![]() |
Głowa wczoraj o graniu w następnym sezonie: po meczu z Koroną zastanawiam się czy grać dalej i nie przeszkadzać drużynie
|
Nie dorabiajcie spiskowych teorii, serio. Dwa, to nie tylko Wolski obniżył loty w ostatnich meczach, ale cała drużyna. Automatycznie gra się wtedy trudniej.
Jak ktoś słusznie zauważył chłopak walczy o piłkarskie życie. Nie wiem jak pokrętnie musiałoby być jego rozumowanie, aby w takiej sytuacji specjalnie chcieć grać słabo, jakaś kpina. Jak będzie grał słabo to, wracając na zachód wróci do punktu wyjścia, Legia go oleje, Wisła go oleje, Nawałka go oleje. Nic się nie zmienia, wszystkie siły powinny być rzucone na pokład, aby go wykupić. Psyche, przygotowanie fizyczne - to spokojnie Wdowczyk u niego ogarnie podczas przygotowań, a umiejętności i technikę, których wyszkolić się w tym wieku już nie da, on ma. |
Cywka i te jego strzały z dystansu, od dawna o tym piszę. Ten strzał w 2 połowie to jest .. dramat.
|
Przecież to był typowy strzał, żeby nie było kontry, nieprzygotowany.
Nie pisz bzdur... |
To tylko jeden mecz, ale wydaje mi się że Cywka jest pewniejszy na lewą obronę niż Sadlok - popełnia od niego mniej błędów. Sadlok taki bardziej roztrzepany jest
|
A propos Wolskiego przypomniała mi się sytuacja z Takesure Chinyamą. Jak wiadomo zaczynał karierę w Polsce w Groclinie gdzie grał świetnie. Najpierw został wypożyczony przez jego klub z Zimbabwe z opcją pierwokupu. Po udanym sezonie Groclin chciał wykupić piłkarza, ale ten nagle miał poważne problemy sercowe. Dzymała nie chciał ryzykować i odpuścił. Kilka tygodni później Chinyama zupełnie zdrowy podpisał kontrakt z legijną szmatą. Prawdopodobnie intrygę ukartował menadżer Chinyamy wraz legią. A Groclin i Dżymała zostali zrobieni na szaro.
W przypadku gdzie w grę wchodzi legia i pieniądze nie zdziwił bym się gdyby nagłe załamanie formy Wolskiego nie tylko wynikało z dłuższej przerwy w grze... * (od czasu Cierzniaka i wyruchaniu nas przez legie nie pisze nazwy tego klubu z dużej litery jak nazwę parchów.) |
Guerrier jedzie na Copa America (3-26 czerwca).
|
Cytat:
Tak ze gdzie w tle jest legia tam śmierdzi machlojami koralika... Cytat:
|
Wywiad z Wolskim
http://weszlo.com/2016/05/14/slyszal...ja-taki-dobry/ |
Gdybyśmy w zimie nie kupowali Brleka to byłaby kasa na Wolskiego...no ale kto mógł wiedzieć ,że Petar nie wypali.
|
Cytat:
Daj mu spokojnie popracować i wtedy będziemy oceniac... |
Cytat:
a co do Wolskiego gdy się słyszy ze Wisła chce negocjować...coś co wynegocjowali pol roku temu to tylko jedno znaczy. |
Cytat:
Ale caly czas licze ze chłopak się odnajdzie... |
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...o-si-paka.html
wiem, że to już miesiąc, ale nie widziałem tego wcześniej, a chłopak ciekawie mówi. Kwestia, na ile to są jego słowa. |
|
Ciekawa sprawa. Zastanawiam się, co chłopak postanowi, bo jego mama jest Polką, ojciec Irakijczykiem... W tej drugiej reprezentacji miałby dużo większe szanse na grę, tym bardziej, że już teraz widzą w nim następcę obecnego bramkarza Iraku.
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...raku,10021016/ |
Interesująca wiadomość, jak damy mu pograć w pierwszej 11 + dojdzie fakt, że będzie reprezentantem kraju to można będzie przytulić za niego konkretną kasencję.
|
Ja jebie, Chorążke posłali na testy do Manchesteru od razu każdy chciał, żeby grał w pierwszej 11.
No to teraz kolej na araba... |
Bramkarze Iraku ostatnio powoływani do kadry to Jalal Hassan Hachim (klub: Al-Shorta SC, łączna wartość rynkowa klubu: 2,35 mln euro) oraz Fahad TAlib (klub: Al Quwa Al Jawiya, łączna wartość rynkowa klubu: 1,33 mln euro). Dla porównania wartość Wisły - 9,23 miliona, czyli jak sześć takich klubików łącznie. Myślę, że powołują go w ciemno nie wiedząc nawet jak gra, tylko bo gra w dobrym klubie.
|
Wie ktoś może czy przytulimy jakiś hajs od CONCACAF/CONMEBOL/FIFA za dzikie pląsy dzikiego na Copa America ? Nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat, a skoro UEFA płaci...
|
Wisla nie- pewnie jakis komornik albo inny podmiot
|
Widze, ze koledze, chyba w chalpie kable sie popalily.
|
Cytat:
|
|
|
Cytat:
|
No nieźle, wyskok jak kangur
|
Cytat:
|
W poniedziałek Boban Jovic wszedł na boisko w 85minucie towarzyskiego meczu ze Szwedami (0:0).
|
Witalij Bałaszow i Rafael Crivellaro wylądowali w rezerwach
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl