![]() |
Krótko co do ostatnich 4 meczów.
4 wygrane powinny nam dać drugie miejsce, bo myślę że Ruch te 3 punkty zgubi. W najgorszym wypadku 3 miejsce. Jak pogramy w kratkę to baraże, które miejsce, trudno powiedzieć. Jak zagramy chujnie to nie będzie baraży. |
Cytat:
Arka przy jej terminarzu? No nie ma bata. Już o jej formie nie wspominam. Jesli jednak odbiorą punkty i Ruchowi i TBB to się nie obrazę. |
Stal, która ma na papierze najprostszy terminarz. Arka ewentualnie jak wygra z Ruchem. Ale to tylko wariant, gdybyśmy całkiem spartolili tą końcówkę. Co myślę że nie nastąpi ale uwzględniłem to, bo w teorii jest to możliwe.
|
Cytat:
Ciekawe czy Colley w piątek podstawowym składzie wyjdzie. Skoro nie miał jaj go zdjąć po tym kryminale w pierwszej połowie to kto wie? |
Cytat:
Mam nadzieję, że po kolejnych 2 kolejkach 4 (lub mniej) punktów nie będzie tematem rozważań. Teoretycznie każdy ze grupy Stal-Arka-Podbeskidzie jest w stanie 10 punktów zrobić. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli zespoły 2-5 dalej będą uprawiały wyścig ślimaków po czołowe miejsca to ta Stal może jeszcze się zakręcic koło 4 miejsca, co byłoby nie lada sensacja. Nie zdziwię się jesli właśnie ta najbliższa kolejka zadecyduje o końcowym układzie tabeli. Bardzo możliwe że ułożenie które zobaczymy po tej kolejce będzie tak samo wyglądać na koniec sezonu wśród zespołów top 6. W wersji hurraoptymistycznej: 1. ŁKS 2. Wisła 3. Ruch 4. TBB 5. Puszcza 6. Stal PS. Przychodzi mi na myśl analogia z sezonu 21/22 i momentu w którym Widzew wyrzucil Arkę z 2 miejsca premiowanego awansem. Była to dokładnie 31 kolejka. Do 30 kolejki Arka okupowała 2 miejsce. |
A ja myślę, że gdyby ktoś Wam przed rundą pokazał aktualną tabelę, powiedział, że to jest tabela po 30 kolejce i zapytał, czy ją bierzecie w ciemno, żeby z tej pozycji dograć ostatnie 4 kolejki to absolutnie każdy niezależnie od tego, co teraz piszecie i przy czym aktualnie się upieracie poszedł na ten deal dodatkowo klaskając jeszcze uszami z radości :D
Mamy już za sobą wszystkie mecze ze ścisłą czołówką poza Brukbetem u siebie, jasne - prawie wszystko oczywiście przerżnęliśmy, ale mimo to wciąż mamy bezpośredni kontakt i jakieś w miarę realne, wcale nie li tylko matematyczne szanse na 2 miejsce. |
Cytat:
Kod:
Arka Stal Podbeskidzie Stal ma 2 luzaków i dwóch walczących o spadek Podbeskidzie w domu jest bardzo silne, a Sandecja jest już zdegradowana. |
w piatek jest spora szansa wrocic na 2 miejsce , a na prawie na pewno na 3
niestety tylko na tydzien wg mnie |
Cytat:
Podbeskidzie przegrało u siebie z: 0-1 Ruchem 0-1 Puszczą 0-1 Arką 0-1 Skrą (sic!) Dodatkowo zremisowali z 1-1 ŁKS 2-2 Termalika 2-2 Stal 2-2 Zagłębie 0-0 Odra |
Cytat:
|
Jak PBB będzie miało swój dzień, to przy naszej obronie Goku z ekipą nam zapakuje do przerwy 3 gole i będzie po meczu.
|
Miejmy nadzieję,że po tej kolejce PBB będzie miało 6 pkt straty do miejsca barażowego.Jest szansa,że przejdą wtedy na tryb wakacyjny i jakoś przepchniemy tam zwycięstwo tym bardziej,że może wrócą już Mula i Junca.
Oczywiście przy założeniu,że wygrywamy z TBB. |
Tylko niepoprawni optymiści wierzą, że wygramy z Termalicą. Nie, nie wygramy. Możecie robić screeny. Czuję tu maks remis.
|
Cytat:
Obawiam się że tylko w......., przebieg meczu też znamy. |
Cytat:
|
Ojebiemy ich,..uja grają.Ostatnio jak TBB przyjechała nas ustawić do pionu to dostała trójkę.
|
Cytat:
Igbekeme strzelający jakby bramka była do rugby? Bez jaj. A obrona z pewnością nie zagra na zero, nie w tym ustawieniu personalnym. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Potencjalni strzelcy bramek oraz ich aktualny dorobek (wykreslilem nieobecnych w tym Mule i Junke) 20 - Luis Fernández, 6 - Ángel Rodado, 3 - Bartosz Jaroch, Mateusz Młyński, Boris Moltenis, Miki Villar, Michał Żyro, , 1 -Konrad Gruszkowski, James Igbekeme, Dawid Szot, Tachi, do tego Pan Samobój - 2 Rozumiem przywalanie do obrony, choć i tu jesteśmy na 6 miejscu w lidze (35 straconych) za Ruchem (31), Puszcza, GKS Katowice (32) oraz TBB i ŁKSem (33). Obrona nie zagra na zero, ale nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz że nie stać nas na zdobycie bramki u siebie. To zakłamywanie rzeczywistości. Mam nadzieję że wlałem nadzieję w dobry wynik. PS. A co ma stawianej w roli faworyta do końcowego rezultatu? Nic. Tylko tyle że ocenia się większe szanse na ich wygrana od przeciwnikow. Jeśli ŁKS przegrał w Sosnowcu tzn że przed meczem nie był faworytem w starciu z nimi bo finalnie nie wygrał? Absurd |
Cytat:
Wcale bukmacherzy nie biorą pod uwagę, że Wisła ma 100 razy więcej kibiców i Ci kibice będą bardziej skłonni do postawienia na swoją drużynę ... Wbijcie sobie do łba, że kurs u bukmachera nie zależy tylko od formy piłkarskiej. No chyba, że myślicie, że analizują tysiące drużyn, tysiące meczów, miliony zawodników pod względem piłkarskim :haha: |
bede na stadionie, wróci Mula albo Junka jeden z nich na pewno i wygramy 2-1
|
Cytat:
|
Cytat:
@Karherop - BBT na pewno robi w pory na widok tych statystyk. Szacun. |
Cytat:
Albo nie strzelamy bramek i jesteśmy w tym aspekcie w ogonie ligi albo sobie piszemy głupoty. |
Cytat:
|
Cytat:
|
śmieszne, że temat gdzie niby sami statystycy, a nie rozumiecie probabilistyka
|
Co tam nowego?
|
Cytat:
|
Nie ma czego analizować, poza tym że praktycznie zaklepalismy sobie minimum 5 miejsce.
Dzisiaj chyba nie ma kibica który nie będzie spoglądał na livescore. |
Poprawcie pls jeśli się mylę
Jeśli Stal dziś nie wygra, to mamy zapewnione minimum baraże |
Trzema porażkami zrobiliśmy sobie taką sytuację, że teraz praktycznie do ostatniej kolejki będą się ważyły losy zajęcia miejsca 2-5. Chyba, że któraś z drużyn Ruch, Wisła, Tbb, Puszcza na własne życzenie się wypisze z tego wyścigu i przegra że 2-3 mecze pod rząd w kolejkach 31-33.
A podejrzewam, że będzie to tak, że w jednej kolejce zgubią punkty jedni, w innej odrobią, a zgubią drudzy i tak to się będzie przeplatało. Także mało kolejek zostało aby uciec komuś gdy różnice punktowe są niewielkie. |
Cytat:
Jeśli Arka max dziś zremisuje a PBB też max zremisuje to mamy zapewnione baraże. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl