Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

Jaroo1 04.09.2009 19:58

Cytat:

2500 euro spadla na 250 euro.
:O
Rozumiem ze mogło mu zalezec na tym zeby jak najszybciej zaczac grac ale klocic sie o takie grosze!? Zenada. Ok, dla normalnego czlowieka 2 tys Euro to kupa kasy ale dla takiej gwiazdki grajacej w lidze belgijskiej te 2,5 tys Euro to jak dla nas 10 zł wiec klocic sie zeby kare zbijali na 3 złote?!! Porazka jakas

Cytat:

ten sport schodzi na psy
No niestety taka prawda, schodzi na psy oj schodzi, opluc sedziego nie mozna, na stadionie flagi nie mozna wniesc ktora sie nie spodoba obserwatorom czy komus tam, wyzywac tez juz bronia, ale co tam zlamac komus noge to w sumie nic takiego, przeciez sie zrosnie, co z tego ze za kilka miesiecy. Ja pierdziele i to juz nawet nie to ze pilka schodzi na psy, ten swiat schodzi na psy, wszedzie sa takie paradoksalne sytuacjie ze sie zyc odechciewa :((

sandomingo 04.09.2009 19:59

Zwłaszcza ta kara finansowa jest żenująca...250 euro? Tyle to on pewnie płaci za koszulę.
Mogliby ją w ogóle uchylić bo kwota jest komiczna.

Ciekawe jaki byłby wymiar kary gdyby to Wasyl złamał nogę temu czarnuszkowi.
Ale w końcu trzeba pamiętać że to czarnuszek jest u siebie a Wasyl to tylko imigrant z jakiejś Polski.

wisl@k_TS 04.09.2009 20:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 789276)
Ciekawe jaki byłby wymiar kary gdyby to Wasyl złamał nogę temu czarnuszkowi.
Ale w końcu trzeba pamiętać że to czarnuszek jest u siebie a Wasyl to tylko imigrant z jakiejś Polski.

Pewnie Wasyl miałby wtedy sprawę o rasizm :-/

1q2 04.09.2009 20:28

Nie przesadzajmy - koleś(biały) który połamał Eduardo dostał 3 mecze chyba.
Piłka to zajebisty sport, wypaczony niestety przez mafie zwaną fifą czy uefą.A kara 250 ojro...W pale się nie mieści coś takiego.

Illargui 04.09.2009 20:39

Żenadą jest też to, że Witsel w ogóle się odwoływał - mógł już naprawę posypać głowę popiołem i dać sobie spokój - wiadomo, że nie chciał nikomu złamać nogi, ale intrweniując w taki sposób podejmował ryzyko, że tak się stanie, więc robienie z siebie teraz niewiniątka jest naprawdę załamujące :-/

Jaroo1 04.09.2009 21:06

Mam nadzieje ze Belgia awansuje na Euro2012 i los wrzuci nas dojednej grupy- o daj Boze. Wtedy bysmy tymu axelkowi zgotowali powitanie i pozegnanie godne tego jak on sie zachoal i zachowuje- tzn nie mam na mysli jakis małania nog mu hehe tylko po prostu troche gwizdow i brzydkuch slow na tego patalacha :D aaaa moze jeszcze howard weeb by sedziowal ten mecz heheheh :P

Proud 04.09.2009 21:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 789298)
aaaa moze jeszcze howard weeb by sedziowal ten mecz heheheh :P

a On czym zawinił?

tym że podyktował karnego za faul w polu karnym?

często takie rzeczy się puszcza, ale przepisy są jednoznaczne.

jakby w tej sytuacji był Polak faulowany to nikt by Webba nie wyzywał. Troche obiektywizmu.

Zwierze 04.09.2009 21:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 789303)
a
tym że podyktował karnego za faul w polu karnym?

chyba nie o tym samym meczu myślimy mimo wszystko:)

0 22 04.09.2009 21:23

Proud - nie załapałeś. On skrzywidził NASZYCH. Tak samo jak ten Belg skrzywidził NASZEGO. Amputacja nog to minimum. A Weeb powinien wyplacic odszkodowanie kibicom, bo wyrzucil NASZYCH z euro.

Histeria trwaaaa

Proud 04.09.2009 21:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zwierze (Post 789309)
chyba nie o tym samym meczu myślimy mimo wszystko:)

nie chce od nowa tej dyskusji rozpoczynać. Dlatego się wstrzymam od sprecyzowanie meczu, choć to chyba o tym samym myślimy ;)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 789310)
Proud - nie załapałeś. On skrzywidził NASZYCH. Tak samo jak ten Belg skrzywidził NASZEGO. Amputacja nog to minimum. A Weeb powinien wyplacic odszkodowanie kibicom, bo wyrzucil NASZYCH z euro.

Histeria trwaaaa

;)

DJ Hazel 04.09.2009 22:35

Ten cały Witsel to tamtejsza wschodząca gwiazdka więc niema się co dziwić że kara jest tak niska.Jestem pewien że gdyby Wasyl go tak z kosił to dostałby roczną dyskwalifikację.Co zrobić...

zidanemarcin 04.09.2009 23:24

http://www.youtube.com/watch?v=NnXs9...layer_embedded

To chyba popisowe zagranie Witsela . . .

matusz 05.09.2009 10:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zidanemarcin (Post 789343)
http://www.youtube.com/watch?v=NnXs9...layer_embedded

To chyba popisowe zagranie Witsela . . .

I niech mi ktoś k**** powie, że on tego nie zrobił specjalnie. Normalnie nóż się człowiekowi w kieszeni otwiera

mendrek 05.09.2009 16:47

podobno juz jada z irlandczykami
za to co oni zrobili pewnie:)
podobno tylko kolo 800 bo reszta zrezygnowala :D
czytaj wystraszyla sie:)

niech im zgotuja pieklo

co do meczu: inna opcja niz wysokie zwycięstwo nie wchodzi w grę, mam nadzieje ze sa wystarczająco zmotywowani

Skład na mecz z Irlandią Północną:
Artur Boruc - Paweł Golański, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka, Jacek Krzynówek - Jakub Błaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Rafał Murawski, Roger Guerreiro, Ludovic Obraniak - Paweł Brożek.

Krissu 05.09.2009 16:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mendrek (Post 789513)
niech im zgotuja pieklo

A potem oni zgotują piekło rodakom w Belfaście.

Jaroo1 05.09.2009 17:33

taaa, to jest najgorsze, akie odbijanie piłeczki. Nie ma co zgrywac kozaka tylko trzeba z ludzmi zyc w zgodzie, bo tu jkis psychol, chuligan sie wyzyje na jakims Irnaldczyku po to zbey tylko swoje emocje wyladowac a nie dlatego ze bedzie walczyl o jakis nasz honor i o Polske- jak to sobie wielu wmawia hehe
Pozniej taki chuligan dupy nie ruszy z kraju a setki tysiecy Polakow beda w Irlandii zagrozone... Trzeba troche myslec o innych a nie kozaczyc ;/

A ja mam pytanie o Rafała Murawskiego, czy gra w Rubinie czy grzeje lawe, moze ktos wie?

Szary007 05.09.2009 17:39

Artur Boruc, Paweł Golański, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka, Jacek Krzynówek, Jakub Błaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Rafał Murawski, Roger Guerreiro, Ludovic Obraniak i Paweł Brożek

Tym składem nasza reprezentacja wybiegnie dziś na Stadion Śląski w Chorzowie.
Cieszy obecnosc Obraniaka, w świetle doznania urazu stopy.

http://www.sport.pl/pilka/1,65046,70...aganowski.html

Bartosz 05.09.2009 17:58

Martwi obecność Krzynówka na lewej obronie.

mendrek 05.09.2009 18:28

cieszy, ze wreszcie Leo się zdecydował na dobre dac Pawła na szpicę - dobry wybór, a on dzis to potwierdzi

a jak z publicznością?

wszystkie 44 tys biletów sprzedanych?

grzesiek632 05.09.2009 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szary007 (Post 789537)
Artur Boruc, Paweł Golański, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka, Jacek Krzynówek, Jakub Błaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Rafał Murawski, Roger Guerreiro, Ludovic Obraniak i Paweł Brożek

Tym składem nasza reprezentacja wybiegnie dziś na Stadion Śląski w Chorzowie.
Cieszy obecnosc Obraniaka, w świetle doznania urazu stopy.

http://www.sport.pl/pilka/1,65046,70...aganowski.html

Skład w miare dobry... ale..
JA bym dał za Dudke Bosackiego a za Krzynowka Gancarczyka. I nie to ze jestem jakims "idziemy na majstra'' czy z firmy amica ale Ci piłkarze wydaja się byc obecnie w wysokiej formie i mysle ze by to lepiej wyszlo reprezentacji.. no chyba ze trener dyktował to zgraniem. Nie wiem.

Dziwi mnie fakt iz miejsce na ławce ciagle zabiera naprawde w sredniej formie Łobodziński.. Dziwi mnie fakt ze gra taki Roger... wiele rzeczy mnie dziwi w postawie Leo..

Proud 05.09.2009 18:45

dla mnie Bosacki słabo grał ostatnio. Co do Gancarczyka się zgodzę.

mam nadzieję że Paweł dziś huknie bramke :)

myśle że ogramy Irlandczyków skrzydłami :) Kuba powinien ich ładnie mieszać, no to samo licze ze strony Obraniaka.

mendrek 05.09.2009 18:57

co do Kuby, to jest on o klasę wyżej od całej naszej reprezentacji

JacaTS 05.09.2009 19:03

A mnie martwi troche chyba zachowawcze wyjscie podstawowej jedenastki na mecz z Irolami. Granie z jednym napastnikiem i to jeszcze nomen omen filigramowym Brozkiem i cofnietym Obraniakiem na takich drwali jacy przyjada to chyba nie jest specjalnie dobry pomysl. No nic, miejmy nadzieje, ze Benhauer wie co robi.

Poki co sciskamy kciuki.

tylko_na_kilka_dni 05.09.2009 19:16

Brozek filigranowy? bez przesady.

Jaroo1 05.09.2009 19:31

Ale piekło podczas hymnu Irlandczykow. Wlasnie poczulem sile i magie tego stadionu, na nim po prostu mordujemy rywala, stawiamy w oslupienie i dzieki temu mozemy ograc na nim Czechow czy Portugalczykow, szkoda ze juz niedlugo to nie bedzie stadion narodowy :((

W.S 05.09.2009 19:33

Piękny obraz! Brawo TVP! :)

Maciuś 05.09.2009 19:51

I znowu męczarnie grajac 4-5-1, eh.

emjot 05.09.2009 20:01

na stojąco
bez przyśpieszenia
biegania
i gry na jeden kontakt można ograć San Marino, ewentualnie Wyspy Owcze
tyle w temacie

ToTylkoJa 05.09.2009 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 789577)
Ale piekło podczas hymnu Irlandczykow. Wlasnie poczulem sile i magie tego stadionu, na nim po prostu mordujemy rywala, stawiamy w oslupienie i dzieki temu mozemy ograc na nim Czechow czy Portugalczykow, szkoda ze juz niedlugo to nie bedzie stadion narodowy :((

a nie sądzisz, że to ludzie tworzą atmosferę, a nie obiekt?

tommiyacht 05.09.2009 20:06

takiego goscia jak gra u nich na szpicy nam potrzeba. fakt ze duet Dudka/Zewłakow nie powala

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:55.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl