![]() |
Cytat:
Moze nie bezposrednio na rynku, ale pare krokow od. Jedzenie moim zdaniem dobre, porcje dosc duze. W wakacje z dziewczynka bylismy wrecz przezarci, a zapacilismy okolo 70-80zl z napojami. Knajpka z duzo lepszym klimatem niz Taco Mexicano. |
Cytat:
Cytat:
dzięki 123456 |
Kolega mi coś mówił o zmianach w C+. Mówil coś, że są nowe kanały( rzeczywiście C+ weekend w miejce starego C+ Gol i własnie ten drugi w miejsce C+ sport 2). z tego co opowiadał wynika, że powinienem mieć dostęp do sobotniego meczu który pokazuje Canal +? Możliwe by to było skoro nie mam go w pakiecie?
|
Cytat:
|
takie pytanie mam
gdzie bezpiecznie zostawic samochod na caly dzien w Balicach? oczywiscie bezplatnie, inaczej bym nie pytal :) |
http://getinonline.pl/Konto_skarbonkowe używa ktoś? Gdzie jest haczyk? Bo niby wszystko za darmo... Chce zmienić konto z mBanku na jakieś inne
|
gdzie sprawdzić jakikolwiek rozkład jazdy busów z Krakowa do Trzebini?
|
Genio sprawdź na e-podroznik.pl. Z tym, że nie wiem czy tam jest wszystko aktualne :)
|
Cytat:
|
Pytałam już w innym temacie, ale nie dostałam odpowiedzi, więc ponawiam:
w jakim celu ochrona przy wejściu na stadion sprawdza potwierdzenie zakupu biletu, który jest nabity na KK? |
Szybkie pytanie - Czy można lecąc samolotem do Bułgarii zabrać ze sobą litr wódki w bagażu głównym ?
Oraz czy bagażem podręcznym może być torba z laptopem ? |
@fialo
Pytanie pierwsze- można, pytanie drugie- też można. |
Cytat:
Zresztą te potwierdzenie to o d**ę rozbić, bo na rewanżu ze Skonto KK mi nie zadziałała i mimo, że miałem to potwierdzenie to miła i kompetentna pani z ochrony i tak mnie nie wpuściła ... |
Dziala Wam Cyfra+ ? W sensie macie sygnal ?
|
gdzie znajduja sie staree tereny ts wisla chodzi mi o taki oposzczony basen,korty tenisowe ...
podejrzewam ze gdziess kolo stadionu ale czy mogly mi ktoss tak dokladniej wytlumaczyc bardzo prosze o pomoc.Dziekuje |
pomiedzy stadionem a petlą CICHY KACIK ,mozesz tam pospacerowac ,stary stadionik olimpijski ,basen itp
|
Cytat:
|
Skąd mogę ściągnąć ostatni mecz polonia Wisla ?
|
temat: "Wiślackie Foto&Video".
Polecam. |
jak ma ktos na zbyciu KOD NA "SRODE Z ORANGE" na 10.08., to chętnie przyjme :)
---> PRIV ! |
Cytat:
Przy okazji jeszcze jedno pytanie: polecicie jakieś studio tatuażu, w którym nie będzie problemu z wytatuowaniem wiślackiego motywu? |
było już pisane o tym potwierdzeniu. oficjalne wytłumaczenie jest takie że jak idziesz na trybunę to kamizelkowy kretyn nie będzie wiedział które miejsce jest Twoje (na karcie tego nie będziesz miał wypisanego).
jakby nie mogli sobie przynieść przenośnych czytników. |
Cytat:
Ale po co już przed bramkami przy wejściu na C jest się atakowanym pytaniem "A potwierdzenie pani ma?!", dalej nie rozumiem. Przecież wiadomo, że nikt tam nie będzie prosił stewarda, żeby znalazł mu jego miejsce. ;) |
Kupię w jakiejś aptece w ok. Rynku, Karmelickiej, Podwala system wybielania ,,Biała Perła"?
|
pracuje badz pracowal ktos w farutexie lub danii? jakby co niech sie zglosi na p.w mam pare pytań :)
|
Czy może ktoś się orientuje czy gdzieś w Krakowie można odbyć praktykę dotyczącą menedżera sportu? Uwzględnia ogólnie marketing drużyny, transfery, promocje, scouting itd ? Ogólnie gdzie można najlepiej zgłosić podanie, na Wiśle niestety bez odpowiedzi;/ ew proszę pisać na priv; ) pzdr
|
Gdy wchodzę w ten temat http://wislakrakow.com/forum/showthr...55#post1143055 wywala mnie na pulpit. Ma ktoś podobnie?
|
Cytat:
Nie, mam wszystko w porządku. Korzystam z Google Chrome. Moje pytanie: Da się usunąć w telefonie Samsung Avila wyrazy ze słownika T9 które wcześniej sam dodałem? |
Cytat:
|
Panowie, co mam zrobić aby mój włoski przyjaciel mogł pojść ze mną na Wisła-APOEL? Ja mam karnet, pytanie jak mogę kupić mu bilet, po wejściu w życie tej debilnej ustawy???? Ma ktoś może jakieś dojścia do biletów /zaproszeń?
On przyjeżdża dopiero 14.08. więc nie możemy pójść wyrobić karty a później obawiam się, że biletów nie będzie;( |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl