![]() |
Na oficjalnym koncie Wisly na facebooku jest filmik z próby odegrania hymnu + ta piłka na środku. Wie ktoś może kim są osoby które tą piłkę trzymają??
|
Pewnie pracownicy, albo zawodnicy młodej Wisły.
|
A ma ktoś pewne info?
|
Będę miał robione prywatnie USG nogi (?) i nie mam bladego pojęcia ile muszę od rodziców wziąć pieniędzy na to... Jest w stanie mi ktoś podać przybliżoną kwotę? Może już ktoś robił w TLKMed na Cystersów?
|
http://www.polskatv.eu/musicvideo.php?vid=f1fcbd7c3 powie mi ktoś czy ten Polsat idzie na żywo? Wystarczy włączyć link i telewizor.
Pilne! Dziękówa z góry. PS. Zapowiedź meczu Wisły i reklama sponsora Lm też powodują ciary. |
Tak, na pewno to samo ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
znanego już z piątej edycji dzieła: http://bi.gazeta.pl/im/2/9428/z94283...a-Pawla-II.jpg |
da się za darmo (w ramach nfz) iść do lekarza medycyny sportowej (mam skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu) ?? - potrzebuję zaświadczenie o braku przeciwwskazań do uprawiania LA.
|
gdzie jest jakis otwarty odkryty basen w krakowie ???
|
Cytat:
|
Mozna kupić w tym sklepiku w Strefie badz w budkach pzred stadionem opaske Wierność ?
|
Właśnie chyba już ich nie ma, bo w sobotę szukałem w Fanatyku,stoiskach na polu,i strefie oraz WŚ i nie było.
|
Cytat:
Lepiej isc prywatnie,wizyta kosztuje srednio 50 zl. |
Pytanie odnośnie naszych stadionowych telebimów. Na innych ligowych stadionach podczas meczu na telebimach wyświetlana jest transmisja meczu (Legia, Lechia), u nas jedynie wynik. Czy to się zmieni w przyszłości? Po to wydawano grube miliony aby oglądać jedynie aktualny czas i wynik meczu?
|
Cytat:
juniorzy młodsi , pewne info. |
Prowadzi ktoś z Was bloga w serwisie google na blogger.com bo mam kilka pytań odnośnie konfiguracji ?
Chodzi o to jak piszę notki i oznaczam je tagami np. Wisła(3 posty), Legia(4posty) itp. aby Tagi stworzyły rozwijalne menu po prawej stronie i po wybraniu np tagu Wisła ukazywał się w blogu Spis postów tzw samych tytułów a nie całych postów. Jak ktoś kumaty to proszę na PW. |
1. Jak dojadę autobusem/tramwajem z dworca pks na Reymonta?
2. Jak z Reymonta dojadę na ul. Jana Pawła II ? 3. Czy u Was są bilety czasowe, czy może zwykłe i czy na autobus/tramwaj pojadę na tym samym bilecie? Z góry dzięki za odp. :) |
Cytat:
ad.1 -> tramwaj numer 15. 6 przystanków i jesteś pod stadionem ad.2 -> www.jakdojade.pl ad.3 -> tak, są czasowe. tutaj masz rodzaje i cennik : http://mpk.krakow.pl/pl/bilety2/cenn...owych04082011/ |
1. Wychodzisz głównym wejściem z dworca i lekko po lewo masz przystanek "Dworzec Główny" - wsiadaj do 15.
2. Zależy w które miejsce, ale też 15. 3. Są 15, 30 (bilet hybrydowy albo 30 min albo jedna linia do końca), godzinne. Są te same. I wg to http://jakdojade.pl/ |
Mam pytanko kupiłem przedmiot na allegro i od momentu wpłaty minęło 11 dni roboczych a przesyłki nie widać ... sprzedający nie odpowiada na meile telefonu nie odbiera . Można coś zrobić oprócz wystawiania negatywa ? Może ktoś bym w podobnej sytuacji ,proszę o pomoc .
|
Cytat:
|
Pracuje ktoś w C+ ? Ew. montuje anteny satelitarne lub siedzi w temacie? Miałbym pytanie, może być PW. Z góry dzięki.
|
Nie działa mi dźwięk na kompie w pracy. Głośniczki fizycznie działaja a dzwieku nie ma. Pewnie wyparowały mu jakies sterowniki ... mógłby ktoś poratowąc jakąś "paczką"?
|
Czy jest mozliwosc aby do sklepu sciagli mi produkt który chce kupic ?
Chodzi mi o sklep mix elektronix :) Dzięki LuKaS TSW. |
MA ktoś konto na gspay.com ?
|
Cytat:
|
Taka sprawa. Pilismy Piwo z kolegami na ławce pod pewnym blokiem. Dostalismy cynk że idą pieski. Podeszli do nas i mówia że słyszeli jak chowamy puszki do kosza. Wylegitymowali nas, spytali czy pilismy. i po oddaniu dowodów powiedzieli że na drugi dzien mamy sie zgłosić na komede żeby wymierzyc nam karę. Czy ktos miał cos takiego, i jak wygląda to prawnie. czy moga wypisać mandat na drugi dzień i jakie moga byc konsekwencje jeśli bysmy sie nie stawili.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl