![]() |
No albo się skur*ili albo są pokrakami, które w dodatku przeszły obok meczu. Tertium non datur. Kibice Śląska muszą być dumni.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Którego miejsca ja ma pogratulować?
|
Sorry, że się wcinam w internetowe napinki, ale jeszcze co do meczu Zagłębia i Śląska...
Cytat:
|
Cytat:
|
marek2a, kwiat i smietana internetowych napinaczy.
Posty jednozdaniowki, a i tak po przeczytaniu ma sie wrazenie jakby wlasnie skonczylo sie czytac 5-tomowy pamietnik 6 latka. Nawalil za to mordek, jakby mordki robily u niego za argumenty (patrzac na tresc postow, mozliwe). Ale cel zostal spelniony, w buraczanym stylu osmieszyl kluby z miejsc 1-2, choc osmieszyl kogos/cos to pojecie relatywne, bo bardziej osmieszyl sam siebie. Brawo! Ku chwale Wisly buraczymy i napinamy razem z markiem! |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Wieczna hańba :(
Złodziejsko - przemytniczy klub to Legia Warszawa |
Cytat:
w końcu to przyznał :D na tym chyba można zakończyć tą bezsensowną dyskusje |
tak bogaty klub jak Legia powinna sobie lepszego trenera sprowadzić (ktos z doświadczeniem międzynarodowym)
Z takim budżetem chyba ich stać na kogoś lepszego niż Urbano, bo z nim na ławce to moga być spore problemy z przejściem 2 rundy a przeciez nie od dziś wiadomo że jest to zespół budowany na lige mistrzów |
tabela naszej rodzimej ekstraklasy jest tak spłaszczona (czytac zenująco słaba liga) ze Wisła w tak katastrofalnym sezonie moze zagrac w pucharach. do 3 miejsca tracimy 6 pkt sic! nawet 11 korona ma tylko 8 pkt straty do 3 miejsca. wiec kazdy moze wskoczyc na podium tym bardziej ze jeszcze mamy do rozegrania 6 kolejek i 18 pkt do zdobycia.gdyby jakims cudem udało sie zremisowac w Poznaniu mozna by było o dziwo myslec o pucharach.tego to nawet Kulawik w najjasniejszych snach nie przwidział:D
|
Pół żartem pół serio, w tej lidze powinny być jakieś regulację odnośnie tego, jakie drużyny mogą grać w europie.
Np od określonej ilości punktów. Może się starzeję, ale wcześniej oglądałem polską ligę i jakoś tak strasznie nienarzekałem na poziom. Teraz, oglądając jakikolwiek mecz Polskiej ligi , piwo zaczyna źle smakować, fotel staje się zajebiscie niewygodny, obraz w telewizorze niewyraźny, jedzenie przestaje mieć smak. Mało tego, czasami oglądając mecz skórokopów w koszulkach Wisły, muszę naprawdę silno trzymać się oparcia- by nie wyrzucić odbiornika lub chociaż nie przełączyć na inny kanał. |
Zastanawia mnie jedno. Nasza liga jest bowiem tak nieobliczalna, że trudno nadal cokolwiek wyrokować i ciekawi mnie, co by było gdyby:
Lech został mistrzem, Legia wygrała Puchar Polski, a Śląsk spadł poniżej 4.miejsca. Czy wówczas w pucharach grałby mimo wszystko Śląsk, jako finalista, czy drużyna z miejsca nr 4? Mimo naprawdę niezłych dla nas wyników w trwającej nadal kolejce, jestem zdania, że raczej nie wczłapiemy się na to 3-4.miejsce. Po prostu trudno mi uwierzyć, że wygramy wszystkie 6 meczy (zwłaszcza wyjazdy, które naprawdę mamy niełatwe) i, że właśnie Górnik, z którym przyjdzie nam grać będzie umiał wtopić ponadto jeszcze ze dwa inne mecze...Za to, co wczoraj odjebał Śląsk, pomimo, że ich kibice są z nami zaprzyjaźnieni, życzę im, aby spadli najniżej jak to możliwe w tegorocznych rozgrywkach... |
chyba druzyna z miejsca nr 4
a co do reszty : no comment |
Cytat:
Finalista Pucharu Polski, który nie zdobędzie Pucharu i w Ekstraklasie nie zajmie miejsca 1-3, gra w el. LE tylko wtedy, gdy zdobywca Pucharu Polski zdobędzie w tym samym sezonie Mistrzostwo Polski. W końcu nie bezpodstawnie wielu obserwatorów przypuszcza, że w przypadku "stykowej" sytuacji w czubie tabeli i zdobyciu Pucharu Polski przez Legię, w 30. kolejce w meczu na Pepsi Arena w drużynie gości zobaczymy 11-14 Stevanoviciów... |
Nie no Śląsk wyjdzie i będzie umierał za brak pucharów dla siebie i mistrzostwo dla Amici :lol:
|
Lepiej żeby mistrzostwo zdobył Lech,jeżeli tytuł zdobędzie Legia to nawet pare baniek Cupiała nie pomoże w ewentualnym odzyskaniu tytułu.
Po wywalczeniu tytułu Legia ma spore szanse aby wejść do LM, ten ich cały prezes już w zimie zrobił kozackie transfery a po ewentualnym tytule zapowiada jeszcze większe transfery,Legia będzie ewentualnie pierwszym mistrzem od dawna który nie sprzeda najlepszych a jeszcze znacząco wzmocni skład! Lech ma dobry ranking ale nawet jak wejdzie do ligi mistrzów to trudno uwierzyć,że Rutkowski zainwestuje kase w transfery więc Lech raczej nam nie odjedzie tak jak odjechałaby Legia. |
Cytat:
|
I po reformie.
Miały być emocje, miało być lepiej. Miała być wielka walka o 8 miejsce, żeby w grupie mistrzowskiej walczyć o puchary zamiast w spadkowej o spadek. To teraz co za różnica czy ktoś zajmie 8 czy 9 miejsce i tak przez następnych 7 kolejek o nic nie gra. Jagiellonia, Lechia, Zagłębie dopięły swego kolejny sezon bezpiecznej mizerii przed nimi. |
Cytat:
Ojej boję się. Na szczęście Legia nie ma dobrego szkoleniowca, więc Liga Europy to maks co z tej ekipy się wyciśnie. |
Cytat:
No jak to? Ósmy będzie się podkładał bogatym, a dziewiąty biednym :). No i kluczowe pytanie, które jakby nie istniało. Po podziale z kim u siebie z kim na wyjeździe ? |
Cytat:
u siebie też możliwy. Nikt tu nie pisze o zawojowaniu LM ale o samym wejściu. |
Cytat:
|
Trochę prawdy w tym jest piter116. Ja patrząc na Lecha mam wrażenie, może złudne i wymuszone przez media forsujące Legię i jej sukces, że nie ma tam takiego ciśnienia na wszystko; wiadomo jakich rozmiarów jest teraz balon na Ł3, to rzuca się na czachę bardziej niż można sobie wyobrazić.
|
Cytat:
|
Obejrzałem Jagę z Lechem i jestem zdania, że Lech gra coraz gorzej, przewiduje, że w meczu z Legia dostaną baty i wrócą na własne tory :]
|
Jedni i drudzy, i Lech i Legia grają beznadziejnie, żenada po prostu, że zrobiła się taka przepaść między tą dwójką a resztą stawki... Naprawdę, nie przynosi to ani tym drużynom, ani całej lidze chluby...
|
Przypomniał mi się dowcip.
- Jak zamknąć otwartego szampana? - Nie wiem, ale zapytaj kibiców Legii |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl