![]() |
Cytat:
|
Jaki ku.rwa Lenczyk? Niech wypie.rdala dalej lizać jaja pastuchom i probkom towarzysza Filipiaka. Za to co mówił o Wiśle byle sie przypodobac żydom powinien dostać bana na Reymonta na zawsze.
Krótka jest pamięć niektórych. |
Dla mnie Urban byłby dobrym kandydatem na trenera Wisły. Może to nie jest idealny kandydat ale ma trochę zalet. Dobra gra w obronie, wybieganie piłkarzy + nie bał się nigdy stawiać na młodych piłkarzy. Poza tym jest z Jaworzna a nie z Warszawy. Pytanie czy nas na niego stać?
|
Cytat:
|
Urban nie potrafił zmusić do pracy zblazowanych gwiazdeczek w Warszawie, nie uda mu się i tutaj.
Lenczyk to kolejny dziadek z pomysłami na pracę z piłkarzami z lat 90. Obu panom stanowcze NIE. |
|
Jeśli chcemy zmiany trenera to musi być to zmiana NA LEPSZE. Co nam z nowego "Smudy"? Co nam z wynalazkó typu Lenczyk czy Urban? Tylko zagranica. "Polska myśl szkolenia" już nieraz pokazała, że jest g**no warta.
|
Zgadzam się - Urban czy Lenczyk to kosmiczne pomysły. Tylko zagranica, ale kto jak kasy nie ma?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak śmieję się z pomysłów SKWK tak dzisiejszy tekst
http://skwk.pl/pilkanozna/12-wazne-p...po-dyszce.html o zrzutce po dyszce dla Smudy polepszył mi humor. |
Mam nadzieję, że był to ostatni mecz tego szkodnika w Wiśle.
|
odnosnie Franka i dzisiejszego meczu to na koniec gdy lecialy pociski w jego stronę to nie wszystkim chyba się to do końca podobało, niektórzy z C patrzyli się na siebie i nie byli przekonani czy pociski są słuszne, nie wiem jak to wyglądało w tv, ale zmiany nic nie wniosly. Chyba mu się koncepcja i wizja zespołu nie udaje.
|
Cytat:
|
A co byście powiedzieli na powrót Kazia Moskala do Wisły? Ja na ten moment nie widzę lepszego rozwiązania. Wiślak z krwi i kości, aktualnie bez pracy.
|
Ciekaw jestem czy jak Gaszynski bedzie chcial zwolnic Smude to czy Cupial mu na to pozwoli. Czekamy na jakas dezycje mam nadzieje ze Franio poleci bo jak nie to walczymy o utrzymanie.....w sumie to chyba juz walczymy.
|
Cytat:
Powiedzmy sobie szczerze, jeżeli nie znajdzie się pieniędzy to nikt normalny nie przyjdzie tutaj pracować. Przede wszystkich czas najwyższy skompletować sztab szkoleniowy, uzupełnić braki personale. Po drugie, osoba która (ewentualnie) przyjdzie na R22, musi mieć już wyrobioną markę i autorytet, która będzie sobie umiała ustawić zawodników. Wątpią aby np. Ojrzyński sprawdziłby się w Krakowie, fakt faktem, zrobił przyzwoita drużynę z Korony oraz Bielska ale to zespoły i innych celach i potencjale piłkarzy niż Wisła. Aktualna sytuacja mówi co innego, jednak potencjał w naszym zespole jest. Smuda był w pewnym stopniu dobry, ale ten czas już minął wraz z dniem kiedy Prezesowi zamarzyły się puchary i taki wyznaczył cel przed drużyną. Ogólne zdziwienie.. ''Jakie puchary? Gramy sobie tutaj przez 1,5 roku, zero presji, poprzednia władza nie miała żadnych wymagań, jak się uda to się uda a jak nie to nic wielkiego się nie stanie...'' a tu nagle trzeba spiąć dupę, bo Prezes głośno powiedział o pucharach i naszych gwiazdorów coś przeraziło. Co mnie wkurza.. Nieomylność Smudy, gość myśli, że pozjadał wszystkie rozumy. A tak nie jest, nie dość że ośmiesza siebie to jeszcze od 1,5 roku Wisłę. Szukanie winnych wszędzie, tylko nie w sobie. Niewyparzony język. Skłaniałbym się do powrotu Petrescu, ale wiem że to jest nierealnym snem. Znowu pewnie będziemy oglądać jakiegoś tymczasowego fachowca a od czerwca kolejna PMS. |
Cytat:
Sam nie wiem, może gdyby mu dać tyle czasu ile dostał Smuda, to by to wszystko poukładał. |
Podstawowe pytanie ile jeszcze moze wytrzymac Cupiał z taka gra druzyny Smudy. Co z tego, ze na jesien narobił nam punktow jak teraz wszystko traci. Jak juz druzyna z Zawisza nie wygrywa i gra tak katastrofalnie to chyba prawda jest, ze graja przeciwko niemu. Byłem za jego sprowadzeniem bo lepszej opcji nie było ale gdyby sie takowa przytrafiła to osobiscie bym sie nie zastanawiał i sie z nim pozegnał. Wcale sie nie dziwie, ze dzisiaj był pocisk na niego no bo ilez mozna ogladac taka kaszane
|
@WISLAZWE Bardzo dobry post powyżej.
Do Petresu to nawet nie zadzwonią bo wiedzą, że nie są w stanie spełnić jego wymagań na wejście (np. trener przygotowania fizycznego - luksus na dzień dzisiejszy), nie mówiąc o wymaganiach finansowych. Kolejny przedstawiciel PMS to będzie przelewanie z pustego w próżne. Dopóki nie pojawią się w Wiśle pieniądze dopóty skazani jesteśmy na miernotę pokazywaną przez piłkarzy przez ostatnie tygodnie. |
Kaziu moskal. Tani. Wislak i z pomyslem
|
Petrescu jest wolny ale to nie realne - niestety.Co oni zrobili z ta Wisla nasza:/ az przykro patrzec ...
|
Co Wy z tym Petrescu ciągle? Graliśmy padlinę za jego kadencji, więc skąd ten sentyment?
|
Mysle ze dzisiejszy Dan rozni sie od tego ktory byl w Wisle nabral na pewno wiekszego doswiadczenia no i autorytet jest. Tylko czy nasi kopacze dali by rade przy nim ?
|
przecież Dan by zarabiał tyle ile połowa naszej drużyny. Zejdzcie na ziemie ludzie.
|
Dan to nabral.... Ale Przedewszystkim wymagan finansowych...
|
Nie wypowiadam się odnośnie plusów/minusów przyjścia Petrescu do Wisły, bo sam nie wiem co o tym myśleć. Jednak musiałby mu Cupiał udzielić jakiegoś poparcia, żeby piłkarze znowu go nie zwolnili.
|
Musialby mu pozwolić wymienić całą drużynę i sprowadzić piłkarzy, którzy nadają na jego falach. Co oczywiście nigdy się nie wydarzy. Ani jedno, ani drugie.
|
Czy zauważyliście że od straty gola Smuda zniknął z murawy. Rumak cały czas przy linii bocznej ustawiał motywował piłkarzy a Smudy nie było. Raz jak zwykle opieprzył Donalda raz coś tam wymachiwał a tak to cały czas przy ławce rezerwowych stał.
Jak mu ufałem to mam go dość. Po wypowiedzi piłkarzy tez zresztą to widać. Na dzień dzisiejszy potrzebny jest nowy trener bo układ z Smudą się wyczerpał. Jak dziś było słychać na tzw. mieście Smuda raczej spada gorzej że są pogłoski że Gaszyński z nim. |
Gaszyński czemu miałby polecieć? W imię honoru jak kiedyś Czerwiński?
|
Pewnie Basalaj wraca ....
|
Mam nadzieje ze to nieprawda z gaszynskim... Bedzie to oznaczalo ze w tym kluboe normalnie juz nigdy nie bedzie.
|
Oby pogłoski o Gaszyńskim nie były prawdą. Chłop pracuje przeciez dopiero 2 miechy...ani On nie wybierał Smudy, ani On nie jest winny dzisiejszej mizerii.
|
Cytat:
|
|
Jedno jest pewne, jeśli Smuda nie wyleci przed derbami to czeka nas mega upokorzenie za 2 tygodnie.
|
Powód ewentualnego zwolnienia Gaszyńskiego mógłby być tylko jeden. Nieplanowane wcześniej wydanie kasy na Jovicia. Cupiał przeczytał, że ma gracza który wart jest 5 zł, a za którego za namową Gaszyńskiego musiał wyłożyć 75 tys.€.
Jeszcze a propos zmiany trenera. Ta runda i tak jest chyba stracona, bo po Smudzie ciężko odwrócić trend, czyli zrzucić z zespołu smudowy garb. Drużyna po nim zawsze jest wyjałowiona i nawet Kasperczakowi zabrało sprzątanie po Franiu parę miesięcy. Arek Głowacki powiedział dzisiaj wszystko co jest grane u Smudy. Ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości? |
Gaszyński poleci, a Smuda zostanie :-P
|
Za co pa polecieć Gaszyński... bez sensu...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl