![]() |
Cytat:
|
moglby ktos zarzucic linkiem do meczu w necie bo jestem u znajomych ktorzy maja n-ke i nie maja polsatu;/
|
Cytat:
od 20:30 http://www.justin.tv/tomciotv/popout |
Borek zwariował
|
|
Fc Brugge Do Boju !
|
Co powiedział? Dopiero włączyłem.
|
Cytat:
haha Do boju Bruggia |
Mozecie dać jakies inne linki,bo u mnie nie dziala tylko jakas fura stoi ;/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
3 miejsce w lidze 2-4 z Polonia Dziekuje za taki zajebisty zespol I Brugga juz masakruje |
Póki co widać że Brugee to już wyższy poziom niż Fredrikstad.
P.S. Bolt jest niesamowity, nowy rekord świata na 200m, 19'20" |
Jakiś link by się przydał.
|
Będzie ciekawy mecz, Brugge jest póki co groźna co bardzo cieszy :).
PS. Bolt - 19'19'' :). Szacun :) |
Cytat:
http://www.justin.tv/yarecky20oo/popout |
Panowie ile można o te linki pytać...
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia meczyki.pl Dodajcie sobie stronki do ulubionych. |
Co by nie było sędzia chyba zainkasował kuchenkę!
|
Narazie ślimacze tempo meczu, Lech Smudy lepiej sie prezentował jesli chodzi o styl
|
Bruggia bije Lecha organizacją gry. Z Lechem trzeba grac ofensywnie i agresywnie jak Polonia niedawno. Przycisniete poznanskie panienki nic nie zdzialaja.
|
Bandrowski najgorszy na boisku :> Kompletny piach ; /
|
Przydałby się nam środkowy napastnik pokroju Josepha Akpali. Marzenie Skorży biega z numerem 15 na białej koszulce.
Wg. transfermarkt 4 bańki eurasów. |
Cytat:
|
Generalnie - mecz do jednej bramki. Brugge na pewno nie jest słabe, jak sugerowali to niektórzy dziennikarze - grają bardzo dobry, techniczny futbol.
Akpala faktycznie świetny, taki typowy środkowy napastnik. |
Cytat:
|
Kasprzik pokazał co znaczy mieć dobrego bramkarza. Bez niego byłoby "Wronki 0:1 Brugia".
|
Cytat:
Na razie Amica bez okazji do strzelenia gola... |
Co tu duzo mowic, absolutna dominacja Brugii w pierwszej polowie. Pilkarze z Belgii bardzo dobrze wyszkoleni technicznie, swietna organizacja gry, tempo i jakosc rozgrywania akcji tez robia wrazenie, gra z pierwszej pilki...Lech o klase gorszy. Poznaniakom trudno stworzyc jakakolwiek akcje, bo 4-5 podan i strata. Bierze sie to glownie z tego, ze zbyt statytycznie poruszaja sie po boisku. Brakuje tez mozgu tej druzyny - Rafala Murawskiego i jest to az nadto widoczne. Teraz wychodzi slabosc naszej ligi, bo nie ma tak ulozonej druzyny w Polsce, a co dopiero mowic o 16 druzynach tworzacych ekstraklase. Amica nieprzywyczajona do takich trudnych warunkow.
Akpala i Vargas, to pilkarze ktorzy naprawde robia wrazenie. |
Cytat:
A apropo innych meczów największą póki co niespodzianką jest remis MKS Koszyc ( MFK Kosice ;) u siebie z Romą 3-3. |
Na mnie znacznie większe od Akpali robi Vargas. W porównaniu z Stiliciem, to niebo a ziemia.
|
Polska liga robi się po prostu z każdym rokiem coraz większym piłkarskim zadupiem. Wielkie "gwiazdy" naszej ligi wychodzą na mecz i jadą z nimi europejskie średniaki. Lech w pierwszej połowie nie miał wiele do powiedzenia. I oby tak dalej.
|
Jak Zielinski chce cos tu ugrac to niech zmieni ustawienie na 4-5-1 bo te 4-4-2 skonczy sie porazka na bank, belgowie maja za duzo wolnego pola na rodku.
|
Kasprzik zdecydowanie najlepszy. Zespol Zielinskiego nie pokazuje dosłownie :NIC!! Nie powiem, ale po razpierwszy w zyciu kibicuje zepolowi grajacemu z polska druzyna .
|
Cytat:
|
Przerażająco słaby Lech. Jestem zaskoczony taką beznadzieją i zarazem ciekawy, czy coś zmienią w drugiej połówce.
Ps. Galatasaray po 2 golach Keity prowadzi 2:0 z Levadią, ale porównywanie Galaty do Debreczyna czy Wisły to lekkie nadużycie :-) |
Nic nie zdziałały, i kryje to ktoś ?
|
Po pierwszej połowie można stwierdzić, że Amika jest zdecydowanie słabszym zespołem, ale przy odrobinie szczęścia, którego kuchenkom często nie brakuje, mogą to spotkanie wygrać.
|
Cytat:
|
:lol: Brawo Renfigo
|
Lech się rozkręcił.
EDIT: Arboleda utyka. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl