![]() |
No nareszcie koniec czekania i myślenia . Rios jest w Wisełce . A jednak słowa maciOsa sie sprawdzily . Bedzie pożytek z tego Riosa .
|
Super że jest Rios, mam nadzieję że wypali i zostanie z nami na dłużej.
A co mi się bardziej podoba to że będziemy mieli dwóch nowych przebojowych ofensywnych zawodników. Chodzi mi o Paljicia i Riosa. Wiem że po filimikach nie ma co oceniać przydatności Dragana ale jednego nie może mu odmówić: robi dużo wiatru, ma szybkość i niezłą technikę....Powinni być wzmocnieniami. Teraz zeby to okienko było całkiem udane to środkowy obrońca i jakiś pomocnik....wtedy powiem: Super, wzmocniliśmy sie..... |
No ale nie może zagrać w III rundzie.Maatko oni w ogóle nie myślą??
|
Świetna informacja z Riosem. Jeśli uda się jeszcze Chaveza i Wilka zaklepać to będzie najlepsze okienko transferowe od lat.
|
Wilk też w Wisle :P no wreszcie
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23538 |
Wilk w wisle ? skad takie info ?
|
Bardzo dobrze ze w koncu dogadali Riosa. Mam nadzieje,że bedzie naszą przyszłą gwiazdą. Teraz czekamy na obronce, i zobaczymy co z Wilkiem.... Będzie dobrze coś czuje ;)
|
Cytat:
|
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...KA13/953890477
Według tego portalu Wilk przejdzie do Wisły. Info sprzed pół godziny |
Cytat:
|
90minut.pl także pisało, że Wilk dzisiaj może być w Wiśle tzn.może, że dzisiaj :P a 90minut rzadko się myli
|
Cytat:
a co Ty myslales, ze po pucharach rozwiazujemy klub i pilkarze odchodza? |
Świetne okienko transferowe, oby tylko nasi nowi gracze się szybko wpasowali do zespołu. Rywalizacja na ofensywnych pozycjach jest już bardzo duża. W nowym sezonie można ostrzyć apetyty nie tylko na mistrzostwo, ale i na Puchar Polski, bo mamy szeroką ławkę.
ps. maci0s ma zawsze rację ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiem tylko tyle od kolegi z Kielc że Wilk podoił decyzje ze wybiera Wisłę i teraz czekają tylko na potwierdzenie przelewu od Wisły. Gośc jest managerem w kolporterze i zna się z gośćmi z bura prasowego Korony. Ja mu wierze bo o Kiełbie też mi powiedział. tyle wiem w temacie.
|
Jeszcze tylko obrońcy i jedziemy:)
|
No i bez lamentacji proszę!!!! Jupii!:D
|
Cytat:
|
bardzo dobry ruch :) Rios to perełka tak przynajmniej się wydaje...brawo :)
|
Cytat:
Z tego co wiem to poszedł z samego rana, a Wisła miała przesłać Koronie potwierdzenie przelewu i liczyła na to że Korona to uzna, ale skoro nie ma info to pewnie pieniązki nie przeszły... |
Ten czarny koleś w tle zdjęcia z Riosem na oficjalnej to kto?
|
Pytanie. Wilk z tego co piszecie to defensywny pomocnik. Czy występował w swojej karierze na środku obrony? Bo jeśli mu się "zdarzało" to jak dla mnie praktycznie przesądzone jest pozyskanie zarówno jego, jak i Chaveza. To logiczne - w razie problemów kadrowych (kontuzje, kartki) zawsze można wystawić Wilka na stoperze, a gdy będzie już mógł grać Chavez to jego powrót do środka pola.
Dużo środkowych pomocników grało na stoperze i vice versa - może Wilk? |
Cytat:
|
Szczególne brawa dla zarządu za transfer Riosa. Był moment, że już wątpiłem, że się uda ale wszyscy szczęśliwie się skończyło :D Super, że Wilk przechodzi. W końcu będziemy mieli na każdą pozycje przynajmniej 2 zawodników. Jeszcze tylko stoper i najlepsze okienko transferowe w historii.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Maci0s na prezydenta:D Okienko transferowe nawet niezłe:)
|
Cytat:
|
Maci0s na prezydenta:D Okienko transferowe nawet niezłe:)
|
Ja czekam na Chaveza, bo to będzie pierwszy transfer Wisły z prawdziwego zdarzenia. Widziałem jego grę na mundialu i można powiedzieć, że to piłkarz klasy Głowackiego z predyspozycjami do bycia najlepszym stoperem ligi. Jeśli transfer dojdzie do skutku, będzie to realne wzmocnienie składu. Za wzmocnienie można uznać również Żurawskiego. Z grona: Jovanic, Cikos, Bunoza, Pljanic, Rios, Wilk? - mam nadzieję, że chociaż 2 będzie zawodnikami na miarę pierwszego składu Wisły Kraków, składu który ma obowiązek zmazać ubiegłoroczną plamę i kompromitację poniesioną na wszystkich frontach.
|
Okienko transferowe niezłe a co by było gdyby Jop nie bawił siew snajpera?? Pomarzyć można.
Ale przynajmniej widać jakieś ruchy w celu odzyskania tego co straciliśmy |
ALe zauważcie, że stosunkowo dużo transferów to wypożyczenia - Cikos, Rios, może Chavez - jak w przyszłym sezonie oni odejdą, to znów powstanie solidna wyrwa.
|
rafalek - mamy opcje pierwokupu ;p
|
Ktoś wie ile ewentualnie Rios i Cikos mieliby kosztować gdyby sie sprawdzili?
|
Ma ktoś info ile wynosi kwota pierwokupu Riosa?
|
Wisła po prostu nie jest pewna zawodników - gdy się sprawdzą, to zostaną wykupieni.
Bardzo dobry wybór, bo Wisła kupując podpisuje zazwyczaj długie umowy, a kolejni statyści nam nie potrzebni. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl