![]() |
Cytat:
123456 |
baton, kupowałem tam dwa razy, 100% oryginały za przystępną cenę:
http://allegro.onet.pl/show_user.php?uid=10891710 |
Pytanie do ludzi z Warszawy;
potrzebuje pilnie numer / nazwę korporacji taksówkarskiej w stolicy. Ale żadne ' szachownice ' , ' cichociemni ' czy Ci spod dworca co biorą po 4 dychy za kilometr. COŚ PEWNEGO ! To dla ojca, dzięki ! |
Gdzie kupie taki adapter w Krakowie ? PILNE ! http://www.skapiec.pl/site/cat/3312/comp/2751976
|
Cytat:
allegro służy również do szukania, nie tylko kupowania ;p http://allegro.pl/listing.php/search...iew=Poka%C5%BC P.H.U. KARTIMEX Witold Tomana ul.Siewna 32 31-231 Kraków SKLEP MediaTrade - MultiMedia tel. 12 637 66 18 Czynne: Pn.-Pt. 9.00 - 17.00 ul. Na Błonie 17c 30-147 Kraków (skrzyżowanie ulic Na Błonie i Lindego) Witamy na stronie "o mnie"sklepu X-media. os. Złotego Wieku 19-20, pawilon I piętro (nad sklepem Lewiatan). |
Mam pytanie. Co mogę zrobić w takiej sytuacji:
Stoję sobie na D 21 tuż przed barierką. CAŁE D STOI. Tylko nie oczywiscie rząd numer 1 za mną. I siedzi taki królewicz - ma pełno miejsca by wstać gdyż stałem w takim punkcie ze raczej nikt za mną nie siedział tylko po mojej lewej stronie zaczynał się rząd i gosciowi faktycznie troszke zasłaniałem. Mógł wstac i stanąć koło mnie. Ale nie trąca mnie i szturcha że na swoje miejsce. Wokoło nie ma wolnych siedzeń. Przesunąć się nie mogę bo inni kibice stoją. I co ja mam robić? Przysiadłem na schodku bo by do stewarda poleciał. Oczywiscie jedyne co widziałem to tyłki kibiców. Aż w przerwie dopadłem miejsce... |
Cytat:
Dzięki, dzięki wielkie ! Wiem, że służy również do szukania ale sprawa bardzo pilna i mało czasu ; ) |
Marcinnno w Euro RTV agd i chyba w media tez widzialem cena z tego co pamietam do 30 zeta
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja miałem taką sytuację na Skonto, ale nie usiadłem !! na D się stoi !!
dziś przed meczem powiedziałem od razu, że będziemy stać, i jeśli chcą siedzieć to nie na tym sektorze i stali!!! |
Wiem, że było już takie pytanie gdzieś ale zapytam jeszcze raz. Jak jest teraz z wejściem na Lechię? tzn. konkretnie chodzi mi o dwa mecze:
Lechia Gdańsk - Cracovia 14 sierpnia, 17:00 Lechia Gdańsk - Łódzki KS 22 sierpnia, 18:30 1. Jakaś karta kibica czy coś? 2. jak ja wyrobić jeżeli jest potrzebna? 3. Mecz już na nowym stadionie?? |
Lechia - Cracovia na ten mecz będzie można wyjątkowo wejść bez karty kibica.(jeśli mecz się odbędzie, ponieważ policja w piątek ma wydać opinie na temat bezpieczeństwa)
Lechia - ŁKS tu karta kibica będzie juz obowiązkowa. Jeżeli masz karte kibica Wisły to zapytaj w Gdańsku w kasie lub wyspie klubowej, czy Twoja karta wystarczy na wejście na stadion A karte Lechii wyrobisz na wyspach klubowych w galerii Bałtyckiej i Madisonie oraz w kasach przy PGE Arenie (ale kiedy kasy będą czynne tego nie wiem). Wyrobienie zwykłej karty trwa 5 min. Jest także sprzedaż biletów przez neta ale tylko dla osób posiadających KK Lechii. |
Nie wiem czy zauważyliście ale na G w ogóle nie działa nagłośnienie!!! Już drugi mecz!
|
BABKA W ORANGE MI POWIEDZIAŁA ŻE ORANGE MA PROBLEMY Z TELEFONAMI NA ANDROIDZIE ( W TYM HTC ) JEŚLI CHODZI O MMS.
NIE MOŻNA POBRAĆ / PROBLEMY Z WYSYŁANIEM pytanie mam do Was, tych z pomarańczy co mają coś na androidzie. Macie rzeczywiście takie problemy ? Że nie chce pobrać mms-a , albo po 3x musicie wysyłać wiadomośc multimedialna ? Czy mnie po prostu chciała spławić i tak powiedziala ?? |
Gdzie w Krakowie lub najbliższych okolicach kupię obciążenia- TANIO? Mam jakieś hantle i chciałbym dokupić do nich talerze jakieś. Z moich wyliczeń wynika, że przydałoby się 8x5kg. Najlepiej żeby były żeliwne. Ceny jednak w sklepach mnie odstraszają skutecznie. Im taniej tym lepiej. Na allegro patrzyłem, ale też ciężko.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Trzeba wyrobić OK. A MOŻNA? Bo wg ich regulaminiu nie ... jesli moge spytac od kogo masz to info? Z klubu? Pytam, bo też ten temat mnie obecnie interesuje.
|
W piatek o 12 jest losowanie...teraz moje pytanie, czy najpierw jest losowana LE czy LM ? bo chcialbym jakos zobaczyc a mam taka opcje w pracy :D i jkc to wezme sobie wtedy przerwe ;)
|
LM najpierw.
|
Cytat:
|
Chlopaki,mam takie pytanie.
Czy taka zabawka moze zrobic krzywde napastnikowi? Czy przy strzale jest jakis huk? http://www.militaria.pl/baikal/wiatr..._blk_p1098.xml ma ktos stycznosc z takimi rzeczami? jesli tak prosze o PW |
Huku nie ma takiego jak przy wystrzale z palnej jest cichszy. Odnośnie obrażeń to zależy, w ekstremalnych przypadkach kolesia możesz odesłać do aniołków. (odległość, jak jest ubrany, w co wymierzyłeś, czy się zasłoni). Plus taki że jest ładowana automatycznie więc pakując cąły magazynek po dupie koleś długo na nim nie usiądzie...
|
Przed meczem z Litexem miała być jakaś niespodzianka.
Niestety zdążyłem na sam Hymn i żadnej niespodzianki nie widziałem. Chodziło o oprawę czy o co ? |
Gdzie najlepiej kupić rower?
|
Cytat:
|
Cytat:
Czyli jednak oprawa. |
mógłby ktoś zorientowany , ewentualnie jakiś Brat po szalu z Wrocławia polecić dobrą i w miarę tanią restaurację na Rynku we Wrocławiu ? :)
|
będzie można gdzieś obejrzeć losowanie dzisiejsze LM i LE w necie ????
|
na uefa.com
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl