![]() |
piet RASIAK ?
chłop grał tylko dobrze jak miał Oresta na ławce. Daj pan spokoj z takimi grajkami, Oni mogą Cracovie wzmacniac badz uzupełniac Widzewa a nie do Wisły Kraków. |
Cytat:
Możemy sobie tutaj dyskutować o wyższości ogórka nad pomidorem, a i tak boisko wszystko zweryfikuje |
Cytat:
A pensję Lamey'a to chyba z d... wziąłeś. |
Pisałem juz wcześniej, że Antoni Piechniczek zainstalował sie na forum i próbuje wykończyć Wisłę od środka. Najpierw zdenerwował Maaskanta a teraz denerwuje nas :).
A tak na poważnie. To wyławianie dobrych graczy w przystepnej cenie bez względu na narodowość przyniosło nam kolejne 13 MP. Tylko tyle, że krajowi kopacze są bardzo drodzy jak przyznał Maaskant w sobotnim PS. Nas na nich nie stać. Skoro tacy drodzy to faktycznie muszą być świetni :). |
Fani polskich panów piłkarzy powinni poczekać do maja.
Zobaczymy jak zagra Prawdziwie Polski Klub Ze Stolicy. Podejrzewam ze będziemy w tabeli wyżej. W .... wyżej. |
Cytat:
|
Po stracie Mierzejewskiego i bardzo możliwej stracie Sobiecha mało kto będzie prognozował wysokie miejsce Groclinu w tabeli. To jest tak jakby Jagiellonia straciła przed rundą wiosenną nie tylko Grosika, ale i Frankowskiego. Nie wiem czy utrzymaliby miejsce w I połowie tabeli w poprzednim sezonie.
Statystyki: Sobiech - 9 bramek i 8 asyst Mierzejewski - 7 bramek i 3 asysty |
Cytat:
|
Cytat:
Równie dobrze "wróg zagranicznej myśli szkoleniowej" mógłby powiedzieć coś w stylu "niech Wisła dalej szuka za granicą tych swoich tanich, wspaniałych, profesjonalnych i skromnych w wymaganiach zagranicznych kopaczy jak Jovanic, Branco, Boukhari czy Rios". Rozumiem że to stwierdzenie również nie będzie tendencyjne? Będzie równie obiektywne jak to Twoje? |
Polonia ma jeszcze Jeża, zgadza się? Jedyne konkretny grajek w tym zespole. Jak mu Wojciechowski nie dokupi napastników, skrzydłowych to może być cienko. Ale jak dostanie do gry rozgarniętego napastnika, to nie wiem czy Polonia znów aż tak będzie cieniować. Szału ie będzie ale pierwsza piątka jest w zasięgu.
|
Cytat:
Od razu mi się przypomina: "sprzedajcie Lewandowskiego, mamy Arruabarene":) |
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Joz...692,1,717.html
znając życie, jak Wojciechowski wyłożyłby odpowiednią sumkę to i nasi pewnie by się zgodzili.... |
Taaa już widzę jak Mały pędzi do tego cyrku.
Oczywiście na tym rowerze z fety. |
Kiedy ostatni raz było tak, że sprzedaliśmy najlepszego zawodnika do innego polskiego klubu?
Ty życia nie znasz. |
Cytat:
|
|
Tak już widze jak Patryk idzie do Polonii :australopitek:
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHA[.....]HAHAHA.
Good joke! ;] |
Mały w najstarszej czy jednej z najstarszych zgód cracovi? nie ma szans!!
|
A czy on mowi ze chce kupic Maleckiego?
Zapytali go kogo z Wisly by widzial u siebie to odpowiedzial. Tak samo Maaskant powiedzial, ze z Poloni by widzial w Wisle Mierzejewskiego. I co, bedziemy 6 milionow wykladac? Ciagle narzekania na poziom artykulow w PS a dla niektorych to i tak jest za wysoki poziom. |
a Cupial sie teraz puka po czole - po co ja z tym debilem rozmawialem - jeszcze ktos pomysli ze to kolega ...(
|
Ludzie to jest tak jakby mnie zapytali kogo bym chciał w Wiśle z Realu i powiedziałbym,że Benzeme. Nikt tam nie napisał ,że on będzie się starał tylko kogo by chętnie widział. Czy krótki wywiad jest tak trudny do zrozumienia ,że musi zacząć się o tym bezsensowna rozmowa ?
|
Zresztą wojciechowski tyle się zna na piłce że udowodnił to w tym artykule:) Db że nie powiedział że ma mocniejszy skład od Barcy<lol>
|
Zależy co u JW znaczy słowo "niedawno"? Rok temu? Jak tak, to faktycznie większość podstawowego składu Wisły już odleciała. Na razie to Joseph nie ma typowego defensywnego pomocnika w składzie. Wykupił za to z Empoli gracza, którego nazwisko przemilczę http://www.futbol.pl/artykul/104231.html
|
Cytat:
|
Czuję nosem, że jutro będzie ciekawy dzień pod kątem transferów :)
|
Coś się wydarzy w W-wie emj10?
|
Rasiak w Lechi !!
To dopiero HIT !! swoją drogą Kafarski chciał grać jak Barcelona a tutaj napastnik ... hmmm .... bo ja wiem o "nieco" innej charakterystyce ;p |
Nic dzisiaj nie bedzie, po prostu jest wzmozona aktywnosc Tomaszka i BOLO na stronie oficjalnej :lol:
Traore ponoc chcialby grac w Legii ale Lechia chce za niego sporo kasy. Juz mu palma odbija i chce grac w pucharach wiec po rodzinnej naradzie zakomunikowal trenerowi ze chce odejsc. Chyba Lechia bedzie miala z nim problemy. Rasiak? Jakies konkretne info czy znowu wymysly pismakow/manago ? Coz, skoro Frankowski ktory w calej swojej przygodzie w Anglii strzelil (!) mniej bramek niz Rasiak w jednym meczu potrafi zostac u nas krolem strzelcow, to Rasialdo powinien zaladowac dwa razy wiecej :D |
Zaraz chwila moment Rasiak albo do Lechii albo do....Polonii Warszawa :D niech idzie do drugiego klubu :D przecież będą się bić o LM :rotfl:
|
Cytat:
http://sport.wp.pl/kat,1732,title,Ra...wiadomosc.html |
Ponoć Traore aż przebiera nóżkami by do nas przejść.
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do Rasiaka to sam nie wiem co mam o tym myśleć... |
Nic nowego. Tak to jest z murzynami.
|
Cytat:
|
Tak patrzę na kadrę Polonii i szukam tego ich najmocniejszego składu w polskiej lidze. Ich kadra wcale tak pięknie nie wygląda. Jakby zestawić każdą pozycje to wypadamy dużo korzystniej. Na bramce wiadomo. Remis może być na pozycji środkowego obrońcy (do czasu aż nie podpiszemy z Jovanoviciem) i ich przewaga na lewej obronie. Pomoc mamy silniejszą, a ich atak bez Sobiecha jest w najlepszym dla nich wypadku na naszym poziomie. Może patrzę na to zbyt nieobiektywnie.
|
Nazwiska nie grają tylko drużyna przygotowana i ustawiona przez sztab trenerski, medyczny. Jak ta ekipa kończy sezon na I miejscu tzn. że ma najmocniejszy skład. Żadne bajania JW czy dziennikarzy tego nie zmienią.
Zobaczymy, co wyjdzie z tego zamieszania z Traore. Może przeraził się perspektywą gry z Rasiakiem:D? Wypada zacytować towarzysza Jasińskiego: Kalu Uche - mówi wam to coś |
Nie no , mam nadzieje ze do Lechii Rasiak nie trafi , niech idzie do Polonii , przynajmniej Smolarek bedzie mial konkurencje :D
|
A tymczasem nas opuszcza Chinyama - nie podpisał nowego kontraktu ;(
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl