Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Blaszczu16 11.04.2016 20:23

Wiadomo co z Pawlem Brozkiem? Jak powazna jest jego kontuzja? Ile bedzie pauzowal?

swiety37 12.04.2016 11:58

W którymś wywiadzie wdowczyk powiedział że Brożek ma "kontuzję" łydki i że czekali do ostatniej chwili z tym czy zagra i w końcu odpuścili.
Prawdopodobnie będzie gotowy na niedzielę.

bódyń 12.04.2016 20:19

Weszlo zrobilo podsumowanie rundy zasadniczej, troche pilkarzy Wisly szczegolnie w trasferach wiosny
http://weszlo.com/2016/04/12/dabrows...ie-not-weszlo/

mitmichael 15.04.2016 12:14

Rozmowa z Rafałem Wolskim
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#indeks_news

_ukoL 15.04.2016 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1437449)

Są jakieś szanse, żeby został we Wiśle?

Rustin 15.04.2016 16:34

Dobre i jednocześnie kluczowe pytanie. Z perspektywy trybun, w mojej opinii, wyglądał na totalnie przybitego po Zagłębiu i nie wiem czy zaryzykuje kolejny sezon bez pucharów i walki o najwyższe cele. Odpuśćmy sobie od razu kwestię tego, co Wisła może z racji klauzuli pierwokupu. Z niewolnika nie ma pracownika.

63.5 Kg 15.04.2016 16:37

....a mac...

O co Wam wszystkim chodzi z tym niewolnikiem,zawodnikiem prolegijnym,gosciem który zapewne wydyma Wisłe?
....a jak klub wygral 3 mecze z rzedzu to każdy się tak podniecal zespolem i samym Wolskim ze wszystko było ok, klub zremisowal,stracil szanse na grupe mistrzowska i nagle pojawiają się komentarze typu ze Wolski rozegral to tak specjalnie, ze już sobie probuje robic wkupne do Legii...

Wy jesteście mocno pojebani...

Karherop 15.04.2016 17:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1437474)
....a mac...

O co Wam wszystkim chodzi z tym niewolnikiem,zawodnikiem prolegijnym,gosciem który zapewne wydyma Wisłe?
....a jak klub wygral 3 mecze z rzedzu to każdy się tak podniecal zespolem i samym Wolskim ze wszystko było ok, klub zremisowal,stracil szanse na grupe mistrzowska i nagle pojawiają się komentarze typu ze Wolski rozegral to tak specjalnie, ze już sobie probuje robic wkupne do Legii...

Wy jesteście mocno pojebani...

siedzisz na forum 13 lat i ciągle Cię dziwią takie zachowania? :lol:

gypsy 15.04.2016 17:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1437477)
siedzisz na forum 13 lat i ciągle Cię dziwią takie zachowania? :lol:

Może własnie dlatego go dziwią, że po 13 latach wypadałoby okazywać trochę większą dojrzałość :D

arti 15.04.2016 17:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rustin (Post 1437473)
Dobre i jednocześnie kluczowe pytanie. Z perspektywy trybun, w mojej opinii, wyglądał na totalnie przybitego po Zagłębiu i nie wiem czy zaryzykuje kolejny sezon bez pucharów i walki o najwyższe cele. Odpuśćmy sobie od razu kwestię tego, co Wisła może z racji klauzuli pierwokupu. Z niewolnika nie ma pracownika.

Bez tego typu zawodnika będziemy mieć wyniki co najwyżej jak za Moskala. Bez piłkarza typu Wolski czy przedtem Stilic, Melikson będzie niestrawna orka w środku boiska i sytuacji/goli/zwycięstw tyle co kot napłakał.

Rustin 16.04.2016 12:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1437481)
Bez tego typu zawodnika będziemy mieć wyniki co najwyżej jak za Moskala. Bez piłkarza typu Wolski czy przedtem Stilic, Melikson będzie niestrawna orka w środku boiska i sytuacji/goli/zwycięstw tyle co kot napłakał.

Spokojnie, jest Crivellaro. Obudzimy się w drugiej części sezonu, trafi się okazja jak Wolski i będziemy desperacko odrabiać straty jak w tym sezonie.

Ciekawe, czy pod nieobecność Brożka kolejną szansę dostanie Drzazga. W sumie w meczu z Zagłębiem dopiero po 20 minutach zauważyłem, że zamiast "23" na boisku jest "13". Niby różnicy nie było, ale wiadomo, że Brożek bardziej ściąga uwagę obrońców.

wolfu 16.04.2016 13:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rustin (Post 1437511)
W sumie w meczu z Zagłębiem dopiero po 20 minutach zauważyłem, że zamiast "23" na boisku jest "13".

Dokładnie, miałem to samo. W każdym razie bardzo wątpię w występ Krzyśka od pierwszej minuty.

BlurgH 16.04.2016 15:21

Wiem, że to niepopularne, ale dałbym zagrać na 10 Boguskiemu, a na prawe skrzydło wstawił Bałaszowa.
Zawodnik grający na pozycji nr 10 też może jeździć na d... w obronie, od walki w zwarciu będzie Ondrasek, a czego jak czego, to Boguskiemu szybkości nie brakuje, żeby gonić za piłką strąconą przez wymienionego wcześniej.
Niestety, ale Drzazga na razie może budzić conajwyżej uśmiech politowania na twarzach rutyniarzy takich jak Danch - mimo to trzymam za chłopaka kciuki, że będziemy mieli z niego pożytek, bo nosa do strzelania goli jednak ma.

pomeran 16.04.2016 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rustin (Post 1437511)
Spokojnie, jest Crivellaro. Obudzimy się w drugiej części sezonu, trafi się okazja jak Wolski i będziemy desperacko odrabiać straty jak w tym sezonie.

Ciekawe, czy pod nieobecność Brożka kolejną szansę dostanie Drzazga. W sumie w meczu z Zagłębiem dopiero po 20 minutach zauważyłem, że zamiast "23" na boisku jest "13". Niby różnicy nie było, ale wiadomo, że Brożek bardziej ściąga uwagę obrońców.

Nie róbmy jaj. Fajnie, że mamy perspektywicznego napastnika, który może kiedyś wypali..
Ale brak Brożka w meczu zagłębiem był bardzo widoczny. Po pierwsze Rafał(jeden i drugi) i Zdenek nie mieli tego 3 do rozegrania w środku, przez to również Wolski był lepiej pilnowany itd. itp.. Prawdopodobnie gdyby był wtedy Paweł, dziś bylibyśmy w pierwszej 8. Może marnuje mnóstwo sytuacji, lecz posiada tzw magic touch. - coś co niewielu w naszej e-klapie potrafi
A Drzazga niech gra i się rozwija. Fajnie gdyby kiedyś był dla nas taką siła jak Brożek.

Ejdzbiol 16.04.2016 21:50

Panowie, Brożek zostawia dziurę w środku ale powiedzmy sobie szczerze - Drzazga jest i powinien być pierwszym zastępcą zarówno Brożka jak i Ondraszka. Jest młody i bramkostrzelny i nawet jeśli nie okrzepł jako piłkarz to kiedy ma się ogrywać jeśli nie: grając na dwóch napastników -> mamy trzech -> jeden wypada?

brylant17 17.04.2016 19:05

Niech mi ktoś wyjaśni, Pan Cywka Pan piłkarz gra dobrze w Lidze Angielskiej a w Polskiej klapa totalna.Moja pytanie brzmi czy liga Angielska jest taka słaba czy Ekstraklapa taka mocna ?

JrQ- 17.04.2016 19:13

W I lidze angielskiej, a to różnica. Widać, że jest mocny fizycznie, ale nic poza tym.

arti 17.04.2016 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1437581)
W I lidze angielskiej, a to różnica. Widać, że jest mocny fizycznie, ale nic poza tym.

... i ma kontrakt do czerwca 2018:(
A co z Brlekiem? Żyje jeszcze?

brylant17 17.04.2016 19:23

Nie no fakt I liga zgadza się jak najbardziej,ale ekstraklapa to za wysokie progi dla niego....

piotek 17.04.2016 20:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1437582)
... i ma kontrakt do czerwca 2018:(
A co z Brlekiem? Żyje jeszcze?

Był dziś na ławie.

mitmichael 18.04.2016 00:10

Mały jest niesamowity tylko troche mu szybkosci brakuje. Widac, ze odzył przy Wdowczyku a tak sie smiali kibice Pogoni jak odchodził z klubu

Dariook 18.04.2016 05:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1437619)
Mały jest niesamowity tylko troche mu szybkosci brakuje. Widac, ze odzył przy Wdowczyku a tak sie smiali kibice Pogoni jak odchodził z klubu

Cytat:

Pojawia się coraz więcej głosów, że Patryk Małecki wraca do Wisły Kraków – może już zimą, ale najpóźniej latem. Czy wróci, to się jeszcze przekonamy, na pewno taki temat faktycznie jest grany. W tym momencie trzeba po pierwsze zapłakać nad poziomem głupoty wśród działaczy „Białej Gwiazdy”, a po drugie pogratulować samemu Patrykowi, który znów jest bliski znalezienia frajerów na swoje usługi.

PATRYK MAŁECKI DO WISŁY? WIŚLE GRATULUJEMY GŁUPOTY http://weszlo.com/2015/12/14/patryk-...ujemy-glupoty/
A Małemu gratulujemy postawy i głęboko za.......onego konusa w dupsko warszawskiego pudla.

Jaro1991 18.04.2016 07:39

Czy Michał Czekaj ostatnio znowu miał operację lub coś w tym stylu? Nie dalej jak wczoraj widziałem go w południe w Futurze ze stabilizatorem na prawym kolanie, śmigającego o kulach.

luke1906 18.04.2016 09:01

Ktoś pisał, że więzadła mu znowu poszły.

domin_czyzyny 18.04.2016 09:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luke1906 (Post 1437642)
Ktoś pisał, że więzadła mu znowu poszły.

Bardzo przykre. Ale dla swojego dobra powinien myśleć o innym zawodzie.

Dariook 18.04.2016 14:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1437648)
Bardzo przykre. Ale dla swojego dobra powinien myśleć o innym zawodzie.

Ale po co? Gdzies lepiej zarobi?

PiVoSH92 18.04.2016 15:49

No, od lipca to w tym już nie zarobi ani grosza. Chłopa nie chce nikt nawet w II lidze, więc...

Dariook 18.04.2016 15:54

Bez obawy, jakis jelen się znajdzie.

Lysy 18.04.2016 16:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1437623)
A Małemu gratulujemy postawy i głęboko za.......onego konusa w dupsko warszawskiego pudla.

Ale podobne opinie można było wyczytać na forum Wisły Kraków. Pamiętam, że ktoś wklejał najlepsze momenty Małego z Pogoni Szczecin, gdzie była jedna* (słownie jedna) udana akcja Patryka. Gdyby wtedy zrobić sondę czy Małecki powinien wrócić do Wisły podejrzewam, że większość zagłosowała by na NIE. Sam chciałem Małego, ale tylko dlatego, że nasza kadra była (dalej jest) przerażająco słaba i nawet Małecki w formie z Pogoni Szczecin byłby wzmocnieniem. Druga sprawa, że z czystej przyzwoitości należała mu się kolejna szansa.

W życiu bym nie podejrzewał, że "Mały" tak dojrzeje piłkarsko, dziś to nie tylko walczak jak dawniej, ale niesamowicie inteligentny piłkarsko zawodnik, potrafi dojrzeć lepiej ustawionych kolegów, nie gra egoistycznie, jego podania są niczym Kosowskiego z najlepszych czasów. Oby zdrowie mu dopisywało.

Blaszczu16 18.04.2016 16:13

#MalyDoKadry

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:21.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl