![]() |
Już z tech Legii tak nie drzyjcie łacha, bo my wcale wiele lepsi nie jesteśmy. Zaledwie 1 punkt w dwóch ostatnich meczach, i tylko 4 punkty więcej niż Legia.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I teraz legioniści rozumieją co czuliśmy gdy słuchaliśmy Skorżę na pomeczowych konferencjach jak nikt inny.
Skorża świeci oczkami do kamery. "Była dobra gra w pierwszej połowie, zaangażowanie, tylko sytuacji zabrakło." Nie dziwią więc komentarze tego pokroju: Cytat:
Lepiej, żeby coś odmienił w grze swojego zespołu bo jak tak dalej pójdzie nie będzie chętnych w ekstraklasie na jego zatrudnienie. W Bełchatowie mają swojego Bartoszka, w Koronie Sasala. Na chwilę obecną wyżej oceniam ich umiejętności trenerskie. Nie zazdroszczę sytuacji w jakiej znalazł się nasz były trener. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do tytulu z zeszlego roku, to nasi pilkarze go poprostu nie chcieli, bo jak mozna wytlumaczyc nie ogranie 2 NAJGORSZYCH(Odra i Cracovia) zespolow w lidze?? |
Cytat:
|
Rob Zombie jest fanem statystyk.Co z tego ile kto ma pkt? My sprzedaliśmy zawodników całej formacji-oni nie sprzedali, a do tego dokupili.My zmieniliśmy już jednego trenera w trakcie-oni mieli go od maja zapowiedzianego.My zagraliśmy pierwszy mecz na naszym stadionie,oni grali już ich kilka. My jesteśy na fali wznoszącej-oni na fali opadającej. Także nie ma co porównywać. Legia powinna mieć max.1 pkt-za mecz Cracovia u siebie. A ma ich 6 bo Śląsk raził nieskutecznością.
|
Cytat:
I polecam jeszcze wpis Czesia 'Murinio' dla weszło http://www.weszlo.com/blog/1/436 |
Wydaje mi się, że Skorża próbował wprowadzić w Legii to czego nie udało mu się w Wiśle,respekt do własnej osoby.W Wiśle jak było OK był dobrym wujkiem i jakoś się to układało, później bywało różnie vide odzywka Pio Brożka.Jeszcze za czasów Skorży w Groclinie ktoś stwierdził,że to dobry trener na dobre czasy.Niestety po raz kolejny Skorża udowadnia to, że nie radzi sobie w sytuacjach kryzysowych.
|
"Po meczu pod nasz sektor podeszli "bohaterowie" sobotniego widowiska. Zamiast wspólnych śpiewów i przybijania piątek usłyszeli od fanów, że w przypadku porażki z Lechem, zostaną wyciągnięte konsekwencje. Początkowo zagraniczni gracze nie rozumieli co skandują kibice, bo wciąż bili brawo. Dopiero Polacy wytłumaczyli im, że cierpliwość fanów skończyła się.
Część osób postanowiła jednak udać się pod hotel, w którym nocowali piłkarze, by wyjaśnić im, że taka postawa jak w ostatnich meczach nie będzie dłużej tolerowana." za LegiaLive.pl NARESZCIE!!! |
Ale co to pomoże ? Możecie ich zlać, a oni jak nie wiedzą co mają grać tak dalej wiedzieć nie będą. Ja tu nie widze kwestii specjalnego podkładania się, czy braku motywacji. A tylko za takie coś by się należała kara piłkarzom.
|
Już nie raz się sprawdziło, może sprawdzi się i teraz...
Motywacja negatywna naprawdę może odnieść skutek |
Cytat:
Motywacja negatywna prędzej przyniesie skutki odwrotne do założonych , bo piłkarze Legi z czym jak z czym , ale z presja nie potrafią sobie radzic , tak samo jak ich wielki trener . Jeszcze 2 porażki i Skorża poleci , nie zdziwie sie nawet jeśli wróci Urban... Nie życzę Legii spadku , bo są drużyny słabsze , gorzej zorganizowane , mniej wypłacalne w lidze i to dla nich nie powinno byc miejsca . Legia wkońcu wyjdzie z kryzysu i typuje 5-8 miejsce na koniec sezonu . Obiektywnie rzecz biorąc . To że aspiracje włodarzy , trenerów , piłkarzy są inne - wszyscy wiedzą , jednak nie tak buduje sie klub piłkarski jak to chcą zrobic w stolicy . |
Grają z Lechem więc już mogą szykować sobie okłady na twarzyczki :)
|
Cytat:
|
A ja mysle ze pilkarze Legii i Wisły nie maja jaj. To juz nie Ci sami pilkarze co kilka lat temu, ktorzy zostawiali na boisku serce. Ci licza tylko kase, sa ciotami a w koncu jak juz im na czyms zalezy to sie okazuje ze przez to ich lenistwo i dziadostwo nie wygraja meczu z Zaglebiem czy inna Korona. Im brakuje charakterow i pozniej wychodza takie cyrki jak u nas czy w Legii. Poiozm sie wyrownał, slabsze ekipy podskoczyly do gory, organizacyjnie, finansowo itd i teraz juz nie ma tak ze przyjedzie Arka i odda 3 pkt bo sie przestraszy kibicow na stadionie czy po prostu pilkarze WIlsy czy Legii beda chcieli akurat wygrac ten mecz. Ci pilkarze sa patlachami i zeby sie zmienic to by musieli sie poodmladzac o 15 lat i zaczac wszystko od nowa. Harowac na treningach, wyrabiac sobie charaktery, wole zwyciescy, a oni na treningi leja a chraktery i wole walki wyrobili sobie taka ze jak sie zgadza kasa na koncie to jest dobrze.
|
Cytat:
-cioty -patałachy wyrobić charakter to może wojsko Panie kolego. troche mocne pomówienia, no ale każdy może. "im brakuje charakterów" - a komu dokładnie Panie kolego? zdefiniuj zostawianie serca na boisku. |
Takimi nierobami wydaje mi się być szczególnie Kirm, Żurawski, Boguski, , Łobodziński tak mi się przynajmniej wydaje Kirm wygląda trochę jakby wszystko miał w dupie, Żurawskiemu się po prostu nie chcę, a Boguski przybiera twarz takiej typowej cioty, Łobodziński dostaje kasę i tylko do go obchodzi, Brożek też taki jest, ale on jednak zdobywa bramki. Wilkowi przynajmniej się chcę biegać co widać na boisku to samo z Cikosem chcę, ale nie może Rios też zdaje się być ambitny tak jak mają to Argentyńczycy ma mnóstwo energii i na boisku zapie*dala.
|
nigdy nie sadzilem ,że będę kiedykolwiek kibicował Arce
Gdynianie prowadzą 1 do 0 z Jagą |
Wymarzony wynik dla Wisły w Gdyni póki co. Strasznie spłycona tabela póki co. Legii brakuje 7 pkt do lidera, a jest przedprzedostatnia. :O
|
Cytat:
PS: Najgorszy wg tabeli był Piast. |
Cytat:
|
Naprawdę podoba mi się Ivanovski z Arki. Dynamiczny , nie boi się strzelać, przepchnąć. Dobrze mu dziś idzie.D
Do tego ma tylko 21 lat. Czerwona dla Rozica Oo |
Jeśli taki wynik utrzyma się w Gdyni i Jaga polegnie ponownie utwierdzi mnie to w przekonaniu że nasza liga jest beznadziejnie słaba.Bo każdy z każdym tu może wygrać nie ma jak na razie zdecydowanego faworyta do triumfu więc na szczęście nasze złe ostatnio wyniki nie są aż tak tragiczne bo kiedy naprawdę zaczniemy wygrywać ten mistrz jak najbardziej realny.
|
Cytat:
Legia z Zagłębiem w sumie też zagrała lepiej w tym sensie, że jakiś tam postęp z tej żenady z Ruchem i Bełchatowem był. Każdy nowy który wszedł był lepszy od każdego starego, który został zdjęty, a mecz w sumie przegrany był bardziej pechowo, niż zasłużenie. Co oczywiście niczego nie tłumaczy, bo z tak słabo grającym Zagłębiem powinno się wygrywać przewagą minimum 3 bramek, a Legia nadal gra słabo. Ale ta akurat decyzja Skorży się obroniła. |
Przepraszam jeśli narażę się niektórym, ale nie mam zwyczaju kibicować drużynom typu Arka, Cracovia, itp. A jeśli to nie Wisełka jest w danym momencie pierwsza, to już wole Jagę. I geograficznie, i sentymentalnie znacznie mi do nich bliżej... W każdym razie, o wiele łatwiejsze jest do przełknięcia ich liderowanie, niż gdyby na czele była np. Korona czy któraś z drużyn warszawskich. Inna sprawa, że do końca pewnie jeszcze się wiele zmieni. "Dopóki piłka w grze..."
|
Nie ważne kto przegrywa czy wygrywa - liczą się interesy Wisełki.
|
Cytat:
Reszta to jest albo młoda i jeszcze sie musi uczyc, albo dopiero co sprowazdona wiec dajmy sie im wykazac, albo za stara juz. Osobiscie wymagalbym od wyzej wymienionych nazwisk aby na kazdym meczu zostawiali po sobie 100% na boisku i stanowili o sile Wisly. A nie Paweł szuka formy od 2 lat,nie moze znalezc to dasa sie po boisku, łobo to juz chyba naprawde tylko liczy kase na koncie i ch..j tam z Wisła, Bogus to nie wiem co sie z nim stalo. Mial dobry sezon a teraz pilki nie umie przyjac, Guła tez po kontuzji ale niech wraca do formy i gra a nie kolejny ktory juz nic nie wniesie do druzyny, Pawełek to jest kojarzony z klopsami. |
W końcu Jagiellonia, zespół który swego czasu przez 123456363 minut nie potrafił wygrać na wyjeździe.
|
Koniec świata idzie! Psy łaszą się do kotów, Arka wygrywa z Jagiellonią, a Legia jest 14. My w sumie też niezbyt rewelacyjnie. :)
|
Ciekawe czy Probierz przygotował drużynę tak samo jak rok temu. Znakomity początek i super start, a potem ostry dół... Jeśli tak, to teraz Jagę czeka jazda w dół.
Przyda się im trochę lodu na rozpalone czoła. |
Cytat:
P.s oczywiście my Świętujemy Mistrzostwo to będzie :D |
Ja tam zawsze kibicuje Jagielloni, chyba, że gra przeciwko Wiśle. No ale dzisiejszy wynik bardzo dobry dla Maskaanta - ma chłop więcej czasu, żeby poukładać Wisłę, a przeciwnicy w cale nie uciekają.
Płaska tabela, ale wszsytko sie wyklaruje do końca rundy - zostaną 3-4 drużyny w czubie, a reszta odpadnie z peletonu. Mam nadzieje, że będzie tam Wisła. I Jaga też może być :) |
Cytat:
Dla mnie Pawłowi takiej boiskowej agresji nie można odmówić. |
Jagiellonia już gubi punkty, ciekawy ten sezon:)
|
Jaja ten sezon. Z jednej strony stawka nam nie ucieka, ale z drugiej....Cholernie żal punktów straconych, szczegolnie z Jagą i Koroną, bo moglibyśmy być liderem. Ale co się odwlecze ... :)
|
Legia Warszawa - 14 miejsce po 6 kolejkach
Jak tak dalej pójdzie to I liga może nie być tylko koszmarem sennym... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl