![]() |
"Gruszkę" oddać czym prędzej i gdziekolwiek a za niego ściągnąć z wypożyczenia Warczak - cały sezon pewny plac w Garbarnii!
|
A co do Balty to podobno chcą go od nas wykupić. Sprzedawać!
|
Zostanie Szot, Warczak może powalczyć (nie daję mu szans ale jest juniorem co ma jednak znaczenie). Pozbyć się Niewiadomskiego, jeśli Junca by został to boki obrony mamy - podstawa plus ławka.
|
I mam nadzieję, że w końcu Bartonia wezmą do 1 drużyny a pozbędą się jakiegoś Benito
|
Cytat:
|
Wolę młodego juniora który wchodzi na końcówki niż starego Hiszpana co nie wie co ma robić na boisku - bo takie miałem wrażenie patrząc na Benito w tej rundzie.
|
Moim zdaniem należy czym prędzej przedłużyć - mimo ich notorycznych problemów ze zdrowiem : Mulę i Juncę. Dobrze by było przedłużyć wypożyczenie Jamesa.
Co do Fernandeza - dość kontrowersyjnie powiem : na tą chwilę nie jest wart astronomicznych pieniędzy jakie u nas zarabia. Od 1/3 sezonu jest w bardzo słabej dyspozycji, ma problemy z grą zespołową, za to nie ma problemów z machaniem rękami. Ostatnio jest on po prostu słaby. Jeśli będzie chciał jakichś podwyżek to niech pakuje manatki i wypierdziela. Nie bez powodu jeden z naszych najlepszych meczy w ostatnim czasie to ten w którym Fernandez dyndał za kartki. Mam wrażenie, że chłop aż przebiera nóżkami, żeby odejść i praktycznie odpierdziela dywersję ostatnio. To dobry piłkarz, ale tylko jeśli będzie chciał tu grać. Bo na Fernandeza z ostatnich meczy to po prostu patrzeć nie mogłem. Takie moje zdanie. |
No tak, ktoś musi przejąć pałeczkę młodego, zdolnego juniora walczącego o spadek po Szywaczu.
Staremu Hiszpanowi chociaż piłka nie odskoczy od kikuta na 10 metrów przy jej przyjęciu, nie mówiąc o jej późniejszym udanym podaniu do kolegi. |
Od czasu Pawła Brożka nie mieliśmy żadnego zdolnego juniora-napastnika który by dostał szanse trochę pograć i się rozwinąć
|
Cytat:
Nam są potrzebni dobrzy pilkarze. Benito ma technikę i szybkość, a Bartoń to tylko kandydat na piłkarza. Nawet gdyby uznać że Benito jest za słaby, to znaczy że trzeba ściągnąć lepszego, a nie liczyć na cud że jakiś młody leszcz eksploduje takentem. Ludzie - uczcie się na błędach! To nie jest zamierzchła przeszłość tylko pół roku. W dupie mam ile lat nie mieliśmy zdolnego młodego napastnika, bo ich późniejsza kariera pokazuje że to byli leszcze. Bartoń jak chce grać to musi wywalczyć miejsce z dobrymi piłkarzami, a jak nie potrafi to wypad. Żadnych szans za metrykę mam nadzieję już żaden paralityk u nas nie dostanie. Za dużo nas to kosztuje. |
Fernandez pewnie odejdzie, Ondraszek koniec kontaktu, Benito dla mnie out, zostaje Rodado, trzeba kogoś zakupić a Bartonia jak trzeciego bym zostawił.
|
Cytat:
|
A np taki Stanclik z 15 golami w II lidze już idzie do Miedzi. Takich młodych a ogranych też trzeba poszukać w niższych ligach panowie skauci!!
|
Cytat:
Tylko tak może się rozwinąć. |
wolfy - może i racja. Ciekawe czy w ogóle nasi skauci kogoś znajdą z niższych polskich lig?
|
Bo już kilku dobrych zawodników już zmienia klub albo są po rozmowach. A u nas cisza...
|
Cytat:
Dlatego nie liczyłbym za bardzo na jakieś perełki. Jest jak jest. |
Ci nasi młodzi zdolni to niech najpierw na poziomie seniorskim w rezerwach coś pokażą. Nie eksperymentujemy, żeby nie było tak jak tutaj
https://youtu.be/OvB4MZWHPv0&t=448 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Priorytetem powinno być zatrzymanie Junci, Muli oraz Ikbekeme, żeby zachować kręgosłup drużyny.. Fernandeza i Benito można pożegnać i powinno udać się ich zastąpić oczywiście nie 1/1.
|
Cytat:
|
Wyobraźcie sobie że:
- Kiko odchodzi - Sobolewski zostaje - nasz "dział sportowy" przeprowadza transfery na ten sezon |
No, ale ponoć Sobol Hubert wraca, więc pewnie kolejny do wypożyczenia/odstrzału.
Balta ma szansę na podpisanie tam gdzie teraz grał. Jest jeszcze jeden grajek, z którym nie wiadomo co zrobić :> JB16 Myślicie, że jeszcze pogra? |
tak, pogra w chvja
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zatem uścisk dłoni jednego z udziałowców, proponuje Nowaka i bombonierka. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl