![]() |
Cytat:
Ze swojej strony polecam UPC, stałe łącze, brak jakichkolwiek problemów, za dobre kilka lat jak korzystam z ich usług nie miałem problemów. Tu masz cennik: http://www.upc.pl/internet/ |
Poleci ktos jakiegos laptopa? Cena jak najnizsza.
Wymagania: Procesor - intelowski minimum p6100 dysk - >250GB pamiec - minimum 4gb (na jednej kosci), najlepiej 8GB, ale z 6 przezyje karta graficzna - od biedy ujdzie zintegrowana - mam konsole, nie planuje grac, moze czasem cos wlacze, ale to raczej i tak jakis staroc. matryca - 14 do 17 cali, najwiekszy wybor wsrod 15 pewnie bedzie. porty: HDMI (bez tego mnie nie interesuje, chocby to bylo cudo za 100zl), 4xUSB (w tym przynajmniej jedno USB 3.0) Jezeli chodzi o cene max, to nie chcialbym przekroczyc 2200, bo za tyle moge kupic to: http://allegro.pl/show_item.php?item=1796353992 a poza tym, ze ma s**eprzony rozklad portow, bardzo kiepska matryce i marna klawiature, to mnie w pelni satysfakcjonuje. [+] Zapomnialem o systemie - windows 7 (home dla 64bitowcow) |
Czy ktoś rozlicza się może z Tauronem na podstawie faktycznie zużytej ilości prądu? Te ich prognozy na kilka miesięcy z góry są jakieś chore i chciałem się dowiedzieć, czy ktoś z Was rozlicza się co miesiąc wysyłając do tej kure*skiej firmy informację o stanie licznika?
Jak to wygląda potem po wysłaniu zestawienia? Wiem, że swego czasu była dodatkowa opłata 20 zł za rozliczanie co miesiąc, nadal to obowiązuje? |
Czy walkę Adamka będzie można obejrzeć na jakimś kanale FTA ?
|
Wiśl@k walka ma być na niemieckim RTLu, który, można ściągnąć z HB i Astry, ale krążą plotki, że na czas walki RTL z HB ma być zakodowany a co do Astry to nie wiadomo.
|
Jakim autobusem najlepiej będzie dojechać z Dworca Głównego na oś. Tysiąclecia? Dzięki za podpowiedź. Na ul. Księdza K. Jancarza?
|
|
Wie ktoś może coś o transmisji walki Adamka ?? ;)
|
Wie ktoś może coś na temat kosztów stałego aparatu na zęby? Najlepiej ktoś kto aktuallnie to robi albo niedawno. Proszę o odpowiedź na priv
|
Cytat:
Albo do kina pójdź, w multiknach ma być na żywo, ale kup w przed sprzedaży bilet, bo mega kolejki będą w dniu walki |
Też pytanko odnośnie walki. Mam polsat. mam 2 dekodery jakiś tam pakiet familijny czy cos, a na drugim mini Hd. Ja sie tam nei znam na tym bo tv mało oglądam. Czy jeżeli wykupię walkę adamka to pójdzie mi na 2 dekoderach czy musze 2 razy wykupić co by moim zdaniem było popier....e. Ma ktos pewne info?
|
A czy na necie nie będzie się dało oglądnąć ? :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Przy zamówieniu PPV podajesz nr karty dekodera, a sądzę że skoro masz 2, to numery na kartach są różne. http://www.cyfrowypolsat.pl/RegulaminPPV_WALKA.pdf tutaj dokładny regulamin. |
Tak więc jedna opłata jeden dekoder. dziekuję za pomoc
|
Potrzebuje sobie zrobić kurs na wózki widłowe, zna ktoś dobre i w miarę tanie miejsce?
|
Cytat:
|
poszukuje mieszkania do wynajęcia. Moze ma ktoś coś akurat przypadkiem ??
|
Pytanie w sprawie paszportu. Czy studentom przysługuje ulga 50% przy jego wyrabianiu? Pytam bo znalazłem informację, że tak, ale na stronie Urzędu Wojewódzkiego nie znalazłem takiej informacji.
|
Prawda to że walka Adamka z Kliczkiem będzie transmitowana na SportKlubie?
|
W programie niby jest, że ma być walka Adamka z Kliczką, ale w godzinach 20:30 - 22:30, a Ci panowie będą się boksowac raczej później. Więc pewnie Sportklub puści tylko jakiś materiał o walce, a nie samą walkę.
|
Dokładnie. Walka wieczoru zaplanowana na 23.00
więc wcześniej jakies analizy duperele i inne pierdoły |
Czyli jednym słowem nie ma nic za darmo ??
|
A czy będzie jakaś transmisja walki w radiu ? Bo w sobotę nawet dostępu do neta nie będę mieć, a przydałoby się jakoś śledzić tę walkę.
|
Cytat:
|
Panowie co do transmisji walki to nie chciałbym wprowadzać w błąd ale z tego co słyszałem to ma ją transmitować niemiecki RTL który można odbierać za darmo z satelity Hot Bird i z Astry, w programie tej stacji widnieje walka http://www.rtl.de/fernsehprogramm
|
Jaką polecacie drukarke do laptopa? Najlepiej laserową, w przystepnej cenie oczywiscie :)
|
Czy aby zamówic sobie walke Adamek - Kliczko potrzebny jest jakis specjalny dekoder ? Mam Cyfre plus :)
|
Witam, jak pewnie pamiętacie na meczu z braćmi z Gdańska miały być rozdawane startery Tmobile. Siedziałem (stałem) na C, wyszedłem po meczu jak wszyscy i od nikogo nie dostałem owego starteru. Wie ktoś jak to z tym było?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl