![]() |
Cytat:
ale ****a na zdrowy rozum jak chcesz odebrac sygnal jak nie przez antene ? |
Cytat:
Podbijam na nowa str... przy okazji dodam ze chodzi coś ala koszulka czerwona na mistrza, nadruk z napisem z przodu i może ewentualnie coś z tylu |
Cytat:
Nie wiem - mam nadzieję, że robisz sobie jaja i marną prowokację. Jeżeli nie to brak mi słów. |
To tak jakby kupić lampę, przyjść do domu i stwierdzić, że nie świeci, wrócić do sklepu a tam pan sprzedawca pyta: -czy ma pan w domu prąd?;
- a jest on potrzebny ? ;o Pytanie: przedłużał ktoś umowę (mix) u tych złodziei z Orange? Opłaca się ich zbywać, dają coś więcej? |
Cytat:
David. ja jak grałem kiedys na zwłokę to dali mi lepszy telefon i taniej trochę. Powiedz im, że zastanawiasz się nad przejściem do innej sieci i wtedy ci złożą nową ofertę. Bynajmniej ja tak miałem. edit: Aha, ok dzieki :] |
Cytat:
No Canal+ to tylko na Cyfrze. Co do pakietow,jesli chcesz miec C+ to musisz kupic zestaw komfortowy lub podstawowy,one sa teraz w promocjach bodaj 50% taniej,i do tych pakietow kupujesz np x4 canal(Sport sport 2,film i zwykly) za 29 zeta miesiecznie i juz masz w maire zestawik do tego jeszcze polecam HBO i Orange i masz wlasciwie do ogladania wsyztko. Tu link do opisu zestawow http://www.cyfra.tv/cyfra_plus_2.html |
Nie musisz mieć żadnych pakietów, ja mam tylko 4 canal + w hd za 19 zł przez pierwsze 7 miesięcy a potem za 39. plus dopłata hd i wynajem dekodera.
|
Poszukuje książki dp angielskiego "Inside Out" poziom Upper Intermediate. Ma ktoś może to w pdf ? Ew w grę wchodziło by odkupienie używanej/ kupno ksera.
Pilne. |
Cytat:
|
Ratujcie!
którąś godzinę męcze się z instalacją PESa. Kiedy już jest 100% zainstalowane wyskakuje error o takiej treści: Error 1305.Error reading from file G:\program files\ KONAMI\ Pro Evolution Soccer 2009\ img\ cv.09.img. Verify that the file exists and that you can access it. Co robić? Co mam zrobic z tym plikiem i czy ktoś miał podobny kłopot? Pomóżcie - pilna sprawa. |
Cytat:
Tłumaczenie błedu to: "problem z odczytem pliku , sprawdz czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp" |
Gdzie najlepiej na necie obstawiac ? expert ? bet and win ? bwin ?
Zeby nie bylo limitu wyplacania wygranej powyzej np 100zl :P jeszcze jedno. Drukarke mam podpieta do kompa z xp mam siec z laptopem przez liveboxa jak dodac drukarke do sieci ? udostepnilem na xp i chuia nie widac :/ wogole przez angry ip scaner tylko moga znalezc xp a xp viste mi znajduje ? ocb ? |
ile jest w krk za metr kw. malowania??
|
Mam prozbe jesli ktos posiada TMK z relacja z derbów Tarnowa na stadnionie tovi Prosze o kontakt na priva
|
Cytat:
|
Mam pytanie - mianowicie ktoś wie jak będą wyglądały kwalifikacje do ligi mistrzów w następnym sezonie?
Niby ma być łatwiej dla biedniejszych klubów - np. Wisły, ale co sie zmieni... |
do usunięcia
|
Wie ktoś może jak w Anglii kształtują się ceny nowej Nokii N95 lub N95 8gb?
|
[quote=Zieniu17;618546]Wie ktoś może jak w Anglii kształtują się ceny nowej Nokii N95 lub N95 8gb?[/quote]
W granicach 300-400 funtow w zaleznosci od operatora i najczesciej z simlockiem, najlepiej poszukac na ebay-u. Ale malo osob zgadza sie na wysylke zagranice czasem mozna sie dogadac |
Nie wiem czy w dorym temacie zadaje pytanie :) Jest jakiś program komputerowy, który potrafi stare czarnobiałe zdjecie przerobic do koloru ?? Z góry dzieki za odpowiedz
|
w photoshopie mozesz nadac domyslne kolory chyba ale wiadomo nigdy nie beda one takie jak w realu
|
Cytat:
http://www.gimp.signs.pl/tutoriale2/005_gimp.shtml lub programem Recolored: http://www.download.net.pl/3056/Recolored/ wersja demo, może znajdziesz gdzieś pełną. |
do usunięcia
|
mam pytanie: czy hala Wisły, którą klub wynajmuje np. na halówkę, to ta, gdzie koszykarki rozgrywają mecze?
i druga rzecz: czy w tej zatoczce przed Haląmozna parkować czy nie? |
Mam pytanie: czy wie ktoś w jakich cenach, i od kiedy będą dostępne bilety na mecz PP z Górnikiem?
|
Kto kojarzy takiego bochatera jak
Rumpelstickin,bo przypomina mi sie z dziecinstwa,nieiwem czy to nie jest jakas postac co porwala dziecko,a potem musiala je oddac ...chyba z jakis Basni. Jakby ktos mial jakies link itd to bylby wdzieczny. |
|
Cytat:
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3574918 google nie boli |
działa wam w tej chwili gg??
|
Panowie co mam zrobic jeżeli włanczam GG daje na dostepny o mi miga cały czs dostępny, niedostepny aż w końcu jest niedostepny i nie moge nic z tym zrobic.!?
|
Cytat:
Spokojnie mnie nic nie boli,jakbym znalazl to bym nie pytał. Chodzi mi raczej o bohatera z Basni,jakis jego opis etc. |
wie moze ktos jak z tymi biletami na ruch dla fc? bo lista juz dawno byla wysylana bedzie nowa ?
|
Jednym słowem szukasz kolegów ? . http://www.google.pl/search?hl=pl&cl...C3%B3w&spell=1 wujek google
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po pierwsze to bet and win to to samo co bwin :)
Po drugie, wedlug mnie najlepszy portal do obstawiania to bet-at-home -Support w języku polskim - również livechat na stronie głównej -Minimalna stawka na zakład to tylko 1 zł -Możliwośc typowania 1 oraz 2 ligi polskiej, a także Pucharu Polski -Wygrana nie podlega podatkowi w wysokości 10% (jak to ma miejsce w zwykłych STS), a Twoja wygrana jest natychmiast widoczna w panelu gracza. -Minimalna stawka wpłaty to 10zł. -Nie ma ograniczeń w wypłatach, wypłacasz ile chcesz.( W bwin wyplaty sa od ponad 100zl) -Bardzo częste promocje!! -Duża oferta zakładów -Bardzo dobry Support, miła i porfesionalna obsługa. -Liczne Systemy - Zakłady pojedyncze, kombi i systemowe na wszystkie zdarzenia i mecze. Pozdrawiam.:P |
BADMINTON w Krk. gdzie mozna zagrac? jakas sekcja czy cus? i czy w wieku 17 lat jest sens isc na cos takiego czy wysmieja mnie i powiedza ze oni produkuja mlodych Chinczykow a nie graja sobie rekreacyjnie?:P
|
ma ktoś pomysł jak zdobyć 150 zł w ciągu kilku dni?? :|
|
Musiek wielkie dzieki o to chodzilo.
Aro - modl sie zeby gigant spal.. Jeszcze jedno.. Jak zrobic siec vista - xp + drukarka ? |
Sikam na to, co kto o tym pytaniu sądzi. ;] Po prostu - jak wyczarować 150 zł w ciągu paru dni - sprawa jest dość mocno pilna ;/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl