![]() |
hehehe ale wzięli sobie kolejnego wielkiego specjalistę :) więc może dalej będą na czele :D
|
D R A M A T :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((
A było tak wspaniale. Wypada pomajstrować coś przy opisie. |
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!
Naszczescie nazwisko nastepcy kaze optymistycznie patrzec w przyszlosc :) Oby powtorzyl z nimi taka wiosne jak z Jagiellonią :) |
Dramat! Szkoda tak zasłużonego dla krakowskiej piłki trenera :(
To boli chyba mocniej niż wczorajsza porażka na Legii... :P |
Uczcijmy jego pamięć minutą ciszy...
|
kurde, a juz uwierzyłem Januszowi że go nie zwolni :(
Jesteśmy z Toba hej Stefan jesteśmy z Tobą! Może wyślemy mu jakis Order Zasłużonych? |
Płatek mimo wszystko daje nadzieje ze bedzie tak jak teraz czyli tak jak trzeba ;)
|
Właśnie zrozumiałem przesłanie tej mega ambitnej piosenki:
http://daro727.wrzuta.pl/audio/uFe1X...come_to_an_end Stefan, dzięki za wszystko, nigdy o Tobie nie zapomnimy. |
Rumcajs - PAMIĘTAMY!
:((( |
[*] straszne... Porażka z Legią to pikuś w porównaniu z tym... Ból niesamowity :(
STEFFAN, STEFAN, PAMIĘTAMY!!! :-D |
Przyszła mi do głowy pewna myśl.
Zakładając że żaden trener nie wybroni starozakonnych przed spadkiem - po sezonie Filipiak kupuje miejsce w Ekstraklasie od Groclinu Warszawa - jak to się mówi - ciągłość historii must sein :-p |
Janusz.... WHY? . Ależ smutno zaczął się ten tydzień, takiego wybitnego, doktora ,z papierami, serce mi krwawi..,Smutna ta jesień...
|
Kurcze... ten człowiek znał się na rzeczy wiedział jak ustawić Cracovie.... ech... szkoda... NIE ZAPOMNIMY CIĘ STEFAN!.
|
Cios w samo serce.Nie wiem jak mozna to bylo zrobic tak zaluzonemu dla krakowskiego futbolu czlowiekowi.
Normalnie jakby mi ktos z rodziny zmarl. Jak nigdy w zyciu swieczki w necie nie odpalalem , to dla wielkiego Stefana zrobie wyjatek [*] - na zawsze w naszych sercach!. pozostaje 6 debowych i upicie sie na smutno. |
Ech, co tu dodać...
Stefan - trzymaj się!* _____________________________________________ * Byle daleko od nas... |
Cytat:
ale heloł! jakie 4.miejsce w ostatnim sezonie? :| byli na 7.miejscu. Kompleksy wyższości mają jakieś czy co ? :D ofkors bardzo mu dziękują i my dziękujemy - szczególnie za te 10 meczów tego sezonu :) ps. może na którymś z najblizszych meczy zaspiewamy: Stefan Stefan Trzymaj się :D ? |
Cytat:
Bo jak Cupiał źle odczyta nasze poparcie, to potem obudzisz się któregoś dnia, a na "TWSD" nie będzie "Teleranka"... Nie ma sensu kusić losu. |
przepadło, los kusiliśmy na meczu z Piastem, niestety nie podchwycono, a kto wie, moze by został :(
|
Cytat:
|
Ma ktos moze dostep do calego wywiadu z Drzymala, ktory byl we wczorajszym Duzym Formacie ?
Zapomnialem kupic. Na stronie gazety jest tylko zajawka, zapowiada sie interesujaco. |
Czy w tym roku ,beda rozegrane 2 dodatkowe mecze awansem z rundy wiosennej .Taki jest terminarz na wislaportal.pl,tylko troche dziwne bo niby po co ? W 2009 nie ma zadnych MS ani ME ?
|
Tak bedą rozgrywane 2 kolejki rundy wiosennej. A po co? w końcu na przełomie listopada/grudnia można jeszcze spokojnie rozgrywać mecze napewno pogoda bedzie bardziej sprzyjająca niż w lutym czy marcu.
|
Przecież powszechnie wiadomo, że średnia dobowa temperatura w grudniu jest wyższa od lutowej o całe 0,88 stopnia Celsjusza i wynosi -1,71. Tak samo ilość opadów przemawia za grudniem.
Co do Drzymały to: http://www.weszlo.com/news/1579 Żenada. |
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,58...hu_Poznan.html
Mnie rozwalił fragment : Cytat:
|
Nastepna kolejka Ekstraklasy zaczyna sie juz dzisiaj.
Polecam zapowiedz kazdego meczu w dosc nietypowy sposob : http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...straklasy.html |
Śmieszne rzeczy dzieję się w tej naszej piłce. Wygląda na to, że paradoksów doświadczamy na każdej płaszczyźnie:
Kibice zasiadający na trybunach stadionu w Wodzisławiu są nieco zdziwieni, bowiem drużyna Polonii występuje w strojach Odry Wodzisław. Sędzia Jacek Granat nie zezwolił bytomianom na grę w czarnych koszulkach ponieważ te są zbyt podobne do strojów Piasta. |
My tu gadu gadu, a tymczasem Lech przegrywa z Odra po bramce Korzyma,
|
Już prowadzi 2:1...
E: już po meczu.. 3:1.. ;/ Stilic i Lewandowski... |
Cytat:
Poza tym każdy nie debil to wiedział. Sezon o który wspomina dwóch gości pod tekstem. G dostaje w dupsko przez 60% sezonu, a potem magiczny finisz drużyny trenera Białka. Zresztą Wasz ostatni awans do 1 ligi z Baniakiem na ławce został "osiągnięty" tak samo. |
^^ co do tego awansu to akurat byłbym wstrzemięźliwy z ocenami, bo zapewne żadnego meczu nie widziałeś, a oceniasz. To ja Tobie przypomnę, że wtedy Lech przegrał tylko dwa mecze w sezonie (m.in. w końcówce uratował dupę ŁKSowi), wygrał dwukrotnie z Amicą w PP, z Pogonią w PL, swoich rywali lidze deklasował. Mieliśmy wtedy pakę tak silną na 2. ligę, że dziwnym nie jest, że jechalismy wszystkich jak chcieliśmy. Nie przypominam sobie czasu, kiedy Lech miał tak wyraźną przewagę nad resztą drużyn jak wtedy.
3:1, ufff. Choć jak dostaliśmy bramę na 1:0, to serce mi zamarło. Pozytyw, że wreszcie zagraliśmy nieźle. Teraz trzeba trzymać kciuki, żeby Bandrowski i Muraś z grypy się wyleczyli. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl