![]() |
Cytat:
Listę robi Gucio ;) |
No, to czekam na jakieś doniesienia Gucio. Termin zarezerwować trzeba, pasuje wiedzieć mniej więcej kiedy. Nie ma to tamto :D
Ps. Co się z forumowymi Paniami podziało <tęskni> ? |
panowie, sprawa się rypła.
|
Cytat:
|
nie..
Excel odmówił posłuszeństwa i listy ni chuja nie zrobi. :lol: |
No to ładną kaszankę odpierd... ;]
|
ej Gucio ja nie wiem jak to robisz :D jeszcze nie zdązyłem się wpisać na liste, a już się zepsuła :(
|
Na stronę frasunki,
Eustachy, kochany, Kiedy mamy białe trunki I wystałe dzbany. Bóg wie, czy jutro, Prędko nas śmierć juczy, Stare wino, nasze futro, Niech nas dziś utuczy! Tak ci umrze trzeźwy, Jak ów, co przy czopie! A kto z głodu, ten mniej trzeźwy Niż ów, co w potopie. P.S. Kto nie pije ten żyd:p |
Polać Mu :D
|
a ja myślałem że mam problemy:
http://www.bravo.pl/zapytaj_monike/c...ny/ida,296657/ |
Nie śpimy ! :D
|
Ja nie śpię. Tylko się zadumałem nad zadziwiającymi faktami związanymi z dostaniem się na UJ na dziennikarstwo :P
|
Cytat:
|
Nie, ja będę odmieńcem w tej dziedzinie :D Nie sprzedam się dla żadnych "Fucktów" , "Super Sexpressów" i innych badziewi :foch: !
Bardziej mi zależy na karierze felietonisty / reportażysty niż jakiegoś newsmana .. ;] |
nawet nie ma do kogo pić :( buuu :D
|
odpowiedzi do matury już są :D
dramat... |
mógłby ktoś opowiedzieć swoje wrażenia po napisaniu testu gimnazjalnego ?
ja mam w tym roku i szczerze mówiąc troche sie boje... |
nie śpimy..!
ide spać. ps. excel już łazi, wpykałem mu serial i ruszył. jutro się weźniemy za organizację. :) |
wiecej nerwów niż to wszystko jest warte :) podejdź na luzie i będzie dobrze.
|
Cytat:
trza jutro za to oraz angielski i geografie porzadnie wypic edytka: felix ja ci moge pomoc z tym stadem :D |
Test gimnazjalny - bajka :D Nie bój żaby , dasz se radę ;)
Gucio - wiedziałem , że Ci się uda :P A na Al.29 listopada jest jakiś Gentleman Club - ostatnio na Rynku dostałem ulotkę, też chyba ciekawa sprawa :D Na razie nie patrzę na próbny polski bo sobie go chce w któryś dzień napisać ;> :D nasza szkoła nie brała udziału w tej maturze niestety ;/ ale WOS piszemy pozalekcyjnie ;D |
to Ty human jestes ? :D
|
jakies plany na noc ? (poza spaniem oczywiscie :D)
|
żuberki :D
|
Ja tam przyszedłem dopiero z hali trochę pokopaliśmy i siadam z sił więc zaraz chyba padnę :<
|
za co Kamil dostał bana? :shock:
edyta podpowiada, że nie ma avatara roku 2008, tak być nie może.. ;) może ktoś pomoże.. zakupiłem wczoraj starter do Orange POP, jeszcze nie kupiłem doładowania, ale chcę zmienić taryfę na Orange MUSIC i właśnie co do tego mam pytanie, czy mogę zmienić teraz taryfę i dopiero po zmianie doładować nie tracąc promocji 200% za doładowanie? |
Cytat:
|
Dla pocieszenia tegorocznych maturzystów fragment kawałka Małolata:
"...ten papierek ze szkoły nie czyni mnie człowiekiem, bez tego też jesteś człowiekiem, więc nie przejmuj się jeśli mówią ci, że bez tego jesteś śmieciem, nie przejmuj się i uwierz w siebie..." ;) |
ważne pytanie do znawców tematu są 0.7 Pana Tedausza??
|
A ja pytanko, któs z Huty lub nie, wie gdzie jest ta wymienialnia gier na konsole ile kosztuje i w ogóle co i jak bo sobie konsolkę sprawiłem i pewnie za jakiś czas śmignę sobie coś wymienić albo kupić :)
|
do kriz69
są :D |
Cytat:
Dzień dobry :). |
no doszły nas słuchy, że ten temat obserwowali już niebiescy od pedofilii :)
|
Cytat:
haha ależ Tiramisu muszę się z Tobą nie zgodzić, jestem przed 20stką i wcale nie uważam się za towarzyszkę do zachlania gęby, ale co do trunków to pożartować zawsze można, trzeba tylko znać granicę :-p myślę że zgodzisz się ze mną, iż są wyjątki od reguły. uciekam i życzę miłej gorączki sobotniej nocy - ja dziś "się studniówkuję" .. bez alkoholowo :-) |
Bez wyjątków nie ma reguły. Ja bardziej miałam na myśli Ni_Ma i siebie, tak egoistycznie, bo ostatnio nas tu było zatrzęsienie hehehehe ;) POZDRO Ni_Ma!
Dobrej zabawy Andzia! |
No to czuję się już spokojniej :-)
a troche egoizmu nikomu jeszcze nie zaszkodziło :-D cos o tym wiem :P Dziękuję! :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
ma tu kto Orange Music? doładowałem za 50zł i jak można sprawdzić ilość darmowych smsów, która mi pozostała?
|
Chyba 767 sms o treści Ile lecz nie jestem pewien :< mam zwykłe orange go :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl