![]() |
Ja tej porazki nie uznaje za zadna kompromitacje. Kompromitacje jest wtedy, gdy przegralaby np. Anglia z Polska. Czyli wtedy kiedy jest w meczu zdecydowany faworyt i slabeusz. A w tym meczu to co, niby Wisla byla faworytem? Patrzcie na poziom polskie ligi, przegralismy bo taki poziom pilki, nie ma co podniecac sie mowic 'rozjedziemy ich na stojaca' jak co roku, a pozniej placz i rozpieprzanie klubu. Taki poziom, przegrywa lech, wisla, przegraja inne zespoly. Musza minac 2-3 lata, jak wybudujemy stadiony, druzyny zaczna sie zgrywac to moze wyrownamy poziom karabachu cz levadii.
|
co ten Sobol robi... co piłka to zwalnia i traci.. ehh szkoda słów...
|
3:2... mozna było wczesniej
|
odnosnie tego meczu bylem przekonany ze zagramy 3 ka w obronie, i z dwoma defensywnymi zeby tych azerow odciac od podan , z Maleckim i Kirmem na skrzydle- Kasperczak po prostu nie wie co ma robic, zwlaszcza jak mu ktos wylatuje ze skladu nie potrafi byc elastyczny....
Powiem jeszcze ze pisalem na tym forum kiedys ze zaplaczemy po Petrescu i mysle ze wlasnie nadszedl ten moment. Jest mi przykro ze prezentujemy sie jak sie prezentujemy i ze bede musial wytrabic jeszcze jednego whiskacza zeby o tym nie myslec. |
Boguski gol hahaha
|
Boguski. 3:2.
|
woooooooooowwwwwww , hej wisła goooooooooooooooooooool
|
Jest 3:2, może, może...
|
Smiech, Śmiech a nie akcja.
|
Jakby tego nie trafił ....
|
Cytat:
|
jest jeszcze nadzieja
|
Ja tego nie rozumiem po kazdej porazce wracam do tej Wisły do polskiej ligi a oni sie tak szmaca. teraz zaczynaja strzelac i znow niedosyt przez caly rok bo wystarczylo spiac dupe przez 45 minut i moglismy z nimi wygrac.
|
Cytat:
|
Cytat:
Goście pudłują na potęgę, a ich klasa wynika z braku klasy naszej drużyny i tyle. Co by nie pisać Karabach jest zzespołem na poziomie Interu Baku, z którym Lech aż tak się nie błaźnił jak my. Wynika z tego, że nasz zespół jest kompletnie nieprzygotowany do gry o stawkę, a pojedynki z takimi tuzami jak Arka również mogą skończyć się niemiłą niespodzianką. |
Proponuj wjechać na trening Zaśpiewać parę tekstów wygwizdać i tyle a nie my gramy w piłkę po 50 zl za mecz a oni 90 tysięcy i im się nie chce grac obozy do Hiszpanii niemieć w góry niech pobiegają ponoszą mleko w nocy
|
Boguskiemu fajnie zeszło i teraz wynik niepotrzebnie zaciemnia obraz sytuacji.
Pewnie zaczną pier***ić, że było blisko i szkoda tych 3 straconych w ciągu kilku minut pierwszej połowy bramek. |
Sędzia kalosz!
Trzy minuty menda doliczyła!! |
Jutro losowanie - zobaczymy na kogo trafi Karabach. Jak na Liverpool to nie ma sie czym smucic - lepiej przegrac z Azerami 2:3 niz przegrac z Liverpoolem 0:5 przykładowo.
|
Cytat:
|
wsumie to i dobrze ze odpadamy teraz, przynajmniej jakbysmy trafili pozniej na LIverpool albo Juventus to bylaby masakra. A tak to Arabowie pokazali nam miejsce w szeregu!
|
Cytat:
|
Piłkarze leszcze, ale WSZYSTKIE decyzje kadrowe Kasperczaka (skład startowy + zmiany) do cna debilne.
|
Te dwa gole tylko zaciemnia obraz meczy i calej druzyny. Azerowie powinni nas powiesc z 6:1
|
Ciekawe ktory pilkarz palnie ze czasu im braklo : )
|
No gdyby Żuraw karnego strzelil to teraz bysmy ogladali huraganowe ataki :lol:
|
Cytat:
Taaak, ale za to herbatka dobra ! |
Zeby chociaz mieli AMBICJE DOCISNAC brudasow to by to jakos wygladalo..... Wrrrrr a laza jak panienki...
|
wolalbym zagrac z liverpoolem czy juventusem przynajmniej ktos ciekawy by do Krakowa wpadl..
|
Śmiem sądzić ze gdyby padł gol po karnym w 1 meczu mielibysmy awans bo mecz wygladalby calkiem inaczej a Wisła dizisaj w ofensywie nie grała tragicznie w porownaniu do defenswywy
|
Cytat:
Tak, nikt mi nie wmówi że mamy dużo gorszych piłkarzy, po prostu odstajemy fizycznie i nie mamy formy to widać, przykład Piotrka Brożka który dziś gra tragicznie, bez formy, nie nadąża. |
Może za rok?...
|
hahahaha dobrze łobo
|
Nie jest to dzisiaj dobra zmiana Łobo. Hmm, prócz jednego przyfarciałego meczu z Lechią nigdy nie dał dobrej zmiany...
|
Mysle ze prezkonaliscie mnie , Tak Polska liga jest słaba. Ale nadal jestem przy Wisle bo wiem że Basałaj to poustawia. No chyba że wczesniej Bogus roz*******i wszystko.
|
Uwazam ze sa o klase lepsi od naszych kopaczy. Nie ma co sie oszukiwac i mowic, ze gramy z ogorkami. Takie druzyny jak Karabach sa co najmniej tej samej klasy co Wisla. Niestety.
|
No to "dziękujemy" za dzisiaj.
|
Panie Turek kończ pan ten mecz
|
Tak czy inaczej kogo jak nie tę Wisłę kochać będziemy?? Mam nadzieję że my kibice doczekamy się tej potężnej Wisły :) Zostaje wiara
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl