![]() |
Cytat:
|
tak byłem w radzionkowie na wyjezdzie gdy debiutował
super był zachwyt że w tym wieku gra z taką jakością szkoda tylko że jak to w 90% przypadków w polsce bywa, myślenie "jak już teraz jest taki dobry , to co bedzie za kilka lat?" konczy sie tak że potem stoi w miejscu i jakby wiek "dogania" umiejetnosci i sie okazuje ze wcale juz nie jest takim wymiataczem jak sie zapowiadał , podobna historia była z Małeckim |
To skończ się produkować, bo nie wiesz o czym piszesz.
edit. Brożek nie debiutował w Radzionkowie (chodzi o ligę). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oceniasz talent Brożka, a nic o początkach jego kariery nie wiesz - o jakich więc Ty argumentach piszesz? Brożek ma "troszkę" bardziej spektakularny sukces w młodzieżowej piłce niż przytoczona przez Ciebie CLJ...
|
Ja to w ogole zmienilbym calkowicie strategie scoutingu. Chodzilbym po zlobkach i przedszkolach i badal dzieci licznikiem Geigera. Z rodzicami tych z najwieksza liczba na skali talentowej, podpisywalbym od razu umowy o transferze ich dzieci do szkolek pilkarskich:lol: Na .... mnie wiedziec czy dziecko jest sprawniejsze fizycznie od innych, ma lepsza technike, jest inteligentniejsze, bardziej pracowite, niech w ogole nie trenuje, wazne zeby sie talent zgadzal:D
|
Hugo Videmont: Polska nie jest mi obca. Moja babcia pochodziła z Gdańska
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...nska,11788904/ |
O masz Ci los. No to jak kiedys moze wezmie brata na nasze trybuny to raczej mu sie nie spodoba:lol:
|
No to Polskiego pewnie szybko się nauczy :D
|
Hugo Videmont:
Cytat:
|
Czy jeżeli pojawi się dobra oferta z Legii finasowa nawet z możliwością gry w LM to przejdziesz do Legii?
Nie Mąka w pomidorze w lidze+ macie swoje przecieki z twittera typu Janex |
A co miał powiedzieć? :D
Generalnie sam pisałem, że nigdy tam nie pójdzie, ale wnioskowanie czegokolwiek po odpowiedzi w tv nie ma sensu. |
Mógł odpowiedzieć wymijająco, np. że nie myśli o żadnych transferach i skupia się na grze dla Wisły. Wtedy możnaby domniemywać, że jest taka możliwość. Taka kategoryczna odpowiedź ma swoją wymowę, chyba nie sądzisz, że Krzysiek to kretyn i nie potrafi sobie poradzić z trudnym pytaniem?
Skoro tak powiedział, to na pewno tego nie zrobi i tyle. |
Cytat:
|
ma ktoś link do całego odcinka z Krzyśkiem? :)
|
Cytat:
|
Nie ma się co przesadnie tym jarać, ale też nie można prewencyjnie Krzyśkowi zarzucać kłamstwa. Jest ot na pewno szpila wbita w warszawską bucownię, co mnie osobiście bardzo odpowiada (tak, wiem, mam kompleksy :) * ).
___________________________________________ * Albo nie lubię buractwa. |
Cytat:
Chodzi mi o to, że nie mógł udzielić innej odpowiedzi :P |
Cytat:
A w drugim swoim meczu strzelił gola. To była szybkość, lekkość, fantazja, technika, myślałem, że to będzie napastnik europejskiej klasy, lepszy od Żurawia. Ale po sezonie odszedł Nawałka, przyszedł Smuda, potem Kasperczak i zaczęły się zsyłki do łks, gks... Po powrocie tej lekkości i fantazji już nie było. |
Jak już polegasz na wikipedii to rzuć okiem dwa akapity wyżej , debiutował w Wiśle w 1999 tak jak napisałem w Radzionkowie co widziałem na własne oczy (Ty najwyraźniej zrobiłeś skrót: debiut w Wiśle = debiut w ekstraklasie, a były jeszcze inne rozgrywki przecież)
|
Ciekawy wywiad ze Zdenkiem:
http://weszlo.com/2017/02/21/przepro...oprocz-kasyna/ Opowiada o Hazardzie o alkoholu o grze w Norwegi |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no a ja w Wiśle, czyli 2 lata wcześniej
tak czy siak , przykro mi że chłop który po prostu tak wymiatał w wieku 15 lat , zatrzymał się później w miejscu wogle to noszę sie z myślą o zrobienu subiektywnego rankingu napastników TS-u "odkąd pamiętam" czyli od Grzegorza Szeligi :) |
Co z naszymi Kolumbijczykami? Bo po oficjalnej informacji o podpisaniu kontraktów na razie cisza.
edit: Takie coś wygooglowałem: https://twitter.com/Jootpe/status/834482851496222726 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl