![]() |
Faul Golika na czerwień?
|
To jest czerwona kartka!
|
Sędzia ewidentnie cieszy się jeszcze nową lodówką...
|
70 minuta ,a ani razu nie bylo pozdrowien dla zgód :lol: ze Pejsow nie pozdrawiaja to idzei zrozumiec ,ale nawet Areczki :lol:
|
Mysle ze na wyjezdzie zagraja lepiej Lechici bo oni u siebie naprawde zawodza, nawet z tymi Norwegami dostali baty a na wyjezdzie 6 goli im walneli...
coz nie rozumiem tylko Was co sie tak slaba gra Lecha emocjonujecie hehe co to nas obchodzi, niech sobie graja, jak wygraja to dobrze bo beda w lidze slabsi jesli czeka ich 6 meczow w LE, i jesli wygramy w lidze w tym roku My albo nawet i Legia to wtedy znowu ten poznanski balon peknie baaardzo glosno bo przeciez awansowaliby do LE9 Sa tacy zajebisci!!) a w lidze znowu przypał (uhahaha- kocham to :D), jak nie awansuja to tez dobrze bo ten ich balonik juz peknie i nie beda sie nazywac wielkim Lechem, i bedzie mozna im na necie pociskac hehe i w lidze bedzie bardziej zacieta- wyrownana- rywalizacja wiec jesli juz wygramy to po prawdziwej walce a nie ze ktos sie zajechal bo musial grac wiecej meczow wiec my wygralismy lige ;) Mi sie marzy zeby teraz Brugge strzelilo 2 gole, cioekawe jaki byłby doping we Wronkach uhahaha |
Mnie tylko obchodzi że sędzia nie chce oddać kuchenki a jutro będę czytał że jedyna nadzieja białych grała pikny futball na świtowym poziomie i trzeba im kibicować bo są super
P.S. NO ok ale czasem człowiek chce coś poczytać o innych rzeczach a tu... A co do tego że nikt nie mi nie kazał kibicować... Dzisiaj mi kazał Borek hehe |
łeeee, co Ci maja kazac im kibicowac hehe, sluchaj jakby tak naprawde spomyslec to te media sa ch.. warte i moga sobie mowic co chca, moga mowic ze Lech jest super, ze gra swietnie a wszystko zweryfikuje boisko, moga znowu robic ochy i achy a my robimy swoje, nie ogladamy sie na nikogo i cieszymy sie z 13 MP :)
|
Dno na trybunach jesli chodzi o doping.Nie wiem po ile byly bilety we Wronkach, wiec moze pojechala ekipa piknikowa ,ale doping ledwo slyszalny
|
Hahahahahaha, wiedziałem.
|
Dziwny mecz, obydwie drużyny jakby bez ambicji. Belgowie są o klasę lepsi technicznie ale grają jak dla mnie ze zyt dużą nonszalancją i bez zęba. Poza ty ich akcje są grożne tylko do 20 m, potem kicha, podobnie jak z wolnymi, które wykonują beznadziejnie. Martwi mnie to bo jedna przypadkowa bramka na wyjeździe i znów będziemy mieli ochy i achy na temat kuchenek.
No i jeszcze gorzej........ |
gol :lol: hahahh
edit spirit ja liczyłem na Brugge :P |
Czy ktoś jest zaskoczony? :-)
|
1:0 :/
Będzie napinka... |
To sie robi nienormalne... :lol:
|
osobiście mam dość tego farta...
|
ah ten fart amiki haha
|
jebani farciarze................................., niech awansują i się męczą dalej...
|
Hahahahah 94 minuta :D
|
Spoko, spoko, w Europie niech im się szczesci, graja o punkty dla Polski, byle w lidze farta nie mieli;)
|
Ech.
Co za fart. |
Brawo dla Lecha 1-0! :D
|
Ziew.....bramka w 94 ale farfocel jak s****ysyn ,niech se mysla ze sa wielcy ,a i tak chuja grali
|
Panowie...ja wiedzialem, ze tak bedzie...wywalczony awans do PUEFA w ostatnej minucie...teraz to..ja myslalem, ze jak Smuda odejdzie, to sie to skonczy...ale nie....nie bedzie tak latwo..
|
Niech sie ciesza ale niech mi nikt nie mowi ze nie maja farta :D i potem zowu w lidze zadyszka...
a dopingu w ogole juz nie bylo tylko lalalala oleoleole po cichu... ale jak szczelili to na calego |
Fart nie fart gola strzelili. Przeciwnicy nie umieli trafic to Lech trafil i tyle.
Gra sie do konca :) Nie rusza mnie to i nie nazywam tego fartem a wlasnie gra do konca. Zeby Legia i Wisla mialy takiego "farta" to teraz nie tylko mecze Lecha bysmy w pucharach ogladali. Wole takie farty niz piekne przegrane. |
Deja vu :australopitek: :lol:
Grali z Brugee czy z Austrią Wiedeń ? :lol: |
Żydzi?? Masoni?? Kosmici?? Jak tu nie wierzyć w teorie sspiskowe...
|
Cytat:
|
Zajadą sie w LE, a w ekstraklasie padną w połowie. Dobrze dla Nas.
|
Tak mi się coś wydawało, że fartem strzelą.
Niemniej - gratuluję, choć patrząc na styl, nie bardzo jest czego. |
Oni powinni dostać Nagrodę Nobla z Matematyki.
Te ich gole w końcówkach, w tym i poprzednim sezonie, to zaprzeczenie rachunku prawdopodobieństwa. |
Bedą punkty do rankingu.
:lol: |
U nas kiedyś minutę przed koncem,przy niekorzystnym wyniku, bramkarz (nazwiska z litości nie podam), ustawiał pilkę by ją i tak niecelnie podać. Fart czy nie, to szczęściu trzeba dać szansę i Amica tę szansę sama sobie dała.
|
No ale ile mozna...rozumiem, raz, dwa razy...no gora trzy...ale 7? Przeciez zadna druzyna w jednym sezonie nie strzelila tyle goli w koncowkach? I to jeszcze taka szmata...
|
lokomotiw wronki 93 minuta ile razy mozna strzelac w doliczonym czAsie???
|
Szansę Amice dali Belgowie, grając jak nasze panienki z Lewadią.
|
Wynik zdecydowanie lepszy niz gra. Gratulacje dla Lecha...zycze awansu do grupy, bo kibicuje polskiej pilce i jej rozwojowi.
Zadziwiajace, ze przy 3 grajacych pilkarzach: Kasprzik, Gancarczyk i Peszko, udaje sie im wygra mecz...fart nie ma konca. 86' Galatasaray 4 - 0 Tallinna FC Levadia - tak sie gra z ogorkami :). |
Czyli w pucharach nic sie nie zmienilo :lol:
Golika to powinni zawiesic na pare meczow, jak mozna byc takim idiota ?! |
Heh, jest tak jak pisałem. Amice się poszczęściło i wywalczyli zwycięstwo. Brugia na 2 połowę wyszła rozluźniona, a Amika mocno zdeterminowana i ta część gry wyglądała zupełnie inaczej.
|
zwycięstwo nie należało się im, ale mimo to gratuluje, maja szczescie i graja do konca.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl