![]() |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
Podziękowali:) |
^ Troszkę chyba zmodyfikowało Ci się również okienko do pisania postów ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na samym dole po prawej stronie, jest coś podobnego tylko w skróconej wersji. Mam rozumieć że prośba jest,żeby było takie samo jak na górze? |
Cytat:
Dokładnie, bardzo fajnie byłoby, aby na dole było to samo co u góry. Tak zawsze muszę przewijać stronę do samej góry. A jak uda Ci się zrobić te odnośniki na dole to nikomu przeszkadzać nie będą, a może niektórym (jak mi) ułatwią przeglądanie. |
Takie coś?
|
Bosko! Dziękuje bardzo ;-)
|
Zmieńcie please tytuł tematu MMA z Pudzianem na np.:
UFC, MMA, K-1 i inne |
|
Cytat:
Zmienione ;) Cytat:
Zbanowano spambota. |
[Dzisiaj 20:01] Błaszczu_WIŚLAK: @For_FuN_: Ty cos o tym wiesz no nie ? na komendzie macie spotkania na temat kultury - znowu jakis gosc mnie bezczelnie pomawia. Mam nadzieje, ze mozna cos z tym zrobic. Nie zamierzam na to reagowac, bo znowu zrobi sie bajze :]. Pozdrawiam.
|
Cytat:
Witam kolegę For_Fun'a, mam dla Ciebie dobrą wiadomość od dziś Twoje skargi przyjmuje ktoś inny: Komenda Wojewódzka Policji w Krakowie: ul. Mogilska 109 31-571 Telefon: 12 411-77-99 Nie pozdrawiam! |
Za co dostalem miesiecznego bana? Nie mam go w upomnieniach a poprostu chce wiedziec co Cie w dupe ugryzlo tym razem.
|
Witam, zbliżamy się do E2012, jak widać powstał temat poświęcony EURO2012, w sumie mamy dwa takie tematy. Postanowiłem, że temat:
Mistrzostwa Europy Polska - Ukraina EURO 2012 Poświęcony będzie tylko i wyłącznie sprawom sportowym związanymi z turniejem organizowanym w Polsce i na Ukrainie, czyli wszelkiego rodzaju komentarze dotyczące spotkań E2012, statystyki, dyskusja o sportowych aspektach Euro, waszych typach, przewidywaniach itp rzeczach. Natomiast temat: Komentarze nt. organizacji i aspekty pozaboiskowe EURO 2012 poświęcony będzie pozostałym rzeczom dotyczących Euro2012, zresztą jak sama nazwa na to wskazuje. Na czas trwania Mistrzostw oba tematy zostaną przylepione w Hyde Parku Sportowym |
W hiperzłączu to drugiego tematu jest jakaś kablówka z Kołobrzega :D
A decyzja bardzo dobra. |
Cytat:
2. tą sprawą, tym sprawom;) |
Teraz już wszystko działa :)
|
Właśnie miałem teraz (bo wcześniej czasu nie miałem) zaapelować o to, żeby ten mój temat był tylko czysto piłkarski :)
Dzięki. |
Cytat:
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8773
Do kosza razem z hanysem. |
Informacyjny o transferach do wyczyszczenia.
|
Bardzo proszę o poprawienie cyferki w temacie:
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8781 Sezon 2012/2013 oczywiście :) Strzeliła mi się literówka. |
Bardzo prosze o zamknięcie tego tematu bo już taki istnieje
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8784 |
Cytat:
|
Cytat:
podaj go od razu na policje. |
kogo mam podawac jak ja pytanie na jego akurat przykładzie zadaje?
|
Też tak macie że czasami mam totalnie muli forum?
Klepiesz post, wysyłasz i czekasz 30 sekund i tylko komunikat żeby nie pisać postu pod postem bo nawet się nie odświeża temat, tak muli :/ |
tez tak mam a kolega czeka juz chyba tydzien na aktywacje konta i doczekac sie nie moze ;]
|
Cytat:
Cytat:
Podejrzewam, że z jakiegoś powodu jego rejestracja została odrzucona. Niech kolega wyśle mi info na maila lub korzystając z tego formularza. www.wislakrakow.com/forum/sendmessage.php |
Cytat:
:) p.s Również miewam problemy z pisaniem postów. |
Cytat:
Z kolei przy próbie oznaczenia forum jako przeczytanego wypluwa coś takiego: http://i.imgur.com/1R09G.png |
Ja też czasami miewam jakieś zamulenia, myślałam, że to wina mojego kompa, ale widzę, że jednak nie.
|
Odnośnie "muła" przy pisaniu postów, powtarzam: sprawdźcie to po 6 lipca, ponieważ dzień wcześniej wyłączę pewną funkcję, która (podejrzewam) może powodować takie zjawisko.
Cytat:
|
cały czas dalej mam tak, ze po napisaniu posta i kliknieciu "enter" wyskakuje info ze musze odczekac ilestam sekund zeby walnąc nowego posta.I ogólnie ...MULI>
|
Czym różnił się mój post od nastu podobnych w temacie Nowodworek-Sobieski, że akurat ten jeden poleciał ?
Chyba że później wywiązała się jakaś dalsza dyskusja i cała poleciała, ale to wypadało by jakoś podkreślić ten fakt a nie żadnego ani mee ani bee i ja muszę się zastanawiać czy to halucynacje, czy działanie moderacji. |
Poszły trzy, jak czytam ten Twój, to chyba bardziej z rozpędu, niż z tego samego powodu co dwa wcześniejsze.
Tylko że jak czytam go jeszcze raz, to dość mocno odlatujesz od głównego tematu. |
Czy istnieje taka możliwość aby otrzymać od was maila do flamengisty? Mam do niego kilka prywatnych pytań i sądzę że mógłby mi pomóc a na forum go od dłuższego czasu nie ma.
Oczywiście na priv. Sprawa dość pilna. Z góry dzięki. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl