Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

MłodePokolenie 02.08.2011 18:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1138901)
Może mi ktoś powiedzieć jaki to model butów w których ostatnio występuje Kirm ? Podobne do F50 ale jakieś jakby inne i nie mogę znaleźć.
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...1226243307.jpg

Adidas F50 i TUNIT CC

http://www.vitasport.pl/i975_Adidas_F50_i_TUNIT_CC.html

pchelcok 02.08.2011 18:28

JP85 - związane z Legią Warszawa, ktoś się orientuje co oznacza ten skrót?

labtec 02.08.2011 18:28

Panowie i Panie, wiem że ofert wczasów jest w internecie po prostu multum, ale chciałbym żebyście mnie poratowali linkami do firm / biur podróży z których byliście choć raz - bądź Wasze rodzeństwo czy znajomi. Nie chce opinii typu ' sąsiadka mojej matki była i bardzo sobie ceni ' .... jak kobiecina ostatni raz była w `93 w Łebie, to waidomo że będzie sobie ceniła wczasy za granicą.

Nie chce pojechać z taniego biura , gdzie po 4 dniach załóżmy w Turcji, dowiem się, że biuro zbankrutowało i trzeba wracać do polski...ale wczesniej koczowanie na lotnisku albo w ambasadzie ;-)

Ja szukam all inclusive , 2 tygodnie , turcja / egipt / tunezja / grecja, hotel min. 3 * i tyle. ( Ale myślę że to nie jest ważne czego szukam, ale takich ofert jest chyba najwięcej. My Polacy nie musimy spać w hiltonach po 5 gwiazdek ;p )

No i z biur które pierwsze mi przychodza na myśl to triada, tui, neckerman , ( scan holiday chyba juz nie istnieje ? ) , itaka, i tutaj z forum turistiko.pl czyli pośrednik tak (?)

A co innego mi polecacie ?

Bardzo dziękuje za pomoc.

miodzio 02.08.2011 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubawislak (Post 1138891)
http://allegro.pl/sciphone-i9-dual-s...725474159.html
Jakim cudem ten telefon jest tak tani? czy to jakieś chińskie szajstwo?

Nie dość ze badziewie to jeszcze przesyłka z Chin. Koleżanka zamawiała jakiś czas temu coś z "Państwa Środka" i za samą przesyłkę zapłaciła ponad 100 zł... poza tym, o może być jakieś oszustwo :]

Fiti 02.08.2011 18:33

http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img041...resize89be.jpg
Niestety nie są to te buty.:-/ Te od wewnętrznej strony nie mają 3 pasków a te które ma Andraż - jak widać mają. Ponawiam w takim razie pytanie wie ktoś jaki model butów Andraż ma na nogach?

labtec 02.08.2011 18:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez miodzio (Post 1138967)
Nie dość ze badziewie to jeszcze przesyłka z Chin. Koleżanka zamawiała jakiś czas temu coś z "Państwa Środka" i za samą przesyłkę zapłaciła ponad 100 zł... poza tym, o może być jakieś oszustwo :]

no właśnie to nie oszustwo, poważnie taka wysyła jest b. droga z Chin . Ona może kosztować na nasze ok. 5/6 dyszek ale sobie doliczają 50 zł tak zeby pełna stówka była, bo czasami celnik ma mozliwość otwarcia paczki, tj . sprawdzenia jej pod kątem przemytu prochów czy zwierząt. Więc wtedy za takie otwarcie, koszt musiałby pokryć sprzedający na allegro ( czyli gość który wystawił te telefony ), więc w pewien sposób się przed tym zabezpiecza i dolicza te 4 czy 5 dyszek.

Jak nie otworzą paczkiz telefonem to...masz pecha ;p. Bo straciłeś 50 zł za frajer.

Te telefony mają to do siebie, że potrafią po tygodniu odmówić posłuszeństwa. Nie powiem, fajny gadżet czy nawet telefon po prostu. Wiesz - funkcję ma jak iphone 3gs czy 4. Wygląda tak samo.

Ale to na prawdę sie opłaca. Mieć telefon za 100 - 150 zł który ma mp3, radio, aparat, kamerę i kartę 8 ? czy 16 gb to nigdzie takiej oferty nie znajdziesz.

faraway 02.08.2011 18:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 1138962)
Panowie i Panie, wiem że ofert wczasów jest w internecie po prostu multum, ale chciałbym żebyście mnie poratowali linkami do firm / biur podróży z których byliście choć raz - bądź Wasze rodzeństwo czy znajomi. Nie chce opinii typu ' sąsiadka mojej matki była i bardzo sobie ceni ' .... jak kobiecina ostatni raz była w `93 w Łebie, to waidomo że będzie sobie ceniła wczasy za granicą.

Nie chce pojechać z taniego biura , gdzie po 4 dniach załóżmy w Turcji, dowiem się, że biuro zbankrutowało i trzeba wracać do polski...ale wczesniej koczowanie na lotnisku albo w ambasadzie ;-)

Ja szukam all inclusive , 2 tygodnie , turcja / egipt / tunezja / grecja, hotel min. 3 * i tyle. ( Ale myślę że to nie jest ważne czego szukam, ale takich ofert jest chyba najwięcej. My Polacy nie musimy spać w hiltonach po 5 gwiazdek ;p )

No i z biur które pierwsze mi przychodza na myśl to triada, tui, neckerman , ( scan holiday chyba juz nie istnieje ? ) , itaka, i tutaj z forum turistiko.pl czyli pośrednik tak (?)

Mój kuzyn często podróżuje z Ecco Holiday i zawsze chwali.

labtec 02.08.2011 18:59

@ faraway - dzięki, ale cenowo jakiś kosmos dla mnie, poczekam na jakiegoś ' lasta '

Dla obytych bardziej niż ja - TRIADA jako biuro podróży, czy też TUI, i te inne większe sprzedają tylko wycieczki organizowane przez takie biura podróży jak:

http://i51.tinypic.com/i56m4k.jpg

więc opłaca się kupować bezpośrednio od tych firm - które wkleiłem wyżej tak ?

Prezydentowa 02.08.2011 19:00

http://eu.movieposter.com/posters/ar...n/28/MPW-14259

da radę to gdzieś kupić w formie plakatu? Ew. znaleźć w necie w dużej rozdzielczości, coby dać do druku?

jaro1985r 02.08.2011 19:11

Witam. Ile miesięcy wcześniej przed wygaśnięciem można" przedłużyć umowę z TELEFONEM" w sieci T-mobile?

WISŁAZWE 02.08.2011 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1138901)
Może mi ktoś powiedzieć jaki to model butów w których ostatnio występuje Kirm ? Podobne do F50 ale jakieś jakby inne i nie mogę znaleźć.

To może chodzi o model:Adidas F30 I TRX SG :>

RecordAble 02.08.2011 20:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 1138962)

Z Triadą byłem w Tunezji, wszystko elegancko i pewnie.
Z Itaką byłem w Bułgarii dwa razy i też wszystko dobrze.
Co do Turcji to polecam Jettouristic, specjalizują się tylko w tym kraju. I również wyjazd był udany.
Polecam jeszcze Skarpę, byłem z nimi raz w Bułgarii i było ok.

Fiti 02.08.2011 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1139048)
To może chodzi o model:Adidas F30 I TRX SG :>

:( Ciągle nie. Jak się wpisze F30 I TRX SG red w google grafika to pokazuje zupełnie inne buty ;/
Chyba mu Adidas na zamówienie zrobił :D

DYRU 02.08.2011 20:41

Potrzebuję dojscie do przedstawiciel handlowego, producenta traktorków do koszenia trawy. potrzebuje pilnie kupić a marża narzucana w sklepach mnie przeraża

MłodePokolenie 02.08.2011 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1139080)
:( Ciągle nie. Jak się wpisze F30 I TRX SG red w google grafika to pokazuje zupełnie inne buty ;/
Chyba mu Adidas na zamówienie zrobił :D

Znalazłem lepsze zdjęcie korków Kirma.

http://galeria.wislakrakow.com/20110730/md/23.JPG

http://i54.tinypic.com/26472oo.jpg

Fiti 02.08.2011 21:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MłodePokolenie (Post 1139098)

Super, dzięki wielkie, teraz widzicie ze oba te modele nie są tymi co on ma na nogach... Dzięki za starania ; )
Ciągle szperam w internecie i nic nie mogę znaleźć. :/ a strasznie mi się podobają.

EDIT: MAAAM NARESZCIE ZNALAZŁEM.

Wiślacki Barwałd 02.08.2011 21:26

Orientuje się ktoś czy Autobus Kraków - Wadowice o 23 jest pewnym transportem czy jeżdżą jak chcą

Jot 02.08.2011 21:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pchelcok (Post 1138961)
JP85 - związane z Legią Warszawa, ktoś się orientuje co oznacza ten skrót?

Jacko Placko 85. Robi zdjęcia dla Legii.

LuKaS TSW 02.08.2011 21:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślacki Barwałd (Post 1139111)
Orientuje się ktoś czy Autobus Kraków - Wadowice o 23 jest pewnym transportem czy jeżdżą jak chcą

Zawsze jeździł według rozkładu,pod Rolniczą przeważnie był około 23.15

LanceTS 02.08.2011 21:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaro1985r (Post 1139011)
Witam. Ile miesięcy wcześniej przed wygaśnięciem można" przedłużyć umowę z TELEFONEM" w sieci T-mobile?

Z tego co wiem w Erze było 3 miesiące, więc myśle ze narazie się to nie zmieniło. Ale po dokladniejsze informacje to może albo zadzwoń do biura obsługi, albo napisz im maila.

1986 02.08.2011 22:00

W sklepach typu Apart, tych troszku droższych, jest możliwość zwrotu kupionego zegarka ?

wislak_92 02.08.2011 22:08

Czym z Krakowa mozna dojechac do Energy 2000? Jakies busy?

Marcin_fan 02.08.2011 22:10

Zakopianką w kierunku Myślenic potem na Bielsko i w Brodach bodajże skecić na Przytkowice lub jechać z Krakowa na Skawine...

crazykaro 02.08.2011 23:29

Wie ktoś gdzie można kupić takie mocne taśmy żeby się nadawały na pasy do przenoszenia ciężkich mebli?

Henio1 02.08.2011 23:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1139161)
Zakopianką w kierunku Myślenic potem na Bielsko i w Brodach bodajże skecić na Przytkowice lub jechać z Krakowa na Skawine...

BUS ARTEX KRAKÓW-KALWARIA PRZEZ SKAWINE 25 minut i jestes :)

KoPer 02.08.2011 23:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LanceTS (Post 1139149)
Z tego co wiem w Erze było 3 miesiące, więc myśle ze narazie się to nie zmieniło. Ale po dokladniejsze informacje to może albo zadzwoń do biura obsługi, albo napisz im maila.

TEORETYCZNIE 3 miesiące, ale jak poszedłem to prawie pół roku wcześniej podpisałem :))

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 1139197)
Wie ktoś gdzie można kupić takie mocne taśmy żeby się nadawały na pasy do przenoszenia ciężkich mebli?

Może w sklepach ze sprzętem BHP ? Wrocławska, Królowej Jadwigi ...

labtec 03.08.2011 00:09

co jest lepsze, spray czy jakaś maść na skórę przeciwko komarom ?
Jadę na weekend nad jezioro i potrzebuje czegoś niekoniecznie drogiego ( więc chyba raid odpada (?), czym mógłbym się spsikać , albo wysmarować, tak żeby moskity nie cięły.

Co polecicie i jak z cenami ? Bo ni emam bladego pojęcia ile takie cudo kosztuję.

Dzięki

Bąbel 03.08.2011 01:50

http://www.bros.pl/?s=products&lang=1&brand=1&t=13 w realu cos koło 7zł za spray, według mnie działa.

DrewniaQ 03.08.2011 06:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 1139212)
Jadę na weekend nad jezioro i potrzebuje czegoś niekoniecznie drogiego ( więc chyba raid odpada (?), czym mógłbym się spsikać , albo wysmarować, tak żeby moskity nie cięły.

Co polecicie i jak z cenami ? Bo ni emam bladego pojęcia ile takie cudo kosztuję.

Dzięki

Szukaj czegokolwiek z DEET. Jest to jakaś substancja chemiczna, którą polecał Cejrowski, a która rzeczywiście działa, bo sam sprawdziłem. Na opakowaniu napisane jest, że zawiera DEET.

crazykaro 03.08.2011 09:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 1139212)

Dzięki

Kup Ziaja AntyBzzz. Aż się zdziwiłem jak zobaczyłem jakie to dobre. Skuteczne jak mało co.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KoPer (Post 1139209)
Może w sklepach ze sprzętem BHP ? Wrocławska, Królowej Jadwigi ...

OK zobaczę

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl