![]() |
Cytat:
numer tego dowodu wpiszesz na bilet, jak go kupisz w Sosnowcu, i wtedy wszystko gra. |
Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą mecz Wisły z Liverpoolem został odwołany decyzją Rafy Beniteza:/
|
Cytat:
|
Nie ma za co ;) Pozdro dla Chicagowskiego oddziału Wisły:))
|
My płacimy za transport 20zł a żydki 5zł, ciekawe na co/do kogo idzie pozostałe 15...
|
Jak to dla kogo, dla SKWK!
|
Nie nudzi Wam się bando płaczków najeżdżanie na SKWK? A może zadalibyście pytanie kto ich dofinansowuje, a nie dla kogo idzie kasa od nas. O ile wiem klub im dopłaca do transportu. Nam nie. Jeszcze jakieś pytania macie?
|
To w takim razie żydkom kto dopłaca tyle? Comarch, PZPN, Grrzegorz 'Szczerze mówiąc' Lato?
|
Cytat:
|
a na zdrowy rozsądek widziałeś kiedyś żeby pociąg do Sosnowca kosztował 5 zł ? już nie mowie nawet o specjalu
po prostu w****ia mnie ciągłe napierdalanie na SKWK jacy są tacy są ale bez przesady |
Cytat:
|
witam , chcialbym wejsc na mecz Slask - Legia z kumplem bo akurat bedziemy na spotkaniu we Wroclawiu wiec pytanie czy sa jeszcze bilety , czy jeszcze cos kupie? nie mylic ze jestem z Krakowa i musze wejsc i to jeszcze na krzywy ryj . Bardzo prosze o info.
|
Wie ktos, od kiedy rusza sprzedaz biletów na Polonie Bytom??
|
Nie wiecie jak z biletami w kasach Lechii?
|
Jak są to już napewno nie kupisz, jutro nie sprzedają a dziś juz kasy zamknięte
|
elo.
kiupie bilet na mecz z polonia bytom pod stadionem w Sosnowcu? |
Cytat:
|
w jaki sposób można kupić bilet w Sosnowcu??
|
Stan na godzinę 11:00 +/- 1000 sprzedanych biletów czyli wszystko wraca do "normy" :/
|
W jakich godzinach jutro sprzedają bilety? Tak jak normalnie czy w sobote krócej?
// Dzięki DoggTS:) |
Cytat:
numer do Wiślackiego Świata - 012 623 95 95. |
czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć na pytanie czy w niedziele będzie możliwość kupienia biletu w pociągu w drodze do Sosnowca? Niestety tym razem nie mam żadnej możliwości zakupienia biletu wcześniej ponieważ będę w Krakowie dopiero w niedzielę.
pozdrawiam i dziękuję za ewentualną odpowiedź i do zobaczenia w pociągu (mam nadzieję) :) |
Cytat:
|
A na derby bilety zejdą pewnie w 1 dzień, ale ważne że w końcu będą wszyscy ci co powinni :) pamiętam sezon na którym byłem na wszystkich meczach oprócz Derbów i Legii bo się zlecieli kibice sukcesu :| a teraz pierwszeństwo na takie mecze będą mieli stali wyjazdowicze.
|
Jak to jest z tymi "ESKOWYMI" biletami? Kumpel nabył taki bilet, który de facto upoważnia go do wejścia na trybunę krytą, a jak wiadomo fajnie gdyby mógł z nami wejść. Na nieuwagę mundurowych nie ma co liczyć gdyż bilety na krytą są niebieskie...
|
siema, mam pytanie.kupie jutro bilet na Polonie przed kasami?kupowałem zawsze w krk ale tym razem się spóźniłem i nie wiem czy mam jechac w ciemno czy nie...
|
Cytat:
|
Cytat:
Stali wyjadowicze też, ale takich nie ma za dużo ;) |
Problem POMOCY!!
Witam jadę dzisiaj na mecz Wisły Kraków z Sosnowcem o której jest zbiurka na dworcu głównym i o której rusza pociąg Wiślacki do Sosnowca i mam pytanie i o ktorej będzie pociąg w sosnowcu do powrotu Krakowa proszę o jak najszybszA odpowiedz proszę :(
|
Niewiem własnie z którego wyruszamy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl