![]() |
Polecacie jakiś dobry podręcznik do języka angielskiego, dla średnio-zaawansowanych? Bo dawno tego języka nie używałem, więc coś takiego chciałbym na początek. Dzięki:-)
|
Miał ktoś może te spodnie?
http://www.militaria.pl/helikon/spod...22.xml?cat=198 Zastanawiam się nad kupnem, ale mnie intrygują komentarze. Z jednej strony zachwalające produkt, z drugiej strony narzekanie. I nie wiem czy ci zachwalający to nie są przypadkiem pracownicy "militariów" ;) A może polecicie w Krakowie jakieś fajne bojówki z wzorem UCP z innej firmy? |
Widziałem dziś autobus z cypryjską rejestracja pod hotelem Novotel, czy może ktoś potwierdzić że tam zatrzymała się drużyna Apoelu?
|
Cytat:
Cytat:
|
" W związku z planowanym na środę, 17 sierpnia, strajkiem generalnym Przewozów Regionalnych, uprzedzamy kibiców przyjezdnych, aby rozejrzeli się za alternatywnymi środkami transportu na mecz Wisły z APOEL-em. "
Jasna sprawa - ale powiedzcie mi proszę, Przewozy Regionalne - to pociągi typu Regio czy Inter Regio tak ? TLK ( Inter City ) nie strajkują tak ? I protest wiadomo ile ma trwać ? Tj. całą środę czy parę godzin tylko ? Bo potem nie wiem czy wrócę z Krakowa pociągiem do siebie do Mysłowic. Dzięki za odpowiedzi ! |
Cytat:
TLK (Tanie Linie Kolejowe), EIC (Euro InterCity), ICE (InterCity Express) - to należy do InterCity. Generalnie do Mysłowic jeżdzą tylko Regio, InterRegio oraz TLK. EIC i ICE to głównie do Warszawy podążają. Planując na stronie PKP unikaj tych przekreślonych na czerwono: http://img64.imageshack.us/img64/4378/pkpj.png A tutaj przy wyborze możesz odznaczyć tylko to ostatnie, w przedostatnim znajduje się InterRegio, ale też tam jest TLK: http://img703.imageshack.us/img703/258/pkp2.png |
No dobra, ale pewnie tymi samymi torami jeździ wszystko, więc jak staną Przewozy Regionalne, to InterCity też jest w czarnej dupie prawda ?
I ostatnie pytanie , na stronie www.e-podroznik.pl jak wybiorę pks do siebie, to nie ma info o zniżkach w pks-ach. Nie wiem, nigdy nie jechałem pks-em. Stąd pytanei czy, W PKS SĄ ZNIŻKI STUDENCKIE / DLA OSÓB DO 24 roku życia etc ? |
Cytat:
Co do PKSów to tam chyba w ogóle nie ma zniżek. |
Gdzie kupie tusze, tzn 'atrament' do uzupelnienia (wlania) do drukarki canon mp250? Na allegro brak ofert z Krakowa, a koszt przesylki to polowa wartosci zakupu.
|
Zależy gdzie jedziesz. Mam wrażenie, że zniżka w PKS przysługuje tylko wtedy kiedy poruszasz się na całej trasie, takiej jaka jest w rozkładzie. Tak zaobserwowałem po swoich powrotach z meczów - jeżeli wysiadasz gdzieś "po drodze", zniżka Ci raczej nie przysługuje. Przynajmniej mnie nigdy ;)
|
Cytat:
Trochę to bez sensu moim zdaniem, że tylko ten co jedzie przez całą Polskę to ma zniżkę. No ale dzięki za odpowiedzi, ale jeszcze walne na czerwono żeby ktoś inny mi odpisał: CZY W PKS-ach SĄ ZNIŻKI ? TJ. DLA STUDENTÓW / UCZNIÓW / OSÓB EDUKUJĄCYCH SIĘ ITD ? |
Cytat:
Z tym, że tak jak mówię - nie ma obaw, że ruch pociągów będzie wstrzymany, nie będą jedynie jeździły pociągi Regio i InterRegio, a bilety z nich są respektowane w każdym pociągu TLK - bo tylko TLK zatrzymuje się oprócz Regio/IR w Myślenicach. . |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, jest coś takiego jak transmisja SMS z meczu z Apoelem? Jestem w beznadziejnym położeniu jeśli chodzi o obejrzenie tego meczu. Ni to na stadionie, ni to w TV, ni to w internecie, a nie przeżyje tych paru godzin nie znając wyniku. Z tego co pamiętam to były takie transmisje kiedyś.
|
Panowie, wielkie dzięki za starania - widzę, że rozumiecie że będę na R22, transport do Krk będzie, ale z powrotem ciężko trochę.
Dziękuje Ci pająku ;-) za regulamin, ale to co jedzie w moje okolice, to albo PKS Tour jakiś z Przemyśla do Jelenie Góry, albo Polbus czy PKS w Krośnie ;D Ale dzięki i tak ! |
Cytat:
|
Cytat:
Nie jest tak źle ;). Cena normalnego biletu do Mysłowic to 20,50. |
Cytat:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...y-pilka-nozna/ po lewej stronie masz RELACJĘ LIVE - poczekaj do środy, może pojawi się tam relacja z meczu Wisły. |
Czy jest jakas dzialajaca strona internetowa z oferta "Fanatyka"?
|
ktoś wcześniej już pytał. strona obecnie jest w przebudowie. tutaj macie link do sklepu na allegro:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=20457128 |
Pilna sprawa. Potrzebuję wysłać list do Chorwacji kurierem. Jaki polecacie żeby jak najszybciej dotarł? I żeby nie był jakiś strasznie drogi.
|
Poleci ktoś boombox do 200 zł? Najlepiej jakiś mniejszy.
|
Cytat:
|
Jest jakaś zniżka dla uczniów na przejazdy PKSem? I jak jest to jak duża?
|
W jakim hotelu przebywają zawsze nasi piłkarze przed meczami?
|
rafil- zależy od PKS nie ma czegoś odgórnie narzuconego. musisz znaleźć w regulaminie konkretnych PKSów
SiD- a po co mają w hotelu nocować albo przebywać? w domach mieszkają :) |
Zawsze pod stadion przyjeżdżają przecież w jednym autobusie, więc wnioskuję że jakiś hotel muszą mieć..
|
Zepsuł mi się kabel od telefonu do kompa, więc chciałem przesłać sobie poprzez bluetooth. Mam jakiś stary modem (?) bluetooth do podłączania do kompa i zainstalował się bez problemu. Problem w tym, że z komputera mogę sobie wysłać na telefon, ale już z telefonu na kompa nie idzie (telefon nie widzi kompa)...
Windows sam wyszukiwał potrzebne sterowniki, ale nie znalazł... Wie ktoś co można zrobić żeby hulało ?? |
Może ktoś mi przesłać tapetę, którą zrobił pewien użytkownik? Była to tapeta stadionu Wisły z jakimiś dodatkami z Ligi Mistrzów.
Dzięki. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl