Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

MichauSzczu 16.09.2009 15:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 793327)
Michal...Kask zaklada sie przed upadkiem na głowę, a nie po.... Może jeszcze kandydatem powinien zostac Artek Płatek, bo młody trener i wolny obecnie?

Zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Wymieniłem trenerów których zespoły graja lub grały poukładany futbol. Nie mów ze nie robi na tobie wrażenia postęp jaki zrobiła Lechia za Kafara ;p

Wojtas 16.09.2009 15:54

Jesli jest kasa ,czemu sie dziwie -to dawac kogos topowego ,kto ogarnał by ten bajzel.

Ale jest tez drugie wyjscie,skoro niedawno kazdy z dziadkow PZPN(R) u chcial polaka to zatrudnic Smude a reszte przeznaczyc na inferstrukture i szkołki młodziezy.Kiedys trzeba zaczac inwestowac ,ale nikt na gorze o tym nie mysli a to błąd.

szczebrzeszcz 16.09.2009 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 793278)
Źle kombinujesz, Sherlocku. Apostel by nigdy po autograf do Leoo nie podszedł. To musiał być jakiś terenowy, ew. rodzina któregoś z dziadków.

raczej masz racje, choc pamietaj alkohol nie takie "lody" przełamuje... ;)

Nehiar 17.09.2009 15:38

http://www.sport.pl/pilka/1,65046,70...mczasowym.html

No to mamy doktora, a tu taka ciekawostka :
http://www.weszlo.com/news/3688

Pan Jotka 17.09.2009 15:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MichauSzczu (Post 793335)
Zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Wymieniłem trenerów których zespoły graja lub grały poukładany futbol. Nie mów ze nie robi na tobie wrażenia postęp jaki zrobiła Lechia za Kafara ;p

Postęp to będzie wtedy kiedy Lechia zacznie o coś grać. Pan Probierz nie dał sobie rady juz w kilku innych klubach. A pan Płatek też zanotował "postęp" śpiesze powiadomić, gdyż w 18 meczach zdobył 21 pkt, podczas gdy Stefan "Selekcjoner" Majewski w 18 zanotował 18 pkt. A więc postęp w Cracovii był :->
Na seleksjonera wybiera sie kogos kto jest doswiadczony do tego stopnia , iż potrafi poradzić sobie z druzyną w róznych sytuacjach. Dlatego trenerem nie moze byc: Kafarski, Probierz, Skorża, Majewski, Płatek (hehe), ani wiekszosc polskich trenerów. I uwazam takze , ze nie powinien nim zostac Heniek Kasperczak, gdyz, gwiazdkom zupelnie pogotowałoby sie w głowkach i zgrupowania bylyby niczym kolonie 17sto latkow. Wóda, *****i i balangi.
Smuda, Janas(choc on juz mial szanse i jakos srednio ja wykorzystał!) albo jakiś zagraniczny to jedyne opcje.

Ps. W POLSCE ŻADNA DRUŻYNA NIE GRA CZEGOŚ CO NAZWAŁBYM FUTBOLEM. JEŻELI CHCESZ POLEMIZOWAĆ TO POLICZ W NAJBLIZSZYM MECZU EKSTRAKLASY ILE RAZY KOPACZE BĘDA W STANIE WYMIENIĆ MIEDZY SOBA PIŁKĘ BEZ STRATY! AKCJE NA 5-6 PODAŃ( NIE LICZYMY PIŁEK DO TYŁU I DO BRAMKARZA!!)BEDZIESZ MÓGŁ POLICZYĆ NA PLACACH JEDEJ DŁONI. WISLA, LECH CZY ODRA WODZISŁAW GRAJA MNIEJ WIĘCEJ TAK SAMO LIPNIE. ALE WYGRYWA ZAWSZE WISŁA BO MAMY INDYWIDUALNOŚCI I PO LEVADII ZACHCIAŁO IM SIE POKAZAĆ AMBICJĘ.

!!IRIVER!! 17.09.2009 16:34

http://www.youtube.com/watch?v=kyFyAqLtHq8

Sory, ale musiałem. :P
Pogrzebano polską piłkę. Akurat w 70 lat po agresji ZSRR. Od dziś te dwie daty będziemy mogli łączyć z narodową tragedią.

FajQ 17.09.2009 16:38

Panowie i teraz dajemy wszyscy razem:
STEEEEEEEEEFAAAAAAAAAAAN:rotfl:

Ja pierdziele już widzę to ustawienie 3:5:8 i tą grę.:-/

Pablooo 17.09.2009 16:57

Majewski trenerem reprezentacji

Polska mistrzem Europy 2012 :lol:

Grisza1 17.09.2009 17:15

http://lesnedziadki.pl/

kotlet06 17.09.2009 17:17

Na onecie znalazłem taki wpis:
http://sport.onet.pl/1,16,11,6060431...?TEMAT=1248770
Nie wiem, czy to pomoże, ale jak my nie zaczniemy działać, to su***syny z pzpn będą jak zawsze robić, co chcą

MichauSzczu 17.09.2009 17:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 793739)
Postęp to będzie wtedy kiedy Lechia zacznie o coś grać. Pan Probierz nie dał sobie rady juz w kilku innych klubach. A pan Płatek też zanotował "postęp" śpiesze powiadomić, gdyż w 18 meczach zdobył 21 pkt, podczas gdy Stefan "Selekcjoner" Majewski w 18 zanotował 18 pkt. A więc postęp w Cracovii był :->
Na seleksjonera wybiera sie kogos kto jest doswiadczony do tego stopnia , iż potrafi poradzić sobie z druzyną w róznych sytuacjach. Dlatego trenerem nie moze byc: Kafarski, Probierz, Skorża, Majewski, Płatek (hehe), ani wiekszosc polskich trenerów. I uwazam takze , ze nie powinien nim zostac Heniek Kasperczak, gdyz, gwiazdkom zupelnie pogotowałoby sie w głowkach i zgrupowania bylyby niczym kolonie 17sto latkow. Wóda, *****i i balangi.
Smuda, Janas(choc on juz mial szanse i jakos srednio ja wykorzystał!) albo jakiś zagraniczny to jedyne opcje.

Ps. W POLSCE ŻADNA DRUŻYNA NIE GRA CZEGOŚ CO NAZWAŁBYM FUTBOLEM. JEŻELI CHCESZ POLEMIZOWAĆ TO POLICZ W NAJBLIZSZYM MECZU EKSTRAKLASY ILE RAZY KOPACZE BĘDA W STANIE WYMIENIĆ MIEDZY SOBA PIŁKĘ BEZ STRATY! AKCJE NA 5-6 PODAŃ( NIE LICZYMY PIŁEK DO TYŁU I DO BRAMKARZA!!)BEDZIESZ MÓGŁ POLICZYĆ NA PLACACH JEDEJ DŁONI. WISLA, LECH CZY ODRA WODZISŁAW GRAJA MNIEJ WIĘCEJ TAK SAMO LIPNIE. ALE WYGRYWA ZAWSZE WISŁA BO MAMY INDYWIDUALNOŚCI I PO LEVADII ZACHCIAŁO IM SIE POKAZAĆ AMBICJĘ.

A co żes sie do tego Płatka przysrał? Ja coś o nim pisze?

Sory ale mysle ze na te składy co posiadają Lechia i Jaga to te zespoły graja solidną a nawet bardzo solidną piłkę. Wiem ze żeby to od Ciebie zależało to byś wołożył swoją kase i zatrudnił Hiddinka, ale zycie jest jakie jest i trzeba brac to co mamy i na co nas stac. Nie bidul ;P

Mario Nh 17.09.2009 17:48

No to teraz będziemy mieli Majewski show :/

Stefan Majewski najlepszy trener groteski.
Odpuśćmy sobie tą narodową dyskusje do czasu aż poznamy trenera który rzeczywiście poprowadzi nas na EURO 2012.

Jaroo1 17.09.2009 18:20

W sumie to dobry pomysł z bojkotem repry. Nie moze byc tak ze lesne dziady obławiaja sie w pieniadze, wszystko maja w dupie, prezesem zostaje jakis beton, doslownie polinteligent, pilkarze graja coraz slabiej a my kibice ciagle im wybaczamy i zamiast podjac jakies dzialanie to bulimy za bilety i udajemy ze wszystko jest fajnie, ze z tym burdelem w PZPNie mozemy zajsc daleko. Zrobmy co w naszych silach zeby rozgonic ten syf bo jak bylo zle tak jest coraz gorzej, nikt z tych dizadow ktorzy wiedzieli o korupcji w polskiej pilce i nic sobie z tego nie robili nie powinien pracowac w tych strukturach, okazja czyni złodzieja, znowu beda mieli okazje i znowu beda krasc, oszukiwac

DJ Hazel 17.09.2009 18:20

Najlepsze jest to że jak wygra dwa mecze to zostanie już do Euro...Nic tylko gratulować...Kolejna tragedia narodowa

Robek 17.09.2009 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DJ Hazel (Post 793800)
Najlepsze jest to że jak wygra dwa mecze to zostanie już do Euro...Nic tylko gratulować...Kolejna tragedia narodowa

całe szczescie nie jest to mozliwe przy wspaniałym ustawieniu Stefana
piłkarzyki go z ignorują jak im każe chodzic w czerwonych majtach do12 a po 12 w zielonych bo on tak chce
Zawodnicy Craxy chyba wiedza cos na ten temat a w Reprze sa nasze gwiazdki które maja miec na obiad łososie i inne krewetki a nie nakazy co maja robic
Inna sprawa ze Stefan zagra tak jak beton kaze mu zagrac

!!IRIVER!! 17.09.2009 19:34

Tak z innej beczki - dla Herthy brameczkę walnął Piszczek.

Ciekawa mogłaby być reprezentacja z "odstawionymi" - Wichniarkiem, Piszczkiem, Marcinem Żewłakowem, Kosowskim i paroma innymi... ;]

MichauSzczu 17.09.2009 19:45

W tvp info Majewski mówił ze bedzie 1 nowy obronca jak sie prezenterka zapytała jaki on sie tylko usmiechnął, więc albo Głowa albo Pietia. Mówił coś ze bedzie grał ofensywnie z 2 napastnikami :> i jeszcze cos ze beda sięgac po zawodników z zagranicy o polskich korzeniach, ale zaczęli tak mieszac ze uja zrozumiałem :D Ja to widze tak: Boruc-Wojtkowiak(Jak wróci do formy sprzed roku)Głowa Jodłowiec Pi Brozek-Błaszczu Mura$ Obraniak Kosa- Jeleń Brożek. Mozna by było powołac jeszcze Piszczka, Wichniarka Ma. Żewłakowa jak mówi River :D Kadra to jednak nie klub i Majewski może sobie poradzic. Pozdrawiam :>

Jaroo1 17.09.2009 20:25

Miejmy nadzieje ze skoncyzła sie era Jacka Krzynowka w reprezentacji. Z całym szacunkiem dla niego, dla jego wyczynow (zawsze w pamieci mam piekne brameczki jak grał w B. Leverkusen z Realem od slupka i plecow Casillasa w LM hehe i z Portugalia to samo od plecow Ricardo) ale kurcze kiedys wszytsko ma swoj koniec i jak gosc juz nie wnosi do reprezentacji duzo to niech sie z nia pozegna. Rozumiem ze moze jest ambitny i jak dostaje powolanie to chce je wykorzystac ale czy w perspektywie Euro 2012 potrzebny nam jest 30 kilku letni pilkarz na ktorego pozycji mogłby grac Mały czy nawet Peszko, ba własnie Piszczek mogłby tez grac na lewej pomocy. Czy naprawde lepszy jest stary pilkarz niz młodzi GRAJĄCY w swoich klubach zawodnicy

andalemono 17.09.2009 22:47

http://www.weszlo.com/blog/1

papiwislak 17.09.2009 23:02

http://www.koniecpzpn.pl/ a to moze sie udac......polecam!!

Ikki 17.09.2009 23:08

Ciekawe co będzie jak pomysł ze Stefanem wypali:P Jakie wtedy głosy się odezwą. Ja mam uczucia bardzo mieszane. Mi on nie przeszkadza, lecz też nie jestem zadowolony że jest... nie zdziwię się jednak gdy na przekór wszystkim zakończymy eliminacje zakwalifikowaniem się do baraży:p

Proud 17.09.2009 23:11

jaja będą jak wygra 2 mecze i awansuje :lol:

!!IRIVER!! 17.09.2009 23:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ikki (Post 793952)
Ja mam uczucia bardzo mieszane. Mi on nie przeszkadza, lecz też nie jestem zadowolony że jest...

Wiesz, że jesteś niezdecydowany jak baba w ciąży? Przeczysz sam sobie.

Mnie Stefan bardzo przeszkadza. Gdyby tak jeszcze przypadkiem wygrał te dwa mecze i wszedł do tych baraży (odpukać w niemalowane!) to czułbym się z tym fatalnie. Uznałbym wówczas, że Żewłakow .......ił o tym, że nie są drużyną, a w gruncie rzeczy to oni zwolnil Beenhakerai - wielki kolektyw. Tak przecież zwalniali Engela (po braku powołania dla Iwana) i Janasa (po braku powołań dla Dudka, Kłosa i Franka)...

Ikki 17.09.2009 23:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 793958)
Wiesz, że jesteś niezdecydowany jak baba w ciąży? Przeczysz sam sobie.

Ja bym to nazwał, że obojętne jest mi to. Jak nie zmienią się zawodnicy to jaka różnica kto ich powoła.
Dla tej grupy maksimum było awans na Euro. Potrzeba nam świeżości w kadrze, lecz czy jakiś trener się na to zdecyduje...pewnie znów będziemy oglądać Krzynówka,M. Lewandowskiego.

7 kotów 18.09.2009 06:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MichauSzczu (Post 793855)
W tvp info Majewski mówił ze bedzie 1 nowy obronca jak sie prezenterka zapytała jaki on sie tylko usmiechnął, więc albo Głowa albo Pietia. Mówił coś ze bedzie grał ofensywnie z 2 napastnikami :> i jeszcze cos ze beda sięgac po zawodników z zagranicy o polskich korzeniach, ale zaczęli tak mieszac ze uja zrozumiałem :D Ja to widze tak: Boruc-Wojtkowiak(Jak wróci do formy sprzed roku)Głowa Jodłowiec Pi Brozek-Błaszczu Mura$ Obraniak Kosa- Jeleń Brożek. Mozna by było powołac jeszcze Piszczka, Wichniarka Ma. Żewłakowa jak mówi River :D Kadra to jednak nie klub i Majewski może sobie poradzic. Pozdrawiam :>

Tym obronca bedzie Polczak.

MichauSzczu 18.09.2009 07:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 793980)
Tym obronca bedzie Polczak.

Raczej nie Polczak, bo to ma byc jeden NOWY obronca a Polczak ostatnio w kadfrze Benhakera grał :P

emjot 18.09.2009 08:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MichauSzczu (Post 793855)

:lol:
poradzić ??
Majewski Stefan ??
z trenowaniem kopaczy i selekcją :lol:

takich rzeczy to nawet w erze nie ma :lol:

Proud 18.09.2009 09:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MichauSzczu (Post 793992)
Raczej nie Polczak, bo to ma byc jeden NOWY obronca a Polczak ostatnio w kadfrze Benhakera grał :P

jak nie Polczak to Marek Wasiluk :lol:

tofik 18.09.2009 09:52

Dziółka. To może być on.

Kamson 18.09.2009 10:34

Takie "cuś" znalazłem
http://i28.tinypic.com/213lv2x.jpg

Proud 18.09.2009 10:42

pojadą niedzielni kibice w tych czapkach stańczyka i z tymi tubami...i cały prostest pójdzie w piz**...

KOMINEK 18.09.2009 11:03

Mogą posadzić wojsko, mogą rodziny Leśnych dziadków ale pamiętajcie że są jeszcze sponsorzy i jeśli kibice zrobią ostry protest to PZPN nie może sobie na to gwizdać.

MichauSzczu 18.09.2009 11:35

Róbcie róbcie ten protest :D Moze bilety tańsze będa i łatwiej będzie mozna je dostac :D

_ukoL 18.09.2009 11:38

A będą śpiewać to Steeeeeeefaaaaaaan? Bo ja z chęcią bym pośpiewał. :lol:

wisl@k_TS 18.09.2009 11:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MichauSzczu (Post 794048)
Róbcie róbcie ten protest :D Moze bilety tańsze będa i łatwiej będzie mozna je dostac :D

I właśnie przez takich marianów ten protest jest skazany na porażkę. Polska to nie Serbia, tutaj zawsze znajdzie się kilka tysięcy miłośników trąbek, malowania twarzy i chóralnych śpiewów STEEEEEEEEFAAAAAAN.

kibic sukcesu 2007 18.09.2009 11:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtek_Lok (Post 794049)
A będą śpiewać to Steeeeeeefaaaaaaan? Bo ja z chęcią bym pośpiewał. :lol:

Też już nie mogę się doczekać, jak cały Śląski ryknie Steeeeeeefaaaaaaaaaaaan :D:D:D

!!IRIVER!! 18.09.2009 12:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 794051)
I właśnie przez takich marianów ten protest jest skazany na porażkę. Polska to nie Serbia, tutaj zawsze znajdzie się kilka tysięcy miłośników trąbek, malowania twarzy i chóralnych śpiewów STEEEEEEEEFAAAAAAN.

Niestety, Polska to kraj festyniarzy, którzy wolą pójść nawpierdalać się kiełbachy, nażłopać piwska, podrzeć ten krzywy ryj i udawać, że jest wszystko w porządku, niż spróbować zaingerować w działania przestępców z PZPN, chociażby takim drętwym protestem niepójścia na jeden, .......ony mecz. Puścić jeszcze Boysów w głośnikach, albo Królowę Dodę przyprowadzić i zajebista impra.

Noż ja .......ę. :foch:

Deever 18.09.2009 12:34

Problem polega też na tym, że w dalszym ciągu nie każdy w Polsce ma dostęp do internetu, wielu ludzi o tej akcji nawet nie usłyszy.

Natomiast KAŻDY, kto o tej akcji się dowiedział, i się świadomie wyłamie, jest zerem.

Bez inicjatywy oddolnej nic się nie zmieni. Czy taki pomysł jak koniecpzpn.pl ma szanse powodzenia - śmiem wątpić, ale spróbować trzeba koniecznie...

Są jeszcze w ogóle w tym kraju niezrzeszeni w żadnych związkowych strukturach ludzie, którzy mogą patrzeć na te opasłe pezetpeenowskie mordy? Nie chce mi się wierzyć...

Marszałek 18.09.2009 13:41

Żeby protest miał lepszy oddzwiek trzeby spalić flagę i kukłę. Nie wierzę w ten protest, nei uda się,przyjdą brodacze, grubasy z dziecmi i wsio będzie ok. Przyniosą trąbki twarze wymalują, a PZPN ogłosi sukces,że nikt nie spiewał wulgaryzmó i było miło. I tym tropem będzie chiał brzuchaczy zachęcić do chodzenia na mecze ligowe, bo to kulturalne:)płaci za byle co,nie wymagające. Oni takich odbioróćw poszukują, pisze o tym,abyście sobie zdali sprawę że isttniej niebezpieczeństwo,że normalnych ludzi,czytaj kibiców wywalą ze stadionów.

saklak1906 18.09.2009 13:50

Nic to nie da, chyba ze ta akcja byla by dosc dobrze przez media rozdmuchana. A tak beda bilety w kasach to sie cale rodziny zjada i piknik bedzie fajny.
Kielbaske zjedza w trabke podmuchaja czapke zaloza i problemu nie bedzie a ze przegrali a kij z tym bylem na meczu reprezentacji, fotke na naszaj-klasie kumplom pokaze i bedzie gites.

Zeby wygrac z pzpn(celowo z malej bo szacunku do nich nie mam zadnego) trzeba radykalnych srodkow ale na to trzeba miec jaja. A najwieksza przeszkoda jest euro2012 bo nikt nie zaryzykuje a zwlaszcza politycy ze podczas walki z pzpn najbardziej ucierpia mistrzostwa, to jest za wielka sprawa zeby ryzykowac.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl