![]() |
Cytat:
|
Po dzisiejszym meczu Sobol nie wyleci. :P
|
Cytat:
A na poważnie to kolejne po arce pyrrusowe zwycięstwo które pozwoli amatorowi niszczyć Wisłe o pare tygodni, miesięcy dłużej. Nihli novi |
Głupio Wam bo Jaro miał racje, to jego ludzie i za nich ręczy.
Wszystkie Jarki to fajne chłopaki. Pozdro dla Panów JK od Jarka ;* |
Strach się bać co będzie jak wygramy z Płockiem.
Niemniej trochę to zabawne, że tak wychwalany trener Miedzi, Pa. Bella, (dopiero co trener miesiąca lipca i sierpnia w 1 lidze), już tylko 2 punkt przed Sobolem (Miedź 2 remisy i 2 porażki w tym czasie). Nie powiem, jest to przewrotne. |
Bella to akurat jeszcze większy no name od Sobolewskiego, do tego prymitywny napinacz. Szkoda na niego klawiatury.
|
Ja to wiem (nawet się domyślam o jakiej napince mówisz).
Co się tyczy choćby dzisiejszego meczu i Feio, to przynajmniej widac że wypowiada się o nas z szacunkiem. Jakiś sentyment chyba mu został. |
super gość, jak trzeba da w ryja, jak trzeba powie dobre słowo
|
Sobol 2050!!!
|
100% poparcia dla Sobola klask klask!!!
|
Cytat:
|
Sobol 3000 - brzmi jak model Terminatora
|
Po tym meczu Sobola nie zwolnią :P
|
Ile jeszcze będziemy oglądać ten trenerski antytalent? Kto temu gościowi wmówil, że może być trenerem? Ani pół schematu, zero myśli taktycznej. Nie bez powodu gość grał na pozycji drewniaka przecinaka, bo o taktyce to on bladego pojęcia nie ma. Przerażające.
|
Jak go nie zwolnią do nie wejdziemy. Proste.
A to że Broda powinien grać to jest wiadome od dawna. |
100% poparcia dla Sobola. Nie trawie napinaczy na stadionie co drą ryje o zwolnienie
|
Cytat:
|
Broda i Raton to jak wybór między dżumą a cholerą.
|
Myślę, że nasi bramkarze są na porównywalnym poziomie, każdy z nich ma jakiś feler. Sobolewski wybiera tego, u którego ten feler ma najmniejsze prawdopodobieństwo przegrania nam meczu.
Kibice oczywiście w myśl zasady "że przecież lepsi siedzą na ławce" chcą Brodę/Biegańskiego, po czym oczywiście w momencie puszczenia przez nich szmaty, będą żądać wysłania ich na bezrobocie. Mnie osobiście lata kto broni, bramkarzy mamy po prostu przeciętnych/słabych i wypada tylko zadać pytanie: czemu ściągnięto kolejnego przeciętniaka w lecie? |
Cytat:
Przed meczem to faktycznie qre**wo |
Cytat:
Ratón w najgorszy przypadku niczym się nie różni od Kieszka, Załuski i paru innych, choć jak na zagranicznego, starszego bramkarza to oczekiwania były dużo, dużo większe. Na razie widać, że Ratón ma problemy z koncentracją, a to dość kiepsko bo nad tym mankamentem ciężko pracować. Trochę mi w tym przypomina Pawełka. |
nadzieja w tym że Raton sie wyrobi
umiejętności niewątpliwie posiada, a kwestie koncentracji troche zwaliłbym na to że był do tej pory wiecznym rezerwowym |
Z niego to beke mieli w poprzednim klubie i tak samo kiepskie opinie były o nim w momencie transferu.
Ja tam nie wiem co on posiada albo nie bo go nie trenuje ale nie sądzę, żeby magicznie stał się asem jak jest kompletnym ogórem. |
Wisła rzadko kiedy miała wybitnych bramkarzy. Wisła ma być mocna z przodu. Jak stracimy dwie, mamy strzelić trzy. Ot, cała filozofia.
|
Cytat:
Popełnia błędy ale jego gra sumarycznie jest na plus. Z Motorem dużo wybronił i sporo zagrożeń zażegnał wyjściami z bramki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Broda jest lepszy niż Biegański. Pewnie to on grałby w tamtym sezonie gdyby nie kontuzja.
To że chociaż rzuca się do karnych to jedno (ale przy obu Fernandeza fenomenalnie się wyciągnął, widać że ma to wytrenowane), ale w innych elementach rzemiosła moim zdaniem tez góruje nad Biegańskim. Dlatego nie rozumiałem tego dopominania się o Biegańskiego, skoro było powiedziane przez Sobolewskiego że to Broda jest numerem 2. Tyle że dopóki nie poprawi gry nogami to jego szanse na wygryzienie Ratona są nikłe. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl