![]() |
Cytat:
Atletico Pachuca - CF Indios De Ciudad Juarez - 1 po 1.50 Można spróbować nawet handi po ok 2.40 [0-1] (w pierwszym meczu 0:3 dla Atletico) Kolejny ciekawy mecz, na dziś noc w Brazylii z kolei Avai - Coritiba 1 2.05 |
Cytat:
Przez to na plus tylko 20 zł... |
Lukas TSW - ja ci proponuje zagrac na mecz Orlando - Cavaliers over 189,5 !!
Wystarczy wynik 99-91 lub inne kimbinacje. Over jest baaardzo realny przy wysokim kursie 1,85 :) . Na overy i undery w NBA ostatnio zdarza mi sie trafiac. Jak narazie w takich typach mam 4/5 ! |
Cytat:
Pierwszy wszedł , drugi nie ale to był taki hardkorowy bardziej .Ogólnie sobota i dzisiejsza niedziela na duży plusik :D |
Cytat:
Wybacz ale musiałem...:) |
Cytat:
ja miałem racje ze nie zagra Krystyna a Ty ze ManU wygra:) i tym sposobem sezon w lidze angielskiej uwazam za zamkniety:p |
w nocy pięknie Detroit pojechało z Chicago ;) strzelcy bramek również się zgadzają.
dajcie typy na dzisiaj! ja mam już kupon na sobotę z naszej ligi: Jagiellonia-Bełchatów x-x Górnik-Polonia 1-1 Piast-Lechia 2-2 Arka-Odra 1-1 Legia-Ruch 1-1 |
Cytat:
ALeż pech :D Łączna suma punktow: 188 :P O 2 za malo :( |
Barcelona-Mu-2
Stawka 20 wygrana 54 zł Jak myślicie wejdzie? |
ja też stawiam na MU i do tego remis w finale pucharu Izraela:D
niech mi ktoś powie opłaca się stawiać na weekend na Basel i Zurich? |
a ile ty chciałes? z kim gra Basel i Zurich ?
|
brylant17 Basel gra z Bernem a Zurich gra derby z Grasshopers obie drużyny grają u siebie
na jutro sobie wymyśliłem: Blagoevrad-Lovec 2 (skojarzyło mi się z Pelikanem Łowicz Kamikaze:) ) Beitar-Maccabi X Estonia-Czechy 2 |
Cytat:
|
Vetra 2
Ekranas 2 Suduva 2 kurs 1,9 |
Cytat:
Meczem myślę nie do obstawiania za tą stawkę (1,30) jest Wisła -Sląsk 1, Wiśle wystarczy remis i bez sensu jest ryzykowanie. Jeśli chodzi o typ na weekend to Osasuna-Real Madryt 1 ! |
a ja mam pare takich wyższych kursów na weekend myśle że wartych zagrania:
Alaves-Huesca 1 (2,05) Sedan-Tours 2 (2,10) Santander-Getafe 2 (2,15) co Wy na to ? |
jak myslicie warto postawic na jutro na Manchaster? wygraną z remisem kurs 1.39 za 2570zł tyle posiadam wynik prawdopodobny do wygrania na czysto ok 650zł?
|
szkoda ze na Wisłe jest taki mały kurs bo gdyby był ze 1,4zł za wygrana z remisem to by sie opłacało...
|
Cytat:
Po co ryzykować 2,5tys mając do wygrania 600zł? Tym bardziej że to Barca wygra LM?! |
to moze macie jakies ciekawe typy na weekend :)
|
ok podaje swoje typy na weekend,grane w fortunie:
Arka-Odra 1-1 czyli albo do przerwy albo na koniec (1,42) Marseille-Rennes 1 St- Etienne-Valenciennes 1 Gijon-Huelva 1 Saragossa-Albacete 1 Santander-Getafe 2 Korona-Flota 1 Alaves-Huesca 1 Luzern-Xamax 1 Sedan-Tours 2 oczywiście nie na jednym kuponie,a na jutro mam : Barcelona-MU 2-2 Teplice-Slovacko 1-1 Espoo-Jaro 1-1 |
Barcelona-MU - x po 45 minutach za stóweczke:)
|
Mysle ze godne uwagi jest postawienie na "wiecej goli po przerwie" w kilku meczach o stawke w ostatnich kolejkach w Polsce i we Francji. Ktos kiedys probowal xzegos takiego?
|
Cytat:
|
co powiecie na takie cos:
Atl.Madryt-Almeria -1 1,31zł Legia-Ruch-1 1,35zł Wisła-Śląsk-1 1,25zł Lech-cracovia-1 1,55zł kurs 3,43zł za 100zł do wygrania 308,70zł |
Mam takie pytanie, otóż do "wejścia " kuponu na bet-at-home.com pozostal mi jeden mecz, właściwie rozegrany w tenisa postawiłem na Clementa z Kutusovem, wyniki: 6:3, 3:6, 0:0
na livescore.com przy meczu pisze jakiś skót "postp." to znaczy że mecz przełożony tak? i czy w takim wypadku kupon będzie rozliczany dopiero po rozegraniu tego meczu od noa czy po prostu odejmą od niego kurs i mi wypłaa mniejsza kase? |
Cytat:
mecz zostanie dokonczony jutro kolo poludnia i po meczu rozlicza ci kupon normalnie |
acha, dzięki ;)
no to mam nadzieje że Clement wygra... Wszedł mi drógi kupon także już jest dobrze. na noc sobie postawiłem 4 mecze Baseballa, a co:P |
to gratulacje:)
|
Cytat:
Heh mi wszedł Baseball w nocy NYM -1.5 i SF -1.5 i Pittsburgh na co dokładnie stawiałes ? Na dzis FC Barcelona zdobywa LM - 1.85zł |
Manchester United - Fc Barcelona 1
kurs:2,6 edit:no tak ale ja pingwinów i tak nie gram.a są w takim gazie że nie wiem czy ktoś da im rade;/ cała nadzieja w Red Wings |
Rocco ale wczoraj,"dziwni" strzelcy byli w drużynie pingwinów:)
na dziś MU zwycięzca i Teplice zwycięzca |
POstawiłem że "Krystyna" Strzeli pierwszą bramkę meczu. Poza tym Man z hadcapem oraz Man 1/1
|
Chelsea FC - Everton FC 1
Wisła Kraków -Śląsk Wrocław 1 Legia Warszawa - Ruch Chorzów 1x Lech Poznań - Cracovia 1x Takie puściłem typy |
Wisła-Śląsk X
Katowice-Podbeskidzie 1 Motor-Dolcan 1 Znicz-Stalowa 1 a co:D |
Cytat:
Clement ku mej radości wygrał w końcu ten mecz z Tursunowem i kolejne 32 zł doszły na me konto;) Takie kupony na dziś: Kto wygra Champions League? (Długoterminowy) Manchester United 1,85 Kto zostanie zwycięzcą pucharu (Pohar CMFS)? (Długoterminowy) FK Teplice 1,40 Safin M. - Ouanna J. (Typ) 1 1,30 Deportivo La Equidad - Once Caldas (Podwójna szansa) 1X 1,33 Seattle Sounders - Colorado Rapids (Typ) 1 1,90 (już był 1-0) Szkocja U19 - Słowacja U19 (Podwójna szansa) 1X 1,33 stawka 5zł do wygrania:56,58 FK Teplice - 1. FC Slovacko (Typ) 1 1,70 Ranheim - Steinkjer (Typ) 1 1,30 Bate Borisov - Shakhter Soligorsk (Typ) 1 1,30 Jurmala - Skonto Riga (Typ) 2 1,45 Anglia U19 - Bośnia i Hercegowina U19 (Typ) 1 1,25 Stawka 5zł do wygrania: 26,04 |
Barcelona-Manchester w pierwszej połowie powyżej 2,5 spalonego - tak 1,97
za 184,07zł do wygrania 362,81 |
co Safin robi?
|
Barcelona - Manchester United Liczba rzutów rożnych: over 10.5 rzuty rożne
1.80 Baltimore Orioles - Toronto Blue Jays Run Line ( 1.5 : 0 ) Starting Pitchers: Rich Hill - Roy Halladay: 2 2.05 Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers Number of Runs Starting Pitchers: Ubaldo Jimenez - Clayton Kershaw: powyżej 9.5 biegi 1.97 Potrójny Suma kursów: 7.27 Cała stawka (PLN): 18.31 |
Barcelona-Manchester United
Która drużyna zdobędzie to Trofeum? Typ: 1 kurs: 1.95 zł Chyba tak zagram ;-) Jakies rady ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl