bilet dla kolegi to potrzebuje jego dowód czy wystarczy jak podam pesel ??
2. O której tak mniej więcej planowany jest powrót do Krakowa ( zakładając że nie będzie przygód ) :) E: Deivid dzięki |
Wojtas- a pomyslales przez chwile co by bylo jakby zaglebie nam wjechalo na stadion?
|
Cytat:
2)22.30/23.00, jeżeli nie będzie żadnych niespodzianek. |
Pilna sprawa, sprzedam 2 bilety(nie są wypełnione) za 60zł. Nie mogę jechać z powodu choroby.
Pisać priv na pewno się dogadamy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Będzie zorganizowany transport do Wrocławia?
|
Cytat:
|
siema kupiłbym 1 bilet na Polonie W. nr kom 512976334 jestem w krk teraz
|
Witam czy ktos mniej wiecej orietuje sie o ktorej bedize wyjazd z krk do wrocławia za tydzien?? bardzo zalezy mi na szacowanej godzine gdyz nie wiem czy sie wyrobie :( a bardzo chce jechac!!!
i czy to prawda ze nie bedize transportu organizowanego przez SKWK? |
Cytat:
|
Cytat:
Dlaczego tak:-/ ? przeciez mysle ze bedize duze zainteresowanie :-/ Duzo osob przez to nie pojedzie...bład:-/ |
Ile biletów zostało wykupionych? Około tysiąca?
|
Cytat:
|
Nie każdy może sobie niestety pozwolić na to żeby jechać pare dni wczesniej i wrócić pare dni pózniej tu jest mysle duzy problem...
A jazda sama pociagmiem zwykłym to nie to samo, nie te klimaty to raz dwa wychodzi sporo drozej |
Na PKP patrzyłem na połączenia do Wrocławia i 47zł w jedną stronę :/ , ma ktoś jakąś tańszą opcję ? ew. czy są jakieś zniżki dla uczniów/studentów bo nic takiego nie widzę.
|
Cytat:
Dla niektórych to załatwić transport z domu pod dom po najmniejszej cenie, bilety za darmo, a i tak jeszcze powiedzą, że kiełbasa na stadionie do dupy była. Nie marudź tylko weź trochę pomyśl. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl