Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Pytania do moderatorów i bieżące działania! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=214)

crazykaro 23.12.2010 10:28

Proszę o wyczyszczenie tematu bo widze ze i tu sie dyskusja zaczyna

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=1473&page=20

bridgeburner 30.12.2010 14:32

Czy jedzie z nami moderator?
A tak poważnie,błagam, posprzatajcie transferowy
bo mozna poczytac kolejno o
- tym, że i Tele fonika zabiera zyski z transferów
- że Bentleya to sobie może co najwyżej Cupiał kupić do pojeżdżenia
- jeden 14 latek udaje ze nie ma 14 lat
- że wcześniej u nas Holendrów nie było( jakby ktoś o tym nie wiedział)
poza tym stos wyzwisk, skierowań do okulisty oraz tajemna wiedza dotyczaca kwot wczesniejszych transferów itp

fialo 30.12.2010 16:20

Prośba ode mnie - zamknijcie transferowy.

Ciężko opisać co się tam dzieje, takiej napierdalanki na swój klub nie było nigdy.

Szkoda, że wpisał sie w to moderator flamengista, który już zapowiedział, że nie kupi karnetu na przyszła rundę.

Zamknijcie temat, chociaż do końca roku, żeby niektórzy ochłonęli.

wisl@k_TS 30.12.2010 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1026106)
Bedzie w tym roku takie podsumowanie TWSD?

http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6679

??

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1026346)
podbijam, choć z drugiej strony parę tematów już podsumowujących rok jest. Ale ten jest taki wyjątkowy, można by taki założyć :)

Przecież temat już jest od dłuższego czasu...

http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7821

Wpisywać bo kultowy temat, a ilość wpisów porażająca...

WISŁAZWE 30.12.2010 20:11

Ja mam pytanie, ktoś w ogóle sprawdza powstawanie nowych tematów na tym forum ??
temat NOWA Wisła, co zaraz Koniec Wisły, Brożki odchodzą, jak prowadzić Wisłę, kogo kupić, czekać aż założą kolejne tematy.

No bez jaj ale to chyba mała przesada.

edit:

wisl@k_TS mój post z 18.12, temat założony 21 :) ja już typ oddałem :)

o widzę, że ktoś już zareagował.

Manson33 30.12.2010 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 1030076)
Przecież temat już jest od dłuższego czasu...

http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7821

Wpisywać bo kultowy temat, a ilość wpisów porażająca...

Kult tego forum umarł wraz z rozwojem TP S.A. !

wisl@k_TS 30.12.2010 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1030094)

edit:

wisl@k_TS mój post z 18.12, temat założony 21 :) ja już typ oddałem :)

:D

Racja, wyświetliło mi Twoj i Prouda post jako nowe, nieprzeczytane i z automatu pomyślałem, że to z dzisiaj...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Manson33 (Post 1030100)
Kult tego forum umarł wraz z rozwojem TP S.A. !

Co prawda to prawda.

Worcester 05.01.2011 11:00

w temacie "Polityka transferowa.." użytkownik suikoden spamuje linkami, zadziwiająco zawsze takimi samymi..

michu-k 05.01.2011 14:39

Kto nam usunął temat o HaxBall?

vabanq 05.01.2011 15:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-k (Post 1032465)
Kto nam usunął temat o HaxBall?

Po co od razu nowy temat zakladac?

tomo 05.01.2011 22:55

Niech się modzi wpiszą do tematu The White Star Awards 2010, zawsze to więcej głosów. W tym roku trwoga... .

MatMario 06.01.2011 13:12

Na głównej TWSD jak główny temat wisi pan dziurawe ręce, a chyba jednak takie miejsce na dzis bardziej należało by się dla braci Brożków?

mic 08.01.2011 15:13

Prosba o posprzatanie transferowego, bo gorace glowy robia burdel

PODpalacz 08.01.2011 17:16

prośba do moderatorów o usuwanie linków z strony fakt.pl w dziale Polityka transferowa Wisły każda informacji dotycząca Wisły jest wyssana z palca ,a robi nie potrzebny bałagan i zamieszanie w tym dziale

nh79 10.01.2011 14:43

witam.mam taka prosbe, bo mialem tutaj juz kiedys swoje konto, ktore udalo mi sie odnalezc jest to konto pod nickiem n.h. z avatarem Johnego Deepa, screen z Las Vegas Parano, problem mam taki ze email pod ktorym go zakladalem [email protected] juz nie istnieje a ja nie pamietam hasla bo to pare lat temu bylo.czy bylaby mozliwosc powrotu do tamtego konta lub przekierowanie mojego obecnego na tamto konto?pozdrawiam

Elefant 12.01.2011 08:47

Pewnie dostanę bana, ale co tam.

Szanowne Panie i Panowie Redaktorzy TWSD,

Zwracam się z uprzejmą prośbą o zmianę czołowej wiadomości na stronie głównej TWSD. Czy wchodząc na najbardziej poczytny portal kibicowski Wisły muszę od tygodnia oglądać zdjęcie dwóch byłych piłkarzy w dziwacznych koszulkach z nieznanym mi gościem pośrodku? Czy nasz klub już upadł, że nie ma innych tematów ? Czy wzmocnienie jakiego dokonał klub zlokalizowany gdzieś w Azji Mniejszej jest aż tak istotna dla kibiców Wisły Kraków ? Wystarczy, że temat transferowy tonie w oparach absurdu.

Licząc na łagodny wymiar kary pozostaje z wyrazami szacunku

Elefant

PS. Jakby się dało jeszcze zaktualizować dane dotyczące stadionu, to byłoby to z korzyścią dla klubu i strony.

mic 12.01.2011 23:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elefant (Post 1034624)

Zwracam się z uprzejmą prośbą o zmianę czołowej wiadomości na stronie głównej TWSD. Czy wchodząc na najbardziej poczytny portal kibicowski Wisły muszę od tygodnia oglądać zdjęcie dwóch byłych piłkarzy w dziwacznych koszulkach z nieznanym mi gościem pośrodku? Czy nasz klub już upadł, że nie ma innych tematów ? Czy wzmocnienie jakiego dokonał klub zlokalizowany gdzieś w Azji Mniejszej jest aż tak istotna dla kibiców Wisły Kraków ? Wystarczy, że temat transferowy tonie w oparach absurdu.

Elefant

PS. Jakby się dało jeszcze zaktualizować dane dotyczące stadionu, to byłoby to z korzyścią dla klubu i strony.

A wskazesz jakies wazne wydarzenie warte umieszczenia na glownym miejscu glownej strony ?

Elefant 13.01.2011 17:52

To była taka uprzejma prośba, nic więcej.

Kwestia gustu co dla kogo jest najważniejsze. Wybór Eweliny Kobryn na kapitankę koszykarek dla mnie mógł
z powodzeniem zastąpić tamto zdjęcie.

rav 13.01.2011 20:38

W porządku.

Banów za słuszne sugestie nie rozdajemy.

Antystenes 13.01.2011 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elefant (Post 1034624)

Elefant

Przed Brożkami długo wisiał Pawełek:evil: Wtedy dopiero rzygać się chciało:D

ceero 14.01.2011 12:30

za antygermanizm też jest ban czy tylko Żydzi mają specjalne względy?
Nie po.......ilo wam sie coś czasami? To jest forum kibicowskie a nie gazety wyborczej.
Dla wielu osób paragraf aryjski w statucie Wisły dalej obowiązuje i jest częścią historii.
Tolerancja i poprawność polityczna to po drugiej stronie błoń raczej,

I czy moderatorzy na tym forum nie powinni być kibicami Wisły?
Ztcw to pan flamengalista z powodu słabych transferów nie kupi już karnetu na Wisłe. Wiec staje się zwykłym krzykaczem internetowym, ewentualnie co najwyżej sympatykiem a nie kibicem.

zim zum 14.01.2011 12:42

Pan Flamengista zaraz skasuje posta i dostaniesz punkty karne za....przekleństwa. Ja coś takiego miałem, a nie użyłem nawet jednego obraźliwego słowa. To jest gość, któremu pewnie nie idzie w życiu to jako moderator chce się spełnić i pokazać jaki jest świetny.

snyrting 14.01.2011 12:43

Flamenegista napisał, że bany będą za antysemityzm, ksenofobie i rasiszm. Sprawdz sobie w słowniku czy antygermanizm podpada pod jedno z tych określeń.

"Dla wielu obowiązuje" zgodnie z tą logiką dla pozostałych nie obowiązuje. Ja się zaliczam do tej drugiej grupy.

zim zum 14.01.2011 12:44

a czy napisanie tekstu "lepiej żeby ten Żyd u nas nie grał" jest antysemityzmem ?

John1906 14.01.2011 12:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1035418)
a czy napisanie tekstu "lepiej żeby ten Żyd u nas nie grał" jest antysemityzmem ?

Dla mnie nie ;)

Niektórzy chyba za dużo wybiórczej czytają i wszędzie widzą antysemityzm:)

enzo 14.01.2011 12:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ceero (Post 1035409)
Nie po.......ilo wam sie coś czasami? To jest forum kibicowskie a nie gazety wyborczej.
Dla wielu osób paragraf aryjski w statucie Wisły dalej obowiązuje i jest częścią historii.

Ztcw to pan flamengalista z powodu słabych transferów nie kupi już karnetu na Wisłe. Wiec staje się zwykłym krzykaczem internetowym, ewentualnie co najwyżej sympatykiem a nie kibicem.

Równie dobrze moderatorem mógłby być tak na dobrą sprawę kibic Amiki, Legii albo i osoba, która Wisłę ogląda wyłącznie przed telewizorem. Co to ma w ogóle do rzeczy, jakie poglądy wyznaje flamengista? To jest jego prywatna sprawa i ma zarazem pełne prawo do wygłaszania swoich opinii na tej samej zasadzie, jak każdy inny użytkownik. Skoro ponadto flamengista dobrze wywiązuje się ze swojej funkcji moderatora i spełnia założenia administratorów tego portalu - to o co chodzi? Nie kibice go mają chyba rozliczać?

A fakt, że akurat on wlepił (jak sam napisał) dwa bany w temacie transferowym, za przesadzone teksty na temat Meliksona, uważam za działanie absolutnie słuszne. To jest mimo wszystko poczytne forum publiczne - nie mam zresztą zamiaru (zapewne nie tylko ja) czytać w jutrzejszej prasie informacji na temat wiślackiego antysemityzmu, antysyjonizmu, rasizmu i cholera wie, czego jeszcze... Takie i w tej formie wylewane żale naprawdę nie nadają się do publikacji.

P!

bloodraven 14.01.2011 13:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1035418)

Zależy od kontekstu. Akurat tamten wskazywał jednoznacznie, iż lepiej żeby nie grał tylko dlatego że jest Żydem, a nie ze względów obiektywnych, gdyż sportowo jest to bardzo obiecujący zawodnik, a i finansowo jak na umiejętności, które prezentuje i przyciągnięcie na siebie uwagi naszych skautów, nie jest zbyt wymagający.

emjot 14.01.2011 13:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ceero (Post 1035409)

jak słusznie zauważyłeś dla wielu osób co oznacza że nie dla wszystkich
"jest częścią historii" - właśnie historii
nie teraźniejszości

Arkas 15.01.2011 18:08

Gościu robi sobie reklamę strony:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7854
Nowy użytkownik, nowy temat, reklama - SPAM.

jagoda 17.01.2011 14:45

Moje ostatnie pytanie zostało olane, chodziło o brak możliwości logowania się na konto i zacytowałem treść dziwnego komunikatu.

Dlatego apeluję o przywrócenie użytkownika "lucekj" do żywych lub jakąkolwiek odpowiedź w kwestii logowania.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:53.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl