Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Temat polityczny (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9207)

wislak68 09.03.2015 23:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1393331)
Porównanie jak porównanie, zbrodnia jest mierzona w ilości ofiar, znane są i tu i tu. Porównujesz dwie liczby filozofie i wychodzi Ci, kto popełnił większą zbrodnię.

Na tym forum napisano już wiele głupstw, ale myślę że taka perełka zasługuje na szczególne podkreślenia. Zgodnie z powyższą logiką (a chodzi o to że ponieważ w zamachu majowym zginęło więcej osób niż stanie wojennym, w związku z tym Piłsudski jest większym zbrodniarzem niż Jaruzelski) za jeszcze większych zbrodniarzy niż Piłsudski należałoby uznać np: Żołnierzy Wyklętych, bo Ci to dopiero natłukli bolszewii (a swoją drogą to ciekawe czy autor powyższego "porównania" krzyczał 1 marca: "cześć i chwała bohaterom"?). O takich zbrodniarzach jak: Konfederaci Barscy czy powstańcy listopadowi szkoda nawet gadać.

wiesniak842 09.03.2015 23:35

Marecki byl w UPR? Byl. Korwin byl? Byl. Cos tam z Tuskiem podpisywal? Podpisywal. Nikt tak doslownie nie napisal oczywiscie. Ja to tylko uwypuklilem, ze wlasnie na takiej samej zasadzie tutaj sie oskarza kogos o bycie korwinowcem, rusofilem itp itd i to jest wlasnie ten poziom. Dobrze, ze przynajmniej zauwazyles. Szkoda tylko, ze za kazdym razem takie rzeczy sa zauwazane w pojedynczych przypadkach jak cos komus nie po linii a nie caly czas.
Jesli nie zrozumiales to nie moj problem.

wislak68 09.03.2015 23:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1393430)
Marecki byl w UPR? Byl. Korwin byl? Byl. Cos tam z Tuskiem podpisywal? Podpisywal. Nikt tak doslownie nie napisal oczywiscie. Ja to tylko uwypuklilem, ze wlasnie na takiej samej zasadzie tutaj sie oskarza kogos o bycie korwinowcem, rusofilem itp itd i to jest wlasnie ten poziom. Dobrze, ze przynajmniej zauwazyles. Szkoda tylko, ze za kazdym razem takie rzeczy sa zauwazane w pojedynczych przypadkach jak cos komus nie po linii a nie caly czas.

"Uwypukliłem" :rotfl:. Dokładnie tak samo jak działająca na polityczne zlecenie policja chce zapuszkować Bogu ducha winnego chłopaka aby "uwypuklić" to że miłujący pokój Komoruski został zaatakowany brutalnie przez kibola. Straszna szkoda że po naprawdę fajnym poście Jendrka rzucasz na sieć takie bzdury. A to że okraszasz to jeszcze jakimś "poziomem" i "zrozumieniem" to już naprawdę żenada. Jeśli ktoś czegoś w tym wszystkim nie rozumie to jesteś to właśnie Ty.

wiesniak842 09.03.2015 23:52

Dokladnie, nie inaczej. Takie same metody widze jak niektorzy forumowi koledzy z PiSu i ty stosujesz:D Tez za PiSem jestes?

palikot 09.03.2015 23:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1393434)
Dokladnie, nie inaczej. Takie same metody widze jak niektorzy forumowi koledzy z PiSu i ty stosujesz:D Tez za PiSem jestes?

To jest w ogóle karygodne i żenujące że pytasz. Jak ty w ogóle możesz pieprzyć takie kocopoły z tym "poziomem". Przecież tutaj jest zajebi.sty poziom. A jak komuś się coś nie podoba to sorry ale jest gimnazjalistą ;)
Co tam, że zarzuca się i piętnuje określenie "Jaruzelski - patriota" ale "Gierek - patriota" jest ok. ;) To jest żenujące że zwracasz uwagę na konsekwentność i poziom wypowiedzi. Popraw się ;)

wiesniak842 09.03.2015 23:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1393436)
To jest w ogóle karygodne i żenujące że pytasz

A to przepraszam w takim razie:) Tez leci ignor z gory. Oczywiscie nie tylko dlatego, ze jest z PiSu bo i tam na przykladzie Jedrka normalne osoby sie znajda.

wislak68 10.03.2015 00:03

Cytat:

on tu jeszcze nie jest taki zły, kol. wislak68 to dopiero gagatek
Zabolało? Będzie boleć jeszcze bardziej.
Cytat:

Jak Mikke mówił, że w Polsce rządzi dyktatura to Duda nie wiedział jeszcze co to jest banialuka
Gdy Duda nie wiedział jeszcze co to banialuka, to Korwin już wytrwale utrwalał socjalizm w sojuszniczym SD.
Cytat:

A tak w ogóle ta akcja z tym nieszczęśnikiem to była kompletna głupota. Daje tylko i wyłącznie Komoruskiemu zbijanie kapitału wyborczego.
No popatrz jaki ten KORWIN naiwny...
Cytat:

I w wolnej Polsce wasi guru będą za to rozliczeni! Jak JKM nie dotrzyma słowa, to osobiście polecę z krzesłem na niego!
"A tak w ogóle ta akcja z tym nieszczęśnikiem to była kompletna głupota."; "poważne państwo nie powinno dopuścić do prezydenta nawet muchy, a co dopiero krzesło w górze"
I jak tu nie skonkludować że kolega palikot ma jednak pewne problemy ze schizofrenią?

IncognitoTSW 10.03.2015 00:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak68 (Post 1393429)
Na tym forum napisano już wiele głupstw, ale myślę że taka perełka zasługuje na szczególne podkreślenia. Zgodnie z powyższą logiką (a chodzi o to że ponieważ w zamachu majowym zginęło więcej osób niż stanie wojennym, w związku z tym Piłsudski jest większym zbrodniarzem niż Jaruzelski) za jeszcze większych zbrodniarzy niż Piłsudski należałoby uznać np: Żołnierzy Wyklętych, bo Ci to dopiero natłukli bolszewii (a swoją drogą to ciekawe czy autor powyższego "porównania" krzyczał 1 marca: "cześć i chwała bohaterom"?). O takich zbrodniarzach jak: Konfederaci Barscy czy powstańcy listopadowi szkoda nawet gadać.

Oślepiony "dziadkiem" Jarosławem zdajesz się nie zauważać różnicy między zabijaniem postronnych cywilów, Polaków a zabijaniem ludzi sowieckich. Inna waga zbrodni. Może błędnie wysnujesz wnioski i stwierdzisz, że zbrodniarzem największym był Sobieski, bo tylu Turków ubili jego ludzie pod Wiedniem?

palikot 10.03.2015 00:07

tu sporo jest normalnych zagorzałych PISowców ale kilku jest bardzo narwanych impertynentnych absurdalnych porywczych, zapalczywych

wislak68 - Nie schizofrenia, tylko myślenie. Gwizdanie na wiecach i obrażanie propagandówka wykorzysta i przysporzy mu tylko nowych argumentów i głosów. Jak się coś manifestuje to trzeba z głową, celnie, żeby zaciąć zaorać a nie stosować prymitywne wykrzyki, bo już raz jeden walczył z kibolami i wybory wygrał. To jest doskonały przykład na to o czym często mówi JKM. W polityce ważna jest kalkulacja chłodna głowa. To jest zwyczajną gra. Emocje a w szczególności te złe są wrogiem.

IncognitoTSW
http://jpilsudski.org/artykuly-histo...sie-socjalista

Polecam :)

IncognitoTSW 10.03.2015 00:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1393440)
tu sporo jest normalnych zagorzałych PISowców ale kilku jest bardzo narwanych impertynentnych absurdalnych porywczych, zapalczywych

Tak jak i w całym PiS. Jest wielu normalnych i rozsądnych a jest też i Beata Szydło jako viceprezes, która w pewnym miasteczku w Małopolsce poparła na burmistrza kandydatkę ... PO (zresztą uwikłaną w masę dziwnych powiązań)

wislak68 10.03.2015 00:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1393437)
A to przepraszam w takim razie:) Tez leci ignor z gory. Oczywiscie nie tylko dlatego, ze jest z PiSu bo i tam na przykladzie Jedrka normalne osoby sie znajda.

Bardzo miło że postanowiłeś poinformować o tym publicznie na tym forum. Czuj się doprawdy zaszczycony.

wislak68 10.03.2015 00:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1393439)
Oślepiony "dziadkiem" Jarosławem zdajesz się nie zauważać różnicy między zabijaniem postronnych cywilów, Polaków a zabijaniem ludzi sowieckich. Inna waga zbrodni. Może błędnie wysnujesz wnioski i stwierdzisz, że zbrodniarzem największym był Sobieski, bo tylu Turków ubili jego ludzie pod Wiedniem?

Więc Twoim zdaniem w zamachu majowym ginęli w swojej masie "postronni cywile"? Mam wrażenie że z nas dwóch "zaślepiony" (albo raczej niedouczony) jesteś raczej Ty. To samo z dychotomią: "Polak, człowiek sowiecki". Zapewne nie zdajesz sobie również sprawy że zdecydowana większość z tych zlikwidowanych przez Żołnierzy Wyklętych to byli również Polacy. Zdrajcy, ale Polacy. Dlatego stosując zaproponowane przez Ciebie kryterium nie masz wyjścia: musisz ich uznać za zbrodniarzy większych niż Jaruzelski. No chyba że zastanowisz się nad sensownością przyjętego kryterium.

palikot 10.03.2015 00:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak68 (Post 1393443)
Więc Twoim zdaniem w zamachu majowym ginęli w swojej masie "postronni cywile"? Mam wrażenie że z nas dwóch "zaślepiony" (albo raczej niedouczony) jesteś raczej Ty. To samo z dychotomią: "Polak, człowiek sowiecki". Zapewne nie zdajesz sobie również sprawy że zdecydowana większość z tych zlikwidowanych przez Żołnierzy Wyklętych to byli również Polacy. Zdrajcy, ale Polacy. Dlatego stosując zaproponowane przez Ciebie kryterium nie masz wyjścia: musisz ich uznać za zbrodniarzy większych niż Jaruzelski. No chyba że zastanowisz się nad sensownością przyjętego kryterium.

acha widzę, że idziemy w stronę: Piłsudski zabijał "opcję sowiecką"... :)

wislak68 10.03.2015 00:41

Cytat:

Przykro mi że nie mogę się zrewanżować podobną uprzejmością. Nie udało mi się zauważyć na tym forum żadnego korwnisty który byłby "normalny". I wszyscy jak jeden swój brak argumentów i wiedzy nadrabiają: "narwaniem, impertynencją, absurdalnością, porywczością, zapalczywością". I są to tylko te łagodniejsze określenia.
Cytat:

wislak68 - Nie schizofrenia, tylko myślenie.
No to popatrzmy:
"Gwizdanie na wiecach i obrażanie propagandówka wykorzysta i przysporzy mu tylko nowych argumentów i głosów. Jak się coś manifestuje to trzeba z głową, celnie, żeby zaciąć zaorać a nie stosować prymitywne wykrzyki, bo już raz jeden walczył z kibolami i wybory wygrał."
i dalej:
To jest doskonały przykład na to o czym często mówi JKM. W polityce ważna jest kalkulacja chłodna głowa.
Czy przypadkiem nieszczęśnik o którym piszemy nie był z KORWINA? Czy mam dalej rozwijać ten wątek czy zaczynasz w końcu zauważać jak bardzo absurdalne (schizofreniczne) teksty popełniasz?

wislak68 10.03.2015 00:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1393444)
acha widzę, że idziemy w stronę: Piłsudski zabijał "opcję sowiecką"... :)

No cóż, jeśli w ten sposób zrozumiałeś przedstawioną argumentację to nie pozostaje mi nic innego niż odesłać do konkluzji z postu powyżej (tego o schizofrenii).

palikot 10.03.2015 01:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak68 (Post 1393448)
No cóż, jeśli w ten sposób zrozumiałeś przedstawioną argumentację to nie pozostaje mi nic innego niż odesłać do konkluzji z postu powyżej (tego o schizofrenii).

a tam są tacy, co wizytę w ambasadzie Rosji rozumują jako "składanie raportu" bądź spiskowanie przeciwko Polsce to i ja mam swoje wnioski ;)

wislak68 10.03.2015 08:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1393449)
a tam są tacy, co wizytę w ambasadzie Rosji rozumują jako "składanie raportu" bądź spiskowanie przeciwko Polsce to i ja mam swoje wnioski ;)

I oto mamy piękną exemplifikację tezy o tym że: Nie udało mi się zauważyć na tym forum żadnego korwnisty który byłby "normalny". I wszyscy jak jeden swój brak argumentów i wiedzy nadrabiają: "narwaniem, impertynencją, absurdalnością, porywczością, zapalczywością". Oto bowiem odpowiedzią na zestawienie bzdur jakie wypisuje (pisanie o "chłodnej głowie JKM" jako przeciwieństwie "gwizdania na wiecach i obrażania" w sytuacji gdy tymi "gwiżdżącymi i obrażającymi" są właśnie KORWINIŚCI :rotfl:) jest wrzut o krytycznym stosunku do bankietowania przez JKM w ruskiej ambasadzie, w sytuacji gdy kacapia atakuje sąsiadujące z nami państwo. Naprawdę niezbadanymi zakusami podążają "procesy myślowe" korwinistów :-/.

Gwiaździsty 10.03.2015 08:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1393436)
Co tam, że zarzuca się i piętnuje określenie "Jaruzelski - patriota" ale "Gierek - patriota" jest ok. ;) To jest żenujące że zwracasz uwagę na konsekwentność i poziom wypowiedzi. Popraw się ;)

Nie wiem czy to tylko braki w nauczaniu historii czy efekt indoktrynacji Mikkego, ale pewnie jedno i drugie. To, że korwinowcy nie widzą różnicy pomiędzy Jaruzelskim a Gierkiem to można przyjąć z uśmiechem ale porównania Piłsudskiego do Jaruzelskiego to już skandal. Niestety ale robicie z siebie papugi, które powtarzają każdą bzdurę wypowiedzianą przez kabareciarza w muszce.

Co do wizyt w ambasadzie sowieckiej (czy rosyjskiej - do wyboru) JKM. Facet podąża tymi samymi ścieżkami co towarzysze z PZPR, zapewne na tzw. herbatkę czyli czaj z samowaru przy której słucha odczytywanych przez pracowników placówki przemówień tow. Putina z co miesięcznych narad. Może i kawiorem się obeżre i wódeczki przy tym wypije.

IncognitoTSW 10.03.2015 09:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak68 (Post 1393443)

Ginęli zarówno cywile postronni jak i cywile dozbrojeni przez stronę Piłsudskiego właśnie, więc ciężko ich nazwać "postronnymi". W stanie wojennym byli "postronni"?
"Zdrajcy, ale Polacy". Ot widzisz, dla mnie nie wystarczy mieć polskich dokumentów, żeby być uznawanym za Polaka.

A zamiłowanie do Gierka u pewnego starszego polityka z głównej opozycyjnej partii o programie socjalistycznym wynika zapewne ze skłonności obu panów do wydawania nieswoich pieniędzy.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1393473)
Co do wizyt w ambasadzie sowieckiej (czy rosyjskiej - do wyboru) JKM. Facet podąża tymi samymi ścieżkami co towarzysze z PZPR, zapewne na tzw. herbatkę czyli czaj z samowaru przy której słucha odczytywanych przez pracowników placówki przemówień tow. Putina z co miesięcznych narad. Może i kawiorem się obeżre i wódeczki przy tym wypije.

Co Ty bierzesz człowieku? :lol:

wislak68 10.03.2015 10:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1393482)
1.Ginęli zarówno cywile postronni jak i cywile dozbrojeni przez stronę Piłsudskiego właśnie, więc ciężko ich nazwać "postronnymi". W stanie wojennym byli "postronni"?
2. "Zdrajcy, ale Polacy". Ot widzisz, dla mnie nie wystarczy mieć polskich dokumentów, żeby być uznawanym za Polaka.

ad1. Pięknie. W takim razie bądź jeszcze uprzejmy oszacować ilu spośród tych cywilów-ofiar (164) było "postronnymi" a ilu "zaangażowanymi"? Bo według znanych mi relacji ci pierwsi to był absolutny margines (ot gapie którzy zamiast siedzieć w domu, postanowili pooglądać sobie wojenkę i dostali jakimś rykoszetem, myślę że jako zagorzałemu "wolnościowcowi" wręcz nie przystoi Ci podnosić takiego argumentu, wszak każdy odpowiada samodzielnie za swoje "wybory", nieprawdaż?). W tym kontekście strasznie naiwnie (żeby nie użyć dosadniejszego słowa) wygląda próba dowiedzenia że nie był "postronnym" choćby Bogdan Włosik, który poszedł na mszę a został zastrzelony przez spanikowanego ubola. Bardzo jestem ciekaw, czy byłbyś na tyle "sztywny", żeby powtórzyć swoje "przemyślenia" o "niepostronnych ofiarach stanu wojennego" w latach osiemdziesiątych w takiej Hucie na przykład. Bo jeśli tak to gwarantuje że zostałbyś z miejsca uznany za ubola.
ad2. Fantastycznie. Okazuje się zatem że jedynym kryterium przestaje być liczba ofiar, ale że liczy się coś jeszcze ("bycie uznawanym za Polaka"). Dokładnie to chciałem usłyszeć. Wytłumacz mi w takim razie dlaczego uważasz że możesz zestawiać ofiary Polaków (powiedzmy, w ogromnym uproszczeniu, że mówimy o ofiarach zamachu majowego) ze zbrodniami popełnionymi na Polakach przez osoby które Polakami nie są (no bo trudno chyba za Polaków uznać Jaruzela czy Kiszczaka, wszak obaj walczyli z Żołnierzami Wyklętymi i zgodnie z Twoją definicją w ich wypadku: "dla mnie nie wystarczy mieć polskich dokumentów, żeby być uznawanym za Polaka") i argumentować że ci drudzy są mniejszymi zbrodniarzami, bo w trakcie stanu wojennego zginęło mniej osób niż w trakcie zamachu majowego?
Cytat:

A zamiłowanie do Gierka u pewnego starszego polityka z głównej opozycyjnej partii o programie socjalistycznym wynika zapewne ze skłonności obu panów do wydawania nieswoich pieniędzy.
W taki razie, żeby podtrzymać konwencję zadawania idiotycznych i nic nie wnoszących do dyskusji pytań retorycznych, pozwolę sobie zapytać z jakiej skłonności wynika zamiłowanie samozwańczego "krula liberałów" do zbrodniarza i sowieckiego agenta Jaruzelskiego? Aż sam się boję odpowiedzieć na to pytanie.
Ale żeby nie wpadać zupełnie w konwencję kabaretową zapytam bardziej serio: czy gdyby przed drugą turą wyborów prezydenckich JK nie próbował w jakikolwiek sposób pozyskać choćby części elektoratu postkomunistycznego, to dasz słowo że nie pisałbyś wówczas o tym że: "w polityce ważna jest kalkulacja chłodna głowa. To jest zwyczajną gra. Emocje a w szczególności te złe są wrogiem." (że pozwolę sobie zacytować opinię jednego z Twoich kolegów korwinistów)?

kerim1906 10.03.2015 10:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1393430)

głupia sprawa ale znowu ktoś nie zrozumiał , nie zauważasz że staje się to nagminne, musisz niestety kolejnej osobie przekładać na nasze :foch:, nic nie rozumiemy co prawisz :lol:

palikot "Gwizdanie na wiecach i obrażanie propagandówka wykorzysta i przysporzy mu tylko nowycargumentów i głosówh "

jak może zwykły , szary człowiek wyrazić dezaprobatę wobec takiej persony jak komorowski ? , pytam jak ? reżimowa propaganda wykorzysta wszystko, jak nie będzie gwizdów i protestów powiedzą dajmy na to że bulu cieszy się wielkim szacunkiem i wszyscy go popierają , powtarzasz haniebne teksty z komuny podchwycone przez obecny reżim , czyli nie wolno protestować , krzyczeć , gwizdać i nie daj Boże rzucić czymś na kształt kostki , za komuny był taki przekaz i teraz go powtarzają , gdyby ktoś chciał słuchać tych bredni w tamtym czasie nigdy nie powstała by PIERWSZA Solidarność i nigdy nie było by protestów i walk z zomo w stanie wojennym i pózniej , uwierz mi , wiem co mówię i nie chcę słuchać tych reżimowych połajanek , chociaż myślę że nie miałeś takich intencji , tylko tak wyszło

wiesniak842 10.03.2015 11:23

kerim1906 poki co problemy ze zrozumieniem maja tylko i wylacznie zwolennicy PiSu. Wcale mnie to nie dziwi. Na "wasze" nigdy nie uda mi sie przelozyc, chyba ze zaczne zaklamywac rzeczywistosc.

kerim1906 10.03.2015 11:28

pozostaje Ci rozmawiać z korwinistami :), jak będziesz chciał sie zwracać do nas "pisowców" (oczywiście tych niezignorowanych przez Ciebie) po prostu od razu przekładaj na nasze co by my zrozumieli i po kłopocie :P

wiesniak842 10.03.2015 11:39

Niestety nikt poza korwinistami widocznie nie jest juz zainteresowany wymiana pogladow z tak zacnym gronem reprezentanow PiSu na tym forum. Tez mnie to nie dziwi. Trzymajcie dalej kloaczy poziom to niedlugo sami ze soba bedziecie dyskutowac.

palikot 10.03.2015 12:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak68 (Post 1393456)
I oto mamy piękną exemplifikację tezy o tym że: Nie udało mi się zauważyć na tym forum żadnego korwnisty który byłby "normalny". I wszyscy jak jeden swój brak argumentów i wiedzy nadrabiają: "narwaniem, impertynencją, absurdalnością, porywczością, zapalczywością". Oto bowiem odpowiedzią na zestawienie bzdur jakie wypisuje (pisanie o "chłodnej głowie JKM" jako przeciwieństwie "gwizdania na wiecach i obrażania" w sytuacji gdy tymi "gwiżdżącymi i obrażającymi" są właśnie KORWINIŚCI :rotfl:) jest wrzut o krytycznym stosunku do bankietowania przez JKM w ruskiej ambasadzie, w sytuacji gdy kacapia atakuje sąsiadujące z nami państwo. Naprawdę niezbadanymi zakusami podążają "procesy myślowe" korwinistów :-/.

Widzisz tobie się wydaje, że otaczająca ciebie rzeczywistość i to jak ją rozumiesz jest niezmienialna ;) Po prostu ta rzeczywistość jest i już jak płaska ziemia ;) W ogóle gdzie tam jakieś założenie, że nie jesteś zaślepionym fanatykiem jakiejś koncepcji politycznej. ;) To przecież jakiś nonsens ;)
Przedstawie ci tą argumentacje logicznie najbardziej jak się da ;) Podstawową zasadą o jakiej mówi JKM jest to, że "d***mokracja" to rządy głupich, i ja to popieram ze swojego przekonania. Więc należy wyjść również z założenia w partii Korwin i jej zwolenników jest więcej głupich jak mądrych. Bo logika nakazuje. Trzeba być konsekwentym ;) Ta sytuacja na wiecu Komora jest znakomitym przykładem potwierdzającym tą argumentację. To się przejawia także w innych dziedzinach np. na stadionie. Co by się działo, jakby zaczęła rządzić większość. Na C to by chyba już pedały miały sektor... ale mniejsza z tym.
Ja w ogóle nie jestem fanatykiem partii Korwin. Ja jestem przeciwko demokracji, jestem za wolnością i odpowiedzialnością i za wszystkimi zasadami i wartościami z tym związane. Póki co jedyną opcją, która deklaruje realizację tych wartości to JKM. I tyle. Nie obchodzi mnie partia i nie obchodzą mnie interesy powierzchowne tej partii. Po prostu to zrozum. Ja wiem, że w środowisku PiS są wyznawcy jak mongoły, którzy nie widziały cywilizacji to im się wydaje coś nierealne ;) Ale to tak nie jest

kerim1906 10.03.2015 12:15

wiesniak842 "Trzymajcie dalej kloaczy poziom to niedlugo sami ze soba bedziecie dyskutowac"

czasami napiszesz coś czego nie musisz przekładać na nasze, tym wpisem podsumowałeś swoją "twórczość"

wiesniak842 gdzie napisałem że zgadzam się z Tobą ? piszemy w tym samym języku ?

wiesniak842 10.03.2015 12:26

Ciesze sie, ze sie ze mna zgadzasz:D

Gwiaździsty 10.03.2015 12:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1393529)
Niestety nikt poza korwinistami widocznie nie jest juz zainteresowany wymiana pogladow z tak zacnym gronem reprezentanow PiSu na tym forum. Tez mnie to nie dziwi. Trzymajcie dalej kloaczy poziom to niedlugo sami ze soba bedziecie dyskutowac.

Ten wpis to plagiat. Napisz coś swojego, z własnych przemyśleń, chociaż nie, lepiej już nic nie pisz :rotfl:

Smuga 10.03.2015 14:13

Presja ma sens!

https://pbs.twimg.com/media/B_hftYZXAAAn0Ys.jpg

Świnia to mało powiedziane, to jest cham niemyty!

palikot 10.03.2015 17:00

I jak na niego nie głosować? ;)
http://www.se.pl/wydarzenia/opinie/j...ch_552720.html

Gość ma poukładane w głowie wartości, poza tym bardzo celne porównania ;)

Gwiaździsty 10.03.2015 17:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1393618)
I jak na niego nie głosować? ;)
http://www.se.pl/wydarzenia/opinie/j...ch_552720.html

Gość ma poukładane w głowie wartości, poza tym bardzo celne porównania ;)

I na porównaniach się kończy w jego przypadku. Mikke o aferze taśmowej: "właściwie nic sie nie stało....".
I wszystko jasne.

kerim1906 10.03.2015 17:35

dobre, panny "dziennikarki" szczerzyły ząbki do durczoka i jeszcze dostaną za to kasę , nie żebym żałował durczoka bo to szmata bez honoru, ale sposób "dziennikarek" na karierę niezły , jak znam życie powielany i tu i tam....
http://wpolityce.pl/media/236715-dur...nienie-ofiarom

palikot 10.03.2015 17:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1393622)
I na porównaniach się kończy w jego przypadku. Mikke o aferze taśmowej: "właściwie nic sie nie stało....".
I wszystko jasne.

poprostu ciężko przyznać ci rację ;)

kerim - ale tak bez dowodów? Wystarczyły zeznania? :D

wiesniak842 10.03.2015 17:53

Palikot wez nie cytuj tych popluczyn intelektualnych prosze ja Ciebie:) PiS za to wie, ze wiele sie stalo ale jak zwykle gowno z tym robi. Duzo szumu, zero dzialan - PiS w skrocie.
PS. Chyba, ze trzeba zaglosowac za odszkodowaniami dla zydow, wtedy w PiSie pelna zgoda:D

kerim1906 10.03.2015 17:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1393627)
poprostu ciężko przyznać ci rację ;)

kerim - ale tak bez dowodów? Wystarczyły zeznania? :D

ha, ha i to jest majstersztyk, bez dowodów i kaska leci , i kariera się rozkręca :lol:, teraz durczok niech opowie jak było i kto :rotfl:

palikot 10.03.2015 20:22

Wiceprezydent Siedlec, Jarosław Głowacki (PiS) lata na obchody ku pamięci czerwonoarmistów i składa hołd bandytom i gwałcicielom sowieckim! :D

:D :D

Smuga 10.03.2015 20:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1393671)
Wiceprezydent Siedlec, Jarosław Głowacki (PiS) lata na obchody ku pamięci czerwonoarmistów i składa hołd bandytom i gwałcicielom sowieckim! :D

:D :D

Sprawa, co prawda stara jak świat, ale dobrze , że ją przypomniałeś. ;) Takie zachowania należy z całą mocą potępiać i wyciągać odpowiednie konsekwencje. W ogóle sprawa tych pomników, to temat do dłuższej dyskusji. Jak, to jest, że po ponad 20-paru latach od upadku PRL nadal stoi tak mnóstwo symboli sowieckiego zniewolenia? http://yoursmiles.org/msmile/think/m1703.gif

Gwiaździsty 10.03.2015 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1393671)

No widzisz, a jak Twój guru JKM biega do ambasady rosyjskiej w święta, w czasie których czci się tych bandytów i sowieckich gwałcicieli to wszystko jest ok :lol:

emj10 10.03.2015 22:27

Żeby trochę rozgrzeszyć to jeszcze raz przypomnę, że zaproszono na tą imprezę wielu tłumaczów rosyjskiego, nauczycielki języka rosyjskiego z warszawskich szkół, ludzi kultury i sztuki, a także dyplomatów i polityków, w tym kilku prominentnych baronów szerokiej lewicy oraz cukiereczka w tym gronie JKM ;)

Internet zalały po tej imprezie słit focie warszawskich nauczycielek z JKM w roli głównej.

Smuga 10.03.2015 22:32

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl