Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

Rob_Zombie 19.09.2010 12:35

Już z tech Legii tak nie drzyjcie łacha, bo my wcale wiele lepsi nie jesteśmy. Zaledwie 1 punkt w dwóch ostatnich meczach, i tylko 4 punkty więcej niż Legia.

szprotson 19.09.2010 12:38

http://bi.gazeta.pl/im/6/6496/z64965...iej-Skorza.jpg

Good job Maciek !

legion18 19.09.2010 12:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 982901)
Myśl Skorży także mnie nie powalała.Ale to chyba nie tylko Skorża winny temu, ze właśnie trwa relacja live z meczu ME Legia-Zagłębie i....Trójka Muszkieterów drepta po boisku. Jeżeli tak chcą pokazać co myslą o Skorży toniedługo będą do nabycia na rynku jako free agents. Co w żaden sposób nie powinno nawet pozwolić o myśleniu o nich jako potencjalnych wzmocnieniach. Dla mnie Iwański to przykład rozleniwionego gwiazdora made by ekstraklasa.Jego dąsy opisał Michniewicz ostatnio, a co jest z nim w Legii to każdy widzi.

A w cafe futbol podobno bronili jakie to biedne grajki. Jeśli trener ME Legii powie, że dzisiaj tylko przebywali na boisku a nie grali to im powinni konkretnie pojechać po kieszeni. Ze zwolnieniem Skorży to jest ten minus, że wtedy te !@## zostałyby pewnie przez nowego trenera przywrócone. Jeśli dostaną za tydzien od Lecha, to już tak różowo mieć nie będą, co zostało im zapowiedziane po meczu w Lubinie, a Maciuś Rybuś lansere będzie musiał uskuteczniać w domu, bo wizyta na mieście będzie mogła się źle skończyć.

Jagul 19.09.2010 13:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez legion18 (Post 982926)
A w cafe futbol podobno bronili jakie to biedne grajki. Jeśli trener ME Legii powie, że dzisiaj tylko przebywali na boisku a nie grali to im powinni konkretnie pojechać po kieszeni. Ze zwolnieniem Skorży to jest ten minus, że wtedy te !@## zostałyby pewnie przez nowego trenera przywrócone. Jeśli dostaną za tydzien od Lecha, to już tak różowo mieć nie będą, co zostało im zapowiedziane po meczu w Lubinie, a Maciuś Rybuś lansere będzie musiał uskuteczniać w domu, bo wizyta na mieście będzie mogła się źle skończyć.

Bronili i ja się z tym zgadzam. Dla mnie Iwański był jednym z najlepszych w ostatnich meczach Legii. Niestety ale Skorża kolejny raz pokazuje, że nie ma jaj, żeby wskazać na prawdziwych winnych. Dodatkowo fatalnie przygotował drużynę do sezonu, co powoli staje się jego domeną. Ale czy to nasz problem? My chyba mamy wystarczająco swoich.

Mario Nh 19.09.2010 13:16

I teraz legioniści rozumieją co czuliśmy gdy słuchaliśmy Skorżę na pomeczowych konferencjach jak nikt inny.
Skorża świeci oczkami do kamery. "Była dobra gra w pierwszej połowie, zaangażowanie, tylko sytuacji zabrakło."
Nie dziwią więc komentarze tego pokroju:
Cytat:

I o co chodzi ogolnie jest extra tylko troche nie wychodzi...
Ciekawe co powie po porazce z Lechem ?
Znaczną część nie da się zacytować, inni zaś z kolei domagają się jego dymisji.

Lepiej, żeby coś odmienił w grze swojego zespołu bo jak tak dalej pójdzie nie będzie chętnych w ekstraklasie na jego zatrudnienie. W Bełchatowie mają swojego Bartoszka, w Koronie Sasala. Na chwilę obecną wyżej oceniam ich umiejętności trenerskie. Nie zazdroszczę sytuacji w jakiej znalazł się nasz były trener.

tommiyacht 19.09.2010 13:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 982769)

Na razie najlepszym obrońcą okazał się Draggan Pajlić, skrzydłowy/cofnięty napastnik.

.

Polecam siegnąć nie tak daleko w przeszłość bo do piątku i 83 minuty meczu i pojedynku Paljic-Markiewicz (chyba), poprzedzającego 7 trafienie Wtorka

Marszałek 19.09.2010 14:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rob_Zombie (Post 982913)
Już z tech Legii tak nie drzyjcie łacha, bo my wcale wiele lepsi nie jesteśmy. Zaledwie 1 punkt w dwóch ostatnich meczach, i tylko 4 punkty więcej niż Legia.

Zauważ,że u nas jest to wynikiem budowy i będzie raczej lepiej niż gorzej.Już jest lepiej,widać to gołym okiem. Natomiast w Legii jest cienutko i będzie nadal cieniutko,bo Skorża sobie z tym nie poradzi. On nie potrafi budować zespołu. Jeszcze kwestia oddawania piłkarzy wytypowanych przez Skorże. Absolutnie bym tego nie bagatelizował,bo tak jak tragicznie potrafi ocenić przydatność do zespołu tak samo fatalnie idzie mu to w drugim kierunku. Do teraz nie mogę odżałować,że oddał Niedzielana nie dając mu szansy po kontuzji. Prędzej wywaliłbym Skorże niż Iwańskiego czy jakiegokolwiek wskazanego przez niego piłkarza. W Legii powinni czym prędzej zatrudnić solidnego szkoleniowca z zachodu z jakimś warsztatem,bo w wyniku pracy Skorży niedługo nie będzie szans na uratowanie tego sezonu. Bo suma sumarum także uważam,że MP będzie ktoś inny niż obecnie prowadząca Jagiellonia czy Bełchatów. Jeszcze kilka spotkań, wyszaleją się i koniec bajki. Wracając do Legii. Mają solidny skład,tylko trzeba chłopcom pokazać co mają grać. Samograjami nie są więc trzeba ich ustawić,a że nie ma kto tego zrobić to efekty są jakie sa.To jest jedyny problem. Może wieczorem gdzieś przy piwie kopacze powinni umówić sięz jakimś trenerem ME Legii i on by im nakreślił chociaż jeden najprostszy schemat ofensywny?Piłkarze powinni sobie sami coś zacząć kombinować w tym względzie, bo wręcz kryminalna postawa piłkarzy na nich ostatecznie się obije. Idiotyczne to ale tak to widzę. Polecieł Iwański,teraz poleci inny,bo coś psuje,a tam nie ma czego psuć bo tam niczego nie ma.slepy to dostrzeże. Reasumując, Legie należałoby na obecny czas omijać w jakichkolwiek klasyfikacjach i czekać kiedy ITI zechce zatrudnić trenera, ktory to ogarnie. Póki co to ITI nasprowadzało piłkarzy ale zapomniało o trenerze.

For_FuN_ 19.09.2010 14:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bbbnba (Post 982776)
Zaskakujacy Mistrz Polski byl w '93 ;)
Na szczescie tamta epoka minela i o sukcesie decyduja regularnie zbierane punkty,dlatego zaskoczonym moze byc ktos, kto przed sezonem kupi skarb kibica, a nastepnie obudzi sie w ostatniej kolejce ligowej przecierajac oczy ze zdumienia, ze Jaga (czy kto tam inny), a nie Wisla czy Legia, prowadzi w tabeli. Przypominaja mi sie teksty sprzed pol roku, "Lech zdobyl Mistrzostwo z powodu slabosci Legii i Wisly". No k*rwa, niemozliwe! Powiem wiecej, zdobyl je, bo nie tylko Wisla i Legia, ale i 13 pozostalych druzyn bylo slabszych :-D
Mam krotki apel do glosicieli tych madrosci. Panowie, marnujecie sie na forum, najwyzszy czas zapuscic gnoja pod nosem i nic tylko pisac felietony o pilce. Przeciez sam Jurek E. nie wyrobi sie z plodzeniem glupio-madrych tekstow:-p

Wez czlowieku sie nie kompromituj i sprawdz jakie ekipy w ostatnim 10-leciu zdobywaly MP i miejsce na podium, a potem pisz swoje "madrosci". Przed sezonem(jak co roku) faworytem byla Wisla, Legia i Lech...kluby z najwiekszymi budzetami i najszerszymi kadrami, ktore co roku(Poznaniacy dolaczyli oczywiscie w miare niedawno) walcza o najwyzsze cele w Polsce. W tym sensie tytul dla Korony czy Jagielloni, to z calym szacunkiem, bedzie sensacja. Ale coz, takich mamy "profesjonalistow" na najwyzszych stanowiskach w najlepszych klubach w kraju.

Co do tytulu z zeszlego roku, to nasi pilkarze go poprostu nie chcieli, bo jak mozna wytlumaczyc nie ogranie 2 NAJGORSZYCH(Odra i Cracovia) zespolow w lidze??

WiślakMyślenice 19.09.2010 14:25

Cytat:

Polecam siegnąć nie tak daleko w przeszłość bo do piątku i 83 minuty meczu i pojedynku Paljic-Markiewicz (chyba), poprzedzającego 7 trafienie Wtorka
Taa, zrobionego na siłę obrońcę z ofensywnie usposobionego Paljicia (pomocnika) będziesz oceniał jakby to była jego nominalna pozycja? Nie jego wina, że zarząd w ch*ja przygrał ze ściągnięciem obrońców...

Pan Jotka 19.09.2010 14:35

Rob Zombie jest fanem statystyk.Co z tego ile kto ma pkt? My sprzedaliśmy zawodników całej formacji-oni nie sprzedali, a do tego dokupili.My zmieniliśmy już jednego trenera w trakcie-oni mieli go od maja zapowiedzianego.My zagraliśmy pierwszy mecz na naszym stadionie,oni grali już ich kilka. My jesteśy na fali wznoszącej-oni na fali opadającej. Także nie ma co porównywać. Legia powinna mieć max.1 pkt-za mecz Cracovia u siebie. A ma ich 6 bo Śląsk raził nieskutecznością.

Rob_Zombie 19.09.2010 14:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 982977)
Prędzej wywaliłbym Skorże niż Iwańskiego czy jakiegokolwiek wskazanego przez niego piłkarza.

Nie chcę bronić Skorży, bo już nie jest u nas i mówiąc prostolinijnie - mam go w dupie. Ale akurat tą jedną decyzję - odsunięcie Iwańskiego - w całości popieram. To jest zwyczajna gnida, pierwszy który zaczyna kopać dołki pod trenerem jak ten tylko źle na niego spojrzy. Bozia dała mu nieco umiejętności, ale ambicji i profesjonalizmu mu mocno poskąpiła. Znam go jeszcze ze Szczakowianki, której mecze śledziłem kiedy jeszcze grali w drugiej a później pierwszej lidze i jest to leń śmierdzący, ma się za drugiego po Bogu. Ten koleś ma absolutnie destrukcyjny wpływ na resztę zespołu. Dziwi mnie jedynie że tak późno ktoś się na taki ruch zdecydował, i jak dla mnie Skorża właśnie tą decyzją pokazał że jednak ma jakieś tam jaja, bo w przeciwieństwie do swoich poprzedników zaryzykował być może swoim stanowiskiem by odsunąć chyba w sumie najlepszego na boisku, ale najgorszego poza nim. 10 Brożków w połączeniu z 10 Małeckimi nie są wstanie Iwańskiemu dorównać, i na dłuższą metę żaden zespół z nim w kadrze nie będzie w stanie nic osiągnąć, jestem tego absolutnie pewien.
I polecam jeszcze wpis Czesia 'Murinio' dla weszło http://www.weszlo.com/blog/1/436

RLY 19.09.2010 15:15

Wydaje mi się, że Skorża próbował wprowadzić w Legii to czego nie udało mu się w Wiśle,respekt do własnej osoby.W Wiśle jak było OK był dobrym wujkiem i jakoś się to układało, później bywało różnie vide odzywka Pio Brożka.Jeszcze za czasów Skorży w Groclinie ktoś stwierdził,że to dobry trener na dobre czasy.Niestety po raz kolejny Skorża udowadnia to, że nie radzi sobie w sytuacjach kryzysowych.

Marcin(L) 19.09.2010 15:28

"Po meczu pod nasz sektor podeszli "bohaterowie" sobotniego widowiska. Zamiast wspólnych śpiewów i przybijania piątek usłyszeli od fanów, że w przypadku porażki z Lechem, zostaną wyciągnięte konsekwencje. Początkowo zagraniczni gracze nie rozumieli co skandują kibice, bo wciąż bili brawo. Dopiero Polacy wytłumaczyli im, że cierpliwość fanów skończyła się.
Część osób postanowiła jednak udać się pod hotel, w którym nocowali piłkarze, by wyjaśnić im, że taka postawa jak w ostatnich meczach nie będzie dłużej tolerowana."
za LegiaLive.pl

NARESZCIE!!!

tofik 19.09.2010 15:32

Ale co to pomoże ? Możecie ich zlać, a oni jak nie wiedzą co mają grać tak dalej wiedzieć nie będą. Ja tu nie widze kwestii specjalnego podkładania się, czy braku motywacji. A tylko za takie coś by się należała kara piłkarzom.

Marcin(L) 19.09.2010 15:39

Już nie raz się sprawdziło, może sprawdzi się i teraz...
Motywacja negatywna naprawdę może odnieść skutek

Karherop 19.09.2010 15:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin(L) (Post 983021)
Już nie raz się sprawdziło, może sprawdzi się i teraz...
Motywacja negatywna naprawdę może odnieść skutek

ostatnio takie sytuacje miały miejsce w Górniku Zabrze , za Kasperczaka . Jak się to skończyło , dobrze wiemy .
Motywacja negatywna prędzej przyniesie skutki odwrotne do założonych , bo piłkarze Legi z czym jak z czym , ale z presja nie potrafią sobie radzic , tak samo jak ich wielki trener . Jeszcze 2 porażki i Skorża poleci , nie zdziwie sie nawet jeśli wróci Urban...

Nie życzę Legii spadku , bo są drużyny słabsze , gorzej zorganizowane , mniej wypłacalne w lidze i to dla nich nie powinno byc miejsca . Legia wkońcu wyjdzie z kryzysu i typuje 5-8 miejsce na koniec sezonu . Obiektywnie rzecz biorąc . To że aspiracje włodarzy , trenerów , piłkarzy są inne - wszyscy wiedzą , jednak nie tak buduje sie klub piłkarski jak to chcą zrobic w stolicy .

Pan Jotka 19.09.2010 16:09

Grają z Lechem więc już mogą szykować sobie okłady na twarzyczki :)

Titto 19.09.2010 16:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 983031)
Grają z Lechem więc już mogą szykować sobie okłady na twarzyczki :)

No bardzo trudny mecz będzie na ich kartoflisku trudno zgarnąć komplet punktów. Przydało by się wygrać z Lechem, bo w ostatnich dwóch sezonach, ani razu nie wygraliśmy. Poprzedni sezon przegrana 1:0 i remis 0:0 porażka w SP 4:3 po karnych w sezonie 2008/2009 dwie porażki w dwumeczu PP, w ekstraklasie nasza porażka 4:1 i remis 1:1.

Jaroo1 19.09.2010 16:33

A ja mysle ze pilkarze Legii i Wisły nie maja jaj. To juz nie Ci sami pilkarze co kilka lat temu, ktorzy zostawiali na boisku serce. Ci licza tylko kase, sa ciotami a w koncu jak juz im na czyms zalezy to sie okazuje ze przez to ich lenistwo i dziadostwo nie wygraja meczu z Zaglebiem czy inna Korona. Im brakuje charakterow i pozniej wychodza takie cyrki jak u nas czy w Legii. Poiozm sie wyrownał, slabsze ekipy podskoczyly do gory, organizacyjnie, finansowo itd i teraz juz nie ma tak ze przyjedzie Arka i odda 3 pkt bo sie przestraszy kibicow na stadionie czy po prostu pilkarze WIlsy czy Legii beda chcieli akurat wygrac ten mecz. Ci pilkarze sa patlachami i zeby sie zmienic to by musieli sie poodmladzac o 15 lat i zaczac wszystko od nowa. Harowac na treningach, wyrabiac sobie charaktery, wole zwyciescy, a oni na treningi leja a chraktery i wole walki wyrobili sobie taka ze jak sie zgadza kasa na koncie to jest dobrze.

szprotson 19.09.2010 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 983043)
A ja mysle ze pilkarze Legii i Wisły nie maja jaj. To juz nie Ci sami pilkarze co kilka lat temu, ktorzy zostawiali na boisku serce. Ci licza tylko kase, sa ciotami a w koncu jak juz im na czyms zalezy to sie okazuje ze przez to ich lenistwo i dziadostwo nie wygraja meczu z Zaglebiem czy inna Korona. Im brakuje charakterow i pozniej wychodza takie cyrki jak u nas czy w Legii. Poiozm sie wyrownał, slabsze ekipy podskoczyly do gory, organizacyjnie, finansowo itd i teraz juz nie ma tak ze przyjedzie Arka i odda 3 pkt bo sie przestraszy kibicow na stadionie czy po prostu pilkarze WIlsy czy Legii beda chcieli akurat wygrac ten mecz. Ci pilkarze sa patlachami i zeby sie zmienic to by musieli sie poodmladzac o 15 lat i zaczac wszystko od nowa. Harowac na treningach, wyrabiac sobie charaktery, wole zwyciescy, a oni na treningi leja a chraktery i wole walki wyrobili sobie taka ze jak sie zgadza kasa na koncie to jest dobrze.

-nie mają jaj
-cioty
-patałachy

wyrobić charakter to może wojsko Panie kolego.
troche mocne pomówienia, no ale każdy może.

"im brakuje charakterów" - a komu dokładnie Panie kolego?

zdefiniuj zostawianie serca na boisku.

Titto 19.09.2010 16:53

Takimi nierobami wydaje mi się być szczególnie Kirm, Żurawski, Boguski, , Łobodziński tak mi się przynajmniej wydaje Kirm wygląda trochę jakby wszystko miał w dupie, Żurawskiemu się po prostu nie chcę, a Boguski przybiera twarz takiej typowej cioty, Łobodziński dostaje kasę i tylko do go obchodzi, Brożek też taki jest, ale on jednak zdobywa bramki. Wilkowi przynajmniej się chcę biegać co widać na boisku to samo z Cikosem chcę, ale nie może Rios też zdaje się być ambitny tak jak mają to Argentyńczycy ma mnóstwo energii i na boisku zapie*dala.

krowczax 19.09.2010 17:30

nigdy nie sadzilem ,że będę kiedykolwiek kibicował Arce

Gdynianie prowadzą 1 do 0 z Jagą

Pan Jotka 19.09.2010 17:31

Wymarzony wynik dla Wisły w Gdyni póki co. Strasznie spłycona tabela póki co. Legii brakuje 7 pkt do lidera, a jest przedprzedostatnia. :O

R33 19.09.2010 17:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 982984)
Co do tytulu z zeszlego roku, to nasi pilkarze go poprostu nie chcieli, bo jak mozna wytlumaczyc nie ogranie 2 NAJGORSZYCH(Odra i Cracovia) zespolow w lidze??

Nie ogranie Odry można wytłumaczyć tym, że wtedy już było po wszystkim.

PS: Najgorszy wg tabeli był Piast.

AS82 19.09.2010 17:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 983079)
Wymarzony wynik dla Wisły w Gdyni póki co. Strasznie spłycona tabela póki co. Legii brakuje 7 pkt do lidera, a jest przedprzedostatnia. :O

Po 6 kolejkach to chyba nic niezwyklego . Legia jest 3cia od końca , jeśli Jaga nie wyrówna. Wisła bedzie miała 3 pkt. straty ,to nieduzo ,ale teraz wyjazd do Bełchatowa .

krowczax 19.09.2010 17:37

Naprawdę podoba mi się Ivanovski z Arki. Dynamiczny , nie boi się strzelać, przepchnąć. Dobrze mu dziś idzie.D
Do tego ma tylko 21 lat.

Czerwona dla Rozica Oo

DJ Hazel 19.09.2010 17:45

Jeśli taki wynik utrzyma się w Gdyni i Jaga polegnie ponownie utwierdzi mnie to w przekonaniu że nasza liga jest beznadziejnie słaba.Bo każdy z każdym tu może wygrać nie ma jak na razie zdecydowanego faworyta do triumfu więc na szczęście nasze złe ostatnio wyniki nie są aż tak tragiczne bo kiedy naprawdę zaczniemy wygrywać ten mistrz jak najbardziej realny.

Sartre 19.09.2010 17:46

Cytat:

Prędzej wywaliłbym Skorże niż Iwańskiego czy jakiegokolwiek wskazanego przez niego piłkarza.
Akurat tutaj Skorża dobrze zrobił. Podstawowy skład bez Iwańskiego i Wawrzyniaka zagrał mimo wszystko lepiej, a Młoda Legia, która nie licząc Ruchu, do tej pory szła jak burza, z nimi w składzie zagrała słabo, a oni byli jednymi ze słabszych na boisku. Każdy z nich dostał info: pokaż że Ci zależy w ME, to wrócisz. I każdy z nich olał. Dwóch z nich to byli lub nominalnie obecni reprezentanci tego kraju, doświadczeni piłkarze o wysokich jak na polską ligę umiejętnościach, a nie potrafią nawet zagrać solidnego meczu w MESIE? Zdecydowanie zasłużenie wylecieli.

Legia z Zagłębiem w sumie też zagrała lepiej w tym sensie, że jakiś tam postęp z tej żenady z Ruchem i Bełchatowem był. Każdy nowy który wszedł był lepszy od każdego starego, który został zdjęty, a mecz w sumie przegrany był bardziej pechowo, niż zasłużenie. Co oczywiście niczego nie tłumaczy, bo z tak słabo grającym Zagłębiem powinno się wygrywać przewagą minimum 3 bramek, a Legia nadal gra słabo. Ale ta akurat decyzja Skorży się obroniła.

el Nuero 19.09.2010 17:46

Przepraszam jeśli narażę się niektórym, ale nie mam zwyczaju kibicować drużynom typu Arka, Cracovia, itp. A jeśli to nie Wisełka jest w danym momencie pierwsza, to już wole Jagę. I geograficznie, i sentymentalnie znacznie mi do nich bliżej... W każdym razie, o wiele łatwiejsze jest do przełknięcia ich liderowanie, niż gdyby na czele była np. Korona czy któraś z drużyn warszawskich. Inna sprawa, że do końca pewnie jeszcze się wiele zmieni. "Dopóki piłka w grze..."

krowczax 19.09.2010 17:51

Nie ważne kto przegrywa czy wygrywa - liczą się interesy Wisełki.

Jaroo1 19.09.2010 17:52

Cytat:

"im brakuje charakterów" - a komu dokładnie Panie kolego?

zdefiniuj zostawianie serca na boisku.
Moim zdaniem charakterow brakuje Brozkowi Pawlowi, Łobo, Bogusiowi, Kirmowi, Gule czy Pawełkowi.
Reszta to jest albo młoda i jeszcze sie musi uczyc, albo dopiero co sprowazdona wiec dajmy sie im wykazac, albo za stara juz. Osobiscie wymagalbym od wyzej wymienionych nazwisk aby na kazdym meczu zostawiali po sobie 100% na boisku i stanowili o sile Wisly. A nie Paweł szuka formy od 2 lat,nie moze znalezc to dasa sie po boisku, łobo to juz chyba naprawde tylko liczy kase na koncie i ch..j tam z Wisła, Bogus to nie wiem co sie z nim stalo. Mial dobry sezon a teraz pilki nie umie przyjac, Guła tez po kontuzji ale niech wraca do formy i gra a nie kolejny ktory juz nic nie wniesie do druzyny, Pawełek to jest kojarzony z klopsami.

wisl@k_TS 19.09.2010 17:55

W końcu Jagiellonia, zespół który swego czasu przez 123456363 minut nie potrafił wygrać na wyjeździe.

speedfashion 19.09.2010 18:00

Koniec świata idzie! Psy łaszą się do kotów, Arka wygrywa z Jagiellonią, a Legia jest 14. My w sumie też niezbyt rewelacyjnie. :)

TeeS 19.09.2010 18:01

Ciekawe czy Probierz przygotował drużynę tak samo jak rok temu. Znakomity początek i super start, a potem ostry dół... Jeśli tak, to teraz Jagę czeka jazda w dół.

Przyda się im trochę lodu na rozpalone czoła.

brylant17 19.09.2010 18:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez speedfashion (Post 983107)
Koniec świata idzie! Psy łaszą się do kotów, Arka wygrywa z Jagiellonią, a Legia jest 14. My w sumie też niezbyt rewelacyjnie. :)

Marzy mi się tak aby było na koniec sezonu, a Wisełka świętowała Mistrzostwo :D tak nie będzie, bo będą rozmowy przy zielonym stoliczku :P

P.s oczywiście my Świętujemy Mistrzostwo to będzie :D

Oldpara 19.09.2010 18:04

Ja tam zawsze kibicuje Jagielloni, chyba, że gra przeciwko Wiśle. No ale dzisiejszy wynik bardzo dobry dla Maskaanta - ma chłop więcej czasu, żeby poukładać Wisłę, a przeciwnicy w cale nie uciekają.
Płaska tabela, ale wszsytko sie wyklaruje do końca rundy - zostaną 3-4 drużyny w czubie, a reszta odpadnie z peletonu. Mam nadzieje, że będzie tam Wisła. I Jaga też może być :)

Proud 19.09.2010 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 983101)
Moim zdaniem charakterow brakuje Brozkowi Pawlowi

Jakiego charakteru? sprecyzuj.

Dla mnie Pawłowi takiej boiskowej agresji nie można odmówić.

Ogryzek 19.09.2010 18:05

Jagiellonia już gubi punkty, ciekawy ten sezon:)

Grisza1 19.09.2010 18:07

Jaja ten sezon. Z jednej strony stawka nam nie ucieka, ale z drugiej....Cholernie żal punktów straconych, szczegolnie z Jagą i Koroną, bo moglibyśmy być liderem. Ale co się odwlecze ... :)

emj10 19.09.2010 18:08

Legia Warszawa - 14 miejsce po 6 kolejkach

Jak tak dalej pójdzie to I liga może nie być tylko koszmarem sennym...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:48.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl