![]() |
Niekiedy to większą krzywdę robią sobie piłkarze podczas cieszynek jak strzelą gola.
|
Jak nie widzialem filmiku to myslalem ze mu Malek jebnal, a tutaj praktycznie tylko reke wystawil aby go odsunac z cyklu "idz smierdziec gdzie indziej", troche glupio za takie cos go zawieszac, gdzie za bledy typowo sedziowskie juz dawno powinien wyleciec z czarnej mafii.
|
Dziś postanowiłem spędzić popołudnie z TME (wiem, skrajny masochizm:D). Cóż...
... Ruch - Śląsk: dużo szczęścia Wrocławian. Tam mogło (i powinno) być ze 4:1 dla Ruchu. Bronienie wyniku od 10 minuty meczu to raczej nie jest mega wyrafinowana taktyka dla drużyny podobno walczącej o obronę tytułu - ale prawie się udało. Tyle że prawie, jak wiadomo, robi różnicę:p Groclin - Wisła: wiem, że większość forumowiczów najbardziej lubi narzekać na swój zespół (chyba na każdym klubowym forum tak jest:D), ale... z meczów Wisły na wiosnę nie widziałem tylko tego z Bełchatowem. A obserwując pozostałe, widzę wielką różnicę między tym co jest teraz a co było jesienią. Dziś ( i w poniedziałek także) naprawdę długimi chwilami podobała mi się Wasza gra, czego jesienią nie bylem w stanie powiedzieć po żadnym meczu. Zasłużone zwycięstwo. |
gratulacje dla Kazia, szkoda, ze tylko remis...
http://fangol.pl/view/2331/bramka-kazimierczaka |
Pięknie pojechał Stokowiec Kołtoniowi w cafe futbol.
|
Cytat:
|
Cytat:
Kołton: Smolarek to świetny chłopak, legenda reprezentacji, zawsze haruje na treningach... - Stokowiec: A to jakaś pańska rodzina? :lol: |
ogólnie dzisiejsze CF to przekomarzanie sie pracowników CF ze Stokowcem, że niby to Oni wiedzą wiecej i lepiej co sie dzieje/działo w Polonii niż Stokowiec ;]
|
A to jakas nowosc bo Oni zawsze liza tyłki swoim gosciom.
|
Bo Stokowiec rznal takiego glupa, jak by mial cos do powiedzenia w starym Groclinie :D...chodzilo tylko o to, ze facet nie potrafil sie przyznac, ze to JW zeslal Smolarka do ME(sam przeciez o tym mowil w ktoryms z wywiadow).
|
Cytat:
|
Górnik przegrywa z Lechem a karnego w 89 nie strzela Nakulma.
Zgodnie z zasada na wyjęździe wygrane u siebie porażki :) Zobaczymy co bedzie za tydzień |
Cytat:
tylko czy nasze "gwiazdki" szanowalyby pana Stokowca ??? szczerze watpie .....:-p |
Cytat:
Jeśli już tak stawiasz sprawę na ostrzu noża, to ciekawi mnie czym sobie na ten szacunek gościu zasłużył? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Łysy dyrektorem sportowym, Rudy trenerem... na Boga!
|
Cytat:
W dupie był i gówno widział. Jedno-sezonowiec... |
Z mistrzowskimi aspiracjami (gdyby nie problemy finansowe) to mogła być ewentualnie Polonia Stokowca a nie Wisła, więc z tym bym się raczej nie rozpędzał. A jeśli chodzi o trenerską ławkę to Stokowiec wciąga Kulawika nosem.
|
Dlaczego sądzisz że wciąga go nosem?
|
Cytat:
|
Cytat:
Choć ja i tak wychodzę z założenia, ze obowiązkiem każdego piłkarza jest bezwzględne słuchanie i szanowanie każdego trenera, niezależnie, czy to Mourinho, Petrescu, Kulawik, Maaskant, Stokowiec, czy Smuda. Po prostu walczyć, biegać i się starać, a jak nie to wiadomo co. PS. Cud, że Skorżę szanowali, skoro ten nigdy nie grał w piłkę w Ekstraklasie:rotfl: |
Już sam pomysł zatrudnienia Stokowca w Wiśle jest tak poroniony, że dalsza dyskusja nad tym wątkiem jest pozbawiona sensu i zwykłą stratą czasu.
A dlaczego nie Ojrzyński? Zapraszam do debaty. |
Przestańcie z tym Stokowcem. Rudowłosy zbawiciel od dziewuch jadący na białym rumaku ma być wybawicielem Wisły? Wam potrzeba piłkarzy, a nie trenera przede wszystkim, bo przy tej nędzy jaka jest obecnie w ekstraklasie wystarczy kilku charakternych zawodników na średnim poziomie, aby wygrywać z każdym.
Sprawdzają się jednak moje prognozy co do Wisły, że zimowe wzmocnienia pozwoliły odświeżyć kadrę zespołu i 5 punktów w 3 spotkaniach to wynik zdecydowanie lepszy od 18 punktów w 15 spotkaniach ubiegłej rundy. |
Niestety piłkarze mają podejście podobne to podejścia użytkownika Dariooka i dlatego jesteśmy tam gdzie jesteśmy. Ja jestem PAN PIŁKARZ i jakiś tam trenerzyna nie będzie ode mnie wymagał. Kim on w ogóle jest, żeby cokolwiek ode mnie chcieć. Jakby coś w życiu wygrał (LM minimum) to może bym się zainteresował tym co ma do powiedzenia. A tak to nie będzie jakiś leszcz uczył ojca robić dzieci...
|
Ostatni mecz pokazał, że podejście piłkarzy jest znacząco lepsze niż za czasów poprzedniego trenera. Odrobienie strat na wyjeździe i to po takiej frajerskiej bramce pozwala mieć nadzieję że tworzy się kolektyw. A efektem jego powstania może być nawet mistrzostwo. Choć w to, głównie za przyczyną czarnej mafii trudno wierzyć.
|
No tak dzięki tej samej czarnej mafii Wisła wygrywała mistrzostwo :D
|
Nigdy! Jak wygrywalismy MP to zawsze byliśmy po prostu najlepsi, a nie tak jak Warszawa zawsze za pomocą sędziów :)
|
Cytat:
:alleluja: A huj, brać go! Zaoszczędzimy na obozach integracyjnych. Gość potrafi przygotować drużynę na korytarzu budynku klubowego. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl