![]() |
Idź zarób :D
|
krótka piłka - Czy można dostać PESa 2009 w Olkuszu? Jeśli tak to gdzie.
Proszę o szybką odpowiedź |
Cytat:
Banki spermy płacą nawet po 500 złotych dawcom, a tych i tak brakuje! http://sieradz.naszemiasto.pl/wydarzenia/751283.html |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Natychmiast widoczna? Nie rozsmieszaj mnie. To jest normalka, jak są wazne mecze. Ja stawiłem na NHL na godzinę 1, do teraz nie mam ani grosza z wygranej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do tego masakrycznie niskie kursy, oferta na siatkowkę (porażka) oferta na koszykowke (tutaj troszeczke lepiej), ale na NHL Typ, Podwójna Szansa i under/over to jest dużo??? Najlepszy bet365 ale raczej bez bonusów bo jak zachcesz bonus to będziesz ze 3 tyg czekał na list aktywacyny, do tego obrócić 8 razy, a to już nie jest takie proste. Sory za długą odpowiedź, ale musiałem poprawić troszkę te farmazony :P |
Ale zadnej propozycji nie ma z Twojej strony :P
|
Mam pytanko apropo rejestracji samochodów.
czy jest możliwość mieć taką rejestrację KR AKÓW , czy zawsze musi być z przodu przykładowo KO AGATA ? |
wg mnei trzeba grac tam gdzie jest najniższa marża
B-a-h jak o to chodzi to prawdziwy dramat, podobnie interwetten ogólnie nie ma jednego dobrego buka do grania, u jednych buków sa dobre kursy na undergogi u innych lepsze na faworytów Ja na twoim miejscu założyłbym konta u 10 buków z najniższymi marzami(lub takich co lubią sie mylić, np interwetten mimo kosmicznych czasami marż, często myli się w kursach...) i w zależności od zdarzenia wpłacał pieniądze do jednego z nich tylko po to by postawić jeden kupon... dobrze ejst tez sobie rozkminić kto ma najlepsze kursy na jaką dyscypline np. admiralbet ma chyba najlepsze kursy na tenis, gamebookers i amerykańskie buki(nie pamiętam juz nazw) mają dobre kursy na baseball itp itd z tego co kojarze najniższe marże na rynku(nie licząc betfair) ma PINNACLE |
ma ktoś z was może kurtkę firmy Abercrombie & Fitch model Adirondack?? chciałbym ją sobie kupić na allegro ale nie ma realistycznych zdjęć tylko takie katalogowe... jeśli ktoś ma taką kurteczkę w kolorze brązowym to prosiłbym o wysłanie jakiś zdjęć.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ZACU Nie ma domawiania biletów FC na mecz z Ruchem. pozdrawiam |
Cytat:
A jeśli chodzi ci o tablice indywidualne (koszt 1000 zł): Tablice indywidualne Tablice indywidualne mogą być wydane na wniosek właściciela pojazdu, zamiast tablic zwyczajnych (za dopłatą). Właściciel sam ustala treść wyróżnika pojazdu. Indywidualny wyróżnik pojazdu nie może zawierać treści obraźliwych lub niezgodnych z zasadami współżycia społecznego. Numer składa się z litery i cyfry oznaczających województwo oraz wyróżnika pojazdu w postaci 3, 4 lub 5 liter, z czego maksymalnie 2 ostatnie mogą być zastąpione cyframi. Tablice indywidualne wydawane są tylko na konkretny samochód lub motocykl i konkretnemu właścicielowi co oznacza, że po wycofaniu pojazdu z eksploatacji lub po zmianie właściciela wykorzystana kombinacja liter i cyfr "przepada" i nie może być wykorzystana w innym aucie ani motocyklu. Racjonalność tej zasady bywa kwestionowana. |
Co mogło stać sie z moim CSem??
Zawsze jak wchodziłem w gre,to szybko mi wyszukiwało ponad 1000 serwerów,a od wczoraj jak wejde,to ledwo 50... Dziwne... |
Potrzebuje jakis dobry program do sprawdzenia czy laptop dziala tak jak ma dzialac, sprawdzic wydajnosc, porownac itd. Co polecacie??
|
Orientuje się ktoś może jak daleko od dworca w Bochni jest ulica Zielona?
|
Mam pytanie jak aktywować karte Cyfry+ ?? Posiadam dekoder Mediasat.
|
Dlaczego na koszulkach GKSu Bełchatów jest zaklejone logo adidasa? Orientuje się ktoś?
|
Mam pytanie;
Brat złamał noge w kolanie(jedzie na rechabilitacje daleko poza Krk.) Potrzebuje PILNIE kupić spodnie dresowe z rozpinaną nogawką NA CAŁEJ DŁUGOŚCI! Na allegro są ,ale używki plus czas wysyłki a on czasu nie ma, w sklepach typu Dekathlon itp. nie znalazłem a czas nagli. Spodnie raczej wyszły z mody.Może ktoś coś doradzić? będę bardzo wdzięczny! |
wiecie może gdzie jeszcze są jeszcze jakieś dodatkowe rekrutacje na studia lub jakieś studium?? studiuje już ale tak dochodzę do wniosku że w dzisiejszych czasach jedne studia to za mało ale mam teraz na 3 roku luźny plan więc bez problemu mógłbym coś zacząć. tylko co i gdzie?? prywatne też wchodzą w rachubę
|
Cytat:
|
Cytat:
Ostatnio przysyłali mi na maila,że jest jakaś dodatkowa rekrutacja. Generalnie na wszystkich niepaństwowych uczelniach możesz zacząć studia jeszcze teraz tyle,że musisz uzyskać tzw zgodę rektora |
Cytat:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...tion+4.60.1500 stąd: http://rapidshare.com/files/14905048...0___KLUCZ_.rar |
Cytat:
idź sobie na jakąś praktykę lub staż, na pewno więcej się nauczysz jak sobie ją dobrzewybierzesz niz na studiach |
Witam mam pytanie , dam radę kupić sam bilet na mecz do Warszawy , transport mam tylko jak z biletem . czekam na odp.
|
Witam , przypuszcza ktos o której jest planowany powrót do Krakowa , ile nas zostawią na stadionie po meczu i ile musimy iść do autokarów ? Prosiłbym o jakieś info z poprzednich lat jak to było , jak coś to priv zeby nie zaśmiecać forum .dzieki z góry
|
@Romy S.
A Everest nie podaje tylko co dokladnie w kompie jest ? Bo glownie chodzi mi o przetestowanie |
http://www.italicus.com.pl/covers/th...6858386100.jpg
posiada ktoś tą książkę ? potrzebuje skan stron 117-118 ,albo w miarę dobre zdjęcie :) za pomoc odpalę piwo ;) |
Może ktoś polecic jakiś program do blokowania reklam?? / tylko jakiś sprawdzony przez kogoś:)
Tylko jakiś w miare prosty w obsłudze :P EDIT: thx mic |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.iv.pl/images/nsi8x5kofgetwky0wvqc_thumb.png |
Mam laptopa z Win Vista HP. W ogólw nie moge napisac literki "ć". Za kazdym razem, jak probuje to mi wyskakuje Catalyst kreator. Grzebałam w klawiaturze i językach ale nie mam pojecia gdzie to można ew. zmienic. Z innymi polskimi znakami nie ma problemu.
Proszę o (szybką) pomoc! Z góry dzieki, pozdrawiam. |
Kaspersky Internet Security 8.0.0.357 mam tą wersję ale potrzebuje na 100% działającego klucza/cracka do tej wersji.
Ma ktoś? |
Wejdź w Catalyst kreator i sprawdź opcje jego szybkiego uruchamiania. Wystarczy zmienić literkę
|
Nie wiedziałam, gdzie to wrzucić więc dam tu :P jeśli mielibyście jakieś artykuły, teksty, reportaże czy własną wiedze o masowych (czy też pojedynczych) morderstwach wyznawców innych wyznań (nie chrześcijanów!), bardzo prosze o informacje o nich! Mam zrobić referat o prześladowaniach innych wyznań na religię, ponieważ mój katecheta uważa, że tylko chrześcijanie są w dzisiejszym świecie prześladowani podając chociażby prykład Sudanu. Chodzi mi o konkretne przykłady (np. dnia tego i tego zginą gdzieś tam żyd z powodu np. noszenia jarmułki, czy muzułmanin, w tym kraju odbyła sie masakra buddystów itp.). Mam to na poniedziałek i naprawde prosze o pomoc w zdobywaniu materiałów :) żeby nie było sama cały czas szukam potrzebnych infrmacji w internecie ale mam ich za mało.
P.S. Sama uważam, że chrześcijanie są w tych czasach bardzo często atakowani itp. ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność. |
Cytat:
i takiej ulicy w Bochni nie ma. |
Duży skaner by się przydał (taki większy format od a4) do bardzo ważnych Wiślackich celów. Jak ktoś ma taki sprzęt albo ma pomysł jak go wykombinować to czekam na privy.
Pozdrawiam |
Zna ktoś strone gdzie można znaleźć dokładne dane na temat konkretnego samochodu (wymiary, sliniki jakie były montowane i ich szczegóły, itp)?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl