Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Kordel 23.10.2008 21:47

Idź zarób :D

3michal_04 23.10.2008 23:38

krótka piłka - Czy można dostać PESa 2009 w Olkuszu? Jeśli tak to gdzie.

Proszę o szybką odpowiedź

Konrad. 24.10.2008 00:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 618760)
Sikam na to, co kto o tym pytaniu sądzi. ;] Po prostu - jak wyczarować 150 zł w ciągu paru dni - sprawa jest dość mocno pilna ;/

:D
Banki spermy płacą nawet po 500 złotych dawcom, a tych i tak brakuje!

http://sieradz.naszemiasto.pl/wydarzenia/751283.html

DominoForza 24.10.2008 00:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 3michal_04 (Post 618806)
krótka piłka - Czy można dostać PESa 2009 w Olkuszu? Jeśli tak to gdzie.

Proszę o szybką odpowiedź

http://rs-layer.com/directory-144366-xkfr4tml.html

KrasnalFN 24.10.2008 06:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Musiek1906 (Post 618723)
Po pierwsze to bet and win to to samo co bwin :)
Po drugie, wedlug mnie najlepszy portal do obstawiania to bet-at-home

-Support w języku polskim - również livechat na stronie głównej

Na który się czeka czasem godzinami
Cytat:

-Minimalna stawka na zakład to tylko 1 zł
A w innych bukach nawet 0,5 zł...
Cytat:

Możliwośc typowania 1 oraz 2 ligi polskiej, a także Pucharu Polski
Taka możliwość jest wszędzie.
Cytat:

-Wygrana nie podlega podatkowi w wysokości 10% (jak to ma miejsce w zwykłych STS), a Twoja wygrana jest natychmiast widoczna w panelu gracza.
Dalej mówisz o wszystkich bukach, a nie o BAHu, znowu bardzo rzadko jest pobierany podatek, pewnie tylko w kilku bukach na swiecie.
Natychmiast widoczna? Nie rozsmieszaj mnie. To jest normalka, jak są wazne mecze. Ja stawiłem na NHL na godzinę 1, do teraz nie mam ani grosza z wygranej.
Cytat:

-Minimalna stawka wpłaty to 10zł.
Przelewem chyba nawet 5, to znowu potwierdza że na Bahu raczej nie gra sie na poważnie.
Cytat:

-Nie ma ograniczeń w wypłatach, wypłacasz ile chcesz.( W bwin wyplaty sa od ponad 100zl)
I czemu porównujesz w ten sposób? Tylko z bwinem. Jest wiele dobrych buków, które również wypłacają mniejsze stawki. Jak gra na poważnie to może olać sie limit wypłaty ;)
Cytat:

-Bardzo częste promocje!!
Na akurat dobry bonus, ale gdzie ta reszta promocji? Chyba nie uczestniczysz w jakimś betcupie? :D
Cytat:

-Duża oferta zakładów
Masa różnych lig i sportów, ale zero jakości. Do każdego ważnego meczu (Premiej League np.) masz jakieś 12 innych zakładów (pierwsza połowa, 1x 2x 12) podczas gdy zazwyczaj jest to ponad 20 a w bet365 masz ponad 50.
Cytat:

-Bardzo dobry Support, miła i porfesionalna obsługa.
No miło sie z nimi gada, ale wieczorkiem trzeba sobie czasem poczekać.
Cytat:

Liczne Systemy - Zakłady pojedyncze, kombi i systemowe na wszystkie zdarzenia i mecze.
No tym to już mnie położyłeś na łopatki. Na każdym buku tak przecież jest, a na sportingbecie masz tak dobrze, że możesz jeszcze stawiać Trixie, Heinzy itd. i wcale nie musisz kombinowac bo komputer pokazuje ci czy masz odpowiednia ilośc meczy.

Do tego masakrycznie niskie kursy, oferta na siatkowkę (porażka) oferta na koszykowke (tutaj troszeczke lepiej), ale na NHL Typ, Podwójna Szansa i under/over to jest dużo???

Najlepszy bet365 ale raczej bez bonusów bo jak zachcesz bonus to będziesz ze 3 tyg czekał na list aktywacyny, do tego obrócić 8 razy, a to już nie jest takie proste.

Sory za długą odpowiedź, ale musiałem poprawić troszkę te farmazony :P

kms 24.10.2008 09:54

Ale zadnej propozycji nie ma z Twojej strony :P

1986 24.10.2008 10:47

Mam pytanko apropo rejestracji samochodów.

czy jest możliwość mieć taką rejestrację KR AKÓW , czy zawsze musi być z przodu przykładowo KO AGATA ?

pan_premier 24.10.2008 10:52

wg mnei trzeba grac tam gdzie jest najniższa marża
B-a-h jak o to chodzi to prawdziwy dramat, podobnie interwetten

ogólnie nie ma jednego dobrego buka do grania, u jednych buków sa dobre kursy na undergogi u innych lepsze na faworytów

Ja na twoim miejscu założyłbym konta u 10 buków z najniższymi marzami(lub takich co lubią sie mylić, np interwetten mimo kosmicznych czasami marż, często myli się w kursach...) i w zależności od zdarzenia wpłacał pieniądze do jednego z nich tylko po to by postawić jeden kupon...

dobrze ejst tez sobie rozkminić kto ma najlepsze kursy na jaką dyscypline
np. admiralbet ma chyba najlepsze kursy na tenis, gamebookers i amerykańskie buki(nie pamiętam juz nazw) mają dobre kursy na baseball itp itd
z tego co kojarze najniższe marże na rynku(nie licząc betfair) ma PINNACLE

Kamil_mchw 24.10.2008 10:59

ma ktoś z was może kurtkę firmy Abercrombie & Fitch model Adirondack?? chciałbym ją sobie kupić na allegro ale nie ma realistycznych zdjęć tylko takie katalogowe... jeśli ktoś ma taką kurteczkę w kolorze brązowym to prosiłbym o wysłanie jakiś zdjęć.

3michal_04 24.10.2008 13:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DominoForza (Post 618813)

heh, jednak wolałbym grę kupić :)

uher 24.10.2008 14:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1986 (Post 618869)

czy jest możliwość mieć taką rejestrację KR AKÓW , czy zawsze musi być z przodu przykładowo KO AGATA ?

Pierwsze litery są zależne od numerów rejestracji.. bodajże z początku było KR teraz KO - tych dwóch się nie wybiera ale najlepiej jechać do urzędu, ew. tam zadzwonić.

czarooh 24.10.2008 15:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez impreza (Post 618972)
gdzie moge kupic najtaniej markowe rzeczy New Yorkera,C&A,Pull and Bear, Reserved, OTL itp chodzi mi przede wszystkim o spodnie i swetry w Krakowie? pytam bo spotkalem sie z tym ze np. w Galerii Kazimierz bylo troche taniej niz w Krakowskiej, orientujecie sie gdzie najtaniej? M1 moze Solvay? dzieki :)

Allegro.pl

impreza 24.10.2008 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czarooh (Post 618977)
Allegro.pl

dzieki :) o tym wiedzialem,ale preferuje raczej kupowanie ciuchow z przymierzeniem przy okazji, jakby sie ktos orientowal w temacie to prosze o odpowiedz :)

DYRU 24.10.2008 16:30

Cytat:

Nie ma mozliwości mieć takiej rejestracji.

ZACU
Nie ma domawiania biletów FC na mecz z Ruchem.
pozdrawiam

Konrad. 24.10.2008 16:32

Cytat:

pierwsza litera odnosi się do województwa (małopolskie ma K), druga powiatu (kraków ma KR, krakowski powiat KRA, olkusz KOL itd)...

A jeśli chodzi ci o tablice indywidualne (koszt 1000 zł):
Tablice indywidualne

Tablice indywidualne mogą być wydane na wniosek właściciela pojazdu, zamiast tablic zwyczajnych (za dopłatą). Właściciel sam ustala treść wyróżnika pojazdu. Indywidualny wyróżnik pojazdu nie może zawierać treści obraźliwych lub niezgodnych z zasadami współżycia społecznego. Numer składa się z litery i cyfry oznaczających województwo oraz wyróżnika pojazdu w postaci 3, 4 lub 5 liter, z czego maksymalnie 2 ostatnie mogą być zastąpione cyframi. Tablice indywidualne wydawane są tylko na konkretny samochód lub motocykl i konkretnemu właścicielowi co oznacza, że po wycofaniu pojazdu z eksploatacji lub po zmianie właściciela wykorzystana kombinacja liter i cyfr "przepada" i nie może być wykorzystana w innym aucie ani motocyklu. Racjonalność tej zasady bywa kwestionowana.

M.C (nowy kleparz) 24.10.2008 17:50

Co mogło stać sie z moim CSem??
Zawsze jak wchodziłem w gre,to szybko mi wyszukiwało ponad 1000 serwerów,a od wczoraj jak wejde,to ledwo 50...
Dziwne...

mic 24.10.2008 19:38

Potrzebuje jakis dobry program do sprawdzenia czy laptop dziala tak jak ma dzialac, sprawdzic wydajnosc, porownac itd. Co polecacie??

WzT 24.10.2008 19:59

Orientuje się ktoś może jak daleko od dworca w Bochni jest ulica Zielona?

Krzyma 24.10.2008 20:09

Mam pytanie jak aktywować karte Cyfry+ ?? Posiadam dekoder Mediasat.

witorik 24.10.2008 21:14

Dlaczego na koszulkach GKSu Bełchatów jest zaklejone logo adidasa? Orientuje się ktoś?

darotsok73 24.10.2008 22:01

Mam pytanie;
Brat złamał noge w kolanie(jedzie na rechabilitacje daleko poza Krk.)
Potrzebuje PILNIE kupić spodnie dresowe z rozpinaną nogawką NA CAŁEJ DŁUGOŚCI!
Na allegro są ,ale używki plus czas wysyłki a on czasu nie ma, w sklepach typu Dekathlon itp. nie znalazłem a czas nagli. Spodnie raczej wyszły z mody.Może ktoś coś doradzić? będę bardzo wdzięczny!

Kamil_mchw 24.10.2008 22:12

wiecie może gdzie jeszcze są jeszcze jakieś dodatkowe rekrutacje na studia lub jakieś studium?? studiuje już ale tak dochodzę do wniosku że w dzisiejszych czasach jedne studia to za mało ale mam teraz na 3 roku luźny plan więc bez problemu mógłbym coś zacząć. tylko co i gdzie?? prywatne też wchodzą w rachubę

mic 24.10.2008 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez darotsok73 (Post 619156)
Mam pytanie;
Brat złamał noge w kolanie(jedzie na rechabilitacje daleko poza Krk.)
Potrzebuje PILNIE kupić spodnie dresowe z rozpinaną nogawką NA CAŁEJ DŁUGOŚCI!
Na allegro są ,ale używki plus czas wysyłki a on czasu nie ma, w sklepach typu Dekathlon itp. nie znalazłem a czas nagli. Spodnie raczej wyszły z mody.Może ktoś coś doradzić? będę bardzo wdzięczny!

moze sproboj na tandecie, tomexie czy czyms w tym stylu

Karolus 24.10.2008 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil_mchw (Post 619163)
wiecie może gdzie jeszcze są jeszcze jakieś dodatkowe rekrutacje na studia lub jakieś studium?? studiuje już ale tak dochodzę do wniosku że w dzisiejszych czasach jedne studia to za mało ale mam teraz na 3 roku luźny plan więc bez problemu mógłbym coś zacząć. tylko co i gdzie?? prywatne też wchodzą w rachubę

Spróbuj na Polish Open University -> http://www.wsz-pou.edu.pl/
Ostatnio przysyłali mi na maila,że jest jakaś dodatkowa rekrutacja.
Generalnie na wszystkich niepaństwowych uczelniach możesz zacząć studia jeszcze teraz tyle,że musisz uzyskać tzw zgodę rektora

Romy S. 25.10.2008 02:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 619077)
Potrzebuje jakis dobry program do sprawdzenia czy laptop dziala tak jak ma dzialac, sprawdzic wydajnosc, porownac itd. Co polecacie??

Może to:

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...tion+4.60.1500

stąd:

http://rapidshare.com/files/14905048...0___KLUCZ_.rar

pan_premier 25.10.2008 07:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil_mchw (Post 619163)

bez sensu w większosci wypadków

idź sobie na jakąś praktykę lub staż, na pewno więcej się nauczysz jak sobie ją dobrzewybierzesz niz na studiach

ChomikNH 25.10.2008 07:56

Witam mam pytanie , dam radę kupić sam bilet na mecz do Warszawy , transport mam tylko jak z biletem . czekam na odp.

BartTSW 25.10.2008 08:13

Witam , przypuszcza ktos o której jest planowany powrót do Krakowa , ile nas zostawią na stadionie po meczu i ile musimy iść do autokarów ? Prosiłbym o jakieś info z poprzednich lat jak to było , jak coś to priv zeby nie zaśmiecać forum .dzieki z góry

mic 25.10.2008 09:42

@Romy S.

A Everest nie podaje tylko co dokladnie w kompie jest ? Bo glownie chodzi mi o przetestowanie

South 25.10.2008 11:41

http://www.italicus.com.pl/covers/th...6858386100.jpg

posiada ktoś tą książkę ? potrzebuje skan stron 117-118 ,albo w miarę dobre zdjęcie :)
za pomoc odpalę piwo ;)

Arkas 25.10.2008 12:12

Może ktoś polecic jakiś program do blokowania reklam?? / tylko jakiś sprawdzony przez kogoś:)
Tylko jakiś w miare prosty w obsłudze :P

EDIT: thx mic

mic 25.10.2008 13:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkas (Post 619255)
Może ktoś polecic jakiś program do blokowania reklam?? / tylko jakiś sprawdzony przez kogoś:)
Tylko jakiś w miare prosty w obsłudze :P

....... plus (nakladka na firefoxa)

Romy S. 25.10.2008 13:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 619217)
@Romy S.

A Everest nie podaje tylko co dokladnie w kompie jest ? Bo glownie chodzi mi o przetestowanie

Program ma wiele opcji, m. in. benchmarki i testy.

http://www.iv.pl/images/nsi8x5kofgetwky0wvqc_thumb.png

aluszkaa 25.10.2008 13:58

Mam laptopa z Win Vista HP. W ogólw nie moge napisac literki "ć". Za kazdym razem, jak probuje to mi wyskakuje Catalyst kreator. Grzebałam w klawiaturze i językach ale nie mam pojecia gdzie to można ew. zmienic. Z innymi polskimi znakami nie ma problemu.
Proszę o (szybką) pomoc!
Z góry dzieki, pozdrawiam.

TSW Fanatyk 25.10.2008 14:51

Kaspersky Internet Security 8.0.0.357 mam tą wersję ale potrzebuje na 100% działającego klucza/cracka do tej wersji.

Ma ktoś?

Karolus 25.10.2008 14:51

Wejdź w Catalyst kreator i sprawdź opcje jego szybkiego uruchamiania. Wystarczy zmienić literkę

moonga 25.10.2008 14:58

Nie wiedziałam, gdzie to wrzucić więc dam tu :P jeśli mielibyście jakieś artykuły, teksty, reportaże czy własną wiedze o masowych (czy też pojedynczych) morderstwach wyznawców innych wyznań (nie chrześcijanów!), bardzo prosze o informacje o nich! Mam zrobić referat o prześladowaniach innych wyznań na religię, ponieważ mój katecheta uważa, że tylko chrześcijanie są w dzisiejszym świecie prześladowani podając chociażby prykład Sudanu. Chodzi mi o konkretne przykłady (np. dnia tego i tego zginą gdzieś tam żyd z powodu np. noszenia jarmułki, czy muzułmanin, w tym kraju odbyła sie masakra buddystów itp.). Mam to na poniedziałek i naprawde prosze o pomoc w zdobywaniu materiałów :) żeby nie było sama cały czas szukam potrzebnych infrmacji w internecie ale mam ich za mało.

P.S. Sama uważam, że chrześcijanie są w tych czasach bardzo często atakowani itp. ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność.

Kyno 25.10.2008 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WzT (Post 619090)
Orientuje się ktoś może jak daleko od dworca w Bochni jest ulica Zielona?

Sprawdzałem na http://mapy.eholiday.pl/mapa-bochnia...a-bochnia.html
i takiej ulicy w Bochni nie ma.

Tomek_06 25.10.2008 18:07

Duży skaner by się przydał (taki większy format od a4) do bardzo ważnych Wiślackich celów. Jak ktoś ma taki sprzęt albo ma pomysł jak go wykombinować to czekam na privy.

Pozdrawiam

Konrad. 25.10.2008 19:26

Zna ktoś strone gdzie można znaleźć dokładne dane na temat konkretnego samochodu (wymiary, sliniki jakie były montowane i ich szczegóły, itp)?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl