![]() |
podzwoniłem, popytałem i powiedzieli, że dla zorganizowanych grup, dodają niespodzianke..!
lista się tworzy? :D |
Cytat:
|
Pio, pisałeś wcześniej o akcji krwiodawstwa. Orientujesz sie jak czesto można oddawać krew ? Bo mi jakoś z głowy wyleciało, a jakbym mógł to bym poszedł.
|
Jest dobrze Gucio. Myślę, że daleko zajdziemy. Od ilu osób jest ta ZORGANIZOWANA GRUPA? Dużo potrzeba? Popytam znajomych xD
|
Cytat:
- co 3 miesiące :) |
no to dupa, bo ja byłem 7 listopada.
|
Bardzo fajnie, że wzrasta ilość krwiodawców wśród młodych ludzi :)
|
co do krwiodastwa to ostatnio w szkole mielismy tego busa, i kto oddal szedl do domu i dostawal w ciul upominkow (kawa, herbata, czekoladki etc.) ja mialem takiego pecha ze dzien wczesniej mialem nocne wojaze z Żubrem i krwi oddac nie moglem... :(
|
rozumiem, że najbardziej żal Ci tych upominków ;p
|
szczerze mówiąc mam gołębie serce i chciałem nawet żeby sie ta krew przydała, jednak w głebi duszy tkwił mi sprawdzian z matematyki i możliwość zwolnienia do domu... w sumie to i tak poszedłem ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ładnie 2strony były o wódce teraz następne 2 będą o krwiodactwie... :) ładnie wszystko sie kumuluje nie ma co :D :P
|
Cytat:
|
ja miałem taką akcje u siebie w szkole jakoś w październiku - fakt, że dowiedziałem się o tym tego samego dnia + sprawdzian z ang :D sprawił, że po 30 sekundowej kontemplacji zrobiłem dobry byznes :P ominąłem spr i jeszcze za półlitrówke krwi dostałem 7 czekolad i .... szynke <lol2>. ale teraz już sie wybieram nawet bez słodyczy :)
|
Ja przed pierwszym oddawaniem byłem trochę pospinany, bo doświadczenia z pobieraniem próbek krwi do badań miałem nienajlepsze. Okazało się jednak, że w sumie nic wielkiego, wręcz całkiem przyjemna sprawa - muszę sobie kupić do domu takie fotele jak mają w krakowskim centrum krwiodawstwa na Rzeźniczej. Zajebiste są, aż sie nie chciało wstawać :D
|
Cytat:
Dziś zdaję matematykę , polski i fizykę trzymać kciuki :) Dobranoc :) |
Cytat:
AOT - możesz spóbowac, po 2 miechach teretycznie mogą pobrać od Ciebie krew ... będzie zależało od lekarza i wyników oraz Twojego zdrowia. |
Cytat:
Też się wybiorę w niedzielę, ostatnia moja przygoda z krwiodastwem miała miejsce w październiku jakoś więć w sam raz pasuje. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Specjalnie się dowadywałam. Można "u nas" oddać krew dla Kuby! Poprostu trzeba zgłosć oddając, wziąc ten papiere i można później poprosić, oni go przekażą Hutnikowi do puli i razem wyślą do Lublina. Pzdr |
Cytat:
Poza tym wiele formalności nie ma, jedna ankieta i szybkie "badanie"...ale faktycznie oddawanie płytek to nieco inna sprawa i duża maszyna do tego :) Właśnie wróciłem z owej Rzeźniczej, bo w niedzielę nie zmieszczę się w czasie, więc... krew oddana, racja żywnoścowa odebrana :) |
691299 sekund bez alko :D proud of myself :)
|
Cytat:
|
w zaokrągleniu równe 8 dni <lol2> tylko dałem tamto bo liczba lepiej sie prezentuje :D
|
Felix uznanie Ci się należy :)
Prowadź obliczenia dokładnie bo idziemy łeb w łeb :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
I żeby każdy kolejny łyk był lepszy od poprzedniego:D
|
no dobra mi też już przeszło :D
|
Ostatni Mohikanin :lol:
|
hehe, btw matura też jest anthy pashy http://i40.tinypic.com/j9tu2d.jpg :D
|
Cytat:
Ostatnio Don Kichot dziś Mohikanin jak dobrze pójdzie to jutro będziesz jak Aniołki Jarliego :P. @up dobre :D |
Hehe, tak a propos tej całej próbnej, to zastanawia mnie poczucie gustu gości, którzy wbijają się w garniak i pędzą w brudnych adidasach przez miasto. Zawsze mnie to bawiło i dziś znów miałem okazję kilku takowych zaobserwować ;)
Cytat:
|
Cytat:
znaczy sie po szkole w nich chodzil |
Cytat:
|
Widzicie i to nie są odosobnione przypadki :D Na razie jednak nr jeden na liście obciachu jest gość którego widziałem z 2miesiące temu: dres szelest - góra i spodnie, kolor łazienkowy niebieski, czapeczka baseball'ówka w kolorze...niebieskim i adidasy...tak, też pod kolor :lol: - widziany na Siennej ;)
|
ziomek w NT super się prezentował zakładając na siebie czarną bluzę JP do tego takie bardzo szerokie białe dresy clinic czy cos takiego i.... czerwone buty puma ferarri <hahaha> istny kabaret
|
felix, brawo za kreatywność w FOTO Zabawie.. :lol:
i pio - fajny masz telefon. <lans> :D |
Gucio czy tam pio (nie wiem kto robi listę do Venus) - jak tam? :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl