![]() |
Smuga, czyżbyś zaprzeczał, że projekt opodatkowania wspólnych przejazdów jest idiotyczny i antyobywatelski?
|
Jak to mówią głupich nie sieją.
Czekam na kolejne pomysły przedwyborcze pisowskich intelektualistów, którzy do planów podatków dla najbogaszych, opodatkowania banków i supermarketów dołożą jeszcze podatek pogłowny. Najlepiej niech opodatkują tych co nie czytają bzdur u Karnowskich i Sakiewicza zaniżając wpływy SKOK-om i Fundacji Solidarność :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
To jeśli nie popierasz to czemu głupkowato wtryniasz tutaj wątki Korwina i IVRP?
Głupota która wychodzi z PiS jest głupotą i nie ma co bagatelizować kolejnego chorego pomysłu wychodzącego z tej części sceny politycznej. |
A Wy Sołtysie nie lękajcie się! Wasi PSL-owcy (bardziej pasuje ZSL-owscy) inteligenci zadbają o to, żeby Jarubas wszedł do II tury. Kto wie może jak ruskie serwery dadzą o sobie znać, to on właśnie stanie się nowym lokatorem Belwederu. :D
|
Nie wiem co to Wy, albo ZSL-owcy, gdyż ja na Jarubasa nie miałem nigdy zamiaru głosować, więc znowu masz jakieś złe namiary z centrali na Nowogrodzkiej :D
|
Sołtysie! Marne macie, to info z centrali przy ulicy Pięknej, bo z Nowogrodzką mam wspólnego tyle, co piłkarze Wisły z baletem. ;)
|
Trochę z Nowogrodzką masz wspólnego, bo wielbisz kaczorów niczym jeden z aparatyczków, a także kilku trolli na tym forum :D
PS. Co jest niby na Pięknej, bo nie licząc mieszkania mojej byłej to nie mam tam żadnych zajomości ;) |
Zarówno Dominika „Kaczora” Kaczmarka, jak i Kazimierza Kaczora nigdy jakoś specjalnie nie ceniłem, więc pudło Sołtysie. :P Wielbię, to tylko Boga, bo jestem katolikiem. ;) Aparatczyk na tym forum? A któż, to taki? Mi jest znany tylko jeden, ale palcem wskazywać nie chcę, bo wszyscy doskonale wiedzą o kogo chodzi. :D
|
Dobra Smuga idź już na mecz... najpierw mówisz że idiotyczny pomysł, potem próbujesz udowodnić sprzeczność, że IV RP jest fajna która zakłada właśnie takie podnoszenie podatków, a potem zarzucasz Korwinowi sprzeczność której z logicznego punktu widzenia i tak w tym zdaniu zacytowanym nie ma ;(
Idź na mecz napij się piwka pogadamy po meczu :) |
Cytat:
|
Cytat:
palikot po co z Incognito przytaczasz jakieś bzdury anonimowego Pisowca , nakręcasz tylko warszawiaczka , nie szkoda czasu na bzdety ? " Smuga celnie "Aparatczyk na tym forum ? Mi jest znany tylko jeden, ale palcem wskazywać nie chcę, bo wszyscy doskonale wiedzą o kogo chodzi" on nawet nie jest aparatczykiem , to jak sam pisał wydymany przez Pis i osobiście przez Sasina w wyborach radnych ciul wie kto ? urbanoplatfus?, zeteseelowiec?, komuch ? zawsze z wiatrem , dla każdego coś miłego |
Cytat:
Zrobiłeś wtopę, gdyż zamiast przyznać od razu, że jakiś poseł z PiS wymyślił sobie irracjonalny i chory sposób na opodatkowanie uznawanej przez niego tzw. "szarej strefy" to zacząłeś kluczyć na temat, a to Korwina, a to IV RP i nie potrzebnie w to brniesz. |
|
|
Cytat:
Na jakiej podstawie twierdzisz, że powinienem się „całkiem nieźle odnajdywać w aparatczykach”? Ani ja takich zdolności nie mam, bo jestem zwykłym szarym człowieczkiem ani mi, to nigdy do głowy nie przyszło. A wracając do moich rzekomych powiązań z centralą na Nowogrodzkiej, to są one tak duże, że na ponad 130 posłów zasiadających w klubie PiS nie znam osobiście ani jednego. W Komitecie Politycznym też mnie zupełnie nie kojarzą. Jedyny bardziej znany polityk (chociaż nie wiem, czy wypada go jeszcze tak nazywać), którego miałem okazję poznać, to prof. Szeremietiew. Znam go jeszcze z czasów AWS-u i ministrowania w rządzie Buzka. Ostatni raz rozmawialiśmy wieki temu, a temat naszej dyskusji nawet nie dotyczył bieżącej polityki tylko Bumaru i sytuacji w polskim przemyśle zbrojeniowym. Na szczeblu lokalnym znam jednego z samorządowych baronów SLD, ale to bardziej powiązania rodzinne (jest moim dalekim krewnym) o tym decydują niżeli te polityczne. ;) Miałem też styczność z kilkoma byłymi OKP-owcami i ROP-owcami, którzy kupę lat pozostają poza głównym nurtem polityki. No i mam kilku znajomych sprzed lat porozsiewanych obecnie po różnych kanapach politycznych. Jako, że blisko mi do kręgów przykościelnych, to nieraz od znajomych księży dowiaduję się ciekawych rzeczy, które się w samorządach dzieją. W polskich diecezjach poczta pantoflowa działa naprawdę sprawnie i wiele ciekawych spraw, o których w telewizji nie mówią można wyłapać. ;) I na tym te moje „znajomości” się kończą. :P |
Cytat:
|
https://www.youtube.com/watch?v=WBUs5rR9toY
Link od kornda. Na czele chorągwie monarchy, a w 2:26 nie tyle słychać strzały, co... :0 |
Cytat:
ha, ha bulu mówi "zwyciężymy" a tłum w....j :lol: |
Cytat:
Szkoda, że Smudy nie dopuścili do mikrofonu, żeby wytłumaczył dlaczego popiera gajowego. |
|
Joanna Lichocka o kampani żyrandola http://www.radiownet.pl/szukaj?tag=p...-komorowskiego
|
Posłowie Rzeczypospolitej pracują na 2 etaty!
A potem się dziwimy że mamy jak mamy ;) |
Cytat:
|
Gwiaździsty też komentować nie chce swojego guru, który uważa tego sowieckiego sekretarza Gierka za patriotę :D
Właśnie jego stosunek do takich postaci pokazuje jaka to "opozycja" i stawia go w jednym szeregu z SLD, PO, TR, i KORWiNem! :lol: Oooo chyba kampania się zaczęła... wyjechali znowu ze Smoleńskiem! Gdzie Macierewicz? :D |
Cytat:
|
to znaczy jakie poglądy? Że Jaruzelski mógł coś hipotetycznie zrobić i zmienić tym samym bieg historii a tego nie zrobił? :)
Przecież to jest oczywiste. Tak samo, że Jarosław Kaczyński z Antonim mogli zlustrować wszystkich agentów a tego nie zrobili... |
Cytat:
|
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Przyznasz, że kłamałeś z "lokalnym działaczem"? Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Odnośnie tego posła to nie wiedziałęm, ze to poseł, bo to jakaś mało znana postać i trzeba też znać skalę. Poseł jest jednym z ponad czterystu a szef partii jest number one. |
Jemu ucieklo a wy z PiSu widze dodajecie od siebie. Gdzie w tej wypowiedzi jest napisane, ze Jaruzelski byl polskim patriota?
|
Cytat:
|
Wiem co to kontekst ale nie widze tutaj zaleznosci. Dziwne, ze tylko PiSowcy widza. Cos ze mna nie tak czy z wami?
W wypowiedzi Kaczynskiego o Gierku zapewne kontekstu juz nie ma? |
Cytat:
Co do Gierka i porównania go do Jaruzelskiego. Poczytaj moze cos oprócz bulwarówek lub tabloidów. Chcesz porównywać sowieckiego generała, który zanim wprowadził w imieniu Moskwy stan wojenny w Polsce, utopił we krwi Wybrzeże w 1970 r. Są chyba jakieś granice pier....nia ? |
Cytat:
|
Gwiazdzisty nie wiem jak was tam ucza w PiSie. Dla mnie nazwisko Jaruzelski kojarzy sie raczej z byciem ruskim patriota a nie polskim. Tymbardziej jak sie zaznajomi z jego biografia od czasow wstapienia do LWP. Takze dalej nie rozumiem twojego kontekstu a raczej nie twojego tylko partyjnego bo czytajac twoje wpisy z calym szacunkiem ale ty samodzielnie raczej nie myslisz.
Co do Gierka. Nie chodzi mi o zadne dziecinne porownania. Chodzi o kontekst :). Gierek byl komuchem? Byl. Kaczynski go chwali? Chwali. Dobry komuch? Czy jak wam teraz w partii nakazuja? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl