![]() |
Cytat:
|
Cytat:
http://50style.pl/ mogę te dwa sklepy polecić w 100% pierwszy w Solvayu drugi obok Tesco na Kapelance |
szukam laptopa do 2500-2700 zł przeznaczonego glownie do zabawy (zeby wiekszosc gier dawala rade pojsc, zeby glosniki wmontowane byly nawet dobre i zeby wi-fi mial)... co polecacie?
|
Cytat:
|
1) czy jezeli nie skonzcyles 18 lat , a chcesz miec karte kibica musisz isc do miejsca wyrabiania z rodzicem ?? czy wystarcza jego dane itd . ?? 2) wie ktoś kiedy bd mozna kupowac bilety przez internet ?? i na jakiej to bd zasadzie ... w sensie kupujesz i drukujesz bilet ... czy zostaje to jakos wbite na karte kibica ?? Z GÓRY DZIEKI ZA ODP.
|
Cytat:
1 NIE jeśli masz skończone 13 lat (możesz wszystko sam uzupełnić ) :) 2 Tego nie wiedzą nawet najstarsi górale :) |
Jak to jest z tymi kartami co dziś rozdawali , mogę przez rok za free rozmawiać z osobą która też ma taki starter ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie moge znalezc wszystkie odcinki Top Gear'a od sezonu 1 do 17 z lektorem polskim??
|
da się tu konto usunąć ?
|
Cytat:
Z resztą, takie pytanie bardziej się nadaje do tematu pytań do moderatorów. |
Czy wie ktoś jakie piosenki zagrali wczoraj Sunrise Avenue w Bydgoszczy?
|
Gdzie trzeba się zgłosić, zeby móc brać udział w pracach komisji wyborczych?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy jest ktoś na forum kto kupił (on lub ktoś z rodziny) nowego-czyli z salonu- Passata, Passata CC, lub Sharana w ostatnich 5 latach? pilnie i szybko potrzebuję takiej informacji szczegóły na priv.
Nie jestem z urzędu skarbowego nie chcę nic sprzedać mogę nawet podarować czekoladę jak mi ktoś pomoże :) |
Cytat:
|
Dobrą szkołę językową z rosyjskim ktoś poleci ?
|
Jakieś opinie o tych butach http://www.butsklep.pl/1879/buty_adidas_marathon_tra_ii ??
Czy wygodne , stosunkowo dobre co ceny , czy się szybko zdzierają itp Naj lepiej na PW Z góry dzięki ;) |
Nie czaję jednej rzeczy: mecz ligowy z Bełchatowem gramy 19 września w poniedziałek, a 21 września w środę mamy 1/16 finału PP z Flotą! To dwa dni różnicy, nie ma takiego wymogu, żeby były min 3 dni odstępu między meczami?
|
Cytat:
Uważam je za uniwersalne, jednak na randkę radzę wybrać inne buty. Zdarła się podeszwa po 2 latach, ale buty były katowane. Cena zadowalająca jeśli chodzi o jakość butów. |
Cytat:
Na gumtree widziałem ostatnio ogłoszenie, że poszukują chętnych :) Musisz przeszukać w dziale Praca / Inne :) |
Cytat:
|
Cytat:
Co do Profi Lingua - chodziłem kiedys, ale na angielski. Można polecić ogólnie szkołę, dbają o klienta moim zdaniem. |
Gdzie w Krakowie znajdę sklep z akcesoriami do Kick Boxingu, Maui Thai itp.
Pozdro |
jaka jest różnica w cenach jeśli chodzi o zegarki w Angli a w Polsce... w UK jest taniej?? jak tak to mniej więcej ile %?? prosiłbym o odp na prv. pzdr
|
gdzie mogę kupić szafran?
Szukałem wszędzie i lipa. |
Czy do głosowania w wyborach konieczny jest dowód czy może być też paszport?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl